Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-10, 21:06   #2371
iza240
Zadomowienie

GG do iza240
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII

witam dziewczynki.No prosze,kawka mnie ominęła no i kłótnia.....byłam w pracy.W dodatku dostałam ochrzan od moderatora:/

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-10, 21:19   #2372
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
witam dziewczynki.No prosze,kawka mnie ominęła no i kłótnia.....byłam w pracy.W dodatku dostałam ochrzan od moderatora:/
Wybacz wścibstwo, ale można wiedzieć dlaczego?
Stary 2008-12-10, 21:24   #2373
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Wybacz wścibstwo, ale można wiedzieć dlaczego?
Post pod postem hahaha

W końcu się doczekałam
Stary 2008-12-10, 21:34   #2374
śliweńka
Zakorzenienie

mały ruch tu teraz

ja idę spac na 9.30 denstyste mam, kanałówki ciąg dalszy dobranoc

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-10, 21:35   #2375
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
mały ruch tu teraz

Witaj i dobranoc

W końcu się doczekałam
Stary 2008-12-10, 21:37   #2376
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

uffff ale sie naczytalam - nadrabialam chyba z 25 stron!!! Masakros jeszcze taka nie wyspana jestem bo dzis mialam nocke i zaraz po nocce rano w pociag i do mamusi bo sie stasknilam strasznie bo ostatnim razem bylam chyba z 3 tyg temu i tylko na jedno popoludnie ;/ beznadziejna ta praca bo nawet nie mam kiedy do domu pojechac a to niby tylko ok. 70 km ;/

Musze sie pochwalic ze kupilismy z Tżtem sobie nowe lozeczko, komode i szafeczke - jutro nam chyba przywioza Od mojej mamci dostaniemy duuuza koldre puchowa i poduszki na gwiazdke - juz leza u mnie w pokoju Zamowilam sobie na allegro posciel i bedziemy miec super sypialnie, w ktorej ciezko bedzie sie poruszyc bo na razie mamy do dyspozycji tylko 1 malutki pokoik No ale co tam, najwazniejsze ze bedziemy mieli wygodne lozeczko bo tamto co mamy jest strasznie twarde, juz sie sypie i jest szerokie tylko na 110 cm (bo jak Tż je kupowal to jeszcze nie planowal ze kiedys pozna mnie )

Zastanawiamy sie tez nad tym zakupem wodki...Myslalam ze nie bedziemy kupowac wczesniej ale teraz sama juz nie wiem, bo w sumie mamy kase takze mozna juz kupic Bo wszedzie trabia ze ma zdrozec 1 zl na butelce, a przy takiej ilosci jaka potrzebujemy na wesele to jednak sporo kasy wychodzi...
Tylko ja dalej nie wiem jaka ta wodke kupic.... W Auchanie jest promocja sobieskiego i butelka kosztuje cos ok. 18 zl ale dodatkowo jest albo szklaneczka, albo 2 kieliszki I zastanawiamy sie czy nie kupic bo mielibysmy duuuuuzo szklanek do przyszlego mieszkania hahaahha Tylko czy Sobieski jest ok??

Edit: Oczywiscie zapomnialam z tego wszystkiego pogratulowac Jadze zareczyn Gratuluje kochana wreszcie sie doczekalas

Anika111 sukienka z Agnes o ktora pytalas byla tez moja wypatrzona i pisalam do salonu zeby przyslali mi zdjecie. Przyslali po miesiacu ale ja juz mam inna suknie Mam zdjecie ale tylko takie ze zwyklego aparatu i suknia nie podoba mi sie na nim tak jak w salonie Jak chcesz moge Ci poslac

Edytowane przez SAMBAdiJANEIRO
Czas edycji: 2008-12-10 o 21:44
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-10, 21:40   #2377
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

my kupiliśmy MAXIMUSa ale chyba Sobieski jest ok

W końcu się doczekałam
Stary 2008-12-10, 21:41   #2378
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
mały ruch tu teraz

ehhh współczuję... ja mam kanałówkę w piątek na 11 trzy tygodnie bolał mnie ten ząb dopiero po trzeciej wizycie we wtorek łaskawie przestał.

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-10, 21:42   #2379
popscene
Wtajemniczenie

Właśnie w biedaronce jest Luksusowa za 15,99. Jutro teściowa ma iść kupić. Taniocha na maksa, w realu kosztowała 18,49.

Ja miałam 2 kanałówki. Niestety przez kanałówkę straciłam już jednego zęba. Miałam tę starą plombę założoną i rozsadziła mi zęba. Powymieniałam już wszystkie plomby i mam spokój. Następna wizyta już kontrolna koniec stycznia.

Edytowane przez popscene
Czas edycji: 2008-12-10 o 21:44 Powód: dopisek
popscene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-10, 22:03   #2380
Elcia85
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
ojej dziewczynki, podłama lyście mnie tymi podwyżkami cen sukien.... ale chyba dotyczą one tylko nowej kolekcji, prawda? czy ogolnie wszystkich sukien?

ceny wzrastaja praktycznie na wszystkie suknie ktore sa w ofercie(przynajmniej w tym salonie)!! sukienki ktore ogladalam miesiac czy dwa temu w tym nowym cenniku sa duzo drozsze a nie jest to kolekcja 2009

Edytowane przez Elcia85
Czas edycji: 2008-12-10 o 22:07
Elcia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-10, 22:13   #2381
agus87
Zakorzenienie

witajcie

ja wlasnie skonczylam ogladac film... "strangers" okropienstwo

niby krwi duzo nie bylo ale straaaszne momenty az podskakaiwalam na fotelu i serducho walilo jak oszalale...

eh juz nigdy wiecej takigo glupiego horroru

która z Was to Izabela D z Krakowa ???

Edytowane przez agus87
Czas edycji: 2008-12-10 o 22:15
agus87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-10, 22:17   #2382
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elcia85 Pokaż wiadomość
ceny wzrastaja praktycznie na wszystkie suknie ktore sa w ofercie(przynajmniej w tym salonie)!! sukienki ktore ogladalam miesiac czy dwa temu w tym nowym cenniku sa duzo drozsze a nie jest to kolekcja 2009

Jak ja chodzilam po salonach slubnych za moja kiecka to tez wlasnie w jednym salonie Pani powiedziala mi, ze jesli sie zdecyduje na ta suknie to lepiej zamowic ja juz teraz bo po nowym roku moze byc drozsza (to byla suknia z kolekcji 2008 bodajze, na pewno nie z 2009). To ponoć zależy od kursu euro, bo salony to przeciez sprowadzaja z zagranicy a ze euro idzie w gore to na pewno kiecki podrozeja
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-10, 22:48   #2383
kaema
Raczkowanie

Was się nie da nadrobić dziewczynki...

Własnie skonczylam ogladac film MammaMia - widziałyście? Jest absolutnie boski!! Mój kocur oczywiscie usnał... ale ja jestem pod totalnym wrazeniem. Muzyka robi swoje - polecam!

Dodatkowo siedze w domu od dwoch dni (zwolnionko) i powiem wam ze troche myslalam nad tym wszytskim co ma się dziać i jestem przerazona. Kocham Kocura jak nie wiem co... ale boje sie przeokrutnie, slubu tego co będzie po slubie.... Jeszcze teraz odzywaja sie postacie z przeszlosci - ubostwiane przeze mnie. I mam totalny metlik w glowie.
kaema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-10, 22:57   #2384
eseska
Zakorzenienie

Kochane! ale żeście naskrobały. Miałam byc tu tylko o,5 godzinki a 1,5 mi zeszło.
Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Do osób mieszkający za granicą pół roku wcześnmiej a do tych "miejscowych" z 3 miesiące wcześniej.
O kurcze! to ja sie musze ostro wziąść do pracy przy naszych zaproszeniach po pól roku to nam w swieta stuknie.

Cytat:
Kliwiu, leżę teraz w łóżku, nie zawracaj mi gitary
A wyglądają tak jak na zdjęciu na aukcji, chcesz zdjęcie?
Bardzo ładne!

Cytat:
Napisane przez froggie79 Pokaż wiadomość
To ja się pochwalę naszymi. Czekamy na przesyłkę - wybraliśmy model 1.2, tylko zmieniliśmy układ tekstu i kolor różyczki na bordowy, bo dzięki temu nawiązują do wystroju sali jaki będziemy mieli A koszt też nie za duży bo po 2.50 za sztukę

Ogólnie jak ktoś będzie chciał - szczerze mogę polecić Panią Agnieszkę, która nam te zaproszenia robi.
Też mi sie podobaja.
A swoimi sie pochwalę jak je wreszcie zrobimy!

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

Widze, że w Waszym wątku nastała juz VII część, więc nawet Was nie znam. Możliwe, że zostanę PM 2009, ale to jest zależne czy będą jeszcze wolne miejsca. Pare dni temu zostałam szczęśliwą Narzeczoną i bardzo chcemy z Tż wziąć ślub w 2009. Myślimy o październikuJak Wam ię wydaje, zdążymy z przygotowaniami???Dodam, że jeszzce żadnych nie zaczęliśmy
Witam! Trzymam kciuki by sie idało. i wierze ze sie uda! przecież jak sa wpadki to udaje sie zorganizować wesele w 3 miesiace nie? Najwyzej w niedziele bedzie!

jeśli chodzi o wódke to zdecydowani prawie jestesmy na Pana Tadeusza! Mój Tz z moim tata to nie malże tradycje maja - bo jak juz razem cos pija to zawsze tadka. No i ona w hurcie to nam wujdzie koło 20 zł to chyba nie tak żle.

Ja suknie tez chce kupić w tym roku. Mam jeszcze jeden salon do popatrzenia. Poczatkowo podobała mi sie jak na zdjeciu 1 -3 wklejonym przez... Ale potem w salonie mama mi znalazła bardzo podobna do tej na zdjeciu 13 i o dziwo tak sie w niej dobrze czułam, że chyba sie na nia zdecyduje . A jaka cena fajna!

Dobranoc kochane! zmykam spac bo jutro będe nie miła dl dzieci!

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-11, 07:22   #2385
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Edytowane przez 201803111825
Czas edycji: 2008-12-11 o 07:23
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-11, 07:33   #2386
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie w biedaronce jest Luksusowa za 15,99. Jutro teściowa ma iść kupić. Taniocha na maksa, w realu kosztowała 18,49.

Ja miałam 2 kanałówki. Niestety przez kanałówkę straciłam już jednego zęba. Miałam tę starą plombę założoną i rozsadziła mi zęba. Powymieniałam już wszystkie plomby i mam spokój. Następna wizyta już kontrolna koniec stycznia.

ja miałam w jednym zębie po kanałówce która sądzę że była źle zrobiona pęcherz z ropą poszłam do tej samej dentystki a ona za źle zrobiony ząb mi wzięła do tego skasowała za wyrwanie go i teraz myślę czy nie iść do protetyka by wstawił mi zęba na hakach tylko nie wiem ile to w kosztuje dlatego teraz zęba robie kanałowo u innego lepszego dentysty bo jakbym jeszcze tego straciła to bym z jednej strony szóstek nie miała i nie miała czym jeść

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
witajcie

ja wlasnie skonczylam ogladac film... "strangers" okropienstwo

niby krwi duzo nie bylo ale straaaszne momenty az podskakaiwalam na fotelu i serducho walilo jak oszalale...

eh juz nigdy wiecej takigo glupiego horroru

która z Was to Izabela D z Krakowa ???
mojemu TŻ podobają sie takie filmy

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
mi ostatnio przestał śnić się ślub często miałam że brałam ślub i nie widziałam Pana Młodego tylko się przygotowywałam raz mi się śniło że brałam go z TŻ to do tego brał z nami ślub mój brat

TŻ dzwoniła mi wczoraj że teściowa przełożyła urodziny teścia z nd na sb bo ja mam studia w niedziele a myślałam że pytania teściowej mnie ominą

co możecie rozumieć jakby ktoś wam powiedział żeście ponosiły kogoś dziecko by się nauczyć przyzwyczaić jak będziecie mieć swoje a teściowa by wam arogancko powiedziała że do tego zmierza

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2008-12-11 o 07:37
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-11, 07:45   #2387
kliwia
Zakorzenienie

ja bym powiedziała, że jak będe miała ochotę to ponoszę. A o wnuka niech się nie marwti -będzie w swoim czasie.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-11, 08:25   #2388
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Dziewczyny a propo sukni to Wy kupujecie czy szyjecie????I co sądzicie o wypożyczeniu?
W sobote idę do krawcowej. Po przejściu 7 salonów i przymierzeniu dziesiatek (już ) sukien nie znalazłam tej jedynej. Wypożyczenie u mnie kosztuje około 1500 zł, moim zdaniem to za drogo... wolę uszyć w tej cenie i później sprzedać.

Witaj eliame... jesteś z mojego miasta i ja też byłam już w tych salonach. W pierwszej najładniej wygladasz, chociaż ja nie lubię takich minigolfów. Ale Ty wygladasz ładnie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
o kurczaki no to niefajnie.... myslalam, ze przyszły rok zostaja normalnie te z tej kolekcji+dokladają nowe.
Właśnie coś takiego słyszałam. Że jeżeli jakaś suknia z przecenionych mi się podoba to mam czas do końca grudnia bo w styczniu będzie kosztowała tyle co przed przeceną, mimo, ze to model z 2007, 2008 roku + dokładają nową kolekcję

P.S. mam kaca. Była wczoraj u mnie koleżanka, obejrzałyśmy film Sex w Wielkim Mieście i wypiłyśmy po butelce wina na głowę... uwielbiam takie wieczory

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-11, 08:27   #2389
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Czesc

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-11, 09:26   #2390
Maggie1983
Zakorzenienie

Hej moje Drogie!!! jestem z sebie dumna bo nadrobilam wszystko czyli ponad 60 stron
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-11, 09:30   #2391
kliwia
Zakorzenienie

Maggie i chciało Ci się ?:
Gratulacje

Ja kupuję nową szyta na mój wymiar z pracowni. Wyjdzie na top samo jakbym miała wypożyczyć piękną. przybrudzoną suknię z firmowego salonu. A sprzedać może się uda, bo dużo jest babek z moimi wymiarami
A jeśli nie, to też się nic nie stanie.

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2008-12-11 o 09:31
Stary 2008-12-11, 09:31   #2392
Daysy85
Zakorzenienie

Cześc dziewczynki!

Naczytałam się też sporo...bo naskrobałyście chyba 4 strony od popołudnia.
Nareszcie dziś mam trochę roboty w pracy bo musze poprasować ubrania i wywiesić na sklep!
Zrobiłam sobie wczoraj pazury, siedziałam z 3,5 godziny nad nimi ehhh jak się sobie samemu robi to dłuuuugo schodzi a w dodatku jak się TV ogląda.

Tż był wczoraj u szefa i mówi, że się zalnia a oni go ciągneli za język a czemu a dlaczego a po co? a on im powiedział że to jego osobista decyzja że odchodzi, bo za mało płaca itd.
W ogóle ponad godzine z nimi gadał a oni prosili go żeby został a on kategorycznie nie!
Musiala bym tu baaaardzo dużo opisać, ale skończyło się na tym że to oni go prosili że mu podniosą pensje itd on na to że on nie przyszedł tu prosić o podwyżke tylko poinformować że pracuje do 31 grudnia i ani minuty dłużej.
Kopary im poopadały "nie spodziewaliśmy się tego"....

Dobra idę poprasować wpadnę za pół godzinki
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-11, 09:42   #2393
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Maggie i chciało Ci się ?:
Gratulacje

Ja kupuję nową szyta na mój wymiar z pracowni. Wyjdzie na top samo jakbym miała wypożyczyć piękną. przybrudzoną suknię z firmowego salonu. A sprzedać może się uda, bo dużo jest babek z moimi wymiarami
A jeśli nie, to też się nic nie stanie.
WIZAZ ZDECYDOWANIE UZALEZNIA!!!!!!!!!!!!!!!! !! po prostu zyc bez was nie mozna
Ja suknie kupuje-1.800 z halka i welonem (welon jako prezent za szybkosc w podejmowaniu decyzji) a dzis mi sie snilo ze pojechalam przymierzyc suknie by zrobic jej zdjecia-bo nie mam-i wziac probke materialu by moc dobrac ubranie mlodego a Pani mnie zaprowadzila do jakiejs stodoly z kozami i tam byly lozka a na nich jakies szyte kapy i moze ze 3 suknie i nie bylo mojej
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-11, 09:46   #2394
kliwia
Zakorzenienie

Maggie co za sen. Kozy!!! To się nam jeszcze nie śniło
Stary 2008-12-11, 09:51   #2395
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

My dziś jedziemy po obrączki Po długich pertraktacjach udało nam się dojść do porozumienia w sprawie graweru

Mnie się dziś śniło, ze zbierałam pieniądze na przedszkole na Kostaryce

A co do snów ślubnych kiedyś śniło mi się, ze stoimy z TZ przed ołtarzem, mamy ślubować, a on do mnie Kotek, ja juz muszę iść, bo się z Tomkiem na ryby umówiłem, pocałował w czoło i poszedł

Agatka jest już z nami

Edytowane przez Scio
Czas edycji: 2008-12-11 o 09:55
Stary 2008-12-11, 09:59   #2396
agnusek22
Wtajemniczenie

Hej Laleczki

Scio jakie macie obrączki?

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-11, 10:04   #2397
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Hej Laleczki

Scio jakie macie obrączki?

Klasyczne 3 mm. bez ozdób, okrągłe, wypukłe. Nie chcieliśmy nic wymyślnego, wybraliśmy najdelikatniejsze, najskromniejsze. No i placimy 460 zł za parę. Chociaż nie zastanawialiśmy się nad ceną. Zresztą ja jestem miłośnikiem klasyki, chciałam mieć obrączkę, a nie obrączko-pierścionek. i na mojej 60- letniej dloni myśle, ze taka klasyczna obrączka najlepiej będzie się prezentować
Jak odbiorę to je obfotografuje i pokaże, jeśli będziecie chciały.

Agatka jest już z nami
Stary 2008-12-11, 10:15   #2398
agnusek22
Wtajemniczenie

Łoczywiście - jak będziesz miała to pokaż

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-11, 10:18   #2399
Daysy85
Zakorzenienie

Nom wyprasowałam męskie T-shirty a teraz damske i letnie...
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-11, 10:18   #2400
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Maggie co za sen. Kozy!!! To się nam jeszcze nie śniło
Nurtuje mnie to wiec sprawdzilam sennik - biala koza (one byly biale i to cale stadko) - dobry interes i szybki wzrost majatku wiec chyba puszcze totka
druga wersja jest taka: będziesz miał do czynienia z osobą, która z niczego nie jest zadowolona i we wszystkim dopatrzy się czegoś niewłaściwego, znajdzie dziurę w całym czyzby chodzilo o szefa

Bardziej mi przypadla do gustu pierwsza opcja
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości