|
|
#211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem leniwa...ale z tym walczę :-p
Cytat:
|
|
|
#212 |
|
Zadomowienie
|
no to do dzieła
Ja już notatki mam wyszykowane i lecę się uczyć
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzis troche pokonalam mojego lenia
w zasadzie robilam to z wlasnego przymusu, bo na zewnatrz bylo choooo leee rnie zimno, ale zaraz po szkole poszlam sobie do apteki po leki a fakt jest taki, ze apteka nie byla w strone domu uwazam to za duzy postep!
|
|
|
|
|
#214 |
|
Zadomowienie
|
poczyłam się, jeszcze przed snem sobie to przeczytam i jutro w drodze na uczelnię i przed zajęciami i powinno być git
![]() A teraz będę robić notatki..uwaga uwaga... na poniedziałek ![]() Ale to przy kompie, bo materiały są w necie
|
|
|
#215 |
|
Raczkowanie
|
Obejzalam dvd ze slubu mojego kuzyna... Nikt mnie nie kocha buu
I sama też się kochac nie daje ![]() Ale nienajgorzej mi na kole poszło Jutro same wykłady
|
|
#216 |
|
Rozeznanie
|
mój leń przybiera postać mega lenia, czyli spać to bym już poszła, ale nie chce mi się sprzątać rzeczy z łózka..baa... nie chce mi się za bardzo nawet do niego podejść choć jest metr przede mną
![]() ale jutro już sobie postanowiłam: idę na wykład, nudny strasznie, ale dawno na żadnym wykładzie nie byłam (ale to również ze względu na to, że większość tych wykładów jest naprawdę straszna i już wole ten czas poświecić na pójście do biblioteki i poczytanie książki na ten temat), wiec zbiorę się w sobie
|
|
#217 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Biologia medyczna, psychologia kliniczna i anatomia Zniosę jajko
|
|
|
#218 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mam poniedziałki takie, ze mam 3 ćwiczenia po 1,5h pod rząd a później jeszcze lektorat z rosyjskiego ![]() łóżeczko posprzątane, czas iść spać
|
|
|
#219 |
|
Raczkowanie
|
:d
Edytowane przez igawyrwal Czas edycji: 2008-12-22 o 20:20 |
|
|
|
|
#220 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mi też cieżko wchodzą języki, nieliczac chyba właśnie rosyjskiego, angielskiego uczyłam sie długo bo jakieś 10lat, ale tak naprawde to mało co umiem ![]() na wykładzie byłam, chociaz dowiedziałam sie kiedy mam egzamin
|
|
|
#221 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny co chodza do szkoły co sie z wami dzieje.jaki leń.a gdzie radośc z zycia czerpania przyjemności. ja kończyłam szkołe 10 lat temu ale nigdy niepodchodziłam do nauki tak jak wy.maskara. kujonem niebyłam zazwyczaj trócyny nosiłam ale odrabiałam lekcje odrazu zeby niemieć zaległści.oczywiscie jechałam na sciągach także przygotowanie ich tez troche czasu zajmowało. ale codziennie byli znajomi i małe imprezki przy %.czas leciał na rozmowach,planach ,podrywaniu chłopaków.był snieg to sie szło na tyłku jeżdzić.koncerty.emerytem niejestem ale wy kochane.weżscie sie do kupy .depresja może jakś zimowa was bieże.idzcie na solarium , jakies witaminki herbatki. wiecej optymizmu.głowa do góry
|
|
#222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przede wszystkim nie o depresje nam chodzi, tylko po prostu jesteśmy leniwe - mniemam, że jak większość ludzi, tylko wolimy się motywować tutaj aby to zwalczyć - i nie jechać na ściągach i imprezować z alkoholem tylko serio się pouczyć i wziąć za siebie. I no sorry, ale nie czuję się jakbym miała depresję ani szczerze mówiąc nie jest mi nawet odrobinę smutno, więc nie wiem co do tematu mają herbatki, witaminki i solarium
|
|
|
#223 |
|
Zadomowienie
|
ee..
|
|
#224 |
|
Raczkowanie
|
leniwe na maksa.ktos tam napisał ze 3 godziny zbierał sie do wyjscia z domu.sorki .
a ściagi musiałam miec poprostu czułam sie pewniej. a lenia sie zwalcza przez motywacje bywanie pomiedzy ludzmy zabawe-jeżeli jestes leniwa bo nic ci sie niechce może to sie przerodzic w jakies deprechy (tak to nazwe). ja rozumiem miec lenia dzien bo sie jest zmeczonym ale nie to żeby to była jakis poważny codzienny problem. a moze właśnie wspomóc organizm jakimis rzeczami to może najdzie ochota na robienie czego kolwiek. wiem każdemu sie zdarza miec lenia ale sa obowiazki -szkoła praca rodzina .niewiem- u mojej kolezanki leń zakonczył sie deprecha,dlatego ze nic jej sie chiciało nigdzie niewychodziła i wogóle była sama ze soba. szkoda że niemogłam jej pomóc bo sie wyprowadziłam, dziewczyny wiecej działania
|
|
#225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No więc tak czy siak twierdzę, że Twój post jest nie na temat
|
|
|
#226 |
|
Zadomowienie
|
i jak tam moje Leniuszki??
ja wczoraj nie napisalam tych 2 prac :/ i wiem to juz teraz,ze dzis ich tez nie napisze... ech :/ len wrocil:/ |
|
|
|
|
#227 |
|
Raczkowanie
|
dlaczego nie na temat.pisze to jak was odbieram i tyle . a mam prawo do tego by napisac co mi sie podoba i czuje.ciesze sie ze masz lepsze oceny niz ja.niestety ja z roznych wzgledow lepszych niemogłam miec. pozdrawiam
|
|
#228 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja się próbuję genetyki uczyć właśnie, ale niestety potrzebuję do tego komputera, co oznacza, że mnie on rozprasza
|
|
|
#229 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mnie tez rozprasza na maxa ;] Juz nawet internet probowalam sobie wylaczac, ale co tam ? przeciez zawsze mozna sobie jakies fotki poogladac ![]() 3mam za Ciebie kciuki i umowmy sie tak ja napisze chcociaz kawalek swojej 1 pracy, a Ty nauczysz sie chociaz z 2 tematy, hm?? i wieczorem ok. 21 zdamy relaacje
|
|
|
|
|
|
#230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A że niektóre informacje muszę sobie poszukać w necie, to i tak wiszę na kompie, ehh ![]() Ja się dzisiaj muszę raczej całości nauczyć albo większości, bo jutro kolokwium, ale za Ciebie trzymam kciuki
|
|
|
#231 |
|
Rozeznanie
|
A ja dzisiaj kolejne punkty z mojej listy wypełniałam
. Naprawde ta moja lista to święta rzecz . Powoli ale konsekwentnie wykreślam z niej każdy punkt. Dzisiaj wreszcie zebrałam się do banku zamknąć jedno z kont, z którego już dawno nie korzystam a za prowadzenie płacić musiałam. Odebrałam w końcu telefon z serwisu, bo już ponad tydzień tam lezał naprawiony . Popłaciłam rachunki a teraz zabieram sie za robienie notatek, za tydzień egzamin a jeszcze nic nie ruszyłam. Tak na marginesie, też sie nie czuję, jakbym depresję łapała . Wręcz przeciwnie, słucham dzisiaj kolęd i świątecznych piosenek i humor mam świetny.Pozdrawiam leniwie
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
|
|
|
|
#232 |
|
Rozeznanie
|
a ja wzięłam sie za czytanie książki - muszę do jutra skończyć ale nie jest źle bo nie jest nudna
|
|
|
|
|
#233 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() A to, ze sie komus nie chce lozka poscielic, czy pojsc do banku to odrazu nie znaczy niewiadomo czego. ![]() Ale jak leje całyyyy dzien i jest strasznie zimno, to faktycznie w ogole z domu nie wychodze, bo po co? Gratuluje przegonienia lenia. Mój nie ucieka, od 3 dni nie zajrzałam do ksiażki i w sumie nic nie zrobiłam. Pogoda mnie dobija. ;p
|
|
|
|
|
|
#234 |
|
Rozeznanie
|
[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;10048614]
Mój nie ucieka, od 3 dni nie zajrzałam do ksiażki i w sumie nic nie zrobiłam. Pogoda mnie dobija. ;p[/quote]Tak, tak na lenia najlepsze usprawiedliwienie to pogoda ale coś w tym jest, jakoś tak przyjemniej kiedy słońce świeci a nie od 16 już ciemno .
|
|
|
|
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kazda z osobna ![]() mam nadzieje ze nie bylo nudno ![]() wiecie co? mimo mojego lenia lubie czytac ksiazki wole to niz zagladanie do zeszytow, co byloby pozyteczniejsze...
|
|
|
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
Zdałam egzamin teoretyczny, zero błędów
![]() Ja to mam naprawdę więcej szczęścia niż rozumu. Komputer wylosował mi same banalne pytania. Nawet nie musiałam się nad żadnym zastanawiać, żadnych skomplikowanych skrzyżowań, rond, świateł
|
|
#237 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja już zdążyłam wyjść na godzinę z psem, pozałatwiałam parę spraw związanych z moim kontem bankowym, a zaraz śmigam do notatek Normalnie siebie nie poznaję
|
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
moge sie potpiac do watku?
![]() napisalam tu wczesniej o sobie ale tak bardziej podgladalam watek ![]() dzis nie poszlam na cwiczenia- byly o 8 i normalnie nie moglam wstac to jest nieludzkie zeby kazac biednej leniwej studentce wstawac na zajecia na 8 rano to jest dla mnie cierpienie jak tak wstaje KOCHAM SPAC!! Jedna Was pisala ze idzie siusiu robic dopiero jak ja pecherz rozboli- ja tez tak mam ![]() Generalnie chodze na zajecia w kratke- przez to wstawanie i prawie rzadnych prac nie mam oddanych musze sie w weekend do tego zmusic o!dzis na plus w walce z lenistwem jest to ze pozmywalam, pocielilam lozka, odkurzylam cale mieszkanie
|
|
|
|
|
#239 |
|
Zadomowienie
|
witaj madziu
Ja też kocham spać i nawet wstanie o 9.00 jest dla mnnie problemem
|
|
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie to jest bardzo trudne i co tu zrobić
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.

electrusia to ja z Toba
Ja już notatki mam wyszykowane i lecę się uczyć

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Pogoda mnie dobija. ;p
to jest dla mnie cierpienie jak tak wstaje