Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;) - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-12, 14:53   #2581
dorinka30
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Dzięki Koleżanki Już odpowiadam dlaczego żaluzje bo w dzień będzie chociaż trochę okno zakryte a nie takie gołe. Poza tym drewniane żaluzje pięknie komponowałyby się z drewnianymi meblami

Dzięki Haniu. Chwile wcześniej sama odkryłam owe zdjęcie
No i fajnie, masz sprawę załatwioną i bez łachy
Sama zrobię niedługo to samo
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-12, 14:55   #2582
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Czyli weekend z rodzinką ? Na cały przyjeżdzają ...?

A'propos Świąt, wczoraj zaprosiła nas koleżanka na II Dzień Świąt do nich, wiecie ta koleżanka od uratowanego małżeństwa
Podziękowanie się szykuje chyba

Dobra idę obiad robić. Dziś pierwszy raz robię krokiety z pieczarkami ado tego barszczyk czerwony.
Stary 2008-12-12, 14:56   #2583
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli weekend z rodzinką ? Na cały przyjeżdzają ...?

A'propos Świąt, wczoraj zaprosiła nas koleżanka na II Dzień Świąt do nich, wiecie ta koleżanka od uratowanego małżeństwa
Super będzisz mogła popatrzec na cudownie pogodzoną i przywroconą do zycia malżenskiego parę przyjaciol.

My robimy imprezę w I dzien swiąt u nas w domu...na jakieś 20 osob. Będzie się dzialo.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-12, 14:57   #2584
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Zaluzję mozesz mieć caly dzien spuszczoną. Tylko sobie rozkręcasz zeby swiatlo wpadalo. Roletę na dzien musisz podciągnąć..inaczej ciemnica.

Ja się tak załatwilam w kuchni. Do tego mimo tego ze roleta ciemna sliwka...wszystko przez nią widać więc mąz zaciąga zaslonki na całe okno. Co mnie doprowadza do furii bo niszczy moją bazylię i zasłana moją piękną roletę.
Już rozumiem , ja do tej pory byłam przekonana, że rolety a teraz mi namieszałyście i zastanowię się
Stary 2008-12-12, 15:01   #2585
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Już rozumiem , ja do tej pory byłam przekonana, że rolety a teraz mi namieszałyście i zastanowię się
Rolety są ładne ale niepraktyczne..takze przemysl na powaznie.

Moim zdaniem mozna miec w domku ..gdzie jedynie ptak czy jakies inne zwierzatko moze zajrzeć Ci w okno.

EDIT. Apropo krokietów.
A raczej nalesników.
Zrobialm ostatnio nadziewane nalesniki szynką, pieczarkami i fetą zapieczone z serem zoltym w piekarniku do rozpuszczenia sera.
Bomba smakowa...i kaloryczna niestety też

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2008-12-12 o 15:02
Stary 2008-12-12, 15:02   #2586
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Podziękowanie się szykuje chyba
.

Cytat:
Super będzisz mogła popatrzec na cudownie pogodzoną i przywroconą do zycia malżenskiego parę przyjaciol.

My robimy imprezę w I dzien swiąt u nas w domu...na jakieś 20 osob. Będzie się dzialo.
No właśnie, cieszę się że wszystko u nich dobrze a my być może odnajddziemy się we wspólnym towarzystwie, mój mąż ich nie zna w ogóle tylko ze słyszenia .....a ja to z nimi od liceum się znam

My za rok też zrobimy imprezkę u siebie, już o tym marzę

Hania rozwaliłaś mnie tym zwierzątkiem, a wredna sąsiadka to małpa czyli też zwierzątko

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2008-12-12 o 15:03
Stary 2008-12-12, 15:05   #2587
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Rolety są ładne ale niepraktyczne..takze przemysl na powaznie.

Moim zdaniem mozna miec w domku ..gdzie jedynie ptak czy jakies inne zwierzatko moze zajrzeć Ci w okno.
Hehe.. i tu Cię muszę wyprowadzić z błędu. Mieszkam w domku... i jak sąsiedzi z domu obok się remontowali i kładli nowy dach, to jak siedziałam na kibelku, to panowie-robotnicy widzieli wszyściusieńko Rano, jak się ubieram mam zwyczaj latania w szale po całym domu w samych majtkach szukajac ciuchów, skarpetek, malując się i wycierając włosy itp... Zanim się przyzwyczaiłam, że oni na tym dachu przesiadują, to niezłe kino mieli Żaluzje itp przydają się też w domku

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2008-12-12 o 15:08
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-12, 15:09   #2588
dorinka30
Zakorzenienie

A w kwestii naleśników to chyba dzisiaj zrobię

Wczoraj jadłyśmy ze szpinakiem, serem feta polane jakimś sosem serowym i prażonymi ziarnami słonecznika i dyni
Stary 2008-12-12, 15:10   #2589
twin--maid
Zakorzenienie

Z drugiej strony mam jeszcze bliżej sąsiadów, ale są tacy normalni. Nie gapią się w okna ludziom. Sami najczęściej w ogóle nie zasłaniają rolet... a Ci z mojego bloku sa tragiczni... zresztą to Ci co lubią nago być oglądani przez sąsiadów.
Cytat:
Rolety są ładne ale niepraktyczne..także przemysl na powaznie.

EDIT. Apropo krokietów.
A raczej nalesników.
Zrobialm ostatnio nadziewane nalesniki szynką, pieczarkami i fetą zapieczone z serem zoltym w piekarniku do rozpuszczenia sera.
Bomba smakowa...i kaloryczna niestety też
Ja mam rolety w sypialni, ale tam mam też firankę więc jest ok.

Uwielbiam takie wytrawne nalesniki. Wolę niż na słodko. A robiłas Haniu ze zwykłej pszennej maki?
Stary 2008-12-12, 15:13   #2590
dorinka30
Zakorzenienie

Twin a Ty z jakiej mąki robisz naleśniki ? Podaj szybciutko masz jakiś specjalny przepis, bo zaraz uciekam i zakupy po drodze robię
Stary 2008-12-12, 15:16   #2591
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
A w kwestii naleśników to chyba dzisiaj zrobię

Wczoraj jadłyśmy ze szpinakiem, serem feta polane jakimś sosem serowym i prażonymi ziarnami słonecznika i dyni
Aaaaaa... przestańcie!! Nie dość, że jestem potwornie głodna, to jeszcze uwielbiam fetę, a nie mogę jeść
Ja mam ochotę na kebaba...
Sis mi dziś podesłała przepis na sałatę gyros - wygląda fantastycznie...mniam... Muszę ją wypróbować
Stary 2008-12-12, 15:21   #2592
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Twin a Ty z jakiej mąki robisz naleśniki ? Podaj szybciutko masz jakiś specjalny przepis, bo zaraz uciekam i zakupy po drodze robię

Zamiast pszennej kup gryczaną . Przepisów pełno w necie, np.

http://zpierwszegotloczenia.pl/przepisy/nalesniki/

Farsz cokolwiek chcesz. Ja robiłam a'la pizza... warzywka, ser żółty, szynka, przyprawy. Na wierzchu trochę ketchupu.

Albo szpinak z mozarellą- dobrze przypraiwone a na wierzch sos pomidorowy
Stary 2008-12-12, 15:21   #2593
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Aaaaaa... przestańcie!! Nie dość, że jestem potwornie głodna, to jeszcze uwielbiam fetę, a nie mogę jeść
Sis mi dziś podesłała przepis na sałatę gyros - wygląda fantastycznie...mniam... Muszę ją wypróbować
Byłam dziś na kebabie

Dzięki wydrukowałam i lecę, do wieczora z niektórymi

Miłego weekendu

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2008-12-12 o 15:23
Stary 2008-12-12, 15:22   #2594
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie, cieszę się że wszystko u nich dobrze a my być może odnajddziemy się we wspólnym towarzystwie, mój mąż ich nie zna w ogóle tylko ze słyszenia .....a ja to z nimi od liceum się znam

My za rok też zrobimy imprezkę u siebie, już o tym marzę

Hania rozwaliłaś mnie tym zwierzątkiem, a wredna sąsiadka to małpa czyli też zwierzątko
To ja będę trzymac kciuki zeby się polubili .

Ja własnie bardzo sie cieszę bo moja przyjaciolka i jej narzeczony (przyjaznię się z nimi od 10 lat) wracają do miasta. Zapoznali sie z moim TZ w tym roku i bardzo sie polubili.
Odzyskalam przyjaciol...a mąż pozyskal nowych
Uwielbiamy sie z nimi spotykac.
A tak sie balam ze nie przypadną sobie do gustu.

My robimy imprezkę bardzo spontanicznie. Kiedyś po kilku kieliszkach wina ozeklam ze w tym roku naszą tradycyjną przyjacielską coroczna imprezę robimy u nas...no i poszlo.
W ogole sobie tego nie wyobrazam..bo miejsca to my nie mamy za duzo.
Ale wszyscy chca u nas to niech tak będzie.
Stary 2008-12-12, 15:28   #2595
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe.. i tu Cię muszę wyprowadzić z błędu. Mieszkam w domku... i jak sąsiedzi z domu obok się remontowali i kładli nowy dach, to jak siedziałam na kibelku, to panowie-robotnicy widzieli wszyściusieńko Rano, jak się ubieram mam zwyczaj latania w szale po całym domu w samych majtkach szukajac ciuchów, skarpetek, malując się i wycierając włosy itp... Zanim się przyzwyczaiłam, że oni na tym dachu przesiadują, to niezłe kino mieli Żaluzje itp przydają się też w domku
Czyli bez dwóch zdan wygrywają zaluzje

Cytat:
Uwielbiam takie wytrawne nalesniki. Wolę niż na słodko. A robiłas Haniu ze zwykłej pszennej maki?
Tak ze zwyklej.
Muszę spróbowac z innej.
Specem od nalesników to ja nie jestem. Piekę raz na ruski rok. Nie lubię stac nad patelnią i czekać....ale czasem trzeba bo mozna wyczarowac niezle rarytasy.

Cytat:
Gyros to moja ukochana salatka.
Stary 2008-12-12, 15:29   #2596
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam dziś na kebabie

Dzięki wydrukowałam i lecę, do wieczora z niektórymi

Miłego weekendu
Nawet mnie nie złość tym kebabem
Miłego wieczorku

Dziewczyny, ja też lecę do domu. Czeka mnie piątkowy wieczór w sali zabaw z siostrzenicą Cieszę się bardziej niż na spotkanie ze znajomymi

Miłego wieczoru i weekendu

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2008-12-12 o 15:44
Stary 2008-12-12, 18:28   #2597
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DianaM Pokaż wiadomość
Poemi, nie panikuj, każdy artysta tak mówi , a potem? Galeria, kariera...
Mi to nie grozi... Moje malarstwo jest na poziomie egzaminów wstępnych (a przynajmniej tak ostatnio mówią profesorzy) . Totalna nędza.
Za to mam jakiś przebłysk geniuszu w rysunku. Facet to mnie prawie na rękach nosi i po 3 kreskach mówi, że już widzi, że czuję to i powstanie dobry rysunek. Dziwne.

Cytat:
Wigilijna jest bez mięska gotowana i podaje się oddzielnie kapustę a oddzielnie ugotowane na sypko ziemniaki polane olejem lnianym
Olejem lnianym? Takim jakiego używam do malowania?

Cytat:
Faktycznie, podejście pierwsza klasa Ale niestety zdarzają się dalej takie zachowania rodem z komunizmu, że sprzedający robi łaskę kupującemu.
Dziwne, bo w tej kwestii akurat jest tak, że jak nie ten, to inny Wybór na rynku jest
Ostatnio gadałam z koleżankami na temat wybitnych sprzedawców z mojego miasta. Jeden pan z antykwariatu przebija wszystko. Klient zostaje opieprzony że miał czelność wejść do sklepu... A pote jest już tylko gorzej. Całe miasto go zna! Jak zaczeliśmi o nim gadać to wszyscy wiedzieli o kogo konkretnie chodzi...

Edytowane przez Poemi
Czas edycji: 2008-12-12 o 18:32
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-12, 19:30   #2598
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Halo

Próbowałam Was nadrobić ale ostatnie mało miałam czasu ....
Jak pomyślę ile mnie czytania czeka po powrocie...

Przez ostatnie dwa dni oczywiście wychodziły same problemy dotyczące wyjazdu: a to z autem, potem z bagażnikiem, potem nagle niespodziewanie z nawigacją (mają moi rodzice, rodzice TŻ i rodzice koleżanki z którą jedziemy, a ostatecznie musieliśmy szybko dzwonić po znajomych i pożyczyć od jeszcze kogoś innego bo wszystkie "zajęte" akurat), z ubezpieczeniem też trochę się nachodziłam, dzisiaj ostateczne zakupy i wreszcie się zabieram za pakowanie. Wygląda na to że wszystko mamy. Oby

Wyjezdzamy o 4 także zaraz po pakowaniu kładę się spać
Haniu, za Twoją radą zaopatrzyłam się w dodatkowe euro na różne konieczne zakupy

Sciskam Was wszystkie i będę strasznie tęsknić za wizażem
Stary 2008-12-12, 19:35   #2599
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Olejem lnianym? Takim jakiego używam do malowania?
jesli kupujesz swój olej lniany w spożywczym albo warzywniaku...

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość
Halo

Próbowałam Was nadrobić ale ostatnie mało miałam czasu ....
Jak pomyślę ile mnie czytania czeka po powrocie...

Przez ostatnie dwa dni oczywiście wychodziły same problemy dotyczące wyjazdu: a to z autem, potem z bagażnikiem, potem nagle niespodziewanie z nawigacją (mają moi rodzice, rodzice TŻ i rodzice koleżanki z którą jedziemy, a ostatecznie musieliśmy szybko dzwonić po znajomych i pożyczyć od jeszcze kogoś innego bo wszystkie "zajęte" akurat), z ubezpieczeniem też trochę się nachodziłam, dzisiaj ostateczne zakupy i wreszcie się zabieram za pakowanie. Wygląda na to że wszystko mamy. Oby

Wyjezdzamy o 4 także zaraz po pakowaniu kładę się spać
Haniu, za Twoją radą zaopatrzyłam się w dodatkowe euro na różne konieczne zakupy

Sciskam Was wszystkie i będę strasznie tęsknić za wizażem
Udanego wyjazdu Zaro
Stary 2008-12-12, 21:02   #2600
dorinka30
Zakorzenienie

Ja przybyłam do domu, byliśmy w centrun hadlowym z małym i oczywiście obkupiłam się, wszystko w promocji, znowu Cubus górą, kolejna bluza tym razem z 99 zł.na 49,90 , sweterek ze 129 na 59 i w Vero Modzie imprezowy top z 99 na 35 zł, ale szaleją z promocjami, a laski ze sklepów mi powiedziały w tajemnicy, że do samych świąt wszystko będzie w mega niskich cenach, wyprzedaże już się zaczęły na serio a kiedyś były dopiero po nowym roku....kryzys spowodował to przyspieszone tempo czy jak

Synek sobie zażyczył komiks Władcy Móch , wiem że to niewychowawcze ale dziewczyny moje dziecko już umie czytać, w szoku jestem i nawet taki "niewychowawczy" komiks mu kupiłam
Stary 2008-12-12, 21:34   #2601
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
jesli kupujesz swój olej lniany w spożywczym albo warzywniaku...
Takie rzeczy są w spożywczym? Jestem w szoku. Mam nadzieję, że nie pachnie tak jak ten mój
Stary 2008-12-12, 21:37   #2602
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Takie rzeczy są w spożywczym? Jestem w szoku. Mam nadzieję, że nie pachnie tak jak ten mój
są, są ja taki kupiłam i robiłam sobie z niego twarożek, dieta jakaś tam...zmieszany nie był zły a Ty swój gdzie kupujesz ? To raczej inny olej jest
Stary 2008-12-12, 21:43   #2603
caperucitaroja
Rozeznanie

Ooo, znowu przepadlam, jak Dorinka zauwazyla. No nie wiem cos sie dzieje, ze tak czas mi pedzi .
W poniedzialek jade do rodzicow i ciagle cos kupuje, dokupuje, piore, prasuje, uch.
A nawet nie wiem na ile jade, w kazdym razie jak bedzie padal snieg to jeszcze przed wigilia jedziemy z Tztem na narty
Nie lubie swiat za bardzo. Moj ojciec zawsze jest naburmuszony, bo tez nie lubi i mama sie zbuntowala w tym roku...i nie bedzie swiatecznego papu. Ani karpia, ani barszczu z uszkami, ani makowczyka. Zobaczymy jaka mine bedzie mial tatko Zawsze zrzedzi na te swieta, ale wcina dobre zarelko, to teraz zrobi hihi. A mama zamiast siedziec w kuchni, bedzie latac ze mna po sklepach i kawiarniach. Tak czy inaczej podoba mi sie
caperucitaroja jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-12, 21:43   #2604
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
są, są ja taki kupiłam i robiłam sobie z niego twarożek, dieta jakaś tam...zmieszany nie był zły a Ty swój gdzie kupujesz ? To raczej inny olej jest
W plastyku. Śmierdzi jak jakiś tran albo coś. I na logikę to ten sam, no chyba, że ten ze spożywczaka jakoś przetwarzają
Stary 2008-12-12, 22:03   #2605
twin--maid
Zakorzenienie

Dorinko rzeczywiście niewychowawcze kupować taki komiks synkowi...

Cytat:
W plastyku. Śmierdzi jak jakiś tran albo coś. I na logikę to ten sam, no chyba, że ten ze spożywczaka jakoś przetwarzają
Ti ten sam. Ma charakterystyczny zapach.

EDIT:

co do przecen to jestem w szoku. Zawsze przed świętami wszytsko było drogie a dopiero po były wyprzedaże.

Edytowane przez twin--maid
Czas edycji: 2008-12-12 o 22:05
twin--maid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-12, 22:08   #2606
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Kurczę, nie wpadłabym na to, że można wykorzystywać go do celów spożywczych. Właśnie przez ten zapach . Dla mnie pachnie jak tran. Chociaż możliwe, że ludzie którzy nie maczają w nim pędzla mogą mieć inne nastawianie .

Człowiek uczy się przez całe życie, o!
Stary 2008-12-13, 00:10   #2607
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caperucitaroja Pokaż wiadomość
Ooo, znowu przepadlam, jak Dorinka zauwazyla. No nie wiem cos sie dzieje, ze tak czas mi pedzi .
W poniedzialek jade do rodzicow i ciagle cos kupuje, dokupuje, piore, prasuje, uch.
A nawet nie wiem na ile jade, w kazdym razie jak bedzie padal snieg to jeszcze przed wigilia jedziemy z Tztem na narty
Nie lubie swiat za bardzo. Moj ojciec zawsze jest naburmuszony, bo tez nie lubi i mama sie zbuntowala w tym roku...i nie bedzie swiatecznego papu. Ani karpia, ani barszczu z uszkami, ani makowczyka. Zobaczymy jaka mine bedzie mial tatko Zawsze zrzedzi na te swieta, ale wcina dobre zarelko, to teraz zrobi hihi. A mama zamiast siedziec w kuchni, bedzie latac ze mna po sklepach i kawiarniach. Tak czy inaczej podoba mi sie

Yhm hej czyli masz eksperymentalne Święta, zupełnie jak ja ...nie bardzo wiem, jak Ty chcesz chodzić po kawiarniach w Święta...ale u nas póki co nie ma takiej opcji, chyba że nocna porą klub
Swoją drogą, szkoda że mama się zbuntowała...jak Święta ani karpia ani barszczu, eee...pewnie zrobi coś for special dla Was , bo inaczej tego nie widzę
U nas też rok eksperymentem się kończy, Święta sami w domu...przełamiemy tradycję, oby było warto

[quote=twin--maid;10062746Wiem...ja często balansuję na granicy, trochę ryzykowne ale dziecko wychowuję inaczej niż inni, może dziecko mam inne i nie boję się tego

EDIT:

co do przecen to jestem w szoku. Zawsze przed świętami wszytsko było drogie a dopiero po były wyprzedaże.[/quote]
]Dorinko rzeczywiście niewychowawcze kupować taki komiks synkowi...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-13, 09:53   #2608
DianaM
Zadomowienie

Cześć Wam.
W pracy jestem I jutro też
Stary 2008-12-13, 10:01   #2609
sanetka
Zakorzenienie

czesc.
ale sie wczoraj na TZa zezloscilam bylam na wyrwaniu zeba, wieczorem zeszlo znieczulenie i strasznie bolalo (kosc naruszona). do tego chodzilam ze struzkami krwi jak hrabia dracula a jemu najpierw sie zebralo na jakies wyglupy, ciagle mnie przekladal, podgryzal, ogolnie rzecz biorac nie dal mi nawet 5 min spokoju, a ja co sie ruszylam to gorzej mi leciala krew

polozylismy sie potem, prosilam go zeby wylaczyl telewizor bo mi przeszkadzal, marzylam tylko o tym zeby zasnac. ale oczywiscie jakas walka w telewizji byla. i po 12 nie wyrobilam i powiedzialam ze ma wylaczac bo jak nie to mu zaraz sama morde obije, nie bedzie musial w tv walki ogladac(doslownie). w pierwszej chwili sie obrazil ale juz po chwili przepraszal i dzis od rana tez byl slodziutki

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 10:10   #2610
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
czesc.
ale sie wczoraj na TZa zezloscilam bylam na wyrwaniu zeba, wieczorem zeszlo znieczulenie i strasznie bolalo (kosc naruszona). do tego chodzilam ze struzkami krwi jak hrabia dracula a jemu najpierw sie zebralo na jakies wyglupy, ciagle mnie przekladal, podgryzal, ogolnie rzecz biorac nie dal mi nawet 5 min spokoju, a ja co sie ruszylam to gorzej mi leciala krew

polozylismy sie potem, prosilam go zeby wylaczyl telewizor bo mi przeszkadzal, marzylam tylko o tym zeby zasnac. ale oczywiscie jakas walka w telewizji byla. i po 12 nie wyrobilam i powiedzialam ze ma wylaczac bo jak nie to mu zaraz sama morde obije, nie bedzie musial w tv walki ogladac(doslownie). w pierwszej chwili sie obrazil ale juz po chwili przepraszal i dzis od rana tez byl slodziutki
Nieźle mu powiedziałaś

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości