![]() |
#4771 |
Raczkowanie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Najpierw Madzia;]
|
![]() ![]() |
![]() |
#4772 |
Zakorzenienie
|
raz, dwa trzy - dziewczyny pokazywać się !
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4773 |
Raczkowanie
|
Madzia Madzia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4774 |
AGA :)
|
Witam wieczorową porą
![]() ![]() Nadrobiłam i wszystko wiem ![]() archi slicznie wyglądasz, masz na sobie ten podkład z bell? W ogole to oddaj troche włosów, pewnie Ci ich za dużo, a mnie poskąpiono ![]() ![]() śliczny avatek, aż mnie nastroił ![]() madzia 10 kg kosmetyków? plus pewnie drugoie tyle ciuchów ![]() ![]() pokaż się koniecznie ![]() sas ppoookaz butki ![]() jak pokazesz na allegro to nie będą twoje tylko jakies tam z all ![]() ale wykombinowałam ![]() osko pochwal się zakiecikiem ![]() puchatko drugi dzien używania - jestem zadowlona ![]() wczoraj zrobiłam pelling i maseczke, na noc nałożyłam krem i rano miałam cudnie gładką buzię. nawet nie naklładałam rano kremu matującego, tyulko przetarłam buzię tonikiem i na to puder sypki. i nic więcej, a buzia sie nie swieciła. poki co jestem zadowolona ![]() koduuu odezwała się ta osoba od szyszuchów małych ? Dziękuję za kciuki dziewczynki, podziałały ![]() na 6 pytań napisałam 5 napewno dobrze a ostatniego nie wiedziałam, bo nie czytałam o tym w ogole :/ nie miałam zapisanych że tamte art. też trzeba znać i nie doczytałam, napisalam tylko tyle co pamietałam bo gdzies tam słyszałam przy innej okazji. no ale poszło dobrze ![]() W ogole jutro zabieram się za pisanie pracy. hoo hooo... wielki to dzień ![]()
![]() |
#4775 |
|
Faaaaak,
znowu mi się te duble robią ![]()
![]() Edytowane przez Ag4 Czas edycji: 2008-12-10 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4776 |
Zakorzenienie
|
No jestem
![]() męczyłam się strasznie długo... najpeirw zrobiłam włosy i zanim zdążyłam się pomalować to włosy mi sie prawie całkowicie rozprostowały! ![]() ![]() a makijażu i ak nie zobaczycie,bo jest juz za ciemno ![]() ale że obiecałam no i OSka czeka na mnie to wrzucam 2 fotki, oczy i całość. Niewiele widać,bo robione przy jarzeniówce ![]() Jutro spróbuję w ciągu dnia i potem mi już tylko piątek zostanie ![]() A cienie,które na zdjęciu są jakieś takie szare w istocie są berdzo ciemne ![]() Jutro będzie lepiej,nie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4777 |
Raczkowanie
|
Śliczne oczy Madzik i powiedz mi jakiego tuszu używasz bo muszę zakupić jakiś a nie chcę mi się KWC czytać dużo tego tam jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4778 |
Wtajemniczenie
|
Matko Madzik, jakie rzęsy
![]() ![]() Aguś gratuluję świetnie napisanego kolosa ![]() Zmykam spać Dziewczyny, już ledwo na oczy patrzę ( uaktywniłam się tylko, żeby zachwycić się urodą Madzi ![]() Słodkich snów ![]()
#4779 | |
|
Cytat:
![]() pięknie !! Dołączam się do pyt o tusz! masz piękne rzęsy! i kolorek ust tez śliczny! w ogole wspaniale wyglądasz, bedziesz gwiazdą wieczoru ! ![]() ![]() agniesiu dobranoc ![]()
![]() Edytowane przez Ag4 Czas edycji: 2008-12-10 o 21:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4780 |
Zakorzenienie
|
Osko
![]() Obecnie mam Covergirl (amerykańska firma u nas raczej niedostępna ![]() Ale ten mam dopiero od kilku dni, a zazwyczaj używam wszelkich tuszy Maxfactora ![]() ale rzęsy tez mam dość długie ![]() agniesiu aguś zawstydzacie mnie ![]() ![]() ![]() dziękuję ![]() ale nie ma się czym zachwycać ![]() Edytowane przez madziaczek:* Czas edycji: 2008-12-10 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
Zakorzenienie
|
Madziu oczka są takie
![]() Makijaż baaaardzo mi się podoba! ![]() rzęsy powalają ![]() Włoski proponuję trochę bardziej zakręcić i będzie suuuuper ![]() Naprawdę będziesz gwiazdą wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jak się tak będziecie zachwycać to każę swoim gościom mówić na siebie QEEN OF THE NIGHT ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4783 |
Zakorzenienie
|
kurde najlepsze jest to że ja naprawdę wam nie słodzę bo tak wypada
![]() Serio dzisiaj Madzia i Archi strasznie mnie urzekły ![]() ślicznotki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
Raczkowanie
|
wydaję mi się że powinny mi udzielić lekcję malowania bo ja nie umiem i nie co i jak
![]() żakiecik wkleję jutro bo dziś same ładne zdjęcia a moje...eh takie czarne coś ![]() Dobranoc idę oglądać gotowe na wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4785 | |
|
Cytat:
![]() co prawda to prawda!
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czekam na TŻ-cika biedak nadal na szkoleniu jest ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-10 o 21:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4787 |
Zakorzenienie
|
B]koduś[/B]
![]() ![]() ![]() zmykam nyny, bo jutro rano szkoła i zajęcia z moim "ulubionym" wykładowcą ![]() Dobranoc Koziołki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4788 | |
|
Cytat:
![]() też zaraz zmykam, ale ale jutro mam wolne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4789 |
Zakorzenienie
|
ja też mówię dobranoc
![]() kurcze nie śpię ![]() jutro będe nieprzytomna. gdzie jest Puchatka??? cały dzień jej nie było... Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-10 o 23:10 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4790 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Aguś gratuluje!!!!!!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() to dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dzieki ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Puszek byl rano a potem gdzies uciekl ![]() nie wyspalam sie i jeszcze net mi nie dzialal ![]() ogolnie same nieszczescia z rana ![]() edit znow sie melduje ![]() ![]() ![]() moje brwi to tragedia musze sie zmusic i cos z nimi zrobic ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-11 o 05:38 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4791 |
Zakorzenienie
|
Dzień DObry
![]() Nie chciało mi się Was wszystkich cytować ![]() Madziu śliczny makijaż ![]() Archiii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aguś super, że dobrze Ci poszło ![]() ![]() No i tak dalej i tak dalej ![]() ![]() ![]()
#4792 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po zużyciu kilku próbek stwierdzam, ze kryje dobrze ale przede wszystkim trzyma się niemal cały dzień. I to nieprawda, ze robi maskę - dobrze dobrany odcień + niewielka ilość - świetny efekt. Tylko pachnie mało przyjemnie, tak ostro. A jak na Biochemii dziewczyny rozpisały skład to jest prosty i niezapychający. Żadnych "cudów". Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Witam! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() hmmm , mowisz ze nie robi maski ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4794 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Archi ja widzę ładnie położone cienie ![]() podoba mi się taka kolorystyka ![]() Paletka ma śliczne odcienie ![]() ...Ale jestem też strasznie ciekawa jakbyś wyglądała w takim ostrym, czarnym oku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
podejrzewam ze staro ![]() ![]() Sasik trzymaj sie w szkole ![]() Slucham radia i mowia wlasnie ze jakis amerykanski profesor poddal sie eutanazji i nakrecil z tego film ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-11 o 07:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4796 |
Zakorzenienie
|
na pewno nie będziesz wyglądać staro
![]() ![]() ![]() ![]() mi by zabrało całą wieczność ![]() Wczoraj sprawdzam maila a tu info że wygrałam aukcję ![]() ![]() Czasem coś zalicytuje..zamiast dać do obserwowanych ![]() Takie bolerko z promoda ![]() Pokazuję TŻ=towi a on "a co to jest do cholery???? ![]() ![]() Uśmiałam się strasznie ![]() ![]() ![]() Ciekawe jak to coś leżeć będzie ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-11 o 07:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wczoraj oglądałam w nocy film o Annie Frank i zawsze mnie dołują filmy o obozach koncentracyjnych ![]() Dość że nie mogłam zasnąć (bo mnie na przemyślenia wzieło) to jeszcze miałam koszmary ![]() ![]() Archi fajny ten zielony cień ![]() Jaki ty masz kolor oczu? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() bolerko jest urocze ![]() chyba mam oczy szare ale w dowodzie pisalo ze niebieskie ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-11 o 07:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4799 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do oka zamkniętego ![]() Cytat:
Niedawno czytałam, że wymyślili nowy sposób eutanazji, nakałda się foliowy worek na głowę i wpompowuje jakiś gaz. Człowiek (sam chciał, podkręślam: na własne życzenie) umiera w męczarniach i konwulsjach przez ponad 20 minut. Nakręcono film i sędzia, który to ogladał zwymiotował ![]() Najgorsze jest to, że instynkt życia, który mają zwierzeta (o wiele niższa forma życia) u ludzi się zatraca ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-11 o 08:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:13.