![]() |
#301 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. II
Cytat:
Cytat:
![]() A gdzie samochód? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Ja niestety nie zjawię się na spotkaniu, bo o tej porze to ja pędzę po dzieci i zabieramy się za odrabianie lekcji ![]() A u mnie zamiast się poprawiać to jest coraz gorzej. Okazuje się, że antybiotyk, który brałam po wyjściu ze szpitala najprawdopodobniej rozpieprzył mi żołądek ![]() PS. Przepraszam, że nie odniosę się do Waszych postów, ale po prostu nie dam rady. Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie i zrozumienie-to dla mnie bardzo wiele znaczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Wtajemniczenie
|
annabel, już się zastanawiałam jak CIę łapać. Szkoda że nie możesz być na spotkaniu ale jeszcze to nadrobimy. Ja myśle, że Twoje problemy to przez stres są jak najbardziej. Może jeszcze wcześniej mialaś podrażniony żoładek i się teraz nasiliło z nerwow. Ja mialam podobnie , póki co mi przeszlo. Bidulko, ale jedz cokolwiek dobrego możesz, jogurty chyba przy podrażnionym żólądku nienajlepsze, bo mają kwasowość sporą. TO oczywiścei tak na moją diagnozę, chyba że Ci lekarz tak zalecił.Jeśli nie to spróbuj może się przestawić na takie pokarmy ktore zalecają jak się ma zgagę i nadkwaśność. Podobno banany sa dobre, ale trzeba je rozdrobnić, bo ciężkostrawne chyba.. Może dziewczyny mają więcej doświadczenia. Kpochana, Ty i tak pewnie schudlaś ze stresu to teraz ,usisz dbać o siebie. CHcemy Cię widzieć na następnym spotkaniu! A ja czekam na pw.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Annabel_lee trzymaj się Kochana Obowiązkowo Annabel_lee ![]()
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
annabel_lee
![]() ![]() ![]()
![]() |
#306 |
Raczkowanie
|
Dzięki Dziewczyny
![]() Martuko, ja dopiero dzisiaj odczytałam PW od Ciebie, zaraz Ci odpiszę. Ja wiem, ze jogurty nie sa wskazane, ale tylko to mi "wchodzi", a czymś się muszę żywić ![]() Postaram się dotrzeć na następne spotkanie, może w koncu się uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#308 |
Rozeznanie
|
annabel lee
![]() tola trzymamy kciuki ![]() ja pojade prosto do martuko, adres mam, wiec do zobaczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
a co tu taka cisza?
![]() |
#310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() annabel_lee to jak bedziemy robić spotkanko to sie dostosujemy do ciebie zebys mogła sie z nami spotkac a my z tobą ![]() ![]()
![]() |
#311 |
Zakorzenienie
|
pan S. kupił 3 laptopy , od 3 godzin zastanawiam sie po co?
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#313 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Ale mam dziś super humor ![]() ![]() ![]() Annabel ![]() ![]()
#314 |
Zakorzenienie
|
Miło było
![]()
![]() |
#315 |
Wtajemniczenie
|
no właśnie, miałyśmy do toli napisać smsa, ale takie gaduły jesteście, że zapomnialam P
![]() A ja zaczęłam, pakować swoj plecak na oboz ![]() to teraz bedę miala z czym jechać i co robić ![]() A tak serio spisze co jest i zdecyduję co jeszcze dokupić. A mąz walczy z komputerem. Coś mu pamięci brakuje ![]() Mi też było bardzo miło Was gościć, już nie sądziłam,że będę na jakimś wizażowym spotkaniu, a tu proszę. sija, to trzeba częściej robić spotkania, fajnie że byłaś. Wogóle wszystkim dziekuję za przybycie a co do paczki to cdn... jodie, wracaj, razem sie będziemy zastanawiać. Może pomysłał, że jest zdolny tak jak ja zalać laptopa herbatą i wziął na zapas bo nie lubi chodzić po sklepach ![]() Edytowane przez martuko Czas edycji: 2008-12-12 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówi, żebyście przynieśli kompa do sklepu (przypominam Xdata) - czynny 10-18 - i powołali się , że to do paczki i że Gośka mówiła, że przyjdziecie. Aha, tylko męża jutro nie ma w pracy. Więc ewentualna pomoc dopiero w poniedziałek.
![]() Edytowane przez Ostrowczanka Czas edycji: 2008-12-12 o 19:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Wtajemniczenie
|
dzięki OStrowczanko, ale paczkę mam oddać w niedziele najpóźniej. Moj mąz wie co zrobic tylko potrzebuje kostkę pamięci SDRam minimum 128 MBajtów. Jeśłi taką by miał to na ten moment ona byla potrzebna. Ale moze sie uda bez, na razie system protestuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Zakorzenienie
|
Martuko - podaj mi nr gg lub komórkowy - mąż by chciał coś tam pogadać lub doradzić w sprawie kompa.
![]() |
#319 |
Wtajemniczenie
|
puściłam na pw gg. To teraz masz z głowy komputer
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#320 |
Zakorzenienie
|
Coś tam się dogadali nasi panowie. Jutro podrzucę klawiaturę i mysz - zobaczymy jak z pamięcią.
![]() |
#321 |
Wtajemniczenie
|
Szymon muzykant:
http://www.wrzuta.pl/film/6I9wagy32J/szymon_muzykant SELKA - widzę Cie - pisz co u Ciebie!!! Edytowane przez Sonia11 Czas edycji: 2008-12-12 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
Zakorzenienie
|
Martuko ale to już 4 laptop, najstarszy ma 3-4 miesiace i noszę go w torebce
![]() waryjat poprostu. a ja musze sie i dzis wyżalic , pojechałam do Leroy aby zamowic firanke do mojego remontowanego pokoiku u rodziców - kremowy woal na takich kółkach i naszyty 1 rządek tasmy ozdobnej i oani i to wyceniła z usługą na 503 zł , aż mi szczęka opadla.potrzebuje tylko 4 metry - tak twierdzą karnisz ma 2 m. ehhh i za to aby uspokoic nerwy kupilam sobie nową branzoletkę :d: dobrze że apart blisko był ![]() a tak poza tym to zazdroszcze Wam tego spotkania.
![]() |
#323 |
Wtajemniczenie
|
jodie - firanki tak się liczy - 2x tyle ile ma okno,ale ta cena to przesada
![]() Pochwal sie branzoletka. |
![]() ![]() |
![]() |
#324 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a spotkania nie zazdrosć tylko przyjeżdżaj i zwoluj kolejne. Najlepiej przy ikazji jakiegoś dzialania, wtedy mobilizacja pełną parą |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#325 |
Wtajemniczenie
|
jodie, ale ta bransoletkę kupiłaś na pocieszenie, że nie możesz firanki mieć czy na pocieszenie że musialaś tyle zapłacić???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#326 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() pokaże panu S. to może będzie mi dokupywal ![]() ![]() ![]() Symon też mi się nie otworzyl, jutro pooglądam Cytat:
![]() taki poprostu jest.Tak samo z motorami , miał dwa, jeden rozwalił, drugim jeżdził i kupil kolejny bo ten jeden w serwisie był ![]() ![]() i dziś udało mi sie kupic prezent dla pana S na gwiazdkę ![]() ![]() ![]() a co do babci pana S. zainteresowan nie znam, siedzi w Zakopcu i tyle, juz chora jest, S. wymyslil ramke multimedialną ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
U mnie końcówka choroby- złapałam jakieś paskudne przeziębienie z temperaturą ponad 39. Dopiero dziś lepiej i jestem w stanie leżeć z laptopem. Ominęła mnie akcja "prezent" i spotkanko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Wtajemniczenie
|
ramka dla babci fajny prezent, zapuści jej wszystkich wnukow i calą rodzinę i będzie sobie oglądala jak telenowelę.... To tak pół żartem (jakiś dziś zwariowany humor mam...) A tak naprawdę - nie będzie sie bala, że to za nowoczesne??? Nasza babcia co prawda już oglądala zdjęcia na laptopie i jakoś przezyła, ale ona to wogóle nowoczesna jest.
To ten Twoj panS. to goral jest????? ![]() selka, nic Cię jeszcze nie ominęło, obiecałam fotograficzną dokumentację paczki... a z depresją to wiesz, szybko sobie poradzić trzeba. co do dalszych spotkań to może by tak np kino typowo babskie przy okazji??? żeby żonki facetow swoich nie męczyly? ![]() Edytowane przez martuko Czas edycji: 2008-12-12 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Zakorzenienie
|
A ja dopiero wróciłam po paznokciach
![]() Padam już, ale jeszcze muszę kilka stron do projektu dorobić ![]() No spotkanko rzeczywiście super, bardzo się cieszę, że się poznałyśmy "w realu", no i mam nadzieję na więcej ![]() jodie żałuj, że Cię nie było ![]() SELKA ![]() ![]() Czy coś wiadomo jak Tola ?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.