![]() |
#4861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
|
![]() ![]() |
![]() |
#4862 |
Zakorzenienie
|
Właśnie gdzie się Aga będziesz szlajać jutro
![]() ![]() Ja też zmykam ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kode to moze zrob urodziny? ![]() ![]() Sus Ty masz dzis egzamin z Apokalipsy chyba ![]() Ide sie zdrzemnac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4864 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry :
![]() piątek piątek ![]() Archi pomyślę nad tymi urodzinami ale znając życie pewnie się u uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4865 | ||||
Zakorzenienie
|
Może coś zmaluję
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I cieszę się z udanych zakupów - aparat mmm - świetnie! Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Archi egzamin mam jutro rano. Apokalipsa + 3 listy Jana. Dziś skończę ją 5 raz czytać a jutro wstanę o 5 rano i jeszcze raz przeczytam. Strasznie się boję ![]() Jejku dziewczyny trzymajcie kciuki plissssssssssssssssssssss sssssss ![]() ![]() ![]() I znowu mam zagwozdkę ![]() ![]() ![]() witam wszystkie Koziołki!! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4866 | |||
Zakorzenienie
|
czekamy w takim razie na malunki
![]() Cytat:
![]() tylko czy obcas nie za wysoki ![]() Ja bardzo długo noszę buty i ciucy..po parę lat ![]() ![]() dlatego nie chcę byle jakich kozaków ![]() Cytat:
![]() ja już zaczynam ![]() Cytat:
![]() Archi co dobrego gotujesz na obiad? ![]() edit:s tan aktualny: dwóch użytkowników i 3 gości ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-12 o 07:54 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4867 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Kode co do obcasika to nigdy nie jest za późno na nauke chodzenia hehe ![]() ![]() Edit: o przegapiłam wczoraj te stronkę !!! Kode te kozaczki są super, a obcas 8 cm... prawie nie będziesz czuła ich na nogach xD
Przygody dwóch labradorów - czarnego Rico i biszkoptowej Heleny ![]() Będzie im miło za odwiedziny ![]() ![]() ![]() Edytowane przez saslycek Czas edycji: 2008-12-12 o 08:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4868 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() leci juz do mnie paczka od rodzicow ![]() ![]() buty mi sie podobaja ale bardziej musztadrowe naprawde ladny kolor, obcas bedzie wygodny ![]() ![]() Sus wez blyszczyki .......... ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-12 o 08:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam brązowe kozaki na prawie identycznym obcasie i są wygodne ![]() w sumie w pracy spokojnie wytrzymuje w nich od 7 rano do 17 ![]() Mój TŻ to jest dziwny okaz bo on nie ma zdania co do tego w jakich butach i ciuchach mam chodzić ![]() Dla niego zawsze jest ok ![]() taaa a za ładnymi laskami się ogląda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to łobuz ![]() Mój Tż też uważa, że we wszystkim ładnie wyglądam ![]() ![]() A mnie mama zdenerwowała wczoraj !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uciekam do szkołki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4871 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() PIĄĄĄĄĄĄĄĄTEK! ![]() ![]() koduś ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A za błyszczyki jesteś rozgrzeszona ![]() Super ![]() Cytat:
![]() Dzieeeeeeeeeeeeeeeeń dobry Koziołeczki kochane ![]() Próbowałam Wam wczoraj jeszcze coś napisać,ale ponieważ net mi całkowicie ostatnio szwankuje, cytował mi pół godziny i zrezygnowałam ![]() a dzisiaj mam masę rzeczy do zrobienia i nawet nie wiem od czego zacząć ![]() No i ciekawa jestem kto przyjdzie dzisiaj...bo wiecie jak to jest... ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4872 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() sas ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4873 |
Zakorzenienie
|
Sasik
![]() Madziu a ile osob zaprosilas? ![]() Musze sobie brwi dzis wyrownac ała ała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() narazie przepisuj pracę zaliczeniową TŻ mamy(od pazdzierniak poszła do jakiejs szkoły douczac sie) potem muszę jeszcze gdzieś lecieć ją wydrukowaćbo nam się tusz skończył, a ni kupujemy nowego,bo chcemy kupić drukarkę laserową ![]() Jeszcze muszę skoczyć do krawca, posprzątać i "zabrać się za siebie" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4875 | ||||
Zakorzenienie
|
No wreszcie mam przepisany dobry lek na alergie wiec mój nos wraca do swoich poprzednich kształtów bo od kilku tygodni przypomina nos Buliego
![]() [quote] ja je znalazłam 100zł taniej ![]() tylko czy obcas nie za wysoki ![]() Ja bardzo długo noszę buty i ciucy..po parę lat ![]() ![]() dlatego nie chcę byle jakich kozaków ![]() [quote] Kode obcas może być wysoki byleby był stabilny. A ten jest też gruby więc wydaje mi się, że dobrze powinny się nosić ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Uuu kochana rybka na obiad - mniam! Uwielbiam ryby, sa smaczne i bardzo zdrowe. U mnie dziś pierogi. Madzik dzięki za trzymanie kciuków, dzięki za rozgrzeszenie ![]() ![]() ![]() Cytat:
Mi pasuje w jasnych kolorach, ten źółty jest bardziej beżowy a nie żółty. A wiesz jakie smaczne te błyszczyki ![]() Kochane Koziołki szef-brat wyjechał, ja zostałam w biurze sama - cały czas robię przeróbkę węgla. A potem będę dziabać raport kasowy. W razie gdybym nie zaliczyła tego egzaminu i musiała powtarzac rok to mam już plan awaryjny. Zrobię tak jak koleżanka z zeszłego roku: pozaliczała wszystkie egzaminy z I i II semastru ( wykładowcy sie zgodzili) a teraz chodzi tylko na TEN jeden przedmiot i jedną różnicę nadprogramową. Gdyby co to zrobię tak samo. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dostaniesz bacik za pesymizm ![]() Koduś i jak Twoj szef ? Wyregulowalam brwi ,bolalo ale jest lepiej wiec warto bylo pocierpiec. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4877 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() l Cytat:
![]() Cytat:
![]() kciuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() narazie spoko ![]() Powiedziałam że "tutto bene" ![]() To jest włoch po 60 ![]() Toczy rozmowy z jego prawą ręką ![]() Cytat:
![]() Mnie to nie boli ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4878 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zawsze dobrze jest mieć plan awaryjny
![]() Archi super że to zrobiłaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4879 | ||
Zakorzenienie
|
16 zaprosiłam, 4 już napewno nie przyjdą
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A Tobie plan awaryjny napewno nie będzie potrzebny ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edit: nie przyjdzie 8 ![]() ![]() Jest mi tak cholernie przykro ![]() ![]() ![]() to był zły pomysł te urodziny ![]() Więcej już nie zrobię urodzin ![]() Edytowane przez madziaczek:* Czas edycji: 2008-12-12 o 13:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4880 |
Zakorzenienie
|
Susanno, Twój plan awaryjny na pewno okaże się niepotrzebny gdyż nasze magiczne kciuki potrafią zdziałać cuda
![]() kodeinko, pochwal się nam jeśli kupisz buciki ![]() ![]() madziu, już teraz życzę Ci udanej imprezy ![]() ![]() Piszę teraz bo zaraz wychodzę i mogę nie zdążyć wrócić nim madzia wyjdzie ![]() U mnie dziś szaro, ponuro i mgliście więc wyciągam TŻta na małe zakupy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4882 |
Zakorzenienie
|
Jak nie przyjdą to niech żałują!
Ale Ty się tym nie przejmuj absolutnie i baw się dobrze!~ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4883 |
Zakorzenienie
|
Madziu 10 osób to też sporo
![]() ja bym nie miała kogo zaprosić ..tak szczerze mówiąc. a ty aż 16 osób zaprosiłaś ![]() Eh na studiach to było inaczej ![]() 2-3 pary znajomych ktorzy są 100km stąd. W pracy nie mam nikogo na tyle bliskiego ( Ani z tymi z biura ani z hali nie mogę trzymać się zbyt blisko) Madziu - głowa do góry!!!! mniej osób nie oznacza gorszej zabawy ![]() Ja też już teraz życzę Tobie - szaleństwa i czekam na zdjęcia naszej " kłin of de najt " ![]() puchatko jeśli uda mi się po pracy skoczyć na miasto i zdążę to kupię ![]() zdjęcia na pewno pokaże ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-12 o 14:35 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4884 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
![]() Ja jak zwykle tylko na chwilę, nie mam w ogóle czasu dzisiaj (idę jeszcze na kółko wieczorem), właśnie jestem w trakcie gotowania obiadu ![]() ![]() Madzik udanej imprezki ![]() ![]() I nie martw się, że przyjdzie mniej osób niż planowałaś. Zawsze najlepsza zabawa jest z najbliższymi ![]() ![]() Susanno ![]() ![]() ![]() Do zobaczenia wieczorem albo dopiero jutro ![]() ![]() ![]()
#4885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuje za kciuki Kochane moje ![]() Madzia nie przejmuj się tymi osobami, które nie przyjdą... nie ma czym! I tak jutro pewnie wpadniesz i powiesz, że było bosko ![]() ![]() U nas zawsze jak sie organizuje jakas imprezke na 10-20 osób... to tak z 6 osob się doklei znajomych czy nie znajomych, to jakaś vodkę postawią czy coś i ogólnie zawsze jest super ![]() ![]() ![]() ![]() Byłam dziś z mamą na mieście ![]() ![]() ![]() Wiem już co kupię mamie na święta ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4886 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ubiorę się jednak trochę inaczej,może zdążę się jeszcze Wam pokazać ![]() teraz robię włoski, makijaż już skończony ![]() I wiecie co? Będę się świetnie bawić ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4887 |
Zakorzenienie
|
No pewnie, że będziesz się świetnie bawić madziu! W końcu to Twoje urodzinki kochana
![]() Chyba się jednak nie zdążyłaś pokazać, bo już za pół godzinki rozpoczyna się ta impreza, a Ciebie coś nie ma ![]() ![]() Ja tam będę dziś oglądać z rodzicami Madagaskar ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4888 |
Zakorzenienie
|
Zaczepista bajka !
![]() ![]() ![]() Ja zaraz uciekam spotkać się z kolezankami i nie wiem co założyć.... ![]() A gdzie są Koziołki ? Hmmm ![]()
#4889 |
Wtajemniczenie
|
My z Buffy też oglądamy Madagaskar
![]() ![]() Teściowie jednak nie przyjeżdżają (uff ![]()
#4890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A gdzie Wy oglądacie ten Madagaskar? xD Mam nadzieje, że Buffu nie przerazi się tych strasznych zwierzątek ![]() ![]() Miałam wyjść z koleżankami, ale nie chce mi się. No i mam jakieś wrażenie, że nie jestem im dziś potrzebna więc.... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.