|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów.
Dzień dobry wszystkim
Ja chcę syfilis i chlamydię! Będę siedzieć z nimi pod dyskotekami i straszyć małolaty! Wiadomo, nic nie działa tak jak wizualizacja Do tego życzę sobie, żeby zaprzestano produkcji niektórych szałowych ciuszków, jakie wkładają na siebie dziunie. Cava - bastion naftalinowy
Edytowane przez Reijel Czas edycji: 2008-12-10 o 09:52 Powód: dopisek |
|
|
|
#512 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dobrze tak gnojowce ![]() ps. zeby nie bylo ze jestem podla, czy cos- ona zawsze uwazala za gorsze osoby ktore sie nie maluja
|
|
|
#513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam jeszzce taka prośbe na Gwiazdkę, żeby do gazetek dla dzieci (dla dzieci!!!) nie przyczepiac watpliwych prezentów niespodzianek w rodzaju: - zestaw cieni do powiek dla 5 latków , czy innego badziewia. PA! Ja też zmiatam
|
|
#514 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Masz rację - lepiej podziała billboard ze zdjęciami wprost z podręcznika chorób wenerycznych ![]() Pamiętam jak dziś wydanie gazetki Bravo, a wraz z nią - kredka do oczu i czarny lakier do paznokci...
|
|
|
#515 |
|
BAN stały
|
eee tam, tego, panie - pytania są tendencyjne. No poglądy! staroświeckie poglady! kiedyś to ludzie mieli poglądy nie to co teraz, panie, teraz to ludzie nie mają poglądów, przed wojną panie, to .... <i zapadł w zadume pochrapując cichutko
>Kota? To już mole nie wystarczą? Po co komu kot, sra gdzie popadnie. teraz koty to nawet myszy złapać nie umią <powiedział, uderzając groźnie laseczką w podłogę >I to narzekanie na młodzierz. Co wy chcecie od nasolatek!!! Nastolatki są fajniutkie <powiedzał oblizując się lubieżnie Mam nadzieję, że okazałem się wystarczająco stetryczałym starym prykiem i zramolałym piernikiem by się załapac do szlachetnego grona. Oswiadczam jednak, że żadnego bereta nie założe, ale za to jestem siwy. |
|
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
nick idealny
Czołem ludu dziergający.
|
#517 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
sterroryzujemy nastki na wizażu ![]() Przypomniało mi się, jak zawsze mama mi opowiadała, że chodząc ze mną w ciąży nałogowo wąchała naftalinę. Czyli moja moherowatość była przesądzona już przed urodzeniem ![]() Cytat:
Pa konserwy, wracam do swoich faktur. |
|||
|
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
Witam moherki z pracy
Nowe i 'stare' ![]() Naftalina mi sie kojarzy ze szlagierem grupy Pod Budą ![]() Pochwale sie ze wyslalam w koncu reklamacje do tych nierobów z HP i licze na to ze przed swietami sprawa sie rozwiaze
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo dopiero teraz znalazłam wątek dla mnie
Chociaż ja aż taki dinozaur nie jestem, powiedzmy konserwą z kawałkami mamby
|
|
|
|
#520 |
|
BAN stały
|
Witam nowe mohery po wezwaniem matki załozycielki Reijel.
![]() Eh mnie dopadła w nocy krawa mery,jestem nie wyspana i obolala,więc dzisiaj nie jestem produktywna.Czytałam co piszecie na wątku i zakazach/nakazach i trzymajta tak dalej. ![]() Zapomniałysmy dodać,że naszym ymnem przewodnim jest piosenka Big Cyc-moherowe berety. Moherowe berety,panują nad światem. Moherowe berety zaczynają krucjatę. Moherowe berety zwycięstwo i władza. W moherowym berecie będzie lepiej na świecie. Moher to siła.Moher to władza. Moherowych kapeluszy.Nigdy się nie zdradza. Moher daje młodość.Niesie wielkich przemian wiatr Moherowy beret opanuje świat.
|
|
|
|
#521 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#522 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
może zadzwonimy do ojca rydzyka-on ma poparcie u ludu. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
PODCHODZI DO NIEGO POLICJANT I PYTA SIĘ: -DZIEDKU,CZEMU PŁACZECIE... -MOM W DOMU DWUDZIESTOLETNIĄ ŻONĘ,CODZIENNY SEX,ZAWSZE OBIAD NA STOLE..... -TO CZEMU TAK ŁKACIE? -BO ZAPOMNIAŁEM ADRESU DO DOMU witamy stary pryku w naszym gronie ![]() Cytat:
Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2008-12-10 o 14:15 |
|||||
|
|
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
Prowadziłam równolegle inne śledztwo
, ale co się odwlecze to nie uciecze i Cię, Lubo, wyśledziłam ![]() No ba!, ja mam oczy dookoła głowy i przede mną nic się nie ukryje
|
#524 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Witam, witam Edytowane przez Stary_Pryk Czas edycji: 2008-12-10 o 14:36 |
|
|
|
|
#525 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej, miło mi
![]() )
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#528 |
|
BAN stały
|
Pewnie się boi,że dzięki temu wątkowi złą opinie będzie potem miała.
Zartuje oczywiście.Oglądaliście/łyście ten skecz Niebo-Neonówka.Polecam,ten skecz plus improwizacja pod koniec skeczu najlepsza,plakalam ze śmiechu w sobote to leciało na tvp2. http://pl.youtube.com/watch?v=MaVcT-FwUX0 |
|
|
|
#529 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#530 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#531 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10034987]A bo to test taki. Jak nas znajdziesz, to ci zależało widocznie i możesz być moherem. Jak nie znajdziesz - no cóż, twoja strata
![]() [/quote] Taki test na wykrywanie true konserwy ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10034987] Prawda? [/quote]Prawda Powyższe twierdzenie idę dziś uskuteczniać w jakimś przyjemnym miejscu, oczywiście włóczkę biorę ze sobą, beret wydziergam Przyjemne z pożytecznym ![]() A jak wrócę, to może na moherową wiśniówkę się załapię
|
|
|
|
#532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#533 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#534 |
|
Konto usunięte
|
Eli, ja mam niedaleko
Ale jutro do pracy.Maddie, a żebyś wiedziała, że nieraz idąc do knajpy na babskie pogaduchy zabierał szydełko albo druty, dziewczyny się już przyzwyczaiły, a co inni pomyślą mam w nosie. Nie ich sprawa Bereciarki, a powiedzcie mi - no Gwiazdka się zbliża, spodziewacie się pod choinką moherowego prezentu typu "ruskie majtki koloru majtkowy błękit" ? Żeby nie było - lubię kupować od Rosjan, zwłaszcza piżamki Ale od ciotki dostawałam wiele razy takie majtasy i one były ruskie i tyle
|
|
|
|
#535 |
|
Paul's girl
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10035542]Eli, ja mam niedaleko
Ale jutro do pracy.Maddie, a żebyś wiedziała, że nieraz idąc do knajpy na babskie pogaduchy zabierał szydełko albo druty, dziewczyny się już przyzwyczaiły, a co inni pomyślą mam w nosie. Nie ich sprawa Bereciarki, a powiedzcie mi - no Gwiazdka się zbliża, spodziewacie się pod choinką moherowego prezentu typu "ruskie majtki koloru majtkowy błękit" ? Żeby nie było - lubię kupować od Rosjan, zwłaszcza piżamki Ale od ciotki dostawałam wiele razy takie majtasy i one były ruskie i tyle [/QUOTE]ja bym wolała "majtkowy róż"
|
|
|
|
#536 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10035542]Eli, ja mam niedaleko
Ale jutro do pracy.Maddie, a żebyś wiedziała, że nieraz idąc do knajpy na babskie pogaduchy zabierał szydełko albo druty, dziewczyny się już przyzwyczaiły, a co inni pomyślą mam w nosie. Nie ich sprawa Bereciarki, a powiedzcie mi - no Gwiazdka się zbliża, spodziewacie się pod choinką moherowego prezentu typu "ruskie majtki koloru majtkowy błękit" ? Żeby nie było - lubię kupować od Rosjan, zwłaszcza piżamki Ale od ciotki dostawałam wiele razy takie majtasy i one były ruskie i tyle [/QUOTE]Moja niemoherowa koleżanka trupem by padła Zawsze określała mnie mianem 'specyficznej', ale żeby aż tak.. Ja od swojej babci zawsze dostaję gacie i piżamki Ale lubię to, takich rzeczy nigdy za wiele
|
|
|
|
#537 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10034987]
Moherze, gdzieś się podziewała? Witaj [/QUOTE]Ganiałam z rózgą po podwórku dzieciaki, bo mi słonecznikiem śmieciły i jakoś tak zeszło ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#538 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale racja, takie piżamki są najlepsze.
|
|
|
|
|
#539 |
|
Wtajemniczenie
|
To chyba cecha charakterystyczna wszystkich babć; ciągle dostaję majtki (oczywiście bawełniane w motylki i kwiatuszki), piżamki, podkoszulki, rajstopki, skarpetki... "Bo tego nigdy za wiele"
![]() A to dzisiaj poprawiło mi humor: http://kwasnalandryneczka.pinger.pl/
Edytowane przez Reijel Czas edycji: 2008-12-10 o 17:44 Powód: dopisek |
|
|
|
#540 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:00.

)
dobrze tak gnojowce
, czy innego badziewia.
>
>

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)