|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowe elixiry - Code i Hypnose
|
|
|
|
|
#32 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko, że ja obawiam się właśnie tego przenoszenia perfum. Staram się nie zabierac ze soba perfum w torebce, w której mam wszystko ale boję się parodniowych wyjazdów. Przeraża mnie to odkręcania pompki i zamiana na korek. Jak to się ma do "zdrowia" perfum?Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#33 | |
|
Zadomowienie
|
Cieszę się bardzo
Cytat:
.
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że sposób Beaty jest najlepszy
Jeżeli często będzie się wymieniało pompkę na korek to do środka będzie się dostawać powietrze i jakieś paprochy Najrozsądniej jest własnie przelać do atomizerka a reszę zakręcić korasem
|
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
hypnose Elixir bardzo mi sie spodobal...jest duzo slodszy i bardziej miekki od tradycyjnej wersji (ktora jednak tez bardzo lubie;]), nie ma pazura, on otula... moj chlopak po powachaniu edp i elixiru stwierdzil, ze to dwa rozne zapachy :P
Edytowane przez Anjouka Czas edycji: 2007-12-27 o 12:25 |
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
|
|
|
#38 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
mam nadzieje, ze elixir hypnose okaze sie czyms bardziej interesującym od letniej wersji hypnose legere;]
|
|
#39 |
|
czyli Endżi
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
a klasyczne hypnose bardzo lubie wiec musze sie udac na testy elixiru
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzis znow testowalam ten Elixir, no ale niestety nie zachwycil mnie. Trzyma sie srednio dzisiaj, bo psiknelam doslownie resztke z testera, a poza tym nie nanadgarstek, tylko na zew. czesc dloni, a tam zapach trzyma sie srednio. Ech, szkoda mi kasiory na ten Elixir
Chyba wolalabym kupic ze dwie inne flaszki
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoras z Wizazanek orientuje sie, czy Hypnose Elixir jest dostepny regularnie np. za granica? Bo nie wiem juz czy do naszych perfumerii zagosci na stale
Dzis moja mama byla w jednej Sephorze, w ktorej na 100% niedawno widziaalm te wersje, zapytala pania czy jest, a ta ze nie ma. Zadzwonilam tam no i faktycznie juz nie maja. Kobieta malo uprzejmie oznajmila mi, ze nie ma pojecia jakie plany ma producent wobec tego zapachu i czy bedzie, skoro jest limitowany Moze juz cos wiadomo na ten temat? Elioxir Hypnose znika z polek w blysakwicznym tempie, prawie nigdzie go juz nie ma
|
|
|
|
|
#43 |
|
czyli Endżi
|
Ropuszko, najprawdopodobniej rzeczywiście będzie to limitowanka
Na Allegro pojawił się tylko 1 Elixir... ![]() Jeśli masz fundusze i ochotę na zapach - to kupuj
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, szkoda, szkoda... Elixir jest naprawde ladniejszy niz EDP. Kolezanka, ktora byla jakis zcas za granica, mowila, ze zna Elixir juz sporzed wakacji!!! A u ans dopiero jesienia byl... Kurcze, za chwile pewnie jzu zniknie z polek
To jzu sie wole zapozyczyc niz stracic Elixir
|
|
|
|
|
#45 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Z Elixirami to jest czesto tak, ze pojawiaja sie raz w roku np. Elixir Poison zawsze na Boze Narodzenie. Potem znika i pojawia sie w nastepnym roku o tej samej porze. Elixirki maja wieksza zawartosc czystych perfum niz Edp. Dlatego wlasnie sa takie trwale i niestety drozsze. |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
No i mam swoje Hypnose Elixir
Do szczescia juz potrzebuje tylko Euphorii, chociaz dzis i tak jestem w euforii Ale szczescia nigdy za wiele Wielbicielki Elixiru ostrzegam, ze juz tych flaszek jest coraz mnie w Sephorach, w dwoch juz nie ma (Florianska i G.Krakowska). Radze sie spieszyc.
|
|
|
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
Ropuszko, o 16:30 na Floriańskiej było co najmniej 6 butelek Eliksiru Hypnose... Tylko nie stały na półce, tylko na tym stojaku "na wejściu" - wszystkie się rozeszły?
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama mogla nie zauwazyc, ze sa, ona od razu pyta sie personelu o interesujace ja produkty. W takim razie zanosi sie na kolejny post w watku o bulwersujacych zachowaniach w perfumerii Grzech glowny - dezinformowanie klienta. Juz bym wolala, zeby mi ktos powiedzial, ze to za drogie dla mnie niz ze nie ma, kiedy ewidentnie JEST. Nie wiem co te baby sobie mysla, ze zostawia sobie te 6 sztuk?
Edytowane przez ropuszka Czas edycji: 2008-01-18 o 08:30 Powód: dopisek |
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)- rzeczywiście na półce już nie było w ogóle (tylko EDP i EDT), testera też nie było - zapytałam o niego, bo pomyślałam, że sobie przypomnę, ale pani powiedziała, że nie ma i już nie będą mieć. Już prawie wychodziłam, jak zerknęłam jeszcze na ten stojak właśnie na wprost wejścia (stały tam różne perfumy na promocji) i po lewej stronie stało 6 pudełek właśnie z Eliksirem przecenionych na 220 zł...Ja na wejściu ich też nie zauważyłam, bo choć niby stoją na środku, to jakoś wchodząc bardziej widzi się bok pierwszego stoiska (tego z produktami do włosów) i zaraz tam powędrowałam oglądać Fekkai. Może ta kobieta co Ci odpowiedziała też tylko na półkę zerknęła? (bo niektóre promocyjne perfumy tam mają i na półce i na stojakach, a niektóre tylko na stojakach).
|
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
Informuje ze w Poznaniu w Sephorze w King Crossie widzialam 5 flaszek Eliksiru za 220 zł
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
Muszę przyznać że tego eliksiru Hypnose pożądam coraz bardziej. Do tego stopnia że staje się to moją obsesją...
więc sama juz nie wiem. Zanim pewnie podejme decyzje wykupią mi boskie Hypnose...
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie wiecie gdzie moge dostac jeszcze Hypnose elixir?
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktos orientuje sie, czy mozna jeszcze w normalnej sprzedazy dostac Code elixir czy to byla limitowanka??
|
|
|
|
|
#54 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
widziałam ze 2 tygodnie temu w Douglasie
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
odkopuję wątek
![]() Code Elixir po prostu uwielbiam i jest on moim numerem 1 na wieczór Inne odmiany Code, włącznie z Summer również lubię,ale miłuję już tak bardzo jak wersji Elixir właśnie..Na Hypnose Elixir czekam (zamówiłam na allegro)i myślę, ze się nie rozczaruję.Zanm i lubię też wersje eau Legere i EDP (tę drugą posiadam). Poczekamy, zobaczymy
|
|
|
|
|
#56 | |
|
spin doctor
|
Cytat:
. Elixir jest maksymalnie kremowy(na szczęście nie czuję tam banana) i nie tak "zaczepny" jak edp. Trzyma się dość blisko skóry, nie jest nachalny, tylko tak subtelnie otulający. Piękny
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
no to mnie troszkę pocieszyłaś, Małgosiu, bo ma szansę mi się podobać
|
|
|
|
|
#58 |
|
spin doctor
|
Ja do Ciebie doleci daj znać czy Ci się spodobał, jestem ciekawa
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
dwie wersje Hypnose Elixir ?
Witam i zwracam się z taką sprawą do znawczyń tej linii Hypnose. Jestem zainteresowana Hypnose Elixir. Tak, zdaję sobie sprawę z trudem ich zakupu, niemniej sprawdzałam w sieci i zauważyłam, że występują one w 2 wersjach: Hypnose Hypnotizing Elixir (ciemna butelka, droższe) i Hypnose Elixir Envoutant ( ciemnoniebieskie, nieco tańsze od tych pierwszych)
Moje pytanie: czy one czymś zasadniczo się różnią zapachowo? Przyznam, ze mam odlewkę tej drugiej, łatwiej dostępnej wersji i zapach mi odpowiada, jednak kuszą mnie również te ciemniejsze. Nie spotkałam się jednak dotychczas z porównaniem tych dwóch wersji... |
|
|
|
|
#60 |
|
czyli Endżi
|
Dot.: dwie wersje Hypnose Elixir ?
To jedno i to samo. Pierwsze to nazwa angielska, drugie to nazwa francuska.
Potencjalne różnice na zdjęciach to wynik oświetlenia.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.

?

ale boję się parodniowych wyjazdów. Przeraża mnie to odkręcania pompki i zamiana na korek. Jak to się ma do "zdrowia" perfum?

To dwa baaaardzo rózne zapachy.

Moze juz cos wiadomo na ten temat? Elioxir Hypnose znika z polek w blysakwicznym tempie, prawie nigdzie go juz nie ma
. Elixir jest maksymalnie kremowy(na szczęście nie czuję tam banana) i nie tak "zaczepny" jak edp. Trzyma się dość blisko skóry, nie jest nachalny, tylko tak subtelnie otulający. Piękny
Przyznam, ze mam odlewkę tej drugiej, łatwiej dostępnej wersji i zapach mi odpowiada, jednak kuszą mnie również te ciemniejsze. Nie spotkałam się jednak dotychczas z porównaniem tych dwóch wersji...