|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
Dzięki diabelskiej pysze. jednych nie slucham, drugich nie słyszę.
![]() Bo miłość jest wtedy kiedy chodzi się na palcach Przy winie w kartonie całuje się słodko Na kocu w misie i w żółte kropki Ćpa się tę małą działkę wolności. Pod jednym niebem Ty i ja . dziewczyny, dziękuję za pomoc! ; *** jesteście świetne! )
Edytowane przez r0zunia Czas edycji: 2008-12-12 o 20:07 |
|
|
|
#3122 |
|
Zakorzenienie
|
madziaa189 po prostu fenomenalne!
więcej, więcej!
|
#3123 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Macie może jakieś ciekawe opisy dotyczące zmiany fryzury...? ![]() Zmiana oczywiście na plus. Coś w stylu Victorii czy Rihanny. Z góry dzięki ;*A to moje: ~~Bo strach przed działaniem wyklucza z gry.! ~~Uśmiech to połowa pocałunku... więc uśmiechnij się do mnie dwa razy.! ~~Wiele bym dała by przeżyć to znów wehikuł czasu to byłby cud. |
|
|
|
#3124 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś mnie obarczył jarzmem win, zaszczepił pierworodny grzech
Za moralnością księgi praw Czuje jak rodzi sie wola istnienia pod pojeciem "człowiek" Wyczulona na piękno ze wzrokiem w noc, wyśniłam swój blużnierczy sen Jeżeli szczęście jest przeszkodą dla zbawienia to osądzi mnie bezduszna wieczna noc Ogniste lśnienie Prześwietlone oczy, prześwietlone łby My, jak prześwietlony film... Niedorzecznie idealny plan Przyszło Nam szumieć na sk*rwiałym bruku miasta Formy znosła treść Nie mniej było pytań, kiedy legły w gruzach konstrukcje sprawiedliwych Transmisja - nasycenie brzmieniem Zasada - negować wszelkie prawa ![]() Prosta formuła głębokich zmian Nadmiar siły do życia, przerost woli istnienia Ulegam biernie niezmiennie na pokuszonko, pokuszenie... ![]() Cytaty z Comy, czasem z małymi zmianami
Edytowane przez Wroclovianka Czas edycji: 2008-12-12 o 20:08 |
|
|
|
#3125 |
|
Zakorzenienie
|
Mówią prać brudy należy w wąskim gronie, ale cóż i tak masz brudne dłonie
sumienia da mi znać to tylko krok, by granice przekroczyć Obcy jest mi smak zawiści, mszczą się słabi czasami duma nie pozwala spraw naprawić W życiu nie ma powrotów, czas przecież nigdy nie zawraca tak wiele ocen wystawionych zbyt pochopnie wiele decyzji podjętych zbyt gwałtownie przyjdzie czas, kiedy to los właśnie z Was zadrwi czasem kompleksy biorą górę nad rozsądkiem Twoje porażki z sobą to nie jest mój problem kiedyś za wszystko w życiu sama odpowiem każdy krok w życiu jest dla mnie niespodzianką
"Nie masz żadnych wrogów poza tymi w Tobie" rsmt Edytowane przez nastychick Czas edycji: 2008-12-12 o 20:27 |
|
|
|
#3126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() widzę ze HIPERTROFIA przypadla do gustu ![]() a opisy cudne
|
|
#3127 |
|
BAN stały
|
Poczekaj tu razem ze mną. Na uśmiech pomarańczy, zapach cynamonu i smak gorącej czekolady ...
Mdleję z szarości dni. będzie po cichu. szeptem się nie kłamie. Wysuszona skórka pomarańczy pachnie tylko trochę mniej ludzko, ale ani trochę mniej pomarańczowo. Pełniej Kocham. Musisz mnie porwać. Tak, chcę. Tylko wymyśl jakieś nowe miejsce. Jakiś inny świat. Szkoda, że dopiero teraz wiem Że nie warto jest kochać za dwoje. nie wiesz co znaczy TO słowo- "kochać".. jest dla Ciebie tak obce, jak i my teraz.. I żebyś wiedział, co kobieta chce usłyszeć zawsze, gdy pyta: co mogę dla Ciebie zrobić? No co? Nic. Tylko mnie kochaj. coraz mniej nas. z Ciebie wyleczyłam się.. Definito. Wiesz, co to znaczy bezpiecznie zasnąć? Czuć Jego serce obok twojego, Jego wargi delikatnie muskajace Twoje czoło? Wiesz, co to znaczy śnić o Nim co noc? Wiesz , co to znaczy iść z Nim na sanki? Zjechać z taaakiej wysokiej góry i nie bać się? I ufać? Wiesz, co to znaczy, leżeć z nim na śniegu i gapić się beztrosko w Niebo? Wiesz, co to znaczy ogrzewać nos na Jego piersi? Wiesz, co to znaczy mówić do Niego, kiedy On patrzy na Ciebie swoimi niebieskimi oczami duszy? 'Tylko już nie krzycz...' Wiesz, co to znaczy milczeć razem z Nim? Czuć Jego łzę na policzku? Wiesz ,co to znaczy Kochać? Więc wiesz, co znaczy szczęście ... |
|
|
|
#3128 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ehh.. a ja znowu zaczarowana Twoimi ![]() Cytat:
więcej i może coś w tym stylu in inglisz ? ![]() Cytat:
![]() :rol leyes:A ja bym prosiła o tym ,że za dużo wszystkiego ostatnio, tego złego, jeśli chodzi o zdrowie głownie ale nie tylko. Krótkie i po angielsku proszę ... _____________________ You're on my heart just like a tattoo.
/Jesteś w moim sercu tak jak tatuaż./ In your face as the door keeps slamming /Na Twojej twarzy jak drzwi zamykają się z trzaskiem./ Now you're feeling more and more frustrated /Teraz czujesz się co raz bardziej i bardziej rozbity./
|
|
#3129 |
|
Raczkowanie
|
ukryte szczęście .
co mi zostało po Tobie ? Ty wypełniasz moje sny . zapominam co to łzy . I like your smile . bo robisz to tak jak żaden inny I love you boy < 33 . może czujesz to co ja i za czymś tęsknisz..` moja martwa miłość . ta chwila co trwa wieczność . bezimiennie tak podążamy w dal . czekam tu lecz nie na Ciebie . to już nie wróci . zapomnij . jakieś pozytywne ? mogą byc z hh . o miłości również . < 33
|
|
#3130 |
|
Raczkowanie
|
Kissabble
ZAKLETA KSIEZNICZKA TiScatterUnaFoto nastychick przerysowna Dziękuję za pomoc. Opisy ukradłam . ;] Kissabble TiScatterUnaFoto nastychick przerysowna kee Boskie opisy .! ![]() Można prosić o więcej . ? ![]() _________________________ ___________________ Ja niestety nie mam teraz czasu.. Jestem zbyt zajęta.. Teraz tyle spraw.. Mam nadzieję, że nie macie mi tego za złe. Pozdrawiam wyszstkie dziewczynki .
|
|
#3131 |
|
Przyczajenie
|
witam
![]() ja tu nowa jestem, więc liczę na wyrozumiałość, jakby coś ![]() opisiki ode mnie ![]() *Na posępnym urwisku niebotycznej skały *Na stopniach lśniącego domu wariatów *Lubię się sparzyć i spokojne kroić ból, a potem mówić, że tak chcę *Chwytasz serce, jeszcze bije. Płaczesz śmiechem. Żyjesz śmiercią *Milczymy, bo boli nas nasza wina *Łagodnie tak opadam w dół Odkrywam niespotkany świat *Deszcz słów, czynów, spojrzeń, dotyku, pragnień, umysłu cudzego... *...Pośród tłumów stoję, lecz tłumy dla mnie drogi nie wydepczą... pozdr
|
#3132 |
|
Zadomowienie
|
Mówiłeś mi, że mam się zmienić
Lecz jak to zrobić, gdy od lat sami jesteśmy w sobie uwięzieni Komu mam wierzyć, co nazwać zaufaniem? Mówiłeś mi bym przestała palić Że za dużo śpię, a w modzie energia na fali. I wszystko sięga granic, nawet styl życia jak mój. Gdyby miało nie być jutra, kupiłabym 45-tkę Naładowała magazynek i za***ała komuś portfel. Ej, na pohybel wszystkim Bo jutro z tego nie będzie już nic. Nie ma was, nie ma mnie, nie ma nic Świat jest zły, nie ma dokąd iść Świat to my, póki sił starczy mi. Dobrze jest mieć na kogo liczyć Kiedy potrzeba pomocy, a cała reszta milczy Dobrze jest mieć kogoś u boku. Kiedy los nie sprzyja i spada masa kłopotów Samemu ciężko postawić kilka kroków Potrzebny spokój i wasze wsparcie. Dobrze o tym wiesz, że ja mam to co chcesz rap, flow, styl też. Wiesz nie potrafię już bez Ciebie żyć bo tylko Ty znajdowałeś moje sny. I gdzieś w ich środku stawałeś znów nade mną słodkie spojrzenia teraz wszystkie chwile bledną. Szukam Cię znów ale ktoś jest przy Tobie za co dalej kocham skoro sama nie wierzę sobie. Znów gdzieś zostałam daleko zniszczyłam wszystko, uczucia kaleczą. Ktoś zajął miejsce me na twoim biurku patrzę, fotografie w serdecznym bólu życie straciło sens, straciło smak. Kiedy odszedłeś gdzieś, padłam na dalszy plan wtedy zrozumiałam ile Ty jesteś wart. Wiem dałeś mi już dwie szanse żyję z nadzieją, że i trzecią dostanę. Choć tracę wiarę czytam znów twoje listy wracam myślami, nie mogę znieść ciszy. Gdzieś tam w oddali słyszę twój słodki szept. Odczuwam błędy lecz już za późno z Tobą jest ona, z Tobą wspomnienia puchną.
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2008-12-12 o 22:18 |
|
|
|
#3133 |
|
Wtajemniczenie
|
1.Ja mam serca rytm ten co uchroni mnie od bólu .
2.Nie zapomniałam tych momentów kiedy zycie nabierało sensu. 3.niczym na wystawach szybciej bije serce,ej. 4.Zycie to muzyka gdy Cie dotykam. 5.Wiem jak pachniesz.przy Tobie zasne.<3 6.Jestes tym męzczyzna wiesz .. 7.Historia uczuć patrz,cały swiat sie wzruszyl. 8.bez Ciebie nie ma mnie proste. 9.chce znow zyc i jego za reke trzymac. 10.Jego dotyk,słowa,ciało..przy tym znika kontrola.<3 11.Chcę być pierwszą,którą zobaczysz z rana. 12.Chce dzielić z nim,życie. Dam mu wszystko co mogę. 13.Rzadko w podłym nastroju, chociaż ciężkie doświadczenia . 14.Uśmiech zdołam wykrzesac zawsze. 15.Ze wschodem słońca zawieszeni w momentach . <3 16.Każda minuta z Tobą nigdy nie będzie przeklęta . 17.Masz mnie na zawsze, masz mnie na bank. 18.facet, bo tylko o Tobie myśleć potrafię.<3 19.tylko przy nim mam to,przez co mogę świat poznawać.. 20.męzczyzna marzeń.Prywatny anioł stróż.<3 21.Z każdą minutą odkrywam jego droższe znaczenie. ------------------------------------------------------- 1.Już nie cieszą pieprzone promienie słońca. |
|
|
|
#3134 |
|
Raczkowanie
|
Pewna para wzięła ślub. Dwa tygodnie później mężowi zachciało się spotkać ze starymi kumplami w ulubionym barze. Ubrał się więc i mówi:
– Kochanie, wychodzę, ale niedługo wrócę. – A dokąd idziesz misiaczku? – pyta żona. – Do baru, ślicznotko. Mam ochotę na małe piwko. – Chcesz piwo, robaczku? Wybieraj – to mówiąc żona otwiera lodówkę i prezentuje 25 gatunków piwa z 12 krajów: Niemiec, Holandii, Anglii...... Mąż stanął jak wryty i zdołał wydusić tylko: – Tak, tak, cukiereczku...... ale w barze .... no wiesz.... te chłodzone kufle...... Żona mu przerwała: – Chcesz do piwa schładzany kufel? Nie ma problemu. – i wyjęła z zamrażarki wielki oszroniony kufel. Jednak mąż, choć nieco blady z wrażenia, nie dawał za wygraną: – No tak skarbie, ale wiesz... w barach mają takie pyszne przystawki. Nie będę długo, obiecuję. – Masz ochotę na przystawki, niedźwiadku? – i żona otworzyła szafkę, a tam: słone paluszki, orzeszki, chipsy, pieczone skrzydełka, marynowane grzybki i wiele innych smakołyków. Mąż resztką sił próbował się ratować: – Ale kochanie ......rozumiesz..... w barze ..... te męskie gadki, ten wulgarny i pikantny język...... – Chcesz przekleństw, moje słoneczko? TO PIJ TO ***.ANE PIWO Z TEGO PIEP.RZONEGO KUFLA I ŻRYJ DO CH**A PANA PRZYSTAWKI!!! TERAZ JESTEŚ, DO KUR.WY NĘDZY, ŻONATY I NIGDZIE NIE BĘDZIESZ SIĘ WŁÓCZYŁ!!! POJAŁĘŚ TO DUP.KU?!?!?!. Troszke wulgarne, ale smieszne
|
|
|
|
#3135 |
|
Raczkowanie
|
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział:
- Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie. |
|
|
|
#3136 |
|
Raczkowanie
|
'jakieś pozytywne ? mogą byc z hh . o miłości również . < 33 ' Największe Szczęście To Dotknąć Tego Czego Oni Nie Widzą bujaka jamajka miłość w 100 % pozytywnego coś pozytywnego. dostałam dziś od Ciebie dawkę ogromnego szczęścia dziś z Tobą bujam w obłookach Pomaluję wszystkie moje sny kolorem twojego uśmiechu Jesteś głosem który słyszę, wewnątrz mojej głowy. nie wiem czy o takie cos chodziło.. ale tylko to mi do głowy przychodzi . xD poza tym . jak to się cytutje.. taki kawałek bo nie wiem /;P ____________________ co ludzie myśla to nieistotne. |
|
|
|
#3137 |
|
Raczkowanie
|
Milczenie potrafi kłamać... tak samo jak słowa.
Iluż mężczyzn nie umie inaczej poruszyć serca kobiety, jak tylko je raniąc. "Piękne kobiety wierzą w swoją inteligencję; kobiety inteligentne nie wierzą w swoją urodę."
Pablo Ruiz Picasso Brak ci tylko jednej istoty, a cały świat jest bezludny. Nieobecnosc to lekarstwo na milosc. Dziękuję, że wypełniasz pustkę w mym życiu. "Zazdrosny kocha więcej, ufny kocha lepiej." Molier |
|
|
|
#3138 |
|
Raczkowanie
|
też chcę, też chcę.! ale nie o miłości. pozytywne. z hh. <3
reszte możesz dorobić sobie sam. przecież to, wychodzi Ci najlepiej. chciałabym cię dotknąć tak, jak dotykam twojego imienia. casting.? przegrałeś. wypad.! wyróżniamy cztery kategorie mężczyzn: byli, obecni, przyszli i niedoszli. resztę nazywamy ludźmi.
|
|
#3139 |
|
Zakorzenienie
|
spuścić wzrok i nie patrzeć w oczy
przeszłość oddzielić grubą kreską zatrzymać w gardle słowo, które może kogoś dotknąć. czasem nie wolno odpuścić i stanąć z boku, bo w życiu są sprawy ważniejsze niż spokój nie chcę decydować o tym co uważasz za słuszne kłótnie zniszczyły wiele relacji na mej drodze wiem co myślę, nie na wszystko się zgodzę nie mam zamiaru spełniać czyiś oczekiwań w życiu nie chodzi o to by sympatie zdobywać czasem ktoś zarzuci Ci egoizm i co z tego? kiedyś blisko, teraz sobie obcy ludzie Trudno, tak musiało być, nie mam złudzeń
|
#3140 |
|
Raczkowanie
|
a ja bym chciala prosić opisy o milości zakazanej, że nikt o niej wiedzieć nie może ...
a mój opis na dziś : ` ile nieszczęsnych snów się ogrzewa pod kołdrą, . (Niech pan się zastanowi, ile szczęśliwych myśli zostaje zaduszonych pod kołdrą, kiedy się samotnie śpi w swoim łóżku, i ile nieszczęsnych snów się nią ogrzewa.) f.kafka |
|
|
|
#3141 |
|
Przyczajenie
|
[...] usta zamykają się wtedy, gdy mają do powiedzenia coś ważnego.
(…) bo gdy kochamy, zawsze pragniemy być lepsi, niż jesteśmy. Nie uważałeś jak robiłeś to teraz rób jak uważasz NIGDY mnie nie rań, bo nienawidzić umiem równie mocno jak kochać! Mój jest ten kawałek podłogi, więc nie mówcie mi co mam robić..! Przed losem nic się nie uchroni.. zaliczona gleba.. wiem że boli.. Miało pójśc po mojej myśłi, plan bez wad i strat na koncie.. Miało.. Nie umiałem czytać między wierszami... Rozpłakało się szczęście... Hej! Macie może jakies opisy, że sama już nie wiem czego chce??;( Że z jednej strony tęsknie za byłym, dalej coś do niego czuje(mimo, iż wiem, że on już nie wróci...;( ) A z drugiej, że próbuje "ułozyć" sobie życie z kimś innym... Ale nie wiem czy potrafie... Byłabym baaaardzo wdzięczna. P.S. Cudne opisy ![]()
|
|
|
|
#3142 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ponawiam.!!!
![]()
|
|
#3143 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli myślisz że mnie zraniłeś to naprawdę niewiele jeszcze w życiu widziałeś.
![]() Na jednym frajerze świat się nie kończy. Co więcej, on przy 15 zaczyna się rozkręcać. ![]() ![]() ![]() -Okłamałem Cię, przepraszam... -Okłamałeś? No k*rwa, oryginalny to Ty nie jesteś ![]() ![]() Nie śnisz mi się już nawet, nie mówiąc o tęsknocie. To telefon w Twoich spodniach czy po prostu tak się cieszysz, że mnie widzisz? ![]() ![]() ![]() -Jesteś z***bista w łóżku... -Powiedz mi coś, czego nie wiem ![]() Noc grzechów odzianych w czerwoną koronkę. Z tą twarzą to do cyrku a nie do mnie! ![]() Ponoć zakochani unoszą się kilka stóp nad ziemią. Ta, a potem j*b! o jakiś bilbord i spadają z hukiem na ziemię. ![]() Trudno Ci dać drugą szansę, skoro miałeś ich już sto. ![]() -Zakochałeś się we mnie? No i dobrze! Naiwniaków nigdy zbyt wielu ![]() Fakt, lubię szybkie numerki, ale to już była przesada. ![]() ![]() ![]() Ale wiesz, to nie była tak do końca zdrada. Ja przez chwilę po prostu zapomniałam, że z Tobą jestem ![]() wybaczcie kochane, że tak milczę, ale szkoła i życie nie dają odetchnąć.:/ mam nadzieję że ktoś jeszcze pamięta ![]()
|
|
#3144 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ii szybko ułóż sobie wszystko i wpadaj dodać opisy ! ![]() ------------------------------------------------------------ 1.A co jeśli osoba którą kochasz nagle odejdzie? Co wtedy zrobisz.? 2.I zawsze się wkurza, gdy rzucam słuchawką. 3.Jemu miało być dobrze z nią. Najlepiej tylko z nią. 4.Ciało mi umiera. Dotknij. 5.Lets pretend you’re mine // Udawajmy, że jesteś mój .. 6.I nie szepcz juz, że bedzie lepiej..We mnie juz nic w to nie wierzy.. 7.Zatrzymaj się. nie przegap mnie. poznasz mnie. ja w oczach mam nas.. 8.w innym świecie tym za tysiąc lat ,znajdę cię i zacznę jeszcze raz . 9.You always take time to criticize me. Zawsze znajdziesz czas, żeby mnie skrytykować. 10.be cool. be hot. just be. |
|
|
|
|
#3145 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym prosiłabym takie opisy, że w moim życiu pojawił się przyjaciel który jest dobry i szczery i to dzięki niemu mogę mu zawdzięczać, na niego mogę liczyć moje problemy, gdyby nie on nie wiem co zrobiłabym bez niego. Przez rok byłam samotna
Takie subtelne opisy, on ma moje gg.
|
#3146 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kocham <3 kocham<3 kocham<3 jesets cudowna!!!;* kradnę;* i nieśmiało proszę o więcej^^ ;*Cytat:
Kocham;* opisy genialne <hahaha> jak zwykle;* i oczywiście, ze pamiętamy... jakby mogło być inaczej;*;*;* btw: Tylko czasem jak ktoś dzwoni, mam nadzieje ze to Ty na randce z fizyką potem szybki numerek z matematyką oglądam sny na spacer po obłokach za rekę z kimś kogo kochasz Internetowe pocałunki nie mają smaku ... Łzy nie mają nic wspólnego ze słabością Są takie twarze, których widok sprawia ból to że Go nienawidzę, nie znaczy, ze Go nie kocham .If you see me on the floor you'll be watchin' all night ... // Jeśli zauważysz mnie na parkiecie to będziesz obserwował całą noc. "Jak ja mu to powiem? Że ja dłużej bez niego już nie mogę?! śpię na środku łóżka. żeby nie zauważyć, że kogoś brak. Edytowane przez xxxJuanaxxx Czas edycji: 2008-12-13 o 11:39 |
||
|
|
|
#3147 |
|
Rozeznanie
|
jeszcze wczoraj czułam Cie
w kroplach deszczu w cieple ust samotnych godzin dźwięk przyspiesza tętno trwam bez względu na ból powiedziałeś mi za dużo bezsenność przestała mnie męczyć wspomnienia żyją we mnie gdybyś tak zechciał jak ja chce i mieć Cię i kochać z całych sił i pragnąć tak nie mów, że nie czujesz nic. przez chwile popatrz jeszcze wstecz.
|
#3148 | |
|
Raczkowanie
|
when it all falls apart//Kiedy wszystko się wali
Sick happens carousel//Chora karuzela zdarzeń Gazing Through Reality//Spoglądam przez rzeczywistość Much too much//Dużo za dużo Hope that's it// Mam nadzieję że to już wszystko Przykro mi, ale nic więcej do głowy nie przychodzi. Trzymaj się ![]() Cytat:
Świetnie, że wróciłaś
Summer aupair we Fracji? We'll see... Aparatka od: 20.11.07- dół, metal 06.03.08-góra, metal Edytowane przez madziaa189 Czas edycji: 2008-12-13 o 12:16 |
|
|
|
|
#3149 |
|
Rozeznanie
|
|
#3150 |
|
Raczkowanie
|
a cos moze o tym ze pogodzilam sie juz z tym ze miedzy nami juz nic nigdy nie bedzie ?
z aluzją . ze zrozumialam. ze potrafie zyc bez niego , chociaz naprawde nie jest latwo. ma ktoras cos ? bylabym wdzieczna ;** ___ The unrequited dream / nie odwzajemnione marzenie . the song that no one sings. / piosenka ktorej nikt nie spiewa. I never wanted anybody more than I wanted you. / nigdy nie pragnelam nikogo bardziej niz Ciebie . I'm forced to fake a smile, a laugh everyday of my life / jestem zmuszona udawac usmiech, smiech kazdego dnia mojego zycia. and maybe someday you'll see. \ i moze ktoregos snia zobaczysz.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.

)

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Takie subtelne opisy, on ma moje gg.