![]() |
#4141 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
Ja myslam, ze marihuana ( czy aby ortograficzna ). Tyle lat wytrwale hoduje jak sie okazuje w nadziei plonnej. Moiwsz, ze czubek odciac? Nie ma szans zeby tam czasem cos wyroslo na tym kocim wyrabie? A jak czubek odetne to moge go gdzies inndziej posadzic, czy zgnije? Boze, same pytania... Paczki nie zagramanice ino do Polski. Specjalnie czasem doplacam zeby wyslali rzeczywiscie paczka, bo ta przyniosa do domu, a Tescioweczka Szanowna starsza Pani jest i nie w glowie jej latac po kolejkach pocztwoych. To nie, koperciczka byle jaka i nieistniejace awizo w skrzynce ( listonosza mamy takiego co tylko pieniadze do domu przynosi, reszta nie w jego kompetencji ). Ale dobrze wiedziec, teraz te paczki zaczne rozliczac. Czyli paczka za 15 jest ok. Sie dowiedzialam, ide placic bez szemrania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba, że ubezpieczona. Jednak jeśli zwykła, to hmm...
![]() |
#4143 | ||||
rude jest piękne:)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I moj makijaz poplynal ze smiechu ![]()
![]() |
#4144 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
Może kot cierpi z bólu i (jeżeli to marihuana ortograficzna) chciał się znieczulić miękkim narkotykiem, a nie na drzewie posiedzieć ? To, że sprzedający na Allegro zawyżają koszty wysyłki wiadomo nie od dziś - zapytaj sprzedawcę z czego wynikają takie opłaty najlepiej. Kiedyś w perełkach była aukcja jakiegoś niszowca, który kosztował 20 zł, a przesyłka 180 zł. (oszczędność na opłatach allegrowych - dla cwaniaczków) Edit : marihuana rzeczywiście ma liście kształtem podobne do szeflery (szeflera ma przebarwienia - takie łaciate liście) --- to Ty już lepiej nie gmyraj przy tym kwiecie (zresztą pora roku nieodpowiednia i tak). Stajenkę z Rodziną pod kwiatem postawisz i będzie robił w okresie świątecznym za palmę , co przy stajence rosła.
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2008-12-12 o 11:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4145 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny po wystawieniu komentarza
![]()
![]() |
#4146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to nic się nie da zrobić? Da się gnębić go mailowo i telefonicznie, aż wymieni. Postraszenie, że opiszesz sytuację na forum allegro, na innych forach, no sama nie wiem, ale ja bym nie odpuściła. Nie wiem co w takiej sytuacji robi allegro, ale obawiam się, że nic. A możesz podać jakieś szczegóły? co zamawiałaś, a co dostałaś?
![]() |
#4147 | ||
BAN stały
|
Tak podejrzewałem
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamawiałam kotarę z tych świecących gwiazdek na okno z IKEA - kiedyś wklejałam linki. Sprawdziłam czy świeci - wystawiłam komentarz. Chciałam wieczorem w domu rozwiesić, a tu się okazuje że to nie kotara a łańcuch choinkowy z tych gwiazdek. Zadzowniłam od razu do sprzedawcy, powiedział że kupiłam być może taki łańcuch, tłumaczę mu że kupiłam droższą kotarę. Poprosił o napisanie maila to sprawdzi rano. Odpisał mi maila że sprawdził i niemożliwe, że zgłosi sprawę Allegro. Ja wiem że zgłoszenie sprawy Allegro nic nie da bo nie są stroną w sprawie, zrobiłam zdjęcie, napisałam że być moze kupił ale nie wiedział co jest w środku, bo widać ze nie było rozpakowywane żeby sprawdzić przed wysyłką.
![]() ![]() |
![]() |
#4149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4150 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
Wyświetla się ona razem z komentarzem. Może spróbuj przez centrum sporów? Komentarza raczej nie odkręcisz - nigdy mi się nie udawało nic dopisać (nawet pozytywnego)
![]() |
#4151 | |
Zakorzenienie
|
Zdjęcia były, opakowanie takie samo. Widocznie sprzedający przed wysyłką nie sprawdził co wysyła, więc teraz bedzie się upierał ze było to co trzeba.
Zasugerowałam mu ze być może myślał że w środku jest kotara a był łańcuch, albo wysłał komuś moją kotarę, a mnie czyjś łańcuch z gwiazdek. Bo w opakowaniu pewnie wyglądają tak samo. Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4152 |
BAN stały
|
Blue, ale Ty ostatnio przeboje masz z tym allegro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprzedający ma więcej takich rzeczy na aukcjach? Podaj mi linka na PW do tej aukcji.
![]() |
#4154 |
Zakorzenienie
|
Pech to pech
![]() Za pechową suknię zwrotu pieniędzy nie dostałam. http://www.allegro.pl/item499195887_499195887.html to ta aukcja. Opakowanie takie samo jak to co dostałam.
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2008-12-12 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz to już tylko jego dobra wola i kultura osobista pozwolą (lub nie) zakończyć sprawę polubownie. Bardzo umoczyłaś? ![]() Edit: już widzę
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2008-12-12 o 13:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4156 |
BAN stały
|
Blue zrób sobie odwyk z allegro i pochodź po normalnych sklepach
![]() ja też wolę zakupy internetowe bo tyłka nie muszę nigdzie ruszać. A tak w ogóle to zatęskniło mi się za barem i samopoczucie lepsze więc jestem na starych śmieciach ![]() Sprzątam już na święta, jutro zjazd...po niedzieli muszę zrobić 2 osobom pazurki i dokończyć pracę semestralną z ekonomii ![]() Byłam wczoraj u fryzjera i jestem mega zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obawiam się, że nic mu nie zrobisz. Ale dla spokoju sumienie zrób zdjęcia i mu wyślij z pytaniem czy tak według niego miał wyglądać produkt. Ciekawa jestem, co odpowie. Zuziuniu, mam bardzo podobne kolczyki w nowej kolekcji, tylko na dłuugich łańcuszkach ![]() Super się mienią ![]()
Edytowane przez irkax Czas edycji: 2008-12-12 o 13:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4158 |
Zakorzenienie
|
Dzwoniłam tam raz jeszcze, coś odniosłam wrażenie że Pan był dziś w lekko zawianym humorze
![]() W poniedziałek ma się odezwać jak dostanie nową dostawę. Już dzwonić nie bedę bo drugie tyle na rozmowy wydam. Żebym to ja miała kiedy chodzić po sklepach stacjonarnych i żebym jeszcze miała jakieś fajne sklepy w mieścinie. Zuziu super włosy.
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2008-12-12 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4159 | |
BAN stały
|
Cytat:
Blue ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4160 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Gryxiu, dziękuję Ci, ale już doszłyśmy z Tereską, znaczy się z czarnazaziu1 ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() To samo właśnie chciałam napisać. Blue ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4161 |
Zakorzenienie
|
A co myślicie o tym aby na Perfumach były pod-fora?
np. Podforum Wspólnozakupowe Tak jak jest na forum Moda. Każde wspólne zakupy miałyby odrębny wątek. Wydaje mi się że wątki, mimo że na podforum, byłyby bardziej widoczne niż Kluby czy śledzenie wątku wspólnozakupowego.
![]() |
#4162 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wypachniłam się męskim Code ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4163 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() --- Ja już po mojej "anorektycznej" kolacji, obmyślam niecne plany na dzisiejszy wieczór ![]() ![]() Btw - opłaca sie klikać w ciemno Blue Jeans? ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4164 |
Zakorzenienie
|
Mam dziś jakiś lewniwy i żmudny dzień wybitnie. Zaraz idę coś zmajstrować
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4165 |
BAN stały
|
Kurna ale pierdoła ze mnie...kliknełam na allegro zamiast getrów termoaktywnych koszulkę..zatrzymałam ale lipa, jest wygrana aukcja i potem kliknęłam na getry.
Napisałam meila do użytkownika aby anulował tą aukcje z koszulką, mam nadzieje że nie bedzie problemu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4166 |
Zakorzenienie
|
Blue - aż poszłam do schowka i sprawdziłam nasze gwiazdki. Na pudełku jest napisane ,że nazywa się to Glansa , więc na zdjęciu z aukcji jest coś innego , pewnie sprzedający żle opisał łańcuch jako kotarę...
#4167 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4169 |
Wtajemniczenie
|
Bluegirl, współczuję kolejnych kłopotów allegrowych
![]() A ja odebrałam właśnie od paczkonosza zakupiony na A. okazały słój kremu do renowacji (takiego z kwasami, mam nadzieję, że w poniedziałek będę mogła wyleźć z mieszkania i komuś się pokazać, jeśli się tym draństwem wysmaruję). Kurier świetnie się wstrzelił, od dzisiaj jestem starsza od rok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4170 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.