|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
W co się ubrać na Sylwestra? sukienki, spódnice, spodnie?
Idę na Sylwestra do kolegi (mam nadzieje ze przyszłego TŻ
) i nie mam pojęcia jak sie ubrać... ma to być oczywiście domóweczka.... a Sylwek tylko dla singli.... może macie jakieś pomysły na jakieś zestawy? z góry wielkie dzięki lejdis ;***
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W co się ubrać na Sylwestra? sukienki, spódnice, spodnie?
na domówkę bez zbędnej elegancki..dźinsy plus ładny top
musi być Ci wygodnie... |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
zgadzam sie. jakies fajne rurki, top z cekinami i szpilki. Sukienka moze okazac sie za elegancka jak wszyscy przyjada ubrani bardziej na luzie
a spodnica jak najbardziej, ale musisz starannie dobrac do reszty ubioru. moze lekko plisowana mini??
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny!!!! A ja uważam, że na Sylwka kobieta powinna wystąpić w sukni, a przynajmniej w ozdobnej , jedwabnej bluzeczce, nawet jeżeli impreza jest w mieszkaniu. Wszelkie dżinsy , sweterki są nie na miejscu !!! Na Sylwestra kobieta powinna błyszczeć, tyle jest ciuszków z satyny, jedwabiu, naprawdę można pokombinować. Trochę się na tym znam , bo szyję damskie ciuchy i widzę, że dużo pań zamawia głównie sukienki. A to cieszy, bo kobieta w spodniach na Sylwestra to profanacja!!!!!!!!!!!:cmo k:
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo te Panie zapewne ida na wielke bale ! ja myśle ze jeżeli chcesz wygladac ladnie(zeby oczarować przyszłego TZ ) mozesz założyc jakas tunike i kryte rajstopy lub tak jak dziwczyny radzily rurki, fajny cekinowaty top i szpileczki ;D ja tak ide na swojego sylwestra
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.

) i nie mam pojęcia jak sie ubrać... ma to być oczywiście domóweczka.... a Sylwek tylko dla singli.... może macie jakieś pomysły na jakieś zestawy? z góry wielkie dzięki lejdis ;***

) mozesz założyc jakas tunike i kryte rajstopy lub tak jak dziwczyny radzily rurki, fajny cekinowaty top i szpileczki ;D ja tak ide na swojego sylwestra