|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
No miałam dziś siąść i coś poporawiać w poprzednich rozdziałach, albo wziąć się za pisanie ostatniego, ale jakoś mi się nie chce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4682 | ||||
AGA :)
|
Kochana, ja już nie mam iPlusa,
teraz mam blue connecta i chodzi jak widać super ![]() Cytat:
Marzenie.. u mnie też ![]() Cytat:
![]() ja zawsze kręcę prostownicą, nie używam lokówki. wychodzi to bardzo ładnie ![]() Cytat:
btw, co z tymi kciukami, nie powiedziałaś, za co miały być ![]() Cytat:
ja wiedziałam, że puchatka pierwsza pdsunie jakiś pomysł ![]() ![]() albo poprostu powiedz że Ci się nie chce. Po co masz iść i się męćzyć. Ja mam spokuj z takimi sprawami, bo tż nawet nie chce żebym gdzieś szła bo jestem zawsze wredna dla jego kolegów i się boją przy mnie odzywać ![]() Dzień dobry! Doszło moje zamówienie z all! ![]() ale szybko ![]() a ja głupa się zamartwiałam ![]() no i jak tu się uczyć skoro trzeba wszystkie te cuda wypróbowac...? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wesołe bokserki, płaską klawiaturę, głośniki do kompa (ale mój jest programistą wiec on kocha takie rzeczy) ubrania. Aha i książki też mu kupuje. A na walentynki w zeszłym roku poszłam do fotografa, strzelił zdjęcie, kupiłam ładną ramkę i tak je dostał - może takie coś? Albo kalendarz ze wspólnymi zdjęciami? Co jeszcze?? Półka na CD... Sas czasem naprawdę nie ma wyboru i prezenty się powtarzają. Może zapytaj co by chciał dostać... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4684 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() mowilam ze mi sie niechce to opowiedzial ze tak nie mozna bo on musi miec z nimi dobre kontakty ![]() a te kosmetyki to takie jakby apteczne?z kwasami? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4685 |
|
sus pomysł z kalendarzem jest fajny
![]() tak sie właśnie zastanawiam nad tym, ale w przyszlym roku, jak zasłuży, żeby mieć moje zdjęcia na ścianie ![]() archi powiedz mężowi, że jak nie masz ochoty iśc i będziesz naburmuszona to raczej to jego kontaktów nie poprawi, możesz tylko zaszkodzić. Ale z drugiej storny może akurat będzie fajnie? ![]() Te kosmetyki to seria dostępna z salonach kosmetycznych, na kwc mają bardzo dobre recenzje, dlatego się skusiłam ![]()
![]() |
#4686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mojemu kupuje prezenty praktyczne :skarpetki,swetr,spodnie teraz wyjatkowo gre. Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-09 o 12:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4687 | |
|
Cytat:
![]() oj tak do soboty to już może naprawdę boleć :/ wiesz, że w tedy nie można wychodzić z domu? bo można się nieźle przeziębić ! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4688 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak pytają to odpowiadam ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja wiem, że niedobrze ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4689 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla dobra sprawy sie poswiece ![]() Cytat:
okropna papla ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4690 | |
|
Cytat:
![]() Żel się w ogole nie pieni, czego nie lubię za bardzo. No ale nie piana świadczy o właściwościach ![]() Kremik nałożyłam i buzia się nie świeci, jest delikatna. No ale po 2 godzinach od nałożenia niewiele mogę powiedzieć ![]() Poczytaj najlepiej recenzje na kwc ![]() ![]() A jak tam Twoja praca? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4691 |
Zakorzenienie
|
Czytałam na KWC
![]() O Ziaji Pro są praktycznie same pozytywy, ale opinii jest mniej bo to nowe specyfiki. Effaclar ma 160 opinii ![]() ![]() ![]() A co do pracy to już pisałam archi, że mam lenia, podobnie jak Ty widzę Aguś bo też jakoś tu jesteś a nie uczysz się ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4692 | |
|
Cytat:
chociaż nowości zawsze kuszą, wiem ![]() Ja własnie zmykam się uczyć. Już rano się uczyłam, no ale listonoszka paczkę przyniosła i mnie z rytmu wybiła ![]() ale teraz uciekam do kodeksu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4693 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A ja muszę iść jutro na pocztę, miałam iść dzisiaj,ale jak wychodziłam, zajrzałam do skrzynki i oczywiście listonosz nawet nie zapukał tylko zostawił awizo ![]() ![]() Mam nadzieję,że TZ pojedzie po pracy do mamy odebrać moją przesyłkę z all ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4694 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Kciuki, hmmm jeszcze nie powiem ![]() Cytat:
Boserki dostał dwie pary, zdjęcie w ramce ma, nawet dwa... poza tym on nie lubi za dużo zdjęc mieć ![]() ![]() ![]() Ponawiam odpowiedź... nie chce mi powiedzieć ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4695 | |
|
Uchowaj Boże!
Nie wiem dlaczego, ale nic mi się aż tak nie podoba jak włosy zrobone karbownicą, nie wiem, poporstu straszne to dla mnie! ![]() Fale robi się normalnymi wkładkami, ja też mam klasyczną prostownicę. Bierzesz pasmo od góry i obkręcasz wokół własnej osi. Wychodzi naprawdę super. Często się tak czeszę i jestem zadowolona. Wpisz w youtube jak zrobic fale proswinica, albo najlepiej poszukaj wątku na fryzjerskim ![]() Cytat:
to chyba jest męskie ![]() Jak nosi biżuterie to może coś z biżu? ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4696 |
Zakorzenienie
|
Podobnie jak Aga obstawiałabym jakieś perfumy lub jakiś fajny zestaw kosmetyków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4697 |
Zakorzenienie
|
Ag spróbuję zrobić tak jak piszesz
![]() Co tu tak cicho? ![]() gdzie są Koziołki? ![]() sas A może portfel jakiś fajny skórzany,albo np. jakąś karafkę, piersiówkę? |
![]() ![]() |
![]() |
#4698 |
Zakorzenienie
|
Wychodzę
![]() Odezwę się wieczorem (być może ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4699 |
Zakorzenienie
|
puchatko
![]() ![]() I dlaczego być może się odezwiesz? ![]() ![]() ![]() ![]() archi o ile dobrze pamiętam kupiłaś ten utwardzacz do lakieru Inglota? ![]() No i jak on się sprawuje? ![]() Edytowane przez madziaczek:* Czas edycji: 2008-12-09 o 16:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4700 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
![]() Właśnie wróciłam z zajęć i jak zwykle wpadam na chwilę, ale zaraz muszę się zabrać do sprzątania, bo Buffina rozszarpała gazetę, jak była sama w domu i teraz cała podłoga jest nią zaścielona ![]() ![]() Zdecydowanie potrzebuję parę dni wolnego, bo już ledwo się zwlekam z łóżka rano (dziś wstałam pół godziny po budziku ![]() Martwię się też o Tżta, pracował pół nocy, do tego mało co gadamy, bo dalej jestem na niego zła (a właściwie jest mi przykro, bo nie dotrzymał obietnicy w bardzo ważnej dla mnie sprawie ![]() Generalnie jest do bani, ale nie będę Was zanudzać ![]() Kode może weźcie czasowo te szyszki i spróbujcie im znaleźć dobry dom skoro tej znajomej się nie chce? Archi musi faktycznie Ci się nie chcieć iść na to piwo skoro aż jesteś gotowa na porządny ból gardła ![]() Sas gratuluję średniej! Yovi jak poszedł egzamin?? Cieszę się, że już z Tżtem ok ![]()
#4701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A Nam pisz wszystko i kiedy tylko masz ochotę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4702 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4703 |
Zakorzenienie
|
agniesiu ale przecież nie ma za co
![]() Przecież często sobie wszystkoe nawzajem pomagamy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4704 |
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
![]() wybaczcie że czytam was z pełnymi ustami ale właśnie jem obiad ![]() Archi ty już tak nie kombinuj z tym piwem tylko idź ![]() ![]() Susanno na MM są wielkie talenty to fakt ![]() ![]() Sas ja nie mam pojęcia co możesz kupić tŻ-towi ![]() Mój to wiecznie czegoś potrzebuje (szczególnie ciuchów bo nie lubi kupować) madziu jestem baaardzo ciekawa jak będziesz wygladać w lekko zakręconych/ pofalowanych włoskach ![]() ![]() puchatko ty leniu !!! ![]() ale czasem trzeba ![]() gdzie uciekłaś? ![]() agniesiu ja z TŻ kiedyś przez tydzień milczałam (mieszkając w jednym pokoju ![]() ![]() Tak to już jest czasem z tymi facetami...nie widzą wielkości błędu ![]() ag szybko dostałaś przesyłkę ![]() ![]() Osko w sprawie backie najlepiej skontaktuj się nią albo poczytaj wątek ![]() w sprawie szyszek! wziełam sprawy w swoje ręce i wczoraj zostawiłam na necie na pewnej stroncedot. zwierząt ogłoszenie i dziś jedna osoba mi przesłała maila ![]() ![]() napisała m.in " Gwarantuje troskliwa opiekę nad Pani pupilami ![]() ale narazie nie pracuję, więc będe mogła poświęcić zwierzątkom dużo czasu aby sie osfoiły z nowym otoczeniem. i te słowa mnie bardzo ucieszyły ![]() Bo jest to dorosła świadoma opieki na zwierzętami osoba ![]() Oby tylko się udało ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-09 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4705 |
Zakorzenienie
|
koduś nie wiem czy cokolwiek mi z tego wyjdzie,ale będę próbować
![]() sama jestem ciekawa,więc może nawet zaraz spróbuję ![]() mam nadzieję,że szyszki trafią w dobre ręce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4706 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie, Tż w ogóle nie miał świadomości, jak bardzo mnie to zabolało
![]() Super, że szyszki będą miały dobry domek ![]()
#4707 |
Zakorzenienie
|
agniesiu
![]() ![]() spróbowałam pokombinować z tą prostownicą ![]() Coś dziwnego mi z tego wyszło ![]() Jutro znowu spróbuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4708 | |||
Raczkowanie
|
Witam!
Cytat:
![]() Cytat:
jakąś branzoletkę łańcuszek może sygnet mu się marzy ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4709 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciepła i sympatyczna... ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witam z wieczora! Ale dziś kieckę upolowałam w lumpku! Cudna mała czarna z kokardką. Na codzień i nie tylko. Kosztowała 25 zł ane nówka z metkami ![]() A tak to z pracy wróciłam później niż zwykle, umyłam w moich pokojach okna - pożądki świeteczne. A teraz siedzę i czytam Apokalipsę ![]() Później zrobię sobie kolację i nadal będe czytać. Miłego wieczoru! Aaaa Kode super że szyszki będą się miały dobrze !! Szkoda byłoby takich słodziaków. Ja już myślałam czy nie wysłać ich do Japonii do Archi bo przecież podobały się jej małżonkowi ![]() Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2008-12-09 o 18:29 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4710 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.