![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Szukam pielęgnacji, oddam zapach i kolorówkę
hej, a może za mascarę chciałabyś serie wella professional do włosów?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...a+professional |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Moim zdaniem to compact raczej lekki, choć przy 2-3 warstwach moż sporo zakryć, ładnie matuje moją mieszną cere, ja używałam jako puder do dziennych poprawek, więc nie wiem jak sie spisuje na mokro |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;10020536]Myślę że 20-25% na wyrost, użyłam ze 4 razy, mam króciutkie włosy
![]() Jeśli był użyty 4 razy na króciutkie włosy, to jestem zainteresowana mam ten kremik co podałam wcześniej oraz krem L'Oreal Age Perfect na dzień - nowy (pudełko pogniecione), odlewki zapachów, pielęgnacja (mleczko, tonik,...) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
cos za versace?
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
Interesuje mnie maskara w kolorze ciemnego fioletu oraz Podkład Compact Guerlain Parure. Mam w wątku krem DIOR Capture R 60/80, ochronny krem do twarzy SHISEIDO i wiele wiele innych. Zapraszam
![]()
![]() |
#38 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Tylko zaznaczam że serum jest dla włosów grubych, cienkie i delikatne oklapną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
Z pielegnacji adrsowanej do skóry dojrzałej moglabym zaproponować Ystheal + Creme Avene.
Mam 8 tubek po 5 ml. Interesowałby mnie Bright Crystal. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Konto usunięte
|
witaj, interesują mnie:
**Podkład Compact Guerlain Parure, kolor 03 Beige Parfait, zużyte ok 20% **Podkład Chanel Teint Innocence kolor 30 cendre, zużycie ok 5% **Nowa mascara YSL Volume Effet Faux Cils , kolor 04 ciemny fiolet |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;10030102]Loreal mi nie służy, miałabym ochotę na ten krem z pierwszego linku
Tylko zaznaczam że serum jest dla włosów grubych, cienkie i delikatne oklapną ![]() Jeśli zbiorę włosy w kite, to mam grube ![]() ![]() Na razie podziękuje, chyba że bedziesz chciała wymienić sie na bright c. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
Witaj Dusiu
![]() Czy za: Nowa mascara YSL Volume Effet Faux Cils , kolor 04 ciemny fiolet Znajdziesz coś u mnie ? Wątek nieaktualny narazie, ale większość rzeczy ciągle na stanie ![]() Poza wątkiem mam jeszcze: - z serii Omnia Botanica: szampon wzmacniający do włosów delikatnych na bazie prosa i ziarna pszenicy, balsam oczyszczający do włosów tłustych na bazie pokrzywy i łopianu, - pielęgnację Elizabeth Arden zestaw miniaturek: Intervene 3-in-1 dily cleaner exfoliator primer 50 ml, Eight Hour Cream Intensive Moisturizing Body Treatment 50 ml, Intervene Pause & Effect moisture cream spf 15- 7 g, Allergan prevage anti-aging treatment 5 ml. - nowy Accentuating Cream Eyeliner Shiseido, czarny, oraz nową konturówkę do ust Shiseido - Automatic Lip Crayon kolor LC7.
![]() |
#45 |
Konto usunięte
|
Aniu, przemyślę jeszcze czy chcę zapach wymienić za pielęgnacje, zapomniałam dopisać że zapach raczej za zapach, jeśli sie zdecyduję dam znać,pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Ponieważ szukam głownie pielęgnacji, miałabym ochote na redermic, ale boje sie terminu który minął, w takim razie zapragnęłam Guerlain, L’instant magic,, tylko nie wiem czy chcesz oddać zapach za mascarę |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Konto usunięte
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;10031059]witaj, interesują mnie:
**Podkład Compact Guerlain Parure, kolor 03 Beige Parfait, zużyte ok 20% **Podkład Chanel Teint Innocence kolor 30 cendre, zużycie ok 5% **Nowa mascara YSL Volume Effet Faux Cils , kolor 04 ciemny fiolet[/QUOTE] miskro poszukuje głównie pielęgnacji, a tej u Ciebie nie ma, chyba że masz zapasiki poza wątkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;10032316]Witaj Małpeczko
![]() ![]() Ponieważ szukam głownie pielęgnacji, miałabym ochote na redermic, ale boje sie terminu który minął, w takim razie zapragnęłam Guerlain, L’instant magic,, tylko nie wiem czy chcesz oddać zapach za mascarę[/quote] Wszystko ok ale teraz czasu na nic nie ma już zupełnie ![]() Redermica nie mam już i tak, Mama mi go zabrała uznawszy (słusznie), że go przed upływem daty ważności nie zużyję ![]() ![]() Perfum faktycznie nie chciałabym oddawać za tusz ![]() ![]() http://www.twenga.co.uk/offer/6556/5...647543694.html
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
troche mija mi sie to z celem bo bombka jest droga nawet taka mala miniatura a twoj bright jest jeszcze uzywany wiecej niz moj moschino moglabym oddam bombe ale musialabys mi dac albo Podkład Compact Guerlain Parure, kolor 03 Beige Parfait, zużyte ok 20% albo Nowa mascara YSL Volume Effet Faux Cils , kolor 04 ciemny fiolet lub Podkład Chanel Teint Innocence kolor 30 cendre, zużycie ok 5%
![]() |
#51 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No faktycznie nie współgra:-( , może masz inne propozyje, ale pielęgnacja, może się jeszcze na coś skusisz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;10031908]Aniu, przemyślę jeszcze czy chcę zapach wymienić za pielęgnacje, zapomniałam dopisać że zapach raczej za zapach, jeśli sie zdecyduję dam znać,pozdrawiam[/quote]
Dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;10029880]Nie wymienię jednak nowego pełnowymiarowego tuszu za miniaturki 3-5 ml, choćby to był Dior czy Shiseido
![]() Przepraszam, niejasno się wyrazilam. Oczywiscie nie mialam na mysli tylko tych probek. Moglabys sobie cos dobrac
![]() |
#54 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
DUSIA, czy chciałabyś coś ode mnie z nowości za Błyszczyk Clinique Superbalm nr 07 Lilac? O ile jeszcze jest...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Kici kici miau miau
|
dusiu bylabym sklonna wymienic sie za Parurke - ale mam pytanie: czy puderniczka nie jest uszkodzona?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Sprawdzałaś w perfumerii? i jak wypadły kolory jaśniejszy fluid czy compact? Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2008-12-14 o 20:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.