![]() |
#2341 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
![]() no to szybka jestes ![]() Ja narazie zdazylam sobie uswiadomic ze jest grudzień, co oznacza ze idą Swięta. I nie mam jeszcze nawet drobiazgow na Mikołajki ![]() ![]() Cytat:
![]() I już zycze udanej imprezy w sobote ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja ide jutro poimprezowac, a pozniej wyjezdzam na wieś ![]() ![]() ![]() Dobrej nocy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2342 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a dzękuję ![]() nie no, tak zartowałam że nie fajny taki dzień ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Udało mi sie zrobić wszystko co zaplanowałam, łącznie z pracą ![]() ![]() ![]() ![]() oczywiście nie wiem czy mam jutro zajęcia i nie wiem czy chce mi się w ogóle zbierać na uczelnię, skoro prawie na pewno ich nie będzie ![]() ![]() u Siss TŻ siedzi a ja z moim gadam na gg ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2343 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jeszcze raz dobranoc ![]() EDIT: Lolcia, widzę Cię ![]() ![]() Edytowane przez yerba Czas edycji: 2008-12-04 o 22:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2344 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2345 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dzien dobry laleczki, ja juz spadam do pracy, zimno dzis ale nie ma mrozu przynajmniej... Dzis chyba wieczor w domu a jutro wyjscie do miasta ![]() zycze wami mileog dzionka ![]() ![]()
![]() |
#2346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() udanego piąteczku ![]() oczywiście zajęć nie było ![]() ![]() ![]() a później ![]() miłego dzionka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2347 |
Raczkowanie
|
Mi się impreza sypnela (przeniesiona na inny termin), ale w tym samym czasie gdy sie o tym dowiedzialam, wykluła sie inna, na ktora zawitalam na moment. Piwko na dobry sen hihi i zaraz zmykam spac, bo jutro od rana zajecia
![]() ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2348 |
♥
|
Dzien dobry
![]() Wczoraj jak przyszłam ze szkoły to lezałam, spalam , głowa mnie bardzo bolało jak i żoładek . sama nie wiem dlaczego. W nocy jak sie przebudziłam byłam cała morka lało sie ze mnie. Dzisiaj juz jest dobrze, naszczęście tzn troche osłabiona jestem. Ale z Was imprezowiczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Znów mnie przez parę dni nie było. Brak czasu niestety. No ale znów jestem ![]() Aniu - Cieszę się,że już lepiej ![]() Miłego dnia kochane ![]() Jeszcze tylko dwa tygodnie zajęć i koniec ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#2350 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja właśnie dochodzę do siebie po imprezie ![]() ![]() ![]() ![]() miłej soboty ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2351 |
Zadomowienie
|
siema dziewuszki
![]() i znow mialam sie odzywac i nie dotrzymalam slowa, okrutna ja ![]() No, ale nic, wciaz mam nadzieje, ze moj niedoczas sie poprawi... ![]() zaraz mkne do pracy, jutro rano tez pracuje, ale wieczor juz zdecydowalam,ze spedze w domu zeby nie wiem co :P Wzywa mnie nauka, a poza tym marzy mi sie spokojny wieczorek domowy ![]() ![]() Trzymajcie sie kochane i udanych mikolajek ![]() ![]() tylko snieg by sie w sumie przydal, nie moge doczekac sie swiat ![]() Buuuuuuuuzi ![]()
![]() |
#2352 | ||
Wtajemniczenie
|
noooo!!! zaraz Swieta!
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
hej laleczki, bylam na miescie z TZ,bardzo milo bylo, poszlismy na lunch i zrobilismy zakupy alkoholowe na swieta. ![]() ![]() aaa i kupilam dla tej kupmeli co do niej na urodziny dzis taka mala palete z cieniami i lyszczykami PUPA. Wygladaja jak male kolorowe cukierki, lizaki, kwiatki...sliczne..i pudelko takie piekne...az nie chce ich oddawac ![]() no, to teraz mala drzemka coby byc na silach na wieczor bo wymarzlam na miescie a teraz zjadlam i wypilam goroaca zupke i tylko pod kocyk.. milego wieczorka!! ![]()
![]() |
#2353 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() u mnie standardowy wieczór rodzinny ![]() ![]() ![]() dobranoc ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2354 |
Zakorzenienie
|
aleeee tu cisza
![]() dzień dobry ![]() wpadłam na chwilę bo mam jeszcze parę rzeczy do zrobienia a na 15 mam do pracy (i jeszcze najpierw muszę do Kato dotrzeć ![]() Wieczór planuję z TŻ-em, wiec pewnie jutro dopiero się odezwę ![]() miłej niedzieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2355 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() najesc sie i pod kocyk, nic nie daje takiego uczucia komforu i spokoju... ![]() jak po weekendzie?;> straszna! ![]() milego tezetowania ![]() dobry wieczor tak w ogole... ![]() U mnie slabo w tej chwili... czuje sie zle, objedzona jakas taka, do tego okres i ciezki tydzien przede mna :/ we wtorek trudne kolo ktorego sie boje, a jutro pracuje wiec musze bardzo dobrze zagospodarowac czas zeby ze wszystkim zdazyc...chyba przyjdzie mi zarwac nocke... a i jestem taka zla... wiem, ze to glupie,ale... dostalam od mamy na mikojaki takie sliczne rekawiczki...i dzis wracam do domu, szperam po kieszeniach i w torbie, a rekawiczek brak...zgubilam chyba bo w pracy nie zostawilam raczej, prosilam kolezanke zeby poszukala,ale nie znalazla... jest mi tak jakos smutno... rekawiczki moge odkupic zeby mam sie nie skapnela (oby byly w sklepie), ale to juz nie bedzie to samo, bo to nie bedzie ten prezent...grrr, ale jestem zla. skoro takie drobiazgi wyprowadzaja mnie z rownowagi to chyba znaczy,ze ogolnie nie jest good:/ chce juz swiat. mam dzis jakis kryzys i nie wchodze w nowy ciezki tydzien z najlepszym podejsciem... oby jutro bylo choc troche lepiej buzka kochane, milej nocki, odezwe sie rano zapewne ![]()
![]() |
#2356 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
weekend minal ok,chociaz w sumie nie ok.. pare rzeczy mi sie pomieszalo...wczoraj sie zle czulam i chodzilam placzliwa cala..nie mam apetytu i wydaje mi sie,ze wszytko jest do bani.. a teraz w pracy na dodatek w cholere roboty.. wiec zaczynam.. milego dnia ![]()
![]() |
#2357 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() mam nadzieję ze tydzień Ci zleci trochę spokojniej niż się spodziewasz ![]() Cytat:
![]() ![]() u mnie też tak sobie, bo wczoraj coś poknociłam w pracy i nie wiadomo czy nie będę musiała ponieść konsekwencji finansowych ![]() ![]() już mi od wczoraj trochę nerwy przeszły (głównie dzięki TŻ-owi ![]() ![]() dziś muszę jeszcze kilka rzeczy zrobić, a później robimy z kumpelami małą imprezką powitalną dla jednaj z nas która wróciła wczoraj zza granicy ![]() ![]() miłego dnia Kochane ![]() piszcie coś więcej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2358 | ||||
Zadomowienie
|
ahoj
![]() Cytat:
powodzenia ![]() Cytat:
![]() a co sie stalo? Mam nadzieje, ze konsekwencji finansowych ponosic nie bedziesz musiala... ![]() kurcze wczoraj naprawde byl chyba jakis feralny dzien... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() baw sie ladnie :P ![]() no wlasnie;> U mnie dzis juz troche lepszy humor na szczescie choc nie sa to szczyty optymizmu. No,ale nie oczekujmy za wiele. Nauka idzie mi srednio, po 1.ciezko mi sie jakos skupic, po 2.material nie jest za prosty... Dzis musze byc w pracy juz o 16, godzine wczesniej niz normalnie bo kolega musi z kolei wyjatkowo wczesniej wyjsc... rekawiczki jednak odkupilam... ![]() ![]() Poza tym chce juz swiat albo chociaz weekendu...macie juz jakies plany sylwestrowe? Ja najpawdopodobniej bede w pracy, ale z moja najlepsza imprezowa ekipa wiec sie ciesze - polacze zabawe z praca ![]() Buziaki i milego dnia sloneczka ![]()
![]() |
#2359 |
Zadomowienie
|
Czołem dziewczyny
![]() Tak tu cicho,że postanowiłam coś skrobnąć ;] Agolek,Madame-też mam podobne nastroje ostatnio.Ale co tam,jak brzmi pewne powiedzenie 'po każdej burzy świeci słońce '[sic!] I tego ie trzymajmy.. Ewusia-Klasyczna imprezowiczka .. ![]() Weekend minął mi dość sennie, na Mikołajki zasilił m się odrobinę budżet finansowy,toteż może coś kiedyś upoluję nowego (pierw nowe słuchawki bo ostatnie w które zainwestowałam całe 5 dych,zamarły po trzech dniach rozsądnego użytkowania ![]() Na domiar tego zaspałam dziś na pierwsze zajęcia z analizy i interpretacji (szósta na 8 łącznie nieobecność ![]() ![]() ![]() 'obiecując poprawę' ![]() Abstrahując do delikatnej materii uczuć..Jest w sumie jak jest ![]() mimo kilku niejasnych,acz przywołujących namacalne skojarzenia faktów po cichu liczę na odwrotność ich znaczenia,zespoloną z trochę innym biegiem zdarzeń niźli ukradkowe spojrzenia w trakcie mijania sie (ho, ho jak to poetycko zabrzmiało ;>) Dobra będę łaskawa i poczekam troszynkę na wyklarowanie się sytuacji,zgodnie z pokładaną nadzieją a potem .. ![]() Zważywszy na wieczorową porę i konieczność pobudki o 4.30 am w celu odbycia pielgrzymki do niezbyt lubianego pana z wiertłem (i ne tylko B-) )we włochatej dłoni na "któraś z kolei" przymiarkę "czegoś z kolei" pragnę tymczasowo (I hope so!)się z Wami pożegnać i życzyć dobrej nocy ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2360 |
♥
|
Przyszłam sie tylko przywitac spac mi sie chce, juz głupieje od nauki ale ostatnie naszczescie dni.
ewa mam nadzieje ze zostaniesz jakas normalna nauczycielka łaciny, bo ostatnio stwierdziłam ze wiekszosc to jakies dziwne sa bo w 1 klasie miałam nauczycielke przerabialismy Aci , koniungacje, deklinacje itp no i mielismy spr z tego pod koniec roku 1 klasy przyszła nowa nauczycielka znowu z tego samego spr, w 2 klasie spr z Aci z ta babka co pod koniec roku , przyszła nowa pani w październiku 2 klasy znowu spr z Aci i dzisiaj miałam z czasów przyszłych , przeszłych i odmiany (deklinacje, koniungacje) ![]() ilez razy mozna pisac to samo ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2361 |
Zakorzenienie
|
Tylko się przywitam i uciekam ;*
#2362 |
Zakorzenienie
|
:eeeeeek:
Jaka cisza!
#2363 |
♥
|
Dzien dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2364 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale już się w sumie nie przejmuję, żałuję tylko ze już mnie pewnie teraz nie wezmą do tej pracy i nici z zarabiania przed świętami ![]() ano ![]() ![]() Cytat:
![]() ja nie mam jeszcze konkretnego planu ale klaruje się wizja sylwka na akademiku mojego TŻ-a z naszą ostatnio najbardziej udaną imprezową ekipą ![]() ![]() ![]() trzymam za słowo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a te nauczycielki to mogłyby łaskawie sie dogadać czego juz Was nauczyły, a nie w kółko to samo wałkować? ![]() no właśnie!! dzień dobry ![]() ja właśnie wróciłam z uczelni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() miłego wieczorku ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2365 |
Zakorzenienie
|
Witam Was Dziewczynki
![]() Ciągle czytam... Teraz jedynie chcę się pożegnać, bo podejrzewam u siebie poważną chorobę i nie wiem kiedy (i czy w ogóle) wrócę ![]() Na wszelki wypadek: Wesołych Świąt i szczęśliwego nowego roku ![]()
![]() |
#2366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2367 | ||||
Raczkowanie
|
Ahoj!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wracaj do nas i nie trzymaj nas w niepewności ![]() Witajcie Kochane ![]() Miałam wrócić w piątek, ale okazało się, że zakwalifikowali mnie na takie szkolenie dla organizacji pozarządowych, więc musiałam wrócić wcześniej ![]() ![]() Zaraz wskakuję do łóżka i poczytam sobie książkę ![]() Dobrej nocy ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2368 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ano ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() u mnie wieczór przy kompie (bo dawno takiego nie było ![]() ![]() ![]() dobranoc Słonka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() spadam na uczelnię, będę wieczorem ![]() miłego dnia ![]() PS cały czas sie zastanawiam gdzie się podziewacie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2370 |
Zakorzenienie
|
zassało
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.