![]() |
#2371 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie, nie w Venus, tylko w Ziemiańskiej na Kilińskiego - to niedaleko Venus. W tą cenę 130zł/os/1dzień wchodzi 6 dań gorących, zimne zakąski, desery, napoje zimne i gorące bez ograniczeń. Również w tej cenie mamy standardowy wystrój sali i stołów oraz obsługę kelnerską. Chlebek weselny, szampan i tort mamy gratis od restauracji. Nic nas nie interesuje, tylko alkohol i zespół. ![]() Za poprawiny jest dopłata 35zł/os - w tym dwa dania gorące i dopłata do napoi, chyba że zostanie z wesela. Ale my poprawin nie robimy. Elsi81 a gdzie masz wesele??
Razem od 14.02.2006 Mąż i żona 26.09.2009 Mama Aniołków [*]14.02.2010[*]15.01.2011 Maja jest już z nami ![]() 08.04.2012 Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-12-19 o 07:10 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem i regularnym korzystaniu z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania"! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2372 |
Zakorzenienie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Ja mam w Novum, to powiem Ci, że fajnie masz i nie drogo. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2373 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie, ja piłam ją na innym weselu. Nie jest raczej droga i z tego co kojarze to ma dozownik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2374 |
Zakorzenienie
|
michel82 widzę że mamy identyczne warunki jeśli chodzi o wesele. Też mam 6 dań gorących, 11 rodzajów ciast, 25 przystawek za 130/os. Napoje,tort w cenie. No i pokój dla nowożeńców gratis...Ja mam w Venus. Więc blisko ciebie
![]() Szkoda że ten pokaz ogni taki drogi ![]() Edytowane przez mehja Czas edycji: 2008-12-10 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2375 |
Zakorzenienie
|
To może zamiast opłacać pokaz kupić samemu zestaw fajerwerków i poprosić zaufanego gościa o odpalenie.
Często takie gotowe zestawy są bardzo fajne.
![]() |
#2376 |
Zakorzenienie
|
mam namiar na firme organizującą pokazy (z targów) ale powiem wam że jeśli ten pokaz trwał pół godziny to BARDZO TANIO!!!!!! ta firma bierze tyle za pokaz który trwa 4,5 min i to bez żadnych dodatkowych atrakcji typu serce z inicjałami. można też u nich kupić ten gotowy zestaw kosztuje około 600 zł. my chcieliśmy pokaz ale ceny nas przeraziły a poza tym uświadomili nas że koło Pałacu nie będzie wystarczająco dużo wolnej przestrzeni na coś takiego. więc jeśli koniecznie chcemy to zostaje tylko ten gotowy zestaw
![]() co do fontanny czekoladowej to też o tym myśleliśmy ale jesze nie podjelismy decyzji
AR (D) ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2008-12-10 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2377 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja w Pasji płacę 140 zł od osoby i 40 zł za osobe za poprawiny ![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2378 |
Raczkowanie
|
ja też myślałam o pokazie sztucznych ogni ale w swoim zakresie tzn żeby samemu je zakupić i żeby ktoś od nas np starszy o okreslonej godzinie się tym zajął. No tak ale czy nie potrzebne jest jakieś pozwolenie?
powtarzam swoją prośbę co do namiarów na hurtownie aha i jeszcze na dobre kucharki bo niby mamy jakieś na oku ale zawsze lepiej mieć jakiś wybór http://www.wyjdzzamnie.pl/suwaczki/suwaczek-63210.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2379 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do stołu wiejskiego, to jeśli się na niego zdecydujemy, to będzie płacony osobno, 12zł/osobę. Cytat:
![]() ![]()
Razem od 14.02.2006 Mąż i żona 26.09.2009 Mama Aniołków [*]14.02.2010[*]15.01.2011 Maja jest już z nami ![]() 08.04.2012 Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-12-19 o 07:11 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem i regularnym korzystaniu z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania"!!!!!!!! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2380 |
Zakorzenienie
|
michel82 u nas będzie duużo osób na weselu i przy podpisywaniu umowy wynegocjowaliśmy, że np. tort będzie gratis i chlebek też.
![]() Edytowane przez mehja Czas edycji: 2008-12-11 o 13:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2381 |
Zadomowienie
|
Oliwkach 1985 co do kucharek to mogę ci polecić panie( 2 gotują), które robiły weselicho u znajomych. Zarełko było poprostu mnnn... pyszne. I chyba też z tego co pamiętam nie brały za wiele.jeśli jeszcze nikogo nie zamówiłaś to podam ci namiary tzn. jak tylko skontaktuje się z koleżanką
![]() A co do takich atrakcji weselnych- byłam na weselisku, gdzie zamiast np. fajerwerków był zespół, który- chmmm jak to powiedziec- no "bawili się ogniem". Moż wiecie o co mi chodzi?? to był taki ogniowy pokaż. Tańczyli w rytm muzyki i wykonywali różne figury z zapalonymi kulami umieszczonymi na końcu łańcuchów. Coś niesamowitego- naprawdę. Pierwszy raz widziałam coś takiego na żywo. Rewelacja. |
![]() ![]() |
![]() |
#2382 |
Zakorzenienie
|
ninuska a czy to wesele z tym pokazem tańca ognia było w ostrowcu? Pytam bo mój kolega się tym zajmuje...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2383 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie o tym pokazie wcześniej pisałam bardzo fajnie to wygląda ale to już u mojej kuzynki było więc ja bym nie chciała się powtarzać, dlatego muszę inną atrakcję wymyślić. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2384 |
BAN stały
|
Obiecalem kilka linkow do stron tych raczej highclass tworcow zdjec kategorii wedding photography.
Prosze : 1. www.photostyle.com.pl 2. www.wedpicture.pl 3. www.studioczekolada.pl 4. www.bw.dj.pl 5. www.5czwartych.com 6. www.bartoszjastal.com |
![]() ![]() |
![]() |
#2385 |
Raczkowanie
|
michel82 dzięki za podpowiedz co do hurtowni zdaje się że w tym Eldorado też tam mam kogoś znajomego
ninuska byłabym wdzięczna za te namiary ![]() dobrze że dziś już piątek bo jutro mam wolne ![]() Ars widziałam te zdjęcia i są naprawdę rewelacyjne Edytowane przez oliwkach1985 Czas edycji: 2008-12-12 o 09:43 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2386 |
Zadomowienie
|
www.bartoszjastal.com, genialne zdjęcia, każde inne, jedne z lepszych jakie widzialam.
Brawo dla tego pana. |
![]() ![]() |
![]() |
#2387 |
Zadomowienie
|
mehja to wesele było w ubiegłym roku we wrześniu w Smykowie i też mam znajomego, który się tym"bawi"
![]() oliwkach1985 jak tylko będę miaął to zarutko Ci napiszę. Elsi81 A no to faktycznie, nie bardzo jest to samo powtarzać, choć kto wie?? I naprawdę jest co oglądać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2388 |
Zakorzenienie
|
ninuska nie zdziwiłabym się gdyby się okazało, że mamy wspólnego znajomego
![]() Przypomniała mi się jeszcze jedna fajna rzecz jaką miała moja kuzynka na ślubie a właściwie po ślubie. Gdy wyszli z kościoła, wypuścili z mężem dwa białe gołąbki. To było takie romantyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2389 |
Zakorzenienie
|
ninuska Ja też w zeszłym roku we wrześniu w Smykowie widziałam ten pokaz tańca ognia może obie na tym samym weselu byłyśmy?
![]() mehja Rzeczywiście te gołąbki to romantyczna sprawa rzadko takie cos się widzi ![]() ArS Zdjęcia są świetne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2390 |
Zadomowienie
|
mehja, Elsi81 macie rację, gołąbki są świetne. W sierpniu byłam na weselu, gdzie państwo młodzi również wypuszczali gołębie. Sliczne zdjęcia fotograf zrobił
![]() A co do Smykowa to możliwe, że mamy tego samego znajomego. Ja byłam tam na weselu 15 września. Ubiegłego roku oczywiście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2391 |
Zakorzenienie
|
ninuska
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2392 |
Raczkowanie
|
a te gołąbi to gdzie się załatwia? bo naprawdę fajny pomysł i niezły efekt
no proszę jaki ten Ostrowiec mały ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100821310217.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2393 |
Zakorzenienie
|
oliwkach1985 jak będę się widziała z kuzynką (pewnie w święta) to spytam ją gdzie załatwiali i tą fontannę z czekolady i gołąbki.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2394 |
Zadomowienie
|
Ogladałam te zdjęcia i niektóre są piękne a inne jakieś takie wręcz przerażające
![]() Byliśmy na paru weselach, gdzie wypuszczano gołąbki ![]() ![]() Kiedyś znalazłam jakąś firmę w internecie, która urządza pokazy fajerwerków na weselu ale teraz nie mogę jej odnaleźć ![]() Taką stronkę znalazłam ![]() ![]() Jeszcze takie znalazłam ![]() http://www.kamuro.lap.pl/
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez olajka Czas edycji: 2008-12-13 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2395 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2396 |
Zadomowienie
|
Elsi81 ty musiałas być na przyjęciu,które odbywało się na górze, a ja byłam na dolnej sali
![]() ![]() oliwkach1985 Mam dla Ciebie nr tel. 500-516-377 pani Jędyka. |
![]() ![]() |
![]() |
#2397 |
Zakorzenienie
|
Mnie zdecydowanie przeraża perspektywa wybabrania się w błocie ( w końcu kieckę planuje się sprzedać:P).
![]() |
#2398 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2399 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
start: 15.03.2016 - 85,8 ![]() jest:79,9 ![]() cel 1: 79 - osiągnięty ![]() cel 2: 72 cel 3: 67 Edytowane przez aggie23 Czas edycji: 2008-12-13 o 19:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2400 |
Zakorzenienie
|
Co do stron podanych przez Arsa, najbardziej podobają mi się zdjęcia z www.bw.dj.pl. Super! Reszta według mnie nie jest warta swojej ceny. Poza tym photoshop
czyni cuda i nie trzeba być dobrym fotografem, żeby takie zdjęcia ,,zrobić". Ale ogólnie fajne i CIEKAWE. ![]() aggie23 ja mam wesele w Venus i pisałam że tam wynegocjowaliśmy ten chlebek itp. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.