![]() |
#2581 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Cytat:
![]() Sama zrobię niedługo to samo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra idę obiad robić. Dziś pierwszy raz robię krokiety z pieczarkami ado tego barszczyk czerwony.
![]() |
#2583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My robimy imprezę w I dzien swiąt u nas w domu ![]()
![]() |
#2584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem mozna miec w domku ..gdzie jedynie ptak czy jakies inne zwierzatko moze zajrzeć Ci w okno. ![]() EDIT. Apropo krokietów. A raczej nalesników. Zrobialm ostatnio nadziewane nalesniki szynką, pieczarkami i fetą zapieczone z serem zoltym w piekarniku do rozpuszczenia sera. Bomba smakowa...i kaloryczna niestety też ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2008-12-12 o 15:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My za rok też zrobimy imprezkę u siebie, już o tym marzę ![]() Hania rozwaliłaś mnie tym zwierzątkiem, a wredna sąsiadka to małpa czyli też zwierzątko ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2008-12-12 o 15:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2008-12-12 o 15:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2588 |
Zakorzenienie
|
A w kwestii naleśników to chyba dzisiaj zrobię
![]() Wczoraj jadłyśmy ze szpinakiem, serem feta polane jakimś sosem serowym i prażonymi ziarnami słonecznika i dyni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2589 | |
Zakorzenienie
|
Z drugiej strony mam jeszcze bliżej sąsiadów, ale są tacy normalni. Nie gapią się w okna ludziom. Sami najczęściej w ogóle nie zasłaniają rolet... a Ci z mojego bloku sa tragiczni... zresztą to Ci co lubią nago być oglądani przez sąsiadów.
Cytat:
Uwielbiam takie wytrawne nalesniki. Wolę niż na słodko. A robiłas Haniu ze zwykłej pszennej maki?
![]() |
#2590 |
Zakorzenienie
|
Twin a Ty z jakiej mąki robisz naleśniki ? Podaj szybciutko masz jakiś specjalny przepis, bo zaraz uciekam i zakupy po drodze robię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2591 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam ochotę na kebaba... Sis mi dziś podesłała przepis na sałatę gyros - wygląda fantastycznie...mniam... Muszę ją wypróbować ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamiast pszennej kup gryczaną . Przepisów pełno w necie, np. http://zpierwszegotloczenia.pl/przepisy/nalesniki/ Farsz cokolwiek chcesz. Ja robiłam a'la pizza... warzywka, ser żółty, szynka, przyprawy. Na wierzchu trochę ketchupu. Albo szpinak z mozarellą- dobrze przypraiwone a na wierzch sos pomidorowy
![]() |
#2593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki wydrukowałam i lecę, do wieczora ![]() Miłego weekendu ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2008-12-12 o 15:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja własnie bardzo sie cieszę bo moja przyjaciolka i jej narzeczony (przyjaznię się z nimi od 10 lat) wracają do miasta. Zapoznali sie z moim TZ w tym roku i bardzo sie polubili. Odzyskalam przyjaciol...a mąż pozyskal nowych ![]() Uwielbiamy sie z nimi spotykac. A tak sie balam ze nie przypadną sobie do gustu. My robimy imprezkę bardzo spontanicznie. Kiedyś po kilku kieliszkach wina ozeklam ze w tym roku naszą tradycyjną przyjacielską coroczna imprezę robimy u nas...no i poszlo. W ogole sobie tego nie wyobrazam..bo miejsca to my nie mamy za duzo. Ale wszyscy chca u nas to niech tak będzie.
![]() |
#2595 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Muszę spróbowac z innej. Specem od nalesników to ja nie jestem. Piekę raz na ruski rok. Nie lubię stac nad patelnią i czekać....ale czasem trzeba bo mozna wyczarowac niezle rarytasy. Cytat:
![]()
![]() |
#2596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miłego wieczorku ![]() Dziewczyny, ja też lecę do domu. Czeka mnie piątkowy wieczór w sali zabaw z siostrzenicą ![]() ![]() Miłego wieczoru i weekendu ![]() Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2008-12-12 o 15:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2597 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to mam jakiś przebłysk geniuszu w rysunku. Facet to mnie prawie na rękach nosi i po 3 kreskach mówi, że już widzi, że czuję to i powstanie dobry rysunek. Dziwne. Cytat:
![]() Ostatnio gadałam z koleżankami na temat wybitnych sprzedawców z mojego miasta. Jeden pan z antykwariatu przebija wszystko. Klient zostaje opieprzony że miał czelność wejść do sklepu... A pote jest już tylko gorzej. Całe miasto go zna! Jak zaczeliśmi o nim gadać to wszyscy wiedzieli o kogo konkretnie chodzi... Edytowane przez Poemi Czas edycji: 2008-12-12 o 18:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2598 |
Rozeznanie
|
Halo
![]() Próbowałam Was nadrobić ale ostatnie mało miałam czasu .... Jak pomyślę ile mnie czytania czeka po powrocie... ![]() ![]() Przez ostatnie dwa dni oczywiście wychodziły same problemy dotyczące wyjazdu: a to z autem, potem z bagażnikiem, potem nagle niespodziewanie z nawigacją (mają moi rodzice, rodzice TŻ i rodzice koleżanki z którą jedziemy, a ostatecznie musieliśmy szybko dzwonić po znajomych i pożyczyć od jeszcze kogoś innego bo wszystkie "zajęte" akurat), z ubezpieczeniem też trochę się nachodziłam, dzisiaj ostateczne zakupy i wreszcie się zabieram za pakowanie. Wygląda na to że wszystko mamy. Oby ![]() Wyjezdzamy o 4 także zaraz po pakowaniu kładę się spać ![]() Haniu, za Twoją radą zaopatrzyłam się w dodatkowe euro na różne konieczne zakupy ![]() Sciskam Was wszystkie i będę strasznie tęsknić za wizażem ![]() ![]()
![]() |
#2599 | |
Zakorzenienie
|
jesli kupujesz swój olej lniany w spożywczym albo warzywniaku...
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2600 |
Zakorzenienie
|
Ja przybyłam do domu, byliśmy w centrun hadlowym z małym i oczywiście obkupiłam się, wszystko w promocji, znowu Cubus górą, kolejna bluza tym razem z 99 zł.na 49,90
![]() ![]() ![]() ![]() Synek sobie zażyczył komiks Władcy Móch ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2601 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2602 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2603 |
Rozeznanie
|
Ooo, znowu przepadlam, jak Dorinka zauwazyla. No nie wiem cos sie dzieje, ze tak czas mi pedzi
![]() W poniedzialek jade do rodzicow i ciagle cos kupuje, dokupuje, piore, prasuje, uch. A nawet nie wiem na ile jade, w kazdym razie jak bedzie padal snieg to jeszcze przed wigilia jedziemy z Tztem na narty ![]() Nie lubie swiat za bardzo. Moj ojciec zawsze jest naburmuszony, bo tez nie lubi i mama sie zbuntowala w tym roku...i nie bedzie swiatecznego papu. Ani karpia, ani barszczu z uszkami, ani makowczyka. Zobaczymy jaka mine bedzie mial tatko ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2605 | |
Zakorzenienie
|
Dorinko rzeczywiście niewychowawcze kupować taki komiks synkowi...
Cytat:
EDIT: co do przecen to jestem w szoku. Zawsze przed świętami wszytsko było drogie a dopiero po były wyprzedaże.
Edytowane przez twin--maid Czas edycji: 2008-12-12 o 22:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2606 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, nie wpadłabym na to, że można wykorzystywać go do celów spożywczych. Właśnie przez ten zapach
![]() ![]() Człowiek uczy się przez całe życie, o! |
![]() ![]() |
![]() |
#2607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yhm hej czyli masz eksperymentalne Święta, zupełnie jak ja ...nie bardzo wiem, jak Ty chcesz chodzić po kawiarniach w Święta...ale u nas póki co nie ma takiej opcji, chyba że nocna porą klub ![]() Swoją drogą, szkoda że mama się zbuntowała...jak Święta ani karpia ani barszczu, eee...pewnie zrobi coś for special dla Was ![]() ![]() U nas też rok eksperymentem się kończy, Święta sami w domu...przełamiemy tradycję, oby było warto ![]() [quote=twin--maid;10062746Wiem...ja często balansuję na granicy, trochę ryzykowne ale dziecko wychowuję inaczej niż inni, może dziecko mam inne i nie boję się tego ![]() Ti ten sam. Ma charakterystyczny zapach. EDIT: co do przecen to jestem w szoku. Zawsze przed świętami wszytsko było drogie a dopiero po były wyprzedaże.[/quote] ]Dorinko rzeczywiście niewychowawcze kupować taki komiks synkowi... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2609 |
Zakorzenienie
|
czesc.
ale sie wczoraj na TZa zezloscilam ![]() ![]() polozylismy sie potem, prosilam go zeby wylaczyl telewizor bo mi przeszkadzal, marzylam tylko o tym zeby zasnac. ale oczywiscie jakas walka w telewizji byla. i po 12 nie wyrobilam i powiedzialam ze ma wylaczac bo jak nie to mu zaraz sama morde obije, nie bedzie musial w tv walki ogladac ![]() ![]()
#2610 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.