![]() |
#4051 |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar VI
a ja podłamana trochę siedzę tu sobie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4052 |
Czekam na Ragnarok
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4053 |
grozi wypollizowaniem
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4054 |
BAN stały
|
Przybij pionę - z wyżej wymienionych powodów
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4055 |
grozi wypollizowaniem
|
A bardzo dostojną komisję egzaminacyjną wypada mocno atakować swoim "zapaszkiem" czy może lepiej nie???
edit: yyy...miałam na myśli zapaszek z butelki a nie jakis osobisty odorek... |
![]() ![]() |
![]() |
#4056 |
Zakorzenienie
|
Gryksiu, co zbroiłeś?
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4057 | |
Zakorzenienie
|
Pozdrowienia dla Agnyski
![]() ![]() A w temacie to ja jestem Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4058 | |||
Wiedźma
|
Agnysko, tego nigdzie dostać nie można. Raz było na Allegro za 200 zeta z hakiem i przegapiłam
![]() ![]() Jedyne znane mi wydanie było przed wojną. A ja marze o tej książce... Mam fragmenty przepisanie niegdyś odręcznie w czytelni. Niewiele tego. Gdybyś gdzieś widziała - bardzo proszę o cynk. ![]() Cytat:
![]() ![]() Bo tego nikt po wojnie nie wydał. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4059 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Jak mi się nie chce do pracy iść ![]() ![]()
![]() |
#4060 |
Zakorzenienie
|
Madziczko- dołącz mnie, proszę do pozdrowień dla Agnyski. Niech szybko do nas wraca.
Vesenko- mam chyba tę samą przypadłość, co Ty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4061 |
Zakorzenienie
|
Sabbath - zdążyłam się zorientować wczoraj, że to pozycja ciężka do zdobycia
![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-12-11 o 07:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4062 | ||||
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Z oczami dzisiaj lepiej. Pojechałam późniejszym pociągiem i podrzemałam godzinę po drodze, i naprawdę jestem innym (bardziej wyspanym ![]() A propos - jakie jest wasze zdanie w kwestii ustępowania miejsc siedzących w środkach transportu dzieciom? Być moze pytanie jest nieco głupie, ale wczoraj spotkała mnie taka sytuacja - pani w tramwaju poprosiła mnie o ustąpienie miejsca takiemu maluchowi ok. 6 lat. Ok, nieco zdziwiona, ale wstałam - w końcu takiemu maluszkowi może byc trudno złapać równowagę jak tramwaj szarpnie. Ale o co chodzi: Dziecko oczywiscie władowało się z butami na siedzenie (a potem ktoś na tym usiądzie, w jasnych spodniach np.) a kiedy próbowałam zwrócić uwagę tej pani, żeby wytłumaczyła dziecku, że nie siada się z butami na miejsce, z którego ktoś jeszcze potem skorzysta, zostałam obrzucona oburzonym spojrzeniem, po czym pani stwierdziła, ze po pierwsze to nie jej dziecko, a po drugie są chyba jakieś zasady (o tym, że m.in. takie, jak się zachowywać między ludźmi, zdaje się, pani zapomniała). Po czym, kiedy usiłowałam odsunąć połę własnego płaszcza od kopiącego naokoło dziecka, zostałam oskarżona, ze go szarpię (dziecko, nie płaszcz!!!!) i że to się dla mnie może źle skończyć. Wszystko miało miejsce w dość zatłoczonym (godziny powrotu z pracy) tramwaju. Może się czepiam, nie wiem, ale szlag mnie trafia jak widzę takie sytuacje ![]() I ja się przyłączam do pozdrowień i życzeń zdrowia dla Agnyski ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4063 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wiem, że jako dodatek krem pod oczy bo hasło brzmiało Kurze łapki + jakiś antyradiowy zestaw prezentów.Tylko muszę odebrać wszystko w Katowicach któregoś dnia - do 16tej - to nie do wykonania w tym roku ![]() Cytat:
Jam śliwa -to prawie jak wiśnia ![]() Cytat:
![]() Powodzenia ![]() Cytat:
![]() W ogóle delikatnie mówiąc śliwa dziś ze mnie nie w sosie... Takie dni to bym przewinęła tym czarodziejskim pilotem.. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4064 |
grozi wypollizowaniem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4065 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wg horoskopu celtyckiego jestem domp ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4066 |
niecnotliwa dziewica
|
Zaciekawiłyście mnie tym horoskopem, i sprawdziłam: jestem sosna. I nawet coś tam się zgadza z tej charakterystyki
![]()
#4067 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jedynie zwróciłam uwagę na fakt, że włożono autorce w usta słowa, których nie powiedziała ani nie napisała. Nie wiem jak Wy, ale gdyby mnie spotkało coś takiego, gdyby mnie publicznie w ten sposób ośmieszono (bo nie ukrywajmy, że kobieta stała się pośmiewiskiem internetu na wiele lat), to znalazłabym osobę, która to wymyśliła i podpisała moim nazwiskiem i wytoczyłabym jej sprawę w sądzie. Internet internetem, żart żartem, ale trzeba mieć świadomość, że w ten sposób wyrządza się komuś krzywdę. Cytat:
![]() Pewnie to samo co ja w pierwszej chwili. ![]() Dlatego nie podobają mi się takie zagrywki. Dlatego w swoim podpisie od dawna apeluję o internetowy rozsądek i podchodzenie do tego, co ktoś powie lub napisze w internecie z niejakim dystansem. Bo się może okazać, że nie ma w tym krzty prawdy.
![]() |
#4068 |
niecnotliwa dziewica
|
Nic pozytywnego, w każdym razie. Ale masz rację, ze w odniesieniu do osoby, która takich słów nie wypowiedziała, a za ich autorkę uchodzi, jest to bardzo krzywdzące.
#4069 |
Zakorzenienie
|
Jestem.... jałowcem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-12-11 o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4071 |
Zakorzenienie
|
Przekażę
![]() ![]() Rozmawiałam z nią - miałam wrażenie, że jest wyluzowana, nie smuciła się. Powiedziała mi, że poprosiła męża, żeby jej przywiózł zeszyt, bo ma natchnienie na pisanie recenzji perfumowych ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-12-11 o 11:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4072 |
Zakorzenienie
|
I ja dołączam się do życzeń szybkiego powrotu do zdrowia i do Nas.
![]() |
#4073 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oczywiście rozumiem sytuacje szczególne - tj. mama z dwójką małych dzieci - wówczas wiadomo, że nie weźmie obojga na kolana (raczej) i wtedy nie robię problemu, nawet sama zaproponuję, że mogę wstać. Zdarzają mi się scysje przez moje podejście (kiedy po ustąpieniu miejsca babci, sadza ona dziecko, zdarza mi się zażądać ustąpienia go ponownie mnie), ale jeśli zdrowego 10-latka (a czasem i starsze dziecko) uczy się, że to ono ma prawo siedzieć przed innymi, to nie dziwne, że w wieku 16 lat będzie postępowało tak samo (a ta sama babcia będzie narzekać na innego 16-latka jaki to on niewychowany).
![]() |
#4074 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4075 |
Zakorzenienie
|
Margot - czytam o twojej przygodzie i oczom nie wierzę.
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4076 |
Zakorzenienie
|
Ja z innej beczki. Dlaczego nie ma wątku "czym dziś pachniesz ..."?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4077 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...8#post10043328 Jest ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4078 |
niecnotliwa dziewica
|
Madzik, ja tak mam bardzo często, tylko z rzadka aż tak mnie sytuacja wyprowadzi z równowagi, ze muszę się wypisać.
A korzystanie z miejskich środków transportu dostarcza naprawdę niezapomnianych wrażeń: osoby zdejmujące buty w przedziale pociągu i kładące nogi na przeciwległym siedzeniu (na którym, oczywiście, ktoś siedzi), pani, która siada na moim płaszczu zanim zdązę go powiesic na haczyku i jest niebotycznie zdziwiona, ze ja mam coś przeciw, inna pani, która w tramwaju stawia mi na ramieniu torebkę (raczej torbę, format A4 albo i większy) i na zwrócenie uwagi odpowiada słowami "co pani taka nerwowa?", dziewczyna z włosami do połowy pleców, która staje na srodku przedzialu, schyla głowę i się czesze... mogłabym tak wymieniać i wymieniać, tylko po co? Żeby pokazać, ze chamstwo i brak kultury jest normą, a uprzejme zachowanie wyjątkiem? To, niestety, i tak wszyscy chyba wiemy ![]()
#4079 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj Margot, wiem coś o zachowaniach ludzi w pociągach ![]() ![]() ![]() I numer hardcorowy - jem śniadanie, a panna zaczyna sobie przy mnie brwii depilować. Noż czekałam tylko, kiedy wyciągnie plastry z woskiem na łydki ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-12-11 o 12:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4080 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.