|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
To będzie mój pierwszy wpis
a to kilka ode mnie:Kolejny dzień staram się pozbierać... I'm alright, I'm just fine... ![]() Everyone wants to feel like someone cares... It isn't too late... What's wrong with me? Why do I feel like this? |
|
|
|
#3092 |
|
BAN stały
|
A gdybym tak miała wszystko, to czy byłabym szczęśliwa?
Nie patrz daleko przed sibie, bo możesz niezauważyć tego co masz blisko
|
|
|
|
#3093 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dziękuję ślicznie <3 też uwielbiam ![]() Martynka po prostu nie ma dostępu do komputera. <3 i opisy. może coś się spodoba (: Nadal uważam,że pasujemy do siebie,co jak widać,nie oznacza,że jesteśmy sobie przeznaczeni. Krucha miłość między nami. Ty może nie wiesz, lubię jak się śmiejesz ale wiem jedno, to wszystko proste dla mnie nie jest. Zawsze będę mieć do Ciebie tę cholerną słabość.. tych niespełnionych obietnic boję się najbardziej. Przepraszam, pewnie nie pomogłam. brak weny.. Trzymaj się ;* |
|
|
|
|
#3094 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
skąd Ty to bierzesz? Kradne ofc W a r i a t k o w o . Kabel od pilota. Piasek we wlosach . ![]() ![]() Zbędnie nie filozofować. Marzenia przestają być ważne kiedy się spełniają... Dopiero, gdy tracimy wszystko jesteśmy zdolni do wszystkiego. Bo w życiu szuka się, albo drugiej połówki, albo 0,7... ![]() Kazdemu dniu daj szanse byc najpiekniejszym dniem Twojego zycia. |
|
|
|
|
#3095 |
|
BAN stały
|
byly gdzies tutaj niedawno o ile sie nie myle pisane opisy w stylu:
"na takim malym koniku do tego zamku nie wjedziesz" jesli macie cos w tym stylu, to blagam napiszcie bo ja szukam szukam i nie moge znalezc;/ |
|
|
|
#3096 |
|
Rozeznanie
|
Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości.
Kocham cię bo cały Wszechświat sprzyjał mi w tym bym mogła dotrzeć do Ciebie Ludzie łatwo ulegają czarowi słów i obrazów. Umarła miłość, drżą mi dłonie. Mówili o niej: naiwna. A ona po prostu szczerze go kochała. nie będą nigdy razem, choć myślą o sobie. .. i tylko Twoją być do ostatnich życia chwil. Bo gdy trzymasz mnie za rękę dajesz mi siłę. <33
|
|
#3097 |
|
Raczkowanie
|
a dzisiaj taaakie jakieś
może komuś coś się spodoba !taki Pan właściwy. grzejąc przemarznięte dłonie.. zapach czekolady.. ![]() gromobicie ciszy. cały mój świat skurczony w Twojej dłoni niewybuchły huk. do góry dnem. uderzająca, nieznośna, przerażająca cisza.. Czajnik wygwizdał czas. Zbyt wiele myśli by je poukładać I zamilkł by znowu zacząć krzyczeć otoczona b e z s i l n o ś c i ą chwili. Kolejna bitwa wygrana!! By... żyć?... Kolejne wyrzuty trzymane na smyczy. Człowiek - produkt uboczny miłości Ja nie szukam, ja znajduję
|
#3098 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3099 |
|
Rozeznanie
|
|| Ich will nicht gehen, in eine Welt ohne Dich - Nie chcę iść w świat bez Ciebie
|| Nichts ist so leer, wie eine Welt ohne Dich - Nic nie jest tak puste jak świat bez Ciebie. || przedmarańcze ^^ xD || zabawne jest to życie. ciągle by sie chciało bawić w zadawanie ran. |
|
|
|
#3100 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki a macie może coś o tym że oczy nigdy nie kłamią bardzo bym prosiła .
|
|
|
|
#3101 |
|
Raczkowanie
|
puk puk !
kto taaam ? nauka . aha . to pomyłka . kulturalna kiedy trzeba, arogancka kiedy można . Dziewczyny z tyłkiem jak mój, nie gadają z facetami z gębą jak Twoja ! oO . Zaczarowałeś mnie swą miłością.. ..i uzależniłeś od jej magii... ![]() * Jeszcze nie skończyłam, jeszcze nie odkryłam siebie tak.. ..żebyś Ty był pewien, że mnie dobrze znasz.. zdążyłam zauważyć, że kłamstwo masz już opanowane do perfekcji _________________________ _ Cos Ci nie pasuje ? Napisz do BRAVO moze tam Ci pomogą !
|
|
#3102 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Old and dusty//Stara i zakurzona Shh... Come here//Ciii... Chodź tu Reach yourself//Osiągnij siebie Somebody stole me//Ktoś mnie ukradł Nostalgy//Nostalgicznie Square lovers//Kwadratowi kochankowie Winter dreams//Zimowe marzenia My turn to cry//Moja kolej na łzy Enter my mind//Wejdź w me myśli Orange fogging//Pomarańczowe zamglenie Simple things//Proste rzeczy Stuck in the Past//Utknęłam w przeszłości
|
|
#3103 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
yh. i taka mała prośba. coś o tym, że zdaję sobie sprawę ze swojego błędu, że po wszystkich spływa to co mówię, i że tracę dużo bliskich mi osób. a! i może znajdą się jeszcze jakieś ze słowem "cisza" ? ![]() naprawe pilne. z góry dziękuje. <3
|
|
#3104 |
|
Zakorzenienie
|
eteryczne dreszcze nienawiści.
rozbiłam się rzucając swoje ciało z dziesiątego piętra piekła. zapłonęły falbanki różowej sukienki. spopielałam obłokiem nadziei. Paranoja, świat i rozje.banie... wspomnień zapachy zwietrzałe. obolałe dni, chyba od przykrych wspomnień. macie coś o złości? że jestem zła, wkurzona, a nawet wkur.wiona? mogą być z wulgaryzmami.
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2008-12-12 o 16:29 |
|
|
|
#3105 |
|
Raczkowanie
|
Kolory smutku i odcienie łez, w półmroku toną w oceanie martwych serc.
Ze słonych kropel mały kruchy świat Usmiecham się i nikt nie widzi nic Ile razy zapukam do ciebie?!Ile razy nie otworzysz?! Ile jeszcze razy miniemy się na ulicy, by wreszcie się poznać?
`Dopóki walczysz - jesteś zwycięzcą` Edytowane przez turkusek Czas edycji: 2008-12-12 o 16:42 |
|
|
|
#3106 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3107 |
|
Raczkowanie
|
'Narysuj flamstrem szczęście...'
... papierowi ludzie na deszczu... a wokół szaleje życie... Nie Mów: " Dla Ciebie Zginę", powiedz: " Dla Ciebie Stanę Się Lepszy.." Chciałabym tak zatęsknić znów.. Wiedząc,że tęsknisz też . Nie znam roli, którą gram... wiem tylko, że jest moja, niewymienna... Nie jestem zabawką.. mam uczucia.. pustka w sercu pachnie cukrem ..a gdy się zerwie wiatr I wkońcu nadejdzie ten czas i zobaczysz jak wiele straciłeś. ...serce za głupie jest nie słucham już jego rad... ` czasami warto usłyszeć to , czego nie mówią usta . . .
|
#3108 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
* z każdym dniem rośnie liczna osób, które mogą pocałować mnie w dupe. niestety nic innego mi nie przychodzi do głowy.
|
|
#3109 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cieszę się, że się podobają ![]() Szarpnij mnie, uderz, poniżaj.! Wszystko zniosę aby być Twoją... W lustrze tuż za mną czarna postać z powyrywanymi skrzydłami. Mój anioł. Nikczemny jak ja. Demona masz w oczach. Opętał mnie już cały. Schody donikąd. Na samym szczycie ja. Wielka miłość? Ta, jasne. Chyba Twoja do mojego łóżkowego materaca. Pieprz się. I tak dalej będę kłamać, że wcale Cię nie kocham... |
|
|
|
|
#3110 |
|
BAN stały
|
z gory przepraszam za wulgaryzmy:
to wszystko po prostu przykre jest, dziw.ko ! Co taka szma.ta jak ty jest warta? You will never be me, slag! /nigdy nie będziesz mną dzi.wko! Bansuj dzi.wko! Wielka pier.dolona dama ze skrzywionym charakterem. Pod tapetą chowa swe wcielenie drugie. Zobacz jak wyglądasz, jak zdzira ![]() powiedzmy sobie prawdę ździro .!. bezczelny pazerny lachon. gdzie różnica między tą i tymi z ulic ? tandetne laski, tylko plastik.. Sama chyba wiesz jaka jesteś i co powinnaś w sobie zmienić. sama w sobie jesteś jedną wielką wadą. mam nadzieje ze pomoglam:P Między udami jarmark, w robieniu lachy Harward, tylko w kwestii komu tydzien temu - pamięć marna Edytowane przez allis Czas edycji: 2008-12-12 o 17:40 Powód: literowka |
|
|
|
#3111 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3112 |
|
Raczkowanie
|
* Jesteś jak gwiazda polarna na nocnym niebie.
Świeć dla mnie. * Mógłbyś mnie kochać. W moich oczach widzieć gwiazdy, we włosach iskrzące się promienie słońca, w uśmiechu prawdziwe diamenty. Byłabym tylko Twoim skarbem. Przytulałabym Cię bez powodu, całowała czule gdybyś tego potrzebował i uśmiechała się ładnie, gdybyś przechodził obok mnie z miłością wypisaną w oczach. Mógłbyś mnie kochać. * Każda miłość jest pierwsza. Za każdym razem, motylki w brzychu są inne, tak jak gwiazdy, nigdy nie świecą tak samo. Zawsze mówimy 'nigdy nikgo tak nie kochałam', powtarzamy to jak regułkę, tak jak 'nigdy nie widziałam, tak ładnego nieba' gdy patrzymy na zaćmienie księżyca. * Wiesz, przypomniałam sobie... Że znów tu jestem... Sama. * Słyszę jak bije Ci serce, kiedy o Tobie myślę. * A płacząć, mówimy to, czego nie mówimy słowami. * - Można by rzec, że nie całkiem ją zabiłem. - Kogo? - Nadzieję. * - Dzisiaj na przystanku, pani mówiła, że boi się śmierci. Wiesz, to bardzo głupie, bo mówiła też, że dzisiaj będzie się bardzo nudziła. - Boi się. - Tak, bała się śmierci. - Nie. Ona bała się życia, bała się realizować swoich marzeń, bała się, że się nie spełnią. Myślisz, że naprawdę nie miała nic już do zrobienia? Spytaj się jej o jej największe marzenie. Odpowie, że lot balonem, a gdy spytasz czemu tego nie zrobiła odpowie, że już za późno. Ludzie lubią zakrywać się wiekiem, nie wiedzą, że nigdy nie jest za późno. Nigdy. * - Idę na fajkę, w końcu od czegoś trzeba umrzeć… - To nie lepiej sobie od razu w łeb strzelić? Zaoszczędzisz. - Ale tu chodzi o tę przyjemność, rozumiesz. A Ty siedzisz cicho i zastanawiasz się, co to za atrakcja umierać na raka.. Ty wolałabyś skoczyć z okna i poczuć przyjemność latania. (bodajże z Potterowego forum, znalezione w ulubionych cytatach koleżanki.) * Wiesz, przypomnialam sobie... Że znów tu jestem... Sama. PS. Na święta nadrobię zaległości, naprawdę. Pozdrawiam ;*
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. Edytowane przez kee Czas edycji: 2008-12-12 o 18:07 |
|
|
|
#3113 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cudne.!!! ![]() Cytat:
kradnę bez żadnego wstydu, prześliczne. ! ;*Cytat:
![]() _____________________ Powtarzaj stare zaklęcia ludzkości, bajki i legendy bo tak zdobędziesz dobro, którego nie zdobędziesz powtarzaj wielkie słowa powtarzając je z uporem jak ci co szli przez pustynie i ginęli w piasku a nagrodzą cię za to tym co maja pod ręką chlusta śmiechu zabójstwem na śmietniku Człowiek naprawdę posiada tylko to co jest w nim. Każda przygoda zaczyna się w jednej chwili. Każda podróż rozpoczyna się od pierwszego kroku. Każde marzenie ma swój początek w marzycielu. Wszystko jest możliwe jeśli się tylko odważysz. Moje serce obawia się cierpień. Powiedz mu, ze strach przed cierpieniem jest straszniejszy niż samo cierpienie. I ze żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia, bo każda chwila poszukiwań jest chwila spotkania z Bogiem i Wiecznością. Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennymi, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi. A teraz skupcie się na tej róży i pozwólcie by objawiło się wasze prawdziwe Ja. -Co to jest prawdziwe Ja?-zapytała Weronika. -To kim jesteś, a nie to, co z Ciebie uczyniono... Możemy się założyć, że na dziesięć osób, które oczy wypłakują nad głupią historią filmu, dziewięć jest w gruncie rzeczy snobkami i łajdakami. Stale muszę powtarzać: „Bardzo mi przyjemnie...” facetom, z którymi spotkanie wcale mi nie robi przyjemności. Ale jeżeli chcesz, bracie, żyć, musisz te komedie odgrywać. Aktorzy na scenie nie zachowują się wcale tak jak prawdziwi ludzie. Tylko im się zdaje, że to umieją. Niektórym, tym najlepszym, w pewnym stopniu to się udaje, ale nie na tyle, żeby mnie porwać. Bo jeśli któryś aktor jest naprawdę świetny, wyczuwa się, że on wie, że jest świetny, a to psuje całe wrażenie. Moje życie - jedno wielkie niedokończone samobójstwo. Pisanie jest szaleństwem,ale nie jest obroną przed obłędem Najtrudniejsze słowo - przepraszam. Nie wszystko jest poezja - umieranie nią nie jest. Ludziom, którzy cierpią niesprawiedliwie, nie wystarczy sama sprawiedliwość. Chcą, żeby winowajcy też ucierpieli niesprawiedliwie To odczują jako sprawiedliwość. Oczy są zwierciadłem duszy - lustro pozwala nam obejrzeć jej głębię ,czasem przerażającą i zniekształconą, ale tez piękną... bywa,że chorą Nie bójmy się patrzeć w siebie... Większość z nich milczy, zamiast wołać o pomoc. Większość z nich dźwiga w ciszy swój krzyk, ciesząc się każdą minutą wolną od krzyku, bólu i łez... Nic nie może przecież wiecznie trwać. Ani miłość, ani nienawiść. A przecież kiedyś łączyło ich takie gorące uczucie. To była naprawdę wielka miłość. Ich pierwsza, prawdziwa. Kiedy tak bardzo się od siebie oddalili? Nie obwiniają siebie nawzajem. Wina zawsze leży po dwóch stronach. Kiedyś ktoś powiedział, że trzeba każdy dzień przeżywać tak, jakby był naszym ostatnim. Piękne. Nigdy nie wiemy, czy podziwiając wschód słońca, będziemy mogli cieszyć się zachodem. Nie ma dwóch takich samych chwil. Minut. Sekund. Nic dwa razy się nie zdarza. To straszne kochać kogoś tak bardzo i nie móc nic zrobić. Kochać. Nie mogę. Zrobić tego nie mogę. Nie wolno mi. Zburzyć świat, w którym on żyje? Nawet jeśli nie jest to dla niego najlepsze? Nie wolno mi. Kocham. Tylko to. Tylko to mi wolno. I jeszcze patrzeć mi wolno. Na niego. Codziennie. Rano. Po południu. Wieczorem. Jak otwiera i zamyka drzwi. Jak otwiera i zamyka mój dzień. Tak naprawdę nie jest ważne, jak długo żyjemy. Najważniejsze jest to jak żyjemy. A teraz posłuchaj mnie uważnie: Żadna pora nie jest dla Ciebie właściwa. Dziś jest za późno na wczoraj i za wcześnie na jutro. Jeśli musisz coś zrobić, nie zastanawiaj się. Zrób to natychmiast. Trzymasz swoje życie w swoich rękach. Zrób coś z tym. Nie wolno Ci zmarnować już ani sekundy. Nucę Ci: "Na wzgórzu ciemnym i zielonym Blizn żadnych nie zostawiła mgła, Więc i na Tobie po mym ciele Nie pozostanie żaden ślad. To zadziwiające, jak łatwo można się pomylić, przejść obok, przegapić. Wstałam z ławki, a wraz ze mną wstał ktoś jeszcze. Usłyszałam szelest skrzydeł. I poczułam lekki powiew wiatru. Odwróciłam się i powoli spojrzałam w górę. Uśmiechnęłam się. Poczułam w sobie niezwykłą siłę. Dam radę. Wygram. Pamiętaj, że gdziekolwiek się znajdziesz, zawsze część Ciebie pozostanie w moim sercu. I w sercach ludzi, którzy Ciebie kochali. Pamiętaj, że ja też Cię kocham. Tak bardzo... ... że już nie chcę się Tobą z nikim dzielić. Za oknem wciąż mai się maj. Spytaj mnie czy szklanka jest do połowy pusta, czy do połowy pełna. Odpowiem, że pełna. Spytaj mnie, czy zielony to kolor nadziei. Odpowiem: a jakiego chcesz, by była koloru Twoja nadzieja? Spytaj mnie czy wolę dzień od nocy. Odpowiem, że kocham je tak samo mocno: Dzień za to, że pozwala mi na ciebie patrzeć, A noc za to, że pozwala mi o tobie śnić. Spytaj mnie za co kocham Cię najbardziej. Odpowiem: za tę porcelanę w Tobie. Nieszczęście to pył diamentu, który po wypolerowaniu przez niebo staje się klejnotem. 90% życia to dostrzeganie różnic. Najlepiej jest kochać i wygrywać. Kochać i przegrać jest prawie tak dobrze. Ufa się ludziom, których się kocha. Ale na zaufanie zasługują ludzie, którzy są przy nas nawet, gdy nie kochamy ich dostatecznie bardzo. Szczerze mówiąc, to bardzo dopingujące wiedzieć, że ktoś tak wiele ode mnie oczekuje. Przepraszam, że sprawiłem Ci tyle bólu, przepraszam, że tak się stało. I naprawdę Cię kocham. Każdy umie cierpieć - to ludziom przychodzi najłatwiej - najtrudniejszą i najambitniejszą rzeczą w życiu jest osiągnąć szczęście. Gdzieś w centrum miasta, które tkwi w każdym z nas, leży cmentarz starych miłości. Szczęściarze, zadowoleni ze swojego życia i z tego z kim je dzielą, przeważnie o nim nie pamiętają. Nagrobki są wyblakłe lub powywracane, trawa nieskoszona, wszędzie plenią się jeżyny i dzikie kwiaty. U innych miejsce to wygląda dostojnie i schludnie jak cmentarz wojskowy. Kwiaty podlano i ułożono, wysypane tłuczem ścieżki są starannie zagrabione. Widać ślady częstych odwiedzin. Cmentarz większości z nas przypomina szachownicę. Niektóre pola są zaniedbane albo wręcz leżą odłogiem. Kto by sobie zawracał głowę nagrobkami – czy też miłościami, które pod nimi spoczywają? Nawet nazwiska zatarły się w pamięci. Inne groby pozostają jednak ważne, choć byśmy niechętnie się do tego przyznawali. Odwiedzamy je często – prawdę mówiąc – zbyt często. Nigdy nie wiadomo, jak się będziemy czuli po wyjściu z cmentarza: czasem będzie nam lżej, czasem ciężej na duszy. Nie sposób przewidzieć w jakim nastroju będziemy wracać do domu teraźniejszości. Do ludzi trzeba wyciągnąć rękę. Trzeba. Możemy się nie doczekać odzewu. Ale jeśli nie wyciągniemy ręki, to odzewu nie doczekany się z całą pewnością. Powinniśmy zawsze słuchać małego dziecka, którym niegdyś byliśmy - i które wciąż jeszcze w sobie nosimy. Ono dobrze wie, co to są magiczne chwile. I choć często udaje nam się zagłuszyć jego płacz, jednak nigdy nie zdołamy stłumić jego głosu. Daj młodemu człowiekowi mapę do Nieba,a odda Ci ją jutro...poprawioną.
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2008-12-12 o 18:45 |
|||
|
|
|
#3114 |
|
Raczkowanie
|
madziaa189 - boskie opisy. masz może więcej takich?
![]() under pressure- pod presją
|
#3115 |
|
Raczkowanie
|
You said my love was fucking bullshit / powiedziałeś, że moja miłość była popieprzonym gównem you treat me like a devil / traktowałeś mnie jak diabła But your kisses are just like heaven / ale twoje pocałunki były po prostu jak niebo bałagan w torebce. w głowie też niepoprawnie miałem serce w przełyku, lecz nic mi się nie stało gdy cię nie widzę, cały świat przestaje istnieć. gdy cię nie ma, nie mogę przestać o tobie myśleć. a niebo tak naprawdę to tylko chmury. celebruj to, czego chcesz być godnym. urządzę sobie kur.wa odlotowe święto . czego nie zobaczę, tego nie pojmę. w głowie mam boleści. fatalnie się wszystko zaczęło. co by to nie było i tak nie mam wyjścia. noc na potłuczonym szkle. ta nieuwaga będzie krwi wymagać. szare niebo dziś, to jutrzejsze łzy. teraz szperam w pamięci, ale pamięć mnie nie nęci. nie no kur.wa, armagedon! to ja mówię, słuchaj. w sumie żałuję, że czas i żeton tu na ciebie marnuję. zwisam z parapetu, do butelki zbieram deszcz. ludzie mówią, że to nieszczęście w szczęściu
chcę cię nie lubić za to, że nie możesz być bliżej. jeszcze przybiegniesz. przyjdzieS.z Edytowane przez truskawkowa1993 Czas edycji: 2008-12-12 o 19:07 |
|
|
|
#3116 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem czy ta prośba jest skierowana do mnie, ale i tak coś myślimy... All you can do is try to know who your friends are...// Wszystko co możesz, to poznać kim są twoi przyjaciele My mistake...//Mój błąd In this quiet room, so quiet thoughts//W tym cichym pokoju, tak ciche myśli Does my sorry even care You little bit?//Czy moje przepraszam coś cię obchodzi? I guess I regret...//Chyba żałuję Another mistake, another regret//Kolejny błąd, kolejny żal... Lost i a quiet storm... // Zagubiona w cichej burzy
|
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
było fajnie, ale już się skończyło
umówmy się, że co było, to było zróbmy tak, żeby wspominać to dobrze dzień dobry, już cię nie kocham kocham zamiast o głupoty wciąż wszczynać kłótnie może kiedyś napijemy się wódki dobrze, że w końcu zgadzamy się i nagle wszystko gaśnie, życie przestaje mieć sens. kilka historii jeszcze ci zostało. twoja skóra nimi pachnie. lecz czasem jakiś głos przed siebie każe biec i na powietrze wyjść gdy pada deszcz. żyjąc w świecie magii wszystko się wali. Kolejny raz życie daje popaLić. Może jutro zniknę, lecz w tej sekundzie oddycham, o jutrze nie myślę, bo jeszcze przede mną dzisiaj. Szkoda, że koleje losów nie mają biletów powrotnych mogła być wszędzie i nigdzie. na tyle blisko by mógł ja pocałować , i tak daleko, że nie usłyszała tego, co powiedział` w każdym z nas są ukryte nuty. Odkryj je i zagraj najpiękniejszą melodie świata. Twoją melodie. ` `Kocham twe dłonie tylko one dotykają w ten sposób hrr.`
|
#3118 |
|
Raczkowanie
|
Hej .
![]() ja tu nowa.i odrazu mam prośbę xD:P może macie jakieś opisy dotyczace , że moja kumpela ma urodziny 1 stycznia ?:P no i , że sylwestra spędzmay razem. i jeszce takie , że chłopak mi się podoba . i ostatnio powiedział mi , że mnie kocha.. ale jakoś nie odczuwam zbyt tego. z góry Wam dziękuję ;* a teraz może pare takich ode mnie: Hej Hej Hej, Tyś mój klej < 3 ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie? mamy tylko siebie wielką mamy moc. gdy nie bawi Cię już świat zabawek mechanicznych. Żyjemy tymi samymi marzeniami tymi samymi pragnieniami śnimy tymi samymi snami a między nami mur _____________________ co ludzie myślą to nieistotne. |
|
|
|
#3119 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() ----------------------------------------------------- 1.ta co z miłości tańczyła. 2.Wracaj już .. Mam Ci tyle do powiedzenia .. 3.Nie o uśmiech mi chodzi, bo się śmiałeś nie raz. 4.Czujesz, że świat kręci i nie dotrzymujesz kroku... 5.Tyle wspomnień, to był piękny czas, nie zapomnę... 6.nie chciała popatrzec w te niebieskie oczy za nic w świecie. Nie chciała znów TEGO poczuć. Stał tak bliskoa a onaa malowała serce z piasku na plazy... 7."-Nie masz tak czasem, że aż chcesz coś zrobić?.. - Nie. - Ja tak samo." ![]() 8.Wstaje świt - tyle razy zastał mnie przy Tobie. 9.atak szału...zwykła rzecz. |
|
|
|
#3120 |
|
Raczkowanie
|
zawsze tacy byliśmy...
tyle podstaw do niepokoju. by wyzwolić cały ból... żegnamy lub przeklinamy mijający dzień. nie płacze. nie drży. trwa w milczeniu. mój głos czasami bywa obcy. za wiele... mów do mnie tak. lubię słów twoich smak. tak naprawdę nic nie ma znaczenia... nie wierzyłam, gdy mówiłeś... nie chcę odchodzić. nie. bądź przy mnie. bądź przy mnie przez cały ten czas... tak po prostu się wypalamy... kiedy słyszysz o miłości masz ochotę zabijac, bo coś takiego istnieje. gdy szepczesz cicho mi do ucha... popaść w bezsenność. mroźny, deszczowy wieczór...kolejny bez ciebie. nie chcę cię takiego. nie chcę... pomniki uczuć. zakrwawione ulice emocji... moja i twoja nadzieja. nie mów, że sensu nie znamy... zamknąłeś mi oczy... znów przegrałam. ubrana twoim zapachem.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.

a to kilka ode mnie:

skąd Ty to bierzesz? Kradne ofc