|
|
#4891 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Mam strasznego lenia nic mi się nie chce a mam taki syf w pokoju;(
Brakuję mi i ciągle bym
|
|
|
|
#4892 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie wieczorną porą
![]() właśnie wrórciliśmy . Byliśtomy na pizzy z TŻ. Przez cały tydzień to nawet czasu porozmawiac nie mieliśmy ![]() dobrze że już skończyło się to szkolenie ![]() szyszki biegają a ja je pilnuje i jestem z wami ![]() Madzia już szaleje na imprezce ![]() hop hop jest tu ktoś? Ps. kupiłam te buty Są super wygodne..przymierzyłam jednego nowego, jednego "starego" kozaka i ten nowy jest wygodniejszy już je lubię
|
|
|
|
#4893 |
|
Zakorzenienie
|
koduś to czekamy na foteczki kozaków na Tobie
![]() Osko, to chyba przez to przesilenie zimowe - ja mam podobnie ciągle bym jadła, nawet teraz podjadam rodzynki i mam jeszcze "styropian" w pokoju jakby co ![]() Madagaskar widziałam już po raz drugi, ale śmiałam się chyba głośniej jak za pierwszym razem ![]() A mój TŻ też wybrał siłownię na piątkowy wieczór
Edytowane przez puchatkowa Czas edycji: 2008-12-12 o 21:48 |
|
|
|
#4894 | |
|
Zakorzenienie
|
jutro zrobię fotki bo dziś już jestem w piżamie i nie chce mi się przebierać
![]() i strasznieeee padnięta jestem ![]() Cytat:
do pracy to coraz więcej jedzenia noszę ![]() a mój w sąsiednim pokoju coś czyta na necie ![]() puchatko co porabiasz? ja własnie sucham muzy z Twojego wczorajszego linka ![]() a teraz wzieło mnie na starocie ![]() lubię starocie edyty bartosiewicz..właśnie śpiewam http://pl.youtube.com/watch?v=wvZphnT-S20 ![]() ja znam chyba całą jej płytę na pamieć ![]()
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-12 o 22:16 |
|
|
|
|
#4895 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niedobry czas dla Koziołków się zaczyna Na wiosnę wszystkie będziemy na diecie ![]() Cytat:
Już wróciłam, ale nie wiem czy Ty jeszcze jesteś ![]() Teraz poszperam trochę po necie i położę się dziś może wcześniej niż wczoraj i przedwczoraj (czyli nie po 1). Cytat:
|
|||
|
|
|
#4896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jejuuuu! jednak spotkałam się z koleżankami... jedna kierowca, a druga piła ze mną wino o loooosie ide do łóżka jutro powtórka z rozrywki ihhhha xD babski wieczór trzeba jakiegoś romantyka wypożyczyć Kodee a jaka pizze jadłaś ? Mi się znowu nowa opcja na sylwka pojawiła, ale w tym samym składzie więc dobrze będzie ![]() Mam nadzieje, że Madziunia wklei nam jakieś fotencje z imprezki swojej I tak dalej, i tak dalej, buziaki dla wszystkich, uciekam bo łóżko mnie woła
|
|
#4897 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() są baaaardzo wygodne...i takie.... zwykłe ![]() z owocami morza ![]() Cytat:
edit: dobranoc ![]() jutro śpimy do oporu Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-13 o 01:12 |
|||
|
|
|
#4898 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
babskie imprezy sa najlllepsze ,ahhh ile ja mam wspomnien, gdy mialysmy z moimi przyjaciulkami po 17 lat postanowilismy po raz pierwszy sprubowac alkoholu to bylo na wakacjach w Zakopanym (jezdzimy w to samo miejsce od pierwszej klasy liceum) no i kupilysmy rozne rzeczy , tego samego dnia mial po nas przyjechac ojciec jednej z nich jak nas zobaczyl to powiedzial tylko ze wruci po nas za 5 godzin , innym razem tez w Zakopanym spalysmy pod kosciolem wracajac z dyskoteki.......juz nic nie mowie![]() Cytat:
Cytat:
Sus kciuki trzymam
Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-13 o 04:31 |
||||
|
|
|
#4899 |
|
Wtajemniczenie
|
witam was wpadłam sprawdzic co u was a tu pustki....
![]() Madziaczku mam nadzieje że nas tu zasypiesz fotkami ze swojej super udenej imprezy
|
|
|
|
#4900 |
|
Zakorzenienie
|
Ojjjjj tak spałam do oporu
Wstałam o 10 archi za to pisała o nieludzkiej porze O piciu i spaniu pod kościołem w Zakopcu ![]() Udanej soboty wszystkim
|
|
|
|
#4901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ŁOŁ Ale z Ciebie imprezowiczka to dopiero dobry balet hahaha ![]() Ja tam się już wyklułam teraz troche odpocząć i dziś gorąca czekolada z koleżanką, a tamte dwie z wczoraj chcą znowu wino pić w ogóle to ja powinnam być teraz w szkole
|
|
#4902 |
|
Zakorzenienie
|
W sobotę w szkole
sas
|
|
|
|
#4903 |
|
Zakorzenienie
|
No bo dzis było/jest odrabianie za 2 stycznia bodajże
ja tam idę na miasto! może upoluję coś fajnego dla siebie ).Widziałam Madzie chyba na n-k przed chwiolka ;> a do nas nie zajrzała ![]() Udanej sobotki
|
#4904 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Ja też się nareszcie wyspałam ), więc pewnie cały dzień będę robiła porządki Powinnam iść wreszcie zrobić te zdjęcia do dyplomu, ale jakoś nie mogę się zmusić A czas mam tylko do czwartku![]() Madzik czekamy na fotki! ![]() Kode na Twoje kozaczki też
|
#4905 |
|
Zakorzenienie
|
Kode Ty spiochu
![]()
|
|
|
|
#4906 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry wszystkim
|
|
|
|
#4907 |
|
Raczkowanie
|
Łe ja też chcę mieć Was na n-k
|
|
|
|
#4908 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam dostepu z mojej strefy geograficznej
![]() a gdzie zdjecie zakiecika?
|
|
|
|
#4909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie mi też się przypomniało ktoś się o bacik prosi ![]() A propo zdjęc, gdzie zdjęcia zestawów ?
|
|
#4910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() malo mam ubran no dobra to przed ta impreza 22 sie pokaze ale to wyjscie do restauracji wiec szalenstw nie bedzie Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-13 o 12:08 |
|
|
|
|
#4911 |
|
AGA :)
|
Dzień dobry
![]() madzik napewno było świetnie! ale czekamy na relację, i może jakieś zdjęcia? ![]() kode super, że kupiłaś te kozaczki, mi się bardzo podobają, do wszystkiego będą pasować no i posłużą Ci puchatko ja dziś już o 9 wstałam już pokój wysprzątałam i myślałam żeby zacząc pisać pracę, ale chyba mi się nie chce sas pijaczynko ja też wczoraj z mamą miałam konflikt ajj się porobiło.Głupia sprawa, bo dostaliśmy zaproszenie od jej rodziny na święta. Jej kuzyn z żoną nas zapraszają na 1wszy dzień świat, córka tego brata jest moją chrzestną. Ale chodzi o to, że nie mieliśmy żadnych kontaktów przez 20 lat, ja chrzestenej nie znam. Jakoś tak się kiedyś kontakty urawły i dopiero teraz odnowili. No i zaprosili nas na święta. Powiedziałam wczoraj, że nie jadę, bo nie znam tych ludzi, ciotke i wujka tak, ale ich córki i jej dzieci W każdym razie nie chce jechać, wolę zostać w domu niż jechać i silić się na uprzejmości czy coś :/ Mamie się zrobiło bardzo przykro :/ no i tak od słowa do słowa doszło do spięcia. Potem za to odreagowałam ![]() Była wczoraj u nas noc zakupów w CH, ale szczerze mówiąc marne te przeceny, bo tylko 15-20% więc nic specjalnego. No ale kupiłam sobie płaszczyk. Szary, klasyczny, i zapłaciłam 40zł mniej Wcześniej natmoast upolowałam w lumpku szarą spódnicę z TopShopu. Jest boska i już ją kocham
|
|
#4912 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, ja też miałam zasiaść do pisania pracy ale mi się nie chce
Dowiedziałam się, że TŻ kończy dziś zjazd wcześniej niż zazwyczaj i chcę go wyciągnąć do miasta bo ponoć w Reserved od wczoraj są wyprzedaże do -50%, a nóż widelec coś się upoluje No i dziewczęta wklejać tu zdjęcia, nie obijać się ![]() Te które już wyżej dostały baciki wiedzą, że o nie chodzi, ale również podłączamy pod to Agę z nową spódnicą i nowym płaszczem
|
|
|
|
#4913 |
|
Zakorzenienie
|
Nic nie kupiłam na miescie
![]() Archi żadnych wykrętów, obiecałaś fotki Aga : 1. Sie nie przezywaj ! ![]() 2. Pokaż Fotki zdobyczy !! 3. A może jednak pojedź ? Widać, że Twojej mamie na tym zależy. Powiem tak... Tobie korona z głowy nie spadnie, a mamie będzie miło. I być może wcale nie będzie tak źle? nigdy nie jest za późno na odnowienie kontaktów z rodziną. Oczywiście to moje zdanie, zrobisz jak będziesz chciała i nie obrażaj się
|
#4914 |
|
|
puszku
![]() a widzisz ja wczoraj latałam po c.h ale nie zaszłam do reserved :/ jakoś nigdy nie mogę tam na siebie nic dostać, bo wszystko wisi nieładnie. No, ale ostatnio troche ciała przybyło, więc może akurat bym coś wybrała. no, ale nic, w tygodniu się przejadę kupc jakiś prezent tżtowi pod choinkę więc zajrzę. moze cos jeszcze bedzie. Zdjcia pokaże, ale później, spodnica się pierze ![]() ubiore sie i pokaze na sobie bo jak lezy sie nie prezentuje. kupiłam tez ostatmio inna spodnice ale mam watpliwosci czy ją nosic wiec odrazu pokaze i poddam sie waszej ocenie
|
|
#4915 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra to trzymamy za słowo i czekamy na fotki na modelce
![]() Zdam relację co tam słychać w Reserved Może TŻ coś sobie wybierze i będę miała z głowy
|
|
|
|
#4916 | |
|
|
Cytat:
fotki tj pisałam pokaże później, albo jutro, jak wszystko poschnie a co do wyjazdu to sie zastanawiam, ale nie mam checi. nie chodzi o korone na głowie, tylko poprostu o zwykłe chcenie. wolę spędzić swieta w domu, jakos zawsze spedzalismy w domu. no i nie mam sie w co ubrac
|
|
|
#4917 | |
|
|
Cytat:
mysle ze kupie jakiś t-shirt i do tego bon na zakpy w media markcie
|
|
|
#4918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że ubranie w tej kwestii to najmniejszy problem miła jest czasem jakaś odmiana, zamiast w domu to gdzieś pojechać ![]() Dziewczyny które lepsze? golfik za pupe czy sukienka-golfikowa do kolanek ? oczywiście kolor na 100% chce szary. http://allegro.pl/item497872328_cudn..._promocja.html http://allegro.pl/item500380654_mega...ki_gratis.html
|
|
#4919 |
|
|
Sas oba świetne!!
pierwszy, ten za pupę bardzooo mi się podoba! śliczny! chyba sobie sprawię, jak bedę już miała pełną aktywację konta. szukałam w sklepach, ale nie było nic takiego:/ a jak już to drogie. Cena zachęcająca ten drugi też ładny, ja tylko nie lubię za bardzo tego materiału w prążki w wersji długiej bo moim zdaniem za bardzo opina jak ktoś ma pełniejsze kształty a jak ktoś jest chydy to podkreśla to. krótkie sweterki takie są swietne ale za długimi nie przepadam, więc ja obstawiam za pupę, boski!
|
|
#4920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() moje tez jakies takie duze wyroslo, chyba bym tez niechciala jechac na Twoim miejscu ![]() Cytat:
![]() Sas jak dla mnie druga i tez chce jakas sukienke swetrowa najlepiej szara.Wzielo mnie na wieczorne przemyslenia i refleksje ze prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie i czy warto kontynlowac zwiazek przyjacielski jak nie ma sie wsparcia w trudnych chwilach od tej osoby.
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.

i ciągle bym

dobrze będzie

właśnie przed chwilą napisała mi koleżanka (jedna z dwóch, ze względu na ktore przełożyłam imprezę z soboty na piśtaek,bo zależało mi na ich obecności! - a tym samym straciłam obecność innych osób

A czas mam tylko do czwartku
najlepiej szara.