|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. II
cytuję brak interesu społecznego w objęciu ściganiem i brak bezpośredniego zagrożenia utraty zdrowia, życia lub cieżkiego rozstroju zdrowia lub cięzkiego uszkodzenia ciała.
|
|
#242 |
|
Raczkowanie
|
Brak słów. Wygląda na to że gość może bezkarnie bić swoich klientów kiedy powiedzą coś co mu się nie spodoba.
|
#243 |
|
Zadomowienie
|
Hmmm ciekawe co mi wyjdzie z tego ciasta? niby ma być torcik tiramisu, ale się okaże co będzie
![]() Jodie a powództwo cywilne? Jakieś odwołanie? Przecież nie można tak bezkarnie ludzi obijać i niby to nie było ciężkie uszkodzenie ciała? oj te nasze sądy...
|
#244 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#245 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja juz dawno nie wierzę w prawo, zreszta nie mogłabym być takim np adwokatem co to np wie że ktoś winny a i tak ma go wybronić.... A wogole jak teraz z tymi żebrami? bylas u lekarza? Cytat:
Trzeba zrobić jakies nowe zakupy i coś pogotować. Cuiasto jeszcze zjadamy od niedzieli, ale nie było to nic rewelacyjnego. Może tez bym jakies nowe przećwiczyła i np na święta do rodzicó upiekla...
|
||
|
|
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sija mogę , ale to raz koszty a dwa tylko niepotrzebne nerwy no niestety ale to prawda.
|
|
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak myśmy się na jutro umówiły? Bo gdzieś mi to umknęło.
Edytowane przez Ostrowczanka Czas edycji: 2008-12-11 o 14:41 |
|
|
|
|
#248 |
|
Wtajemniczenie
|
no bezczelni, "brak interesu społecznego"... co to w ogóle za argument?...
A ja zła jestem....Wynalazłam sobie strasznie fajne buty w deichmannie, dosyć klasyczne czarne czółenka na ładnym obcasie i bez czubów i cholera same czterdziechy... Dzisiaj zawiodła ostatnia nadzieja, byłam w trzecim i ostatnim deichmannie, i mojego rozmiaru niet. Ech ![]() sija, powodzenia z tiramisu, uwielbiam to ciacho i często je robię A na obiad dzisiaj jemy zapiekankę z bakłażanem![]() a wieczorem idziemy na koncert Mateo Pospieszalskiego |
|
|
|
#249 |
|
Wtajemniczenie
|
z tego co pamiętam to mam być od 15.30 w Plazie do 16 mniej więcej. Kto chce może tam rzeczy przynieść i zostawić, a kto chce to pójdzie ze mna do mnie na kawkę lub herbatkę
misshot obiecala,że jak się da gdzies znaleźć miejsce parkingowe to zabierze ze mną rzeczy do domu samochodem.Chyba że o 15.30 nikt nie przyjdzie to przyjde ciut później. Acha, będe gdzies przy wejściu od drugiej strony, od I piętra - tam gdzie jest wystawa fotografii i sklep Cubus |
|
|
|
#250 |
|
Wtajemniczenie
|
Pola - i Ty jeżdziłamś po tych wszystkich sklepach? Ja nigdy tak nie robie. Jak nie ma mojego rozmiaru a sklep jest sieciowy to zawsze prosze sprzedawczynie o sprawdzenie czy w innych sklepach tej sieci jest mój rozmiar. Często mają podglad do systemu a jak nie mają to dzwonia i pytają - ja nie muze marnować czsu zeby sprawdzić czy jest rozmiar.
No i też nie wiem jak w końcu jesteśmy jutro umowione - ja będę samochdem i nie za bardzo chciałabym zeby to było pod Plazą bo wiadomo co się będzie tem działo w piatek po południu - nie będzie gdzie zaparkowac, ale dostosuje się do reszty. |
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mogę się udać na herbatkę
i podrzucę przy okazji rupiecie. A na tym parkingu podziemnym nie będzie miejsc?
|
|
#252 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ano, tylko zawsze to było w miarę przy okazji, nie jeździłam specjalnie...A co do jutra, to ja jeszcze raz poprosze o numer tel. do kogoś, bo do 16 moge się nie wyrobić |
|
|
|
|
#253 |
|
Wtajemniczenie
|
W Plazie umawialyśy się bo nie każdy chcial do domu. W domu będe o jakiejś 16.15. Chyba że mi tu zaraz napiszecie że nie ma sensu w Plazie to od razu sie umowimy u mnie i już....
Ale sąsiedzi będą mieli plotkowania - cala kupa bab z pakunkami ![]() (nie obraźcie się za baby :P ) |
|
|
|
#254 |
|
Wtajemniczenie
|
Ostrowczanka - ostatnimi czasy często zdarza się że nie ma miejsc.
|
|
|
|
#255 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja dzis zakupilam do paczki: 3 ksiazeczki dla Erwina o tematyce matematycznej ![]() platki do mleka, no i tak ze spozywczych jeszcze kukurydza, groszek kons,pasztecik, chrzan, no i jak bede jeszcze w sklepie to cos dorzuce, to tak na razie tyle. |
||
|
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
Mi to w sumie obojętne, ale chciałam jeszcze wejść do Empiku w Plazie - muszę kupic mamie pod choinkę książkę " Nigella ekspresowo".
Właśnie się dowiedziałam, że niedługo mam test w ramach naboru do kolejnej pracy, tym razem w URE.
|
|
#257 |
|
Wtajemniczenie
|
UWAGA:
(przepraszam,że krzycze ale chcę, żeby wszystkie zainteresowane zobaczyly... Prosze o zdeklarowanie kto będzie jutro. I ważne, kto chce tylko do Plazy (może być na pw., ale do jutra rano najlepiej.) a jeśłi ktos nie będzie od rana na wizazu to prosze o jakiś kontakt zawiadomię co zdecdydowałyśy. Bo zmotoryzowanym faktycznie nie opłaca się szukać miejsc w Plazie, a jeśli wszystkie by przyszły do mnie to możemy sie od razu u mnie umówić. ew. jak ktoś nie chce wchodzic to mogę zejść na dół i już. tylko wtedy wcześniej bym się umawiała niż z resztą, żeby nie wychodzić z doomu jak będe mieć gości. DO Plazy i tak p[ewnie pójdę po jakieś ciasteczka do herbaty :P ok??? |
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
Jodie! Bidulko!
Martuko! Zrób jakąś fotkę paczki, jak już będziesz miała wszystko. Jestem strasznie ciekawa efektu końcowego.
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chcę i do Plazy, i w odwiedziny - przy czym do Plazy mogę iść sama, a do Ciebie zawitać (tym bardziej, że mam lekkie rzeczy) potem, tylko napisz mi proszę adres na PW martuko.
U Ciebie, o której?
|
|
#260 |
|
Zadomowienie
|
Pola nie wiem czy mi wyjdzie takie "klasyczne" tiramisu, bo nigdy nie robiłam
no i niestety jestem skazana na gotowe spody tortowe (przynajmniej udało się kupić dancake) bo mój piekarnik podpieka za mocno z jednej strony i ciasta muszę przekręcać w trakcie pieczenia - wiadomo - do biszkoptu się nie zagląda już trzeci miesiąc się zabieram za zorganizowanie naprawy, ale jakoś nie mam weny... W każdym razie zrobiłam dekorację z bitej śmietany i wygląda całkiem fajnie :dMartuko tak jak pisałam na PW mogę być między 11 a 14 - to już jak Tobie pasuje i najlepiej u Ciebie, bo to dość ciężkie - żebyś nie musiała tachać
"Miłość to nie pluszowy miś, ani kwiaty,... Ale miłość, kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze." ![]() Edytowane przez sija Czas edycji: 2008-12-11 o 15:58 Powód: literówka |
|
|
|
#261 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
ale nie pisałam Ci o tamtej sprawie z pracownikiem - już trzecia zakończona
![]() jeszcze jedna została ale teraz nasz adwokat chory
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Martuko - możesz mi na PW podać nr i adres do siebie?
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
zmykam do domku, głowa mi pęka dziś, to chyba przez te nerwy...
|
|
#265 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I teraz myślę, że przy dobrych wiatrach to na 16:15-20 może wyrobię się do Ciebie martuko pod dom - rzeczywiście jutro piątek także maskara będzie EDIT Zapomniałam się pochwalić - właśnie z małżem ręcznie i metodą kombinowania naprawiliśmy częściowo tłumik
Edytowane przez miss.hot Czas edycji: 2008-12-11 o 18:20 |
||
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
no i nastała cisza,,,,
ja leżakuję, wzięłam tabletki i liczę że mi przejdzie, pan S. oczywiście w pracy, nie lubię takich wieczorów.. Miss.Hot to Wy zdolne bestyje no i ciekawe gdzie Toluś?
Edytowane przez jodie Czas edycji: 2008-12-11 o 20:53 Powód: dopisek |
|
|
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mieliśmy dziś czasu żeby szukać mechanika, więc stwierdziliśmy, że sami pokombinujemy
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
Oj laski, laski... A gdzie ja mam niby być, jak nie w domu? Jutro jadę do tego cholernego szpitala! Po raz czwarty!!!!!!!!!!!!! Jak mnie tym razem nie wezmą, to chyba zwariuję. Trzymajcie kciuki, proszę!
Buziaki!
|
#269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() : kciuki:![]() :k ciuki:![]() :kc iuki:![]() O tak trzymam kciuki
|
|
#270 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
i jeszcze trochę poczarujemy Mikołaja
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.

a powództwo cywilne? Jakieś odwołanie? Przecież nie można tak bezkarnie ludzi obijać
i niby to nie było ciężkie uszkodzenie ciała? oj te nasze sądy...

mój mąż to uwielbia
05.07.2008
Trzeba zrobić jakies nowe zakupy i coś pogotować. Cuiasto jeszcze zjadamy od niedzieli, ale nie było to nic rewelacyjnego. Może tez bym jakies nowe przećwiczyła i np na święta do rodzicó upiekla...
się razem od
....