|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2371 |
Zadomowienie
|
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
witam dziewczynki.No prosze,kawka mnie ominęła no i kłótnia.....byłam w pracy.W dodatku dostałam ochrzan od moderatora:/
#2372 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2373 |
Zadomowienie
|
Post pod postem hahaha
![]()
#2374 |
Zakorzenienie
|
mały ruch tu teraz
ja idę spac na 9.30 denstyste mam, kanałówki ciąg dalszy dobranoc
#2375 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2376 |
Zakorzenienie
|
uffff ale sie naczytalam - nadrabialam chyba z 25 stron!!! Masakros
![]() ![]() Musze sie pochwalic ze kupilismy z Tżtem sobie nowe lozeczko, komode i szafeczke - jutro nam chyba przywioza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zastanawiamy sie tez nad tym zakupem wodki...Myslalam ze nie bedziemy kupowac wczesniej ale teraz sama juz nie wiem, bo w sumie mamy kase takze mozna juz kupic ![]() Tylko ja dalej nie wiem jaka ta wodke kupic.... W Auchanie jest promocja sobieskiego i butelka kosztuje cos ok. 18 zl ale dodatkowo jest albo szklaneczka, albo 2 kieliszki ![]() ![]() Edit: Oczywiscie zapomnialam z tego wszystkiego pogratulowac Jadze zareczyn ![]() ![]() ![]() Anika111 sukienka z Agnes o ktora pytalas byla tez moja wypatrzona ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez SAMBAdiJANEIRO Czas edycji: 2008-12-10 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2377 |
Zadomowienie
|
my kupiliśmy MAXIMUSa ale chyba Sobieski jest ok
![]() |
#2378 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2379 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie w biedaronce jest Luksusowa za 15,99. Jutro teściowa ma iść kupić. Taniocha na maksa, w realu kosztowała 18,49.
Ja miałam 2 kanałówki. Niestety przez kanałówkę straciłam już jednego zęba. Miałam tę starą plombę założoną i rozsadziła mi zęba. Powymieniałam już wszystkie plomby i mam spokój. Następna wizyta już kontrolna koniec stycznia. Edytowane przez popscene Czas edycji: 2008-12-10 o 21:44 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2380 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ceny wzrastaja praktycznie na wszystkie suknie ktore sa w ofercie(przynajmniej w tym salonie)!! sukienki ktore ogladalam miesiac czy dwa temu w tym nowym cenniku sa duzo drozsze a nie jest to kolekcja 2009
moja pasja Edytowane przez Elcia85 Czas edycji: 2008-12-10 o 22:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2381 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() ja wlasnie skonczylam ogladac film... "strangers" okropienstwo ![]() niby krwi duzo nie bylo ale straaaszne momenty az podskakaiwalam na fotelu i serducho walilo jak oszalale... eh juz nigdy wiecej takigo glupiego horroru ![]() która z Was to Izabela D z Krakowa ![]() Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2008-12-10 o 22:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ja chodzilam po salonach slubnych za moja kiecka to tez wlasnie w jednym salonie Pani powiedziala mi, ze jesli sie zdecyduje na ta suknie to lepiej zamowic ja juz teraz bo po nowym roku moze byc drozsza (to byla suknia z kolekcji 2008 bodajze, na pewno nie z 2009). To ponoć zależy od kursu euro, bo salony to przeciez sprowadzaja z zagranicy a ze euro idzie w gore to na pewno kiecki podrozeja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2383 |
Raczkowanie
|
Was się nie da nadrobić dziewczynki...
Własnie skonczylam ogladac film MammaMia - widziałyście? Jest absolutnie boski!! Mój kocur oczywiscie usnał... ale ja jestem pod totalnym wrazeniem. Muzyka robi swoje - polecam! Dodatkowo siedze w domu od dwoch dni (zwolnionko) i powiem wam ze troche myslalam nad tym wszytskim co ma się dziać i jestem przerazona. Kocham Kocura jak nie wiem co... ale boje sie przeokrutnie, slubu tego co będzie po slubie.... Jeszcze teraz odzywaja sie postacie z przeszlosci - ubostwiane przeze mnie. I mam totalny metlik w glowie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2384 | ||||
Zakorzenienie
|
Kochane! ale żeście naskrobały. Miałam byc tu tylko o,5 godzinki a 1,5 mi zeszło.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A swoimi sie pochwalę jak je wreszcie zrobimy! Cytat:
jeśli chodzi o wódke to zdecydowani prawie jestesmy na Pana Tadeusza! Mój Tz z moim tata to nie malże tradycje maja - bo jak juz razem cos pija to zawsze tadka. No i ona w hurcie to nam wujdzie koło 20 zł to chyba nie tak żle. Ja suknie tez chce kupić w tym roku. Mam jeszcze jeden salon do popatrzenia. Poczatkowo podobała mi sie jak na zdjeciu 1 -3 wklejonym przez.. ![]() Dobranoc kochane! zmykam spac bo jutro będe nie miła dl dzieci! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2385 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 201803111825 Czas edycji: 2008-12-11 o 07:23 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2386 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam w jednym zębie po kanałówce która sądzę że była źle zrobiona pęcherz z ropą poszłam do tej samej dentystki a ona za źle zrobiony ząb mi wzięła do tego skasowała za wyrwanie go i teraz myślę czy nie iść do protetyka by wstawił mi zęba na hakach tylko nie wiem ile to w kosztuje dlatego teraz zęba robie kanałowo u innego lepszego dentysty bo jakbym jeszcze tego straciła to bym z jednej strony szóstek nie miała i nie miała czym jeść Cytat:
mi ostatnio przestał śnić się ślub często miałam że brałam ślub i nie widziałam Pana Młodego tylko się przygotowywałam raz mi się śniło że brałam go z TŻ to do tego brał z nami ślub mój brat ![]() TŻ dzwoniła mi wczoraj że teściowa przełożyła urodziny teścia z nd na sb bo ja mam studia w niedziele ![]() co możecie rozumieć jakby ktoś wam powiedział żeście ponosiły kogoś dziecko by się nauczyć przyzwyczaić jak będziecie mieć swoje a teściowa by wam arogancko powiedziała że do tego zmierza
![]() ![]() 09.04.2012 córa ![]() 19.04.2017 ![]() 31.01.2018 ![]() 06.02.2019 Kropek ![]() Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2008-12-11 o 07:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2387 |
Zakorzenienie
|
ja bym powiedziała, że jak będe miała ochotę to ponoszę. A o wnuka niech się nie marwti -będzie w swoim czasie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2388 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witaj eliame... jesteś z mojego miasta ![]() ![]() Cytat:
![]() P.S. mam kaca. Była wczoraj u mnie koleżanka, obejrzałyśmy film Sex w Wielkim Mieście i wypiłyśmy po butelce wina na głowę... ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2389 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2390 |
Zakorzenienie
|
Hej moje Drogie!!! jestem z sebie dumna bo nadrobilam wszystko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2391 |
Zakorzenienie
|
Maggie
![]() ![]() Gratulacje ![]() Ja kupuję nową szyta na mój wymiar z pracowni. Wyjdzie na top samo jakbym miała wypożyczyć piękną. przybrudzoną suknię z firmowego salonu. ![]() ![]() A jeśli nie, to też się nic nie stanie. ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2008-12-11 o 09:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2392 |
Zakorzenienie
|
Cześc dziewczynki!
Naczytałam się też sporo...bo naskrobałyście chyba 4 strony od popołudnia. Nareszcie dziś mam trochę roboty w pracy bo musze poprasować ubrania i wywiesić na sklep! Zrobiłam sobie wczoraj pazury, siedziałam z 3,5 godziny nad nimi ehhh jak się sobie samemu robi to dłuuuugo schodzi a w dodatku jak się TV ogląda. Tż był wczoraj u szefa i mówi, że się zalnia a oni go ciągneli za język a czemu a dlaczego a po co? a on im powiedział że to jego osobista decyzja że odchodzi, bo za mało płaca itd. W ogóle ponad godzine z nimi gadał a oni prosili go żeby został a on kategorycznie nie! Musiala bym tu baaaardzo dużo opisać, ale skończyło się na tym że to oni go prosili że mu podniosą pensje itd on na to że on nie przyszedł tu prosić o podwyżke tylko poinformować że pracuje do 31 grudnia i ani minuty dłużej. Kopary im poopadały "nie spodziewaliśmy się tego".... Dobra idę poprasować wpadnę za pół godzinki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja suknie kupuje-1.800 z halka i welonem (welon jako prezent za szybkosc w podejmowaniu decyzji ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2394 |
Zakorzenienie
|
Maggie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2395 |
Zakorzenienie
|
My dziś jedziemy po obrączki
![]() ![]() Mnie się dziś śniło, ze zbierałam pieniądze na przedszkole na Kostaryce ![]() A co do snów ślubnych kiedyś śniło mi się, ze stoimy z TZ przed ołtarzem, mamy ślubować, a on do mnie Kotek, ja juz muszę iść, bo się z Tomkiem na ryby umówiłem, pocałował w czoło i poszedł ![]() Edytowane przez Scio Czas edycji: 2008-12-11 o 09:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2396 |
Wtajemniczenie
|
Hej Laleczki
![]() Scio jakie macie obrączki? ![]()
#2397 |
Zakorzenienie
|
Klasyczne 3 mm. bez ozdób, okrągłe, wypukłe. Nie chcieliśmy nic wymyślnego, wybraliśmy najdelikatniejsze, najskromniejsze. No i placimy 460 zł za parę. Chociaż nie zastanawialiśmy się nad ceną. Zresztą ja jestem miłośnikiem klasyki, chciałam mieć obrączkę, a nie obrączko-pierścionek. i na mojej 60- letniej dloni myśle, ze taka klasyczna obrączka najlepiej będzie się prezentować ![]() Jak odbiorę to je obfotografuje i pokaże, jeśli będziecie chciały. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2398 |
Wtajemniczenie
|
Łoczywiście - jak będziesz miała to pokaż
![]()
#2399 |
Zakorzenienie
|
Nom wyprasowałam męskie T-shirty a teraz damske i letnie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2400 |
Zakorzenienie
|
Nurtuje mnie to wiec sprawdzilam sennik - biala koza (one byly biale i to cale stadko) - dobry interes i szybki wzrost majatku
![]() ![]() druga wersja jest taka: będziesz miał do czynienia z osobą, która z niczego nie jest zadowolona i we wszystkim dopatrzy się czegoś niewłaściwego, znajdzie dziurę w całym ![]() ![]() Bardziej mi przypadla do gustu pierwsza opcja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.