|
|
#4771 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Najpierw Madzia;]
|
|
|
|
#4772 |
|
Zakorzenienie
|
raz, dwa trzy - dziewczyny pokazywać się !
|
|
|
|
#4773 |
|
Raczkowanie
|
Madzia Madzia
|
|
|
|
#4774 |
|
AGA :)
|
Witam wieczorową porą
![]() Nadrobiłam i wszystko wiem ![]() archi slicznie wyglądasz, masz na sobie ten podkład z bell? W ogole to oddaj troche włosów, pewnie Ci ich za dużo, a mnie poskąpiono ![]() śliczny avatek, aż mnie nastroił madzia 10 kg kosmetyków? plus pewnie drugoie tyle ciuchów ja nie wiem czy Ty się zabierzesz ![]() pokaż się koniecznie ![]() sas ppoookaz butki jak pokazesz na allegro to nie będą twoje tylko jakies tam z all ![]() ale wykombinowałam osko pochwal się zakiecikiem ![]() puchatko drugi dzien używania - jestem zadowlona wczoraj zrobiłam pelling i maseczke, na noc nałożyłam krem i rano miałam cudnie gładką buzię. nawet nie naklładałam rano kremu matującego, tyulko przetarłam buzię tonikiem i na to puder sypki. i nic więcej, a buzia sie nie swieciła. poki co jestem zadowolona koduuu odezwała się ta osoba od szyszuchów małych ? Dziękuję za kciuki dziewczynki, podziałały na 6 pytań napisałam 5 napewno dobrze a ostatniego nie wiedziałam, bo nie czytałam o tym w ogole :/ nie miałam zapisanych że tamte art. też trzeba znać i nie doczytałam, napisalam tylko tyle co pamietałam bo gdzies tam słyszałam przy innej okazji. no ale poszło dobrze W ogole jutro zabieram się za pisanie pracy. hoo hooo... wielki to dzień
|
|
#4775 |
|
|
Faaaaak,
znowu mi się te duble robią
![]() Edytowane przez Ag4 Czas edycji: 2008-12-10 o 21:58 |
|
|
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
No jestem
męczyłam się strasznie długo... najpeirw zrobiłam włosy i zanim zdążyłam się pomalować to włosy mi sie prawie całkowicie rozprostowały! ![]() a makijażu i ak nie zobaczycie,bo jest juz za ciemno ![]() ale że obiecałam no i OSka czeka na mnie to wrzucam 2 fotki, oczy i całość. Niewiele widać,bo robione przy jarzeniówce ![]() Jutro spróbuję w ciągu dnia i potem mi już tylko piątek zostanie ![]() A cienie,które na zdjęciu są jakieś takie szare w istocie są berdzo ciemne ![]() Jutro będzie lepiej,nie?
|
|
|
|
#4777 |
|
Raczkowanie
|
Śliczne oczy Madzik i powiedz mi jakiego tuszu używasz bo muszę zakupić jakiś a nie chcę mi się KWC czytać dużo tego tam jest
|
|
|
|
#4778 |
|
Wtajemniczenie
|
Matko Madzik, jakie rzęsy
I jakie oczyAguś gratuluję świetnie napisanego kolosa ![]() Zmykam spać Dziewczyny, już ledwo na oczy patrzę ( uaktywniłam się tylko, żeby zachwycić się urodą Madzi )Słodkich snów
|
#4779 | |
|
|
Cytat:
pięknie !! Dołączam się do pyt o tusz! masz piękne rzęsy! i kolorek ust tez śliczny! w ogole wspaniale wyglądasz, bedziesz gwiazdą wieczoru ! ![]() agniesiu dobranoc
![]() Edytowane przez Ag4 Czas edycji: 2008-12-10 o 22:16 |
|
|
|
|
#4780 |
|
Zakorzenienie
|
Osko
![]() Obecnie mam Covergirl (amerykańska firma u nas raczej niedostępna )Ale ten mam dopiero od kilku dni, a zazwyczaj używam wszelkich tuszy Maxfactora ale rzęsy tez mam dość długie ![]() agniesiu aguś zawstydzacie mnie ![]() dziękuję ![]() ale nie ma się czym zachwycać
Edytowane przez madziaczek:* Czas edycji: 2008-12-10 o 22:22 |
|
|
|
#4781 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu oczka są takie
Makijaż baaaardzo mi się podoba! rzęsy powalają ![]() Włoski proponuję trochę bardziej zakręcić i będzie suuuuper Naprawdę będziesz gwiazdą wieczoru
|
|
|
|
#4782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
włoski był trochę bardziej zakręcone,ale się rozprostowały![]() jak się tak będziecie zachwycać to każę swoim gościom mówić na siebie QEEN OF THE NIGHT |
|
|
|
|
#4783 |
|
Zakorzenienie
|
kurde najlepsze jest to że ja naprawdę wam nie słodzę bo tak wypada
![]() Serio dzisiaj Madzia i Archi strasznie mnie urzekły ![]() ślicznotki
|
|
|
|
#4784 |
|
Raczkowanie
|
wydaję mi się że powinny mi udzielić lekcję malowania bo ja nie umiem i nie co i jak
![]() żakiecik wkleję jutro bo dziś same ładne zdjęcia a moje...eh takie czarne coś ![]() Dobranoc idę oglądać gotowe na wszystko
|
|
|
|
#4785 | |
|
|
Cytat:
co prawda to prawda!
|
|
|
#4786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czekam na TŻ-cika biedak nadal na szkoleniu jest
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-10 o 22:54 |
|
|
|
|
#4787 |
|
Zakorzenienie
|
B]koduś[/B]
![]() ![]() ![]() zmykam nyny, bo jutro rano szkoła i zajęcia z moim "ulubionym" wykładowcą ![]() Dobranoc Koziołki
|
|
|
|
#4788 | |
|
|
Cytat:
![]() też zaraz zmykam, ale ale jutro mam wolne
|
|
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
ja też mówię dobranoc
![]() kurcze nie śpię ![]() jutro będe nieprzytomna. gdzie jest Puchatka??? cały dzień jej nie było... Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-11 o 00:10 |
|
|
|
#4790 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Aguś gratuluje!!!!!!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() to dobrze Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dzieki to jeszcze bell ale juz musze na gwalt cos kupic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Puszek byl rano a potem gdzies uciekl ![]() nie wyspalam sie i jeszcze net mi nie dzialal ![]() ogolnie same nieszczescia z rana ![]() edit znow sie melduje kupilam taka smieszna mini paletke cieni i teraz bede Was meczyc dzis samo oko bo z tym jest najciezej mam wrazenie (mam tez zdjecie z zamknietym ale to potem wrzuce)mam wrazenie ze na tych zdjeciach wiecej widac wiec mam nadzieje ze jeszcze troche treningu i bedzie fajnie widac ![]() moje brwi to tragedia musze sie zmusic i cos z nimi zrobic
Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-11 o 06:38 |
|||||||||
|
|
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień DObry
Nie chciało mi się Was wszystkich cytować witam się z rana przed szkołą i uciekam od razu!Madziu śliczny makijaż Archiii ![]() Aguś super, że dobrze Ci poszło No i tak dalej i tak dalej buziaki Kozicowe-Lasencje
|
#4792 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niesamowita sprawa ![]() ![]() A makijaż jak najbardziej mi się podoba. I jestem tego samego zdania co Kode - mocniej zakręć włoski, utrwal i będzie idealnie Po zużyciu kilku próbek stwierdzam, ze kryje dobrze ale przede wszystkim trzyma się niemal cały dzień. I to nieprawda, ze robi maskę - dobrze dobrany odcień + niewielka ilość - świetny efekt. Tylko pachnie mało przyjemnie, tak ostro. A jak na Biochemii dziewczyny rozpisały skład to jest prosty i niezapychający. Żadnych "cudów". Cytat:
Archi co do makijażu to niewiele widać bo oko otwarte Ale chyba jest OK. Wiesz co ja bym wyregulowała brwi - oko otwarłoby się i powiększyło Witam! |
||
|
|
|
#4793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a paletka jest chinska i byla smieszna tania a cienie nadal mi sie trzymaja na oku , takze bede trenowac, mam zdjecie z zamknietym okiem ale chce je troche "przyostrzyc" a teraz nie mam czasu![]() hmmm , mowisz ze nie robi maski ehhh
|
|
|
|
|
#4794 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Archi ja widzę ładnie położone cienie podoba mi się taka kolorystyka Paletka ma śliczne odcienie ![]() ...Ale jestem też strasznie ciekawa jakbyś wyglądała w takim ostrym, czarnym oku
|
|
|
|
#4795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podejrzewam ze staro ale pokombinuje specjalnie dla Ciebie ,z tym ze mysle ze jasniejszymi kolorami jest latwiej (mniej widac bledy)niz ciemnymi wiec troche czasu mi to zabierzeSasik trzymaj sie w szkole ![]() Slucham radia i mowia wlasnie ze jakis amerykanski profesor poddal sie eutanazji i nakrecil z tego film jakis horror. W ogole to w medycynie zdarzaja sie cuda i jestem przeciw a juz film z tego ....... ehhh no dobra juz nie smece.
Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-11 o 08:35 |
|
|
|
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno nie będziesz wyglądać staro
dziękujęmi by zabrało całą wieczność ![]() Wczoraj sprawdzam maila a tu info że wygrałam aukcję o której kompletnie zapomniałam i byłam pewna że ktoś mnie przelicytuje.Czasem coś zalicytuje..zamiast dać do obserwowanych ![]() Takie bolerko z promoda ![]() Pokazuję TŻ=towi a on "a co to jest do cholery???? " " a gdzie się głowe wkłada? " Uśmiałam się strasznie ![]() ![]() ![]() Ciekawe jak to coś leżeć będzie
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-11 o 08:36 |
|
|
|
#4797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wczoraj oglądałam w nocy film o Annie Frank i zawsze mnie dołują filmy o obozach koncentracyjnych Dość że nie mogłam zasnąć (bo mnie na przemyślenia wzieło) to jeszcze miałam koszmary i to z szyszkami![]() Archi fajny ten zielony cień Jaki ty masz kolor oczu?
|
|
|
|
|
#4798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() faceci sa niezastapienibolerko jest urocze mnie sie bardzo podobachyba mam oczy szare ale w dowodzie pisalo ze niebieskie nie wiem co w nowym pisze musze zobaczyc
Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-11 o 08:44 |
|
|
|
|
#4799 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do oka zamkniętego to mniej cienia w wewnętrznym kąciku a więcej w zewnętrznym.Cytat:
Niedawno czytałam, że wymyślili nowy sposób eutanazji, nakałda się foliowy worek na głowę i wpompowuje jakiś gaz. Człowiek (sam chciał, podkręślam: na własne życzenie) umiera w męczarniach i konwulsjach przez ponad 20 minut. Nakręcono film i sędzia, który to ogladał zwymiotował Najgorsze jest to, że instynkt życia, który mają zwierzeta (o wiele niższa forma życia) u ludzi się zatraca Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tylko czytalam o jakiejs klinice w Szwajcari ale tam pisali o jakis tabletkach, to jest straszne , mysle ze Ci ludzie maja poprostu nieleczona depresje plus ewentualnie brak wsparcia i to wszystko dlatego powinnno to byc prawnie zabronione a nie wszedzie jest. A krecenia filmu to nawet nie probuje zrozumiec I niektorzy to jeszcze nazywaja prawem czlowieka do decydowania o sobie A Ci lekarze co podaja te leki to wg mnie zwykli mordercy.
Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-11 o 09:09 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.

I jakie oczy
)

dzis samo oko bo z tym jest najciezej mam wrazenie (mam tez zdjecie z zamknietym ale to potem wrzuce)mam wrazenie ze na tych zdjeciach wiecej widac wiec mam nadzieje ze jeszcze troche treningu i bedzie fajnie widac 
" " a gdzie się głowe wkłada?
A Ci lekarze co podaja te leki to wg mnie zwykli mordercy.