![]() |
#2191 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Cytat:
![]() Dobrze ze powiedziałas co myslisz w tym temacie. ojojoj..i co będzie ze srodą. Pojdziesz na egzamin?
![]() |
#2192 |
Wtajemniczenie
|
Heh
![]() ![]() ![]()
#2193 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ![]() ![]() Anitko zdrowiej, bede trzymala kciuki na egzaminie ![]() Chcialam jeszcze tylko powiedziec ze jestem stanowczo za lozkiem z metalowa rama. Mam takie, tez z Ikei, taki typowy model z "krecona" rama, nie skrzypi- no chyba że TŻ w nocy zacznie sie przeciagac, bo ma 1,97m ![]() kolorowych snow wszystkim ![]()
![]() |
#2194 |
Zakorzenienie
|
Hej. Wpadam tak jak po ogień, ale po pracy, a jutro pierwsza zmiana... A trochę newsów mam
![]() ![]() Po pierwsze... Pracował u nas taki koleś po odwyku. Porozmawiałam z nim 5 minut i stwierdziłam, że on nie jest zresocjalizowany i daję mu góra 2 miesiące... Powiedziałam o tym przyjaciółce i TŻ-owi (czyli mam świadków). Dzisiaj kolesia wywalili z internatu przy monarze ![]() ![]() ![]() Po drugie... Nie zwolnili mnie ![]() Podczas wypłaty "powiem Ci to co mówiłem na zebraniu, Ciebie nie było bo pracowałaś... bla bla bla... Nie mam zastrzeżeń, dalej rób swoje ![]() Nie zwolnił mnie ![]() ![]() Po trzecie... Całe miasto huczy od plotek na temat seryjnego mordercy. Policja twierdzi, że nic się nie dzieje, ale co chwila oglądam porozwieszane taśmy... Nie wiadomo co myśleć... To mi najbardziej leżało na sercu. Wygadałam się i teraz mogę iść spać ![]() Dobranoc. Edit. Z tymi morderstwami... 3 bloki widzą ciało we krwi, pół dzielnicy widzi same plamy krwi na chodniku po odjechaniu policji i pogotowia... A policja twierdzi, że nie było ani morderstwa, ani zwłok. Trudno mi uwierzyć, że to tylko plotki. A nawet jeśli to podobno w plotkach jest część prawdy... Edytowane przez Poemi Czas edycji: 2008-12-09 o 00:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2195 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() Ale paskudny dzisiaj dzień, zaspałam pół godziny, bo było tak ciemno że w szoku byłam, że to juz moja pora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2196 |
Zadomowienie
|
Hey wam, dzis nie za wiele spalam przez to gardlo
![]() Haniu, no jasne ze pojde ![]() ![]() Choc ja dzis zostaje w domu to widze ze za oknem slonko ![]() ![]() Chyba sobie poczytam ksiazke ![]() ![]() Buziaki dla Was i pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kuruj się, duża zdrówka życzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2198 |
Zakorzenienie
|
cześć, nie mogę się dobudzić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2199 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ale wczoraj mialam dzień po pracy - na nic nie miałam siły ![]() Ale dziś mi miło od rana, bo obudził mnie sms od przyjaciółki, że jest w ciąży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2200 |
Zakorzenienie
|
Cześc dziewczynki.
Dzisiaj już jest ze mną o wiele lepiej - mogę pisać. Sobota, niedziela, poniedziałek były dla mnie krytyczne. Wzięłam pachnącą kąpiel, nasmarowałam się pachnącym balsamem, psiknęłam perfumami. Nie znoszę być taka zasmarkana i rozmemłana. EDIT: O, jest już nasz test kremów nawilżających ![]() Edytowane przez L_V Czas edycji: 2008-12-09 o 08:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki test? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2202 |
Zakorzenienie
|
Do jutra włącznie jestem na zwolnieniu, w domu.
Ten test (testowałam krem Farmony): http://www.wizaz.pl/artykuly/testy/kremy_2008/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2203 |
Rozeznanie
|
Cześć
Witaj L_V, dobrze, że juz lepiej. A Ty Anitko mam nadzieję, że do jutra też poczujesz się dobrze. Właśnie miałam lecieć na ten test kremów ![]()
#2204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2205 |
Zakorzenienie
|
Heloo.
Ja też nie mogłam się obudziś ![]() Ale to dlatego ze od kilku dni mamy fazę na ogladanie "Władcy pierscieni". Niemilosiernie dlugie te częsci...ale na maksa wciągające. Ksiązkę czytalm 3 razy a filmu nigdy więc postanowilam nadrobic. Tym sposobem codziennie o 1 chodzimy spać. Ja chcę normalnej zimy...z mrozem sniegiem sloncem!!!!!!! L_V dobrze ze najgorsze za Tobą. Wiesz jak ja jestem taka rozmemłana czuję sie jeszcze bardziej chora....a kompiel i perfumki stawiają na nogi. Anitko to kuruj się do jutra cobyś sily miala ![]()
![]() |
#2206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Kurcze w Rossmanie są perfumy w dobrej cenie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2208 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dobra w Warszawie moze nie być..ale u mnie w Gorach Świętokrzystkich by sie przydala. Tak mi sie chce na nartach pojeżdzić...a tu guzik. Ocieplenie zapowiadaja...w grudniu. I od czego ma się tu ocieplac..jak caly czas cieplo jest ![]() EDIT zapomnialm napisać. Dorinko powiem ci ze ja tez jak przez mglę Slonia pamiętam. lepiej powachaj wczesniej. Moze się okazac ze teraz to dla Ciebie smrod. Ja tak miałam z J. Del Pozo Halloween ...jako nastka kochalam ten zapach...ostatnio wachnęlam w douglasie i padłam od tego smrodu. Jak ja mogłam tego uzywać???
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2008-12-09 o 09:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2210 |
Rozeznanie
|
To racja, że mamy dość ciepło, ale w sumie nie lubię zimy w mieście, także jest mi to na rękę. Tzn. lubię zimę w mieście, ale taką z duuużą ilością śniegu,słońcem i bez wiatru. No i z lekkim mrozikiem, żeby ten śnieg się utrzymywał. Niestety częściej wygląda to u nas tak, że przeskakuję przez wielkie kałuże ze stopniałego śniegu i wpadam w coś jakby ciapę ze śniegu, który jeszcze nie stopniał. Masakra
![]()
#2211 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2212 | |
Zakorzenienie
|
Naprawdę, na pewno kojarzysz to taki kiler znany
![]() ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...phant-edp.html Cytat:
![]() ![]() ![]() No właśnie może się okazać, że kocham tylko wspomnienia związane z tym zapachem, podjadę wcześniej do Douglasa i niuchnę jednak, bo co ja z nim zrobię jak mi nie przypasują.... Dzisiaj mam zajęcia fitness ![]() ![]() ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2008-12-09 o 09:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2214 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nuda nuda nuda.
![]() |
#2216 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
czesc dziewczyny
![]() nie odzywalam sie wczoraj bo umieralam ![]() ![]() dzis poki co lepiej ale pewnie wieczorem znow sie zacznie i zla jestem no ![]() i dzis jedziemy wybierac drzwi do mieszkania z dobrych wiadomosci to taka, ze mama sie zgodzila zebym wziela kredyt na remont lazienki a ona bedzie go splacac, przynajmniej dopoki sie nie odbijemy - wiec robimy lazienke ![]() ANITKO kuruj sie - musisz jutro pokazac wszystkim co potrafisz ![]()
#2217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dwa ostatnie Bondy z Craigiem sa najlepsze z całej serii.S a najbardziej prawdziwe - nie ma w nich wydumanych gadżetów, Bond ma swoje słabości a jak dostaje po gębie to upada i leci mu krew. Będę bronić tej tezy do upadłego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2218 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale da się zrobić te łuki czy nie w końcu ? ![]() Będzie dobrze Svinecko, przetrwacie najgorszy czas a później będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() Podobnie jakby mi ktos kazał oglądać "Władcę Pierścieni" czy inną tego typu stylistykę to uciekam gdzie pieprz rośnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2219 |
Zakorzenienie
|
Właściciel pierścionka mi się podobał - tzn. film nie dorasta do książki (oryginału), ale i tak z przyjemnością obejrzałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2220 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
nie wiem czy sie da - facet kuje w jakims zelastwie - nie wiemy co z tego wyjdzie
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.