|
|
#2941 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
"zrobię największy błąd, gdy się zjawisz, a ja powiem , że to nie to.."
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek |
|
|
|
#2942 |
|
Zadomowienie
|
wciąż unosi się nade mną Twój zapach. Twój gest, Twój ruch przyprawia mnie o dreszcze. Ja wszystko wytrzymam, tylko muszę czuć, że Ty mnie kochasz. o szczęśliwym zakochaniu.?
![]() ![]()
|
|
#2943 |
|
Wtajemniczenie
|
styrana
societygirl17 Mojjee guru! ![]() --------------------------------- 1.Busy choking on a ice cube.. zajęta dławieniem się kostką lodu. 2.Miała tysiąc ważniejszych spraw,niz oglądanie sie do tyłu. 3.Przygoda,z której nikt nic nie zyskał .. 4.Król steku bzdur. 5.nadmierny brak oddechu na szkle .. 6.Taking a vertical bath!.. ![]() biorę pionową kąpiel .. 7.when you walked out the door.. ...kiedy wyszedłeś przez moje drzwi . 8.you can throw me like a boomarang and ill come back and beat u up . mozesz wyrzucic mnie jak bumerang a ja wroce i skopie ci tylek.. 9.livin in the land of assholes .. mieszkajac w swiecie dupkow.. 10.Its Saturday night! Im out getting drunk, high, and laid, see you all at confession in the morning... jest sobota wieczor! wyszlam sie upic, przedawkowac,i sie pieprzyc,do zobaczenia przy spowiedzi rano. 11.on the carpet..... hey, who says you have to have sex in bed??.. na dywanie...kto powiedzial ze sex trzeba uprawiac w lozku?.. ![]() |
|
|
|
#2944 |
|
Raczkowanie
|
Onax3
a mówili, że nie ma miłości <3 też coś. miłości mi się zachciało <3 stoję na palcach by Cię pocałować. Moja mała - wielka miłość . ;** <3 Ciebie. jak nigdy nikogo. i patrzymy na tą samą gwiazdę każdego wieczoru ;** miłosno mi ( ; mam Cię ;* kryminalna miłość w nas <3
|
|
#2945 |
|
Rozeznanie
|
witam ponownie!!
a tu ode mnie coś: "powiedz, ile w tobie gwiazd" "Nie ma brzydkich słów, są tylko brzydkie myśli" "jak w piosence z radia- wszystko sie udaje" "...ludzie sa aby mogli walczyć..." ..czy podasz mi swą ręke ..a moze będziesz się bał.." niech sie wreszcie skonczy to cale kakao" "mam w sobie morderce, wojownika, chce zjesc twoje serce Ja mówie tobie, że pieniądz nie jest moim bogiem." a wiecie może jak spr czy ktoś ma numer mój gg? bo kiedyś widziałam to tu... jednakże nie mogę znaleśc bardzo prosze o pomoc! z góry dziekuje!
|
#2946 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem jak to nazwać. Paranoidalna ambiwalencja... burdel w mej głowie, jak w damskiej torebce. Boże nie wiem czego szukam, pomóż mi to znaleźć. Co pani robi od rana do wieczora? -Doznaję siebie. Tyle wiem o sobie ile mnie sprawdzono... Powiedz mi...co teraz czuję? Myśli niepoukładane. Bajzel. Tam, wewnątrz. czegoś wciąż mi brak. i ta dziwna niepewność... nie wiem nic. nic nie czuję. nie umiem zdecydować... nieuczesane. niepoukładane. niewiadome... Wybacz, ale pan wen jakoś mnie opuścił. Nic innego mi do głowy nie przyszło i nie mam pojęcia czy o to chodziło... ----------------- rozpadam się na kawałki. ty prasujesz pomięte moje sny. pozornie zwykłe niebo... niepowtarzalny, jedyny. wychodzę... to tylko siła grawitacji działa na kąciki ust. spójrz, szydzą z nas... i cóż zrobię ja, wyklęty z rodzaju ludzkiego; dzieło wiecznego i zapomnienia- mam czekać, w cudzych snach, do zbawienia fałszywego? wiem, potrafię ranić tak jak nikt... niebo w gębie i pod paznokciami. chciałabym... milcz, albo powiedz coś, co jest lepsze od milczenia, bo jeśli czegoś nie można poprawić, lepiej to przecierpieć... moja mała Amelio, twoje kości nie są ze szkła - możesz zderzyć się z życiem. w zderzeniach planet i okrzykach wieczności będę Twoim pyłem na ramieniu. razem będziemy patrzeć przez szyby. i uśmiechać się. nie oddychaj. proszę, nie zostawiaj mnie samej. nie pozwól by zszargał cię wiatr... ---------------- TiScatteroUnaFoto Ty jesteś wielka. : D Kradnę i kradnę. I jestem uradowana, że moje również Ci się podobają. buziak. *;
wtedy usiłowaliśmy żyć przeżywać miłość szukać i nie znajdować.. Edytowane przez styrana Czas edycji: 2008-12-09 o 18:33 |
|
|
|
|
#2947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje myśli przypominają włosy splecione w dreda. ______ Jeszcze jeden dzień w popiół rozpadł się, zanim poznał ciepło marzeń Znowu widzę świat przez pożary słów, które milczą po złej stronie. nowe dni, stare rany wciąż zadają Zamiast gwiazd, w oczach płonie strach. Nigdy nie wiesz gdzie... Przyjdzie miłość, przerwie ciszę chyba wymodliłam ten czas Tak niechcący zatrzymałam Twój wzrok Całą sobą pragnę oddać Ci to, co dajesz mi
|
|
#2948 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
MOŻE SKORZYSTASZ CHOĆ NIE WIEM CZY O TO CHODZIŁO :A ona sama śpi bo tak sama chce nikt nie przytula jej nikt nie ma jej. "nie jestem egoistka. zyje sama dla siebie i dla siebie umre"
TRUDNO NIE WIERZYĆ W NIC Edytowane przez ratatamm Czas edycji: 2008-12-09 o 18:47 Powód: :-) |
|
|
|
|
#2949 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczynki
przetłumaczycie mi coś na angielski ? " pocałuj mnie puki daje Ci taka szanse" była bym bardzo wdzieczna *
|
|
|
|
#2950 |
|
Wtajemniczenie
|
1.Blizny przypominają nam, że przeszłość istniała naprawdę...
2.Halo? Zamawiam koniec świata na ósmą trzydzieści. 3.To dla Ciebie moje serce chce bić... 4.Odkochaj nas i chodźmy stąd .. 5.Tak przykro dzielić jeden sen, Materac przeciąć pół na pół .. Podzielić kredą ciało i . Położyć serca dwa na stół.. 6.Już mi nie smakuje twoja kawa... 7.You were love of my life... / byłeś miłością mojego życia... |
|
|
|
#2951 |
|
Raczkowanie
|
Pamietasz jak mówiłes 'idealnie dobrani' ? Coraz trudniej mi uwierzyć, że to było o nas .
i kazdej nocy wraca to uczucie do niej . To piepszone samoobwinianie siebie o to, co bylo nieuniknione . to była nienawisc od pierwszego uśmiechu . Bo już wtedy czułam, że nie opre się Twoim zmysłom . Ale nic nie mogłam zrobić . Choc dobrze wiedziałam, że znikniesz, nim uświadomie sobie, jak bardzo Cię kocham . zalotny uśmiech słonca, wśród snieznych chmur . a radosc w jej oczach, doprowadzała do wsciekłosci tych, co czekali az powinie jej sie noga . masz swiadomosc, ze nawet w tym momencie posadzam Cie w myslach o zdrade ?
|
|
#2952 |
|
Wtajemniczenie
|
żal.pl
![]() ale dobra, nie będę się kłócić z.. ekhem. ![]() ________________ Klerii: miło, że mnie wymieniłaś ![]() Onax3:
|
#2953 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
It kiss me while it gives chances it such. ale nie jestem pewna.. ![]() niech ktoś poprawi jak jest błąd
|
|
#2954 |
|
Przyczajenie
|
POMOCY !
![]() Coś o tym, że zrobiłam źle i nie powinnam i mój chłopak jest teraz zły na mnie!? Że zależy mi na nim ?! Że nadaje sens memu życiu?! PROSZĘ! ![]() A opisy dodam później bo narazie pracy a pracy..
|
|
|
|
#2955 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
<33
|
|
#2956 |
|
BAN stały
|
CoS odemnie
~ Bede Snić o Tobie Tej Nocy az do Jutra i przez cale Moje Zycie <3 ~ gdy patrzysz w moje oczy, odchodzę od zmysłów... ~ i moje nogi są jak z waty.. a z ust nie mogę wydobyć słowa.. ~ Uśpić swą pamięć,zmysłom czujność odebrać,by jakoś jesień tę przetrwać... ~ "...Jeszcze bliżej, Chce dosiegnąć Twoich warg, Chcę przypomniec sobie znow Ich kształt i Smak..." _________________________ _________________ ~ Będziesz miał szansę gdy w wibratorze wysiądzie enerdżajzer xD ~ masz za małego konia by dotrzeć do mego zamku :p ~ dzika przyjemność po mojej stronie ~ Są grzeszki które popełnia się z przyjemności - Kto pogrzeszy?? ~ Nie ma mnie ) latam za chłopakami ) wrócę jak jakiegoś złapię ) ~ Jej lica zarumieniły sie ![]() ~ Zesłał ją Pan na ziemię by siała zamęt i zniszczenie... |
|
|
|
#2957 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na 99 procent poprawnie Buziak
|
|
#2958 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2959 |
|
Zadomowienie
|
łoo.. idziecie jak burza
![]() ` zagubiona w marzeniach rózowe marzenia a ona patrzyla jak On odchodzi.. w oczach miala łzy Tak w zyciu bywa raz pęka serce.. raz prezerwatywa a księzniczki makijaz okazal sie strata czasu gwałce zeszyt od .. [przedmiot] - o ktroej wstałas ? - o 10 a co ? - co.. ?! prziecez jest 9:45 szczesliwi czasu nie licza .. ktora godzina .?
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
a coś, że koleżanka, dość bliska.. ma anemie?
pilne..
|
#2961 |
|
Raczkowanie
|
mogłabym prosić o opisy na jutro że jestem w Łodzi w Manufakturze z moimi chłopakami cudownymi i najukochańszą przyjaciółką (no wycieczka klasowa;p) i że sobie dogadzamy na tyłach autobusu ;d i że bardzo fajnie się bawie, taka cała happy
nie muszą być dosłowne ;p różne ;d *
|
|
|
|
#2962 |
|
BAN stały
|
Nie chcę być wisienką na torcie, nie nadaje się
na ozdobę... Nie możesz mnie postawić na półce i odkurzać po co składać zyczenia jak i tak sie nie spełniają? Wolałbym robić to, co lubię, niż na siłę lubić to, co robię. Możesz mi to obiecać? Jeżeli akurat tego potrzebujesz. Nie martw się znajdziesz sobie lepszego narzeczonego. Jej nie jest potrzebny lepszy tylko idealny... tylko gdzie takiego znaleźć. Racjonalne myślenie może tylko niszczyć prawidłowe odruchy. Edytowane przez greteziaczek Czas edycji: 2008-12-09 o 20:29 |
|
|
|
#2963 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2964 |
|
Zadomowienie
|
omg.. Wypowiedzi typu "żal.pl" są właśnie adekwatne do twojego poziomu inteligencji. "nie będę się kłócić z... ekhem." ? Może byś wyhamowała ?! Nie będziesz mnie obrażać! Jeżeli natomiast masz jakieś problemy z sobą to polecam dobrego psychologa lub zadzwonią pod niebieską linię ! koniec tematu. btw: 'Można wyglądać bardzo sexy bez udawania kociaka. Silna kobieta jest dużo bardziej interesująca niż laleczka z idealnym noskiem.' pusto tak . . . wystarczy inny uśmiech, spojrzenie, słowo, gest, zdjęcie Każdego dnia mogę mieć uśmiech na twarzy i to jest dla mnie niesamowite i bardzo ważne .. droga na sam szczyt, a tam nie ma nic .. Gdy niebo staje się podłogą Traci przejrzystość i błękit Niebo bezkarnie deptać mogą Ludzie wyzbyci istnienia męki Tyle już nieudanych prób By witać przyszłość, żegnać przeszłość Zostawmy ziemi ciężar stóp A niebu jego niebieskość
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2008-12-09 o 20:37 |
|
|
|
#2965 |
|
Raczkowanie
|
poziomkowa, dziękuję ; *
carmenkaa tak, podpis z Bridget i próbuję się z nim utożsamiać, bo to święta prawda kradnij ile chcesz ; * ![]() I tak na szybko, bo mało czasu: Nie, nie, nie zwariowałem Ani tym bardziej nie oszalałem To wszystko nie ma sensu Nie ma sensu kupować kredensu I don't care if the sky is falling / Nie przejmuję się kiedy niebo upada Fifteen steps / Piętnaście kroków Potem zwykła łza / Then a sheer drop I am the key to the lock in your house / Jestem kluczem do zamka w twoim domu Oni są tymi, którzy cię oplują, Ty będziesz tym, który będzie krzyczał. Put the eyes in the cupboard / zamknij oczy w szafce You are the sun and moon and stars are you / Jesteś słońcem i księżycem i gwiazdy też są Tobą And I could never run away from you / I nigdy nie uciekne od Ciebie I see you in the dark corner of the street / Widzę cię w ciemności zaułku ulicy
|
#2966 |
|
Raczkowanie
|
Kanon nienawiści.
Zmysł dotyku na ustach obudźmy. In tune. / W melodii Na dnie każdego wyciągnięcia ręki.. upadam. Wielki lampion naszych wspomnień wciąż na nowo wskrzeszamy. Jak czas bez minut, jak życie bez wspomnień.. tak samo ona umiera bez Ciebie. Opustoszałe dusze.. Ty się nie męczysz, ale sumienie wykańczasz.. Nie musisz powtarzać. Wiem, że kochasz mój migdałowy krem. I spróbuj powiedzieć, że nigdy nie kochałeś.. Załatwię cię na następnym przystanku . ^^ Przepraszam.
Edytowane przez Adriana684 Czas edycji: 2008-12-09 o 21:39 |
|
|
|
#2967 |
|
Zadomowienie
|
kruuszi
mrrrr. piękne ;-) można więcej prosić? ;-P Jest miłość - kochanie, jest miłość - namiętność, jest miłość - fantazja. Pierwsza tłumaczy się w życiu świętością, druga nieszczęściem, trzecia grzechem. uciec od własnego sumienia jest tym samym, co ucieczka od samego siebie - jedno i drugie zawsze nas dogoni Bóg łowi wędką, szatan siecią. Wina leży zawsze pośrodku, tylko nie wiadomo po czyjej stronie leży środek. Czekanie sprawia ból. Zapomnienie sprawia ból. Nie potrzeba już gwiazd - zgaście wszystkie - do końca Zdejmijcie z nieba Księżyc i rozmontujcie słońce Wylejcie wodę z morza, odbierzcie drzewom cień Teraz już nigdy na nic nie przydadzą się.
Edytowane przez r0zunia Czas edycji: 2008-12-09 o 21:09 |
|
|
|
#2968 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
śliczne macie opisy dziewczyny < 3 już nie Ty, mówisz do mnie Mała. lecz czujesz tylko dumę gdy ktoś o nią Cię zapyta. Nie jestem dzieckiem. Czasem bywam dziecinna. Czasem płaczę bez łez. Zamiast szczęścia kolejny ślepy traf. Gdzie robię błąd? Ktoś, kto wymyślił życie, zdecydowanie nie dopracował tego projektu. Postawiłam wszystko, na to by mi wyszło z Tobą, Zgubiłam dumę i honor Za swe intencje płacę tym, że nie mam nikogo. Edytowane przez steri Czas edycji: 2008-12-09 o 21:12 |
|
|
|
|
#2969 |
|
Rozeznanie
|
"gdy zabrakło Twoich rąk moje stały się niczyje. . . "
"patrzę jak uśpiona, ponad słowa..." "nie wierzyłam w to, że żyję..." "4 lata... zapomnieć chcę..." "mimo wszystko mogłam w sobie sens odnaleść..." "co dla mnie skarbem, dla Ciebie było piaskiem po plaży nasypanym..." "nie waż się przyjaciółką nazwać mnie..." "kochałam Cię tak, jakbyś miał... przetrwać miał." "i mieliśmy żyć." "to tylko zamek z piasku. Nie zostało z niego nic." Iwona Węgrowska - 4 lata.
|
|
|
|
#2970 |
|
Zadomowienie
|
już dawno jestem pełnoletnia. Jednak nie pozwolę, by mnie obrażała. Tyle.
"Ciało jest tym najmniejszym, co kobieta może dać mężczyźnie."
![]()
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.

przynajmniej raz dziennie
bo kiedyś widziałam to tu... jednakże nie mogę znaleśc
bardzo prosze o pomoc! z góry dziekuje!