|
|
#2881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
|
|
|
|
|
#2882 |
|
Zakorzenienie
|
Buuu a mnie nie ma na liście włosomaniaczek
![]() To chyba dlatego, że rzadko się tutaj odzywam... z 2-tyg. u kuzynki, zrobi się miesiąc... wracam dopiero w ten weekend do domu, ale nie na krótko bo potem święta i znów wyjeżdżam...Pozdrawiam Was wszystkie
|
|
#2883 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jestem zakłamana : atmosfera świąt, myślałby ktoś ! Żarłok jestem - ot, co !!!Oj, to odwrotnie niż ja : torebki i buty to moja pasja. No i ich zakup : doskonałe odreagowywanie stresów. Kiedyś dama, jako lekarstwo na stres kupowała kapelusze. Jakże się te upodobania i trendy zmieniają. Cytat:
Może troszeczkę. Strasznie pechowe mam zakończenie tego roku. Dopiero co zaczęły zabliźniać sie rany, znikać siniaki po jednym łupniu, już, już brałam głębszy oddech i ... ponownie nadeszło niespodziewane prawie trzęsienie ziemi. Pocieszma się tym, że nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej. Mam tylko nadzieję, że mnie nie przygniecie. Ot, takie jest to nasze zakichane życie i kłopoty mają to do siebie, że zawsze chadzają w grupie. Jeszcze do tego otrzymałam przesyłke ze sklepu internetowego z nie "moim" szamponem : nazwa taka sama, skład prawie {!!!} taki sam, ale firma inna i szampon inny. A taka już byłam szczęśliwa, że po latach znalazłam wreszcie "swój" szampon. A najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że sprzedawca nie raczył nawet powiadomić przed wysyłką o zmianie. Jakbym miała humor, zrobiłabym mu drakę, podciągnowszy to pod paragraf : niedotrzymanie warunków umowy-zamówienia bez obopólnego uzgodnienia i jeszcze szkody moralne musiałby mi rekompensować . Nic to - święta : sąsiadka dostanie prezent. Tylko, że ja mam tego cztery litry ...Skusiłaś mnie, potworzyco ![]() Nigdzie się nie wybieramy, tutaj będziemy i czekamy ... *************** Czy któraś z Was miała wiadomości od naszej MAMUŚKI ?! |
||
|
|
|
|
#2884 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Myję codziennie!Tak już mam... To chyba bardziej psychika niż mus..Ale ja inaczej nie mogę! ![]() Cytat:
mamy nature ale Rossmanna już niee! Eh..co to dużo gadać.. trzeba oblecieć wszystkie drogerie na mieście by znalexc coś fajnego! Ale poluj na Mypę poluj...jak szpieg z krainy deszczowców! ![]() Cytat:
![]() ........................ Muszę się pochwalić wspaniałą teściową! Dostałam : -wełniane ciemnoszare bolerko z długim rękawem, zapinane na agraflę. Przydam mi się ! -ocieplany płaszczyk , taki dłuższy w krateczkę, z paseczkiem i 2-rzedówką w kolorach brązowo-rudawo-miedzianych a do tego -wełniany brązowy czapko-kapelusik... taki ala robiony na szydełku -dłuuugaśny szalik(kocham długasne szaliki Wszstko z jej sklepu...wartośc?? ze 300 zł?? SZOK!!! ![]() ![]() A dała mi to tylko dla tego że wie że mi się podobało... bez okazji...
03.02.2010 ZOSIA Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2008-12-10 o 21:04 |
|||||
|
|
|
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
przesyłam pozdrowienia od Marzenki- myślę, że już niedługo do nas dołączy
|
|
#2886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cuz.. taką miałam misję Ale naprawdę jest cudna!!! jeszcze teraz jak dotykam moich włosów to sa taaakie mięciutkie
|
|
|
#2887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
|
ups.. to ja już o niej nic nie mówię
![]() zmykam...musze się pouczyć jeszcze bo dzień raz -dwa zleciał a w niedzielę czeka mnie koło i egzamin brrrr Zaciskać kciuki!
03.02.2010 ZOSIA Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2008-12-10 o 21:30 |
|
|
|
|
#2889 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Dziekuje wszystkim trzymajacym kciuki
![]() Wyniki we srode ale poszło całkiem dobrze
|
|
|
|
|
#2890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choróbsko mnie chwyta Dziewczyny, gardło boli niesamowicie, trochę głowa, lekki katar... nie nieeeee
|
|
|
|
|
|
#2891 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
|
|
|
|
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba niedługo tak zrobię...
Na herbatę z cytryną już nie mogę dzisiaj patrzeć, wypiłam chyba w sumie jej wiadro , aktualnie popijam Gorący Kubek - ogórkowa ![]() Jutro natomiast ugotuję sobie gar rosołu i będę go popijać cały dzień
|
|
|
|
|
#2893 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję bardzo Dorotko! Uwazaj tam na siebie! Cytat:
trzymaj się kochana Cytat:
do łóżka marsz! Nie dawaj sie choróbsku! |
|||
|
|
|
|
#2894 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Właśnie zmykam do łóżka. Dobranoc Dziewczyny |
|
|
|
|
#2895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no ja tak tylko napomknełam ![]() Łaa to cud miód teściowa Pozdrawiam
|
|
|
#2896 | ||
|
Zakorzenienie
|
niewiem myslałam ze funto to jakies 6 zł
![]() oooo to Cytat:
czekam na nie tylko dlatego ze szkoły nie będzie![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też coś atakuje ![]() Trzymaj się
|
|
#2899 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Więc Do nich Ci nie porównam ale.. nie -nie są obciążone ani trochę, są takie lekkie i miękkie i nawilżone...Mówię Ci ekstra!
|
|
|
#2900 |
|
Zakorzenienie
|
zaryzykuje najwyzej zuzyje jako odzywke nakładaną od ucha
![]() ta? ![]() http://pretty.wizaz.pl/kosmetyki/pro...ecenzja=271285 |
|
|
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
|
|
|
|
|
#2902 | ||
|
Zakorzenienie
|
ehhh, trzymam się, trzymam... zjadłam gorący rosołek i zaraz mykam z powrotem do łóżka
![]() Też się trzymaj kochana, nie dawaj się temu cholerstwu! Cytat:
) grona kobiet, u których ta maska nie robiła absolutnie nic Swego czasu miałam do niej super dostęp, bo mama mojej przyjaciółki była pracownikiem administracji w tej firmie "Pollena" i mogłam kupować sobie Glorię za wdzięczną cenę 3 zł z groszami Niestety, zużyłam 3 opakowania i żadnych super efektów u mnie nie było, inne maski radzą sobie zdecydowanie lepiej na moich włosach. Cytat:
![]() ![]() cześć |
||
|
|
|
|
#2903 | ||
|
Zakorzenienie
|
Eee tam, widziałyście moje włosy tylko na zdjęciach a jak wiadomo zdjęcia kłamią więc na pewno byście nic nie zauważyły, hehe
![]() Cytat:
Szczególnie kiedy jesteśmy w markecie a ja zawsze ciągnę do na stoisko z kosmetykami, potrafi wymysleć niezliczone inne ciekawe rzeczy, które on musi koniecznie, w tym momencie, zobaczyć Cytat:
![]() Chociaz to dziwne bo zawsze miałam się za pesymistkę - widać wizaż ma na mnie bardzo pozytywny wpływ No i oczywiście Wy ![]() Mam dobrą wiadomość - Asia wraca jutro ![]() Gosiu ![]() Evangeline No mam jakiegos pecha dzisiaj
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-12-11 o 17:18 |
||
|
|
|
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
...to masz fantastyczną wiadomość!
![]() Ach no tak, przepraszam, ale męczy mnie to choróbsko i muszę wskakiwać to łóżka ;// ...jakże JESTEM POCIĄGAJĄCA!!! ....nosem
|
|
|
|
|
#2905 | |
|
Zakorzenienie
|
Prawda, że fantastyczna?
![]() Też się strasznie ucieszyłam, kiedy mi to dzisiaj napisała Swoją drogą zazdroszczę jej strasznie tej Sri Lanki i jak tylko wróci trzeba będzie wymusić na niej długą opowieść ![]() Poza tym już nie mogę się doczekać naszego niedzielnego sexu ![]() Nie, żeby tylko z Emilką nie było fajnie, ale nie ma to jak trójkącik ![]() Cytat:
Tzn nie tak bardzo, bo chyba nie zarażam i dlatego postanowiłam wprosić się do brata ![]() W niedzielę strasznie kiepsko się czułam, kiedy (po Sexie z Emilką probowałam się wymówić bólem głowy, ale mi nie pozwoliła , więc wstałam, załozyłam swetr, spodnie, skarpetki i dopiero tak ubrana poszłam spać ![]() U lekarza okazało się, że mam anginę - sprawdziłysmy z lekarką w karcie - ostatni raz chorowałam i brałam antybiotyki 3 lata temu, też w grudniu ![]() Zasłuzony odpoczynek od nudnej pracy
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-12-11 o 17:37 |
|
|
|
|
|
#2906 |
|
Zadomowienie
|
Witam kochane
Dziewczyny mam dośc moich włosów... Te z Was które mają dostęp do moich fotek, proszę niech mi doradzą co z nimi zrobić Mam ochotę na drastyczną zmianę! Ale nie tak koloru (miałam już wszystkie kolory na głowie) jak fryzury. Jakaś grzywka, coś ala Olga z M jak miłość. Doradzcie pliss! Zaraz wstawie aktualne zdjęcie jeszcze. Witaj Aga evangeline szybkiego powrotu do zdrowia
|
|
#2907 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
A ja mam problem bo już niewiele czasu zostało a ja nie mam pojęcia co kupić mojemu chrzesniakowi na urodziny (za tydzień skończy roczek) i na gwiazdkę i jeszcze mojej 11-letniej chrzesnicy na gwiazdkę ![]() Jak wiecie nie mam zbyt duzo pieniędzy ![]() Kurcze, przecież ja TZ'owi kupuję prezenty max za 30zł... Dobra, dla chrzesniaka chyba kupię jakieś ubranko - radziłam się właśnie siostry ![]() Pozostaje jeszcze rozpieszczona 11 - latka ![]() I za tydzień niestety do Was nie zajrzę bo będę musiała iść do chrześniaka na urodziny... za dwa tygodnie są święta więc pewnie tez nie... za trzy tygodnie jest Nowy Rok... Nie wiem jak to będzie Może uda mi się jakoś zajrzeć do kafejki po świętach, kiedy już nie będę miała stażu, albo może uda mi się jakoś wprosić do brata w przewie międzyświątecznej... Bo jeśli nie uda mi się niczego wykombinować to nie będzie mnie u Was conajmniej 3 tygodnie! ![]() Nie wiem jak ja to przetrwam...
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-12-11 o 19:53 |
|
|
|
|
#2908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wyciągne ją z pod ziemi ![]() tak sie zastanawiam bo na oleju kokosowym jest data ważności do spozycia, to ta data liczy się też do włosów?
|
|
|
|
|
|
#2909 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Siema Piekne!!!
Wracam do Was ![]() U mnie pogoda piekna, niestety to ostatni dzien, a nawet ostatnia godzina tutaj, bo za kilkadziesiat minut mam samolot i pisze do Was z lotniska Pozdrawim, jeszcze z Sri Lanki Do zobaczenia wieczorem na wizazu
|
|
|
#2910 | |||
|
Zakorzenienie
|
To bardzo fajnie ! Gratuluję !
Cytat:
Cytat:
A rosołek ... Czemu nie ! Nie wiem czy na anginę pomoże, ale na kaca po grzańcu - gwarantowanie ! ![]() paprif - coś Ty ... Nie poddawaj się ! Za łeb hydrę ! I tak nas zbyt często nie odwiedzasz , to co będzie jak jeszcze zachorujesz ?! Trzymaj się ciepło i wkładaj szalik ! Nie zazdroszczę ! Szybkiego powrotu do zdrowia. Nie zapominaj : skarpety i szalik ! Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzisiaj to Ci odpuszczę {odpuścimy ?!), bo zmęczona będziesz. Ale od jutra - jako lojalna Jola - ostrzegam : ciężkie czasy dla Ciebie nastaną. Oj, ciężkie ... Jak kanie dżdżu spragnione jesteśmy opowieści o tajemniczej i kolorowej wyspie rozkoszy. Przejżdżka na słoniu była ? Sarong przymierzony {tam chyba też sarongi noszą } ?! Szykuję się na jutrzejsze czytanie : termos kawy, góra kanapek i podróż z 'Estelle' do Azji.
|
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.

Ale jestem zakłamana : atmosfera świąt, myślałby ktoś ! Żarłok jestem - ot, co !!!
w tym wszystkim jest to, że sprzedawca nie raczył nawet powiadomić przed wysyłką o zmianie. Jakbym miała humor, zrobiłabym mu drakę, podciągnowszy to pod paragraf : niedotrzymanie warunków umowy-zamówienia bez obopólnego uzgodnienia i jeszcze szkody moralne musiałby mi rekompensować
. Nic to - święta : sąsiadka dostanie prezent. Tylko, że ja mam tego cztery litry ...

bo ja juz nie wytrzymuje

i Blonndee