|
|
#1291 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: My Style Diary VI
|
|
|
|
#1292 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny przepraszam ze tutaj ale nie chce zakladac nowego watku. Co sadzicie o kremowych rajstopach??
|
|
|
|
#1293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napiszesz z jakiego sklepu ja masz?Film Ci sie podobał? Wg. mnie był super, w Pl nazwali go "W sieci kłamstw"
|
|
|
|
|
#1294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po 2 torebka jest boska Po 3 bardzo fajny zestaw! Wklejaj się częściej
|
|
#1295 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, a tak chcialam sie posmiac . Jakis mily chlopak ktory pracuje w kinie zapytal mi na jaki film ide, a ja odpowiedzialam ze jeszcze nie zdecydowalam, to on (recommended me - nie wiem jak sie pisze po polsku ..ups!) zebym poszla na ten film, no i w koncu poszlam na ten film .wiem wiem .. jak pisze po polsku to jest katastrofa ![]() ![]() Cytat:
Torebka jest z Forever21 Dziewczyny.. brak mi slow , Dziekuje |
||
|
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1297 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
podoba mi się ten Twój zwykły strój ![]() a co do Twojego pisania po polsku...wprawisz się
|
|
#1298 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1300 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie - czy Wy zawsze tak perfekcyjnie wyglądacie?
![]() Oczywiście, pomijam kwestię domowych fatałaszków. |
|
|
|
#1301 | |
|
Rozeznanie
|
Dziekuje bardzo
Cytat:
. Moge powiedziec ze wygladam pefekcyjnie gdy jest jakas okazja, swieto, impreza etc... , co mam jeszcze powiedziec , aha! lubie dobrze wygladac .Zobaczymi co inni powiedza , hmmmm.....jestem ciekawa
Edytowane przez Jumeirah Girl Czas edycji: 2008-12-13 o 09:22 |
|
|
|
|
#1302 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Och, jak sobie nie zakoduje co ubrać to stoję bezradnie przed szafą rano
|
|
|
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio z nudy zrobilam trzy zestawy ale jeszcze nigdzie nie bylam tak ubrana
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#1304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast zawsze staram się wyglądać perfekcyjnie, nie dla kogoś, tylko dla siebie. To sama dla siebie chodzę do fryzjera, kosmetyczki, kupuję ubrania te, które mnie się podobają. Ja mam się czuć ze sobą dobrze, a skoro XXI wiek stwarza nam takie możliwości, to dlaczego mamy z tego nie korzystać?? Po to są te wszystkie "upiększacze", abyśmy wyglądaly jeszcze piękniej. Kiedy jestem dobrze ubrana, mam perfekcyjny makijaż, np. gdy wybieram się na bankiet firmowy, czuję się po prostu piękna, a co za tym idzie, większa pewność siebie i chęć nawiązywania nowych kontaktów w branży. Ubierając się, chcę się czuć dobrze w tym, co mam na sobie. KOCHAM MODĘ, odkąd tylko pamiętam interesowałam się stylem retro i wciąż się tego trzymam, choć inne style także są mi świetnie znane. Ja nie boję się mody, nie boję się ubrać inaczej. Ze wzgledu na wysoki wzrost, szczuplą sylwetkę, co za tym idzie "postura" modelki, nieraz zatrzymywano mnie na ulicy i pytano z jakiego jestem kraju, bo fajnie wyglądam, albo przeglądając wieszaki w sklepie słyszałam: "ooo, ona na pewno nie jest z Polski, u nas nikt się tak nie ubiera". To jest naprawdę miłe, dlatego ja chcę wyglądać perfekcyjnie, aaa i żeby nie było, nie spędzam aż tyle czasu przy szafie, czy przed lustrem i nie zastanawiam się przez pół dnia w co się ubrać. Ufff ale napisałam rozprawkęOleczko rewelacyjne zestawy. Choć w drugim nie podoba mi się chusta, ale to tylko dlatego, że nie jestem fanką panterki! Edytowane przez FFashionistkAA Czas edycji: 2008-12-13 o 12:05 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1305 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Drugi też mi się podoba, ale zrezygnowałabym z panterkowej chusty (pewnie dlatego, że od jakiegoś czasu nie lubię tego wzoru ). Trzeci zestaw bez zarzutu. I jeśli jeszcze nie chodziłaś tak ubrana - pora to nadrobić |
|
|
|
|
#1306 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja bym chciala zobaczyc twoje zestawy
Edytowane przez Jumeirah Girl Czas edycji: 2008-12-13 o 12:28 |
||
|
|
|
#1307 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1308 |
|
Raczkowanie
|
FFashionistkAA
W domu to chyba każda siedzi w dresie, leginsach ![]() Ja się czuję piękna nawet ubrana tiszert i jeansy (co nie podchodzi pod super-oryginalne połączenie), taki ze mnie narcyz. Nie potrzebuje modnych ciuchów, idealnego makijażu, żeby się tak poczuć i czuć się ze sobą dobrze. Wydaje mi się, że większość kobiet ubiera się w co lubi i czuje się w tym dobrze, dba o cerę, włosy nie dla kogoś, tylko dla siebie. Z chęcią zobaczę trochę Twojej szafy. Zadając te pytanie raczej chciałam dowiedzieć się czy dziewczynom czasami zdarza się wybiec z domu w byle czym (w bluzce i jeansach, nie zastanawiając się czy do siebie pasują) czy raczej poświęcają kilka minut, żeby coś ułożyć. |
|
|
|
#1309 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W dni kiedy nie wychodzę z rana, ubieram się w dżinsy i jakąś zwyczajną bluzkę, zwykle czarną lub szarą. I to mój domowy strój. Często noszę takie "zwyklaki" do pracy i jest OK. Lubię też sukienki, więc raczej moje zestawy wyglądają dość kobieco. No i zakładając kiecę plus jakiś kardigan, nie muszę się zastanawiać i kombinować nad połączeniem elementów stroju. Niekiedy nachodzi mnie ochota żeby ubrać się jakoś bardziej wymyślnie i wtedy się pozastanawiam, poprzymierzam i pogapię w lustro . Ale są też dni, że ubieram się zupełnie bez polotu, robię szybki makijaż i biegnę do swoich zajęć. I jakoś nie czuję się przez to gorzej. Problemem mogłyby być nieświeże włosy lub brak makijażu. Wtedy pewnie nie czułabym się dobrze. Ale staram się do tego nie dopuścić .
|
|
|
|
|
#1310 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam, aż jedne spodnie dresowe, bo w domu to straszny ze mnie flejtuch (i raczej nie chciałabym pobrudzić normalnych ciuchów) Kiedy wychodzę i zobaczę gdzieś miniaturową plamkę, miniaturową dziurkę patrze się na nią jak sroka w kość i kombinuje co z nią zrobić. A w domu przemiana - a to pomidor spadnie, a co tam, że plama wielkości pięści, a to się sok wyleje, niech będzie.
|
|
|
|
|
#1311 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, ale nie będę kłamać, że jak mam w domu akcję np. z pomidorkiem na bluzce, to natychmiast lecę się przebrać . No chyba właśnie wtedy, gdy muszę zaraz wyjść .BTW - uwielbiam Housa
|
|
|
|
|
#1312 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no i 25 minut (to arrive ) do collegu. Bardzo rzadko gdy jestem bardzo spozniona, to sie maluje w samochodzie(mnie nikt the widzi, bo okna w mojej samochodzie jest (tinted - mmmmm, szyba jest czarna nic nie widac kto jest wsrodku). Ale przenigdy bym nie ubrala cos do siebie nie pasuje . Prosze was nie smiejcie sie jak ja pisze ![]()
Edytowane przez Jumeirah Girl Czas edycji: 2008-12-13 o 13:57 |
|
|
|
|
#1313 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
; ale śmiać się jakoś złośliwie raczej nikt tu z Ciebie nie będzie - my tu miłe jesteśmy
|
|
|
|
|
#1314 |
|
Rozeznanie
|
Ooopsy !!
Edytowane przez Jumeirah Girl Czas edycji: 2008-12-13 o 13:55 |
|
|
|
#1315 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja jestem 100% pewna ze jestescie mile i nie zlosliwe Troche mi wstyd ze nie znam baardzo dobrze po polsku i troche sie krepuje, nie wspomne o pisaniu , ja tylko uzywam te latwiejsze slowa Ale czytanie to juz jestem more than advanced
Edytowane przez Jumeirah Girl Czas edycji: 2008-12-13 o 14:04 |
|
|
|
|
#1316 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1317 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1318 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
Wątpię, żeby komukolwiek przyszło do głowy, żeby się z Ciebie śmiać. Sposób w jaki piszesz, z tymi malutkimi błedami jest po prostu uroczy
Mi osobiście przypomina bardzo to jak mówi mój szwagier- Włoch, który nie opanował jeszcze perfekcyjnie języka polskiego ![]() BTW- mogę zapytać jak to się stało, że w ogóle mówisz po polsku, zalogowałaś się na polskim forum? Czyżby jedno z Twoich rodziców było Polakiem? Taaak... Wiem... Ciekawska baba ze mnie
|
#1320 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.To juz mowie, moja mama jest polka and tata jest arabem z Zjednoczony Emiraty Arabskie, ja sie urodzilam w Dubaju miasto w ZEA, gdy bylam mala to chodzialam raz w miesiacu do szkolej polskiej w ambasadzie, skonczylam gimnazjum dawno dawno temu. Mamy dekoder Polasat ktory moge ogladac rozne kanaly polskie , TVN, Polsat, TVP2 , itd.Moja mlodsza szostra lepiej mowi po polsku niz ja, to ja najgorzej mowie po polsku, a tata to juz NO COMMENT, nic a nic nie umie mowic po polsku, tylko dzien dobry, jak sie masz, po ile cos tam, dziekuje , i takie smieszne slowa. Moja mama rozmawia z moja tata po arabsku, a ja z mama troszeczke po polsku i po arabsku, a moja siotra po polsku i po angielsku (gorzej ma po arabsku) - juz ten jezyk (arabski)ginie, a teraz angielski juz jest jako first language. Ale i tak sa duzo polakow u nas, moja moma utrzymuje kontakt z nimi, a ja nie . I can't express myself, my vocabs. are limited (nie wiedzialam jak to tlumaczyc po polsku).Bardzo sie ciesze ze moge pisac w CV ze znam polski Ale sie rozpisalam
Edytowane przez Jumeirah Girl Czas edycji: 2008-12-13 o 20:27 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.

, Dziekuje ci Zuza678 

Napiszesz z jakiego sklepu ja masz?
Wg. mnie był super, w Pl nazwali go "W sieci kłamstw"
.

To jest naprawdę miłe, dlatego ja chcę wyglądać perfekcyjnie, aaa i żeby nie było, nie spędzam aż tyle czasu przy szafie, czy przed lustrem i nie zastanawiam się przez pół dnia w co się ubrać.
. I can't express myself, my vocabs. are limited (nie wiedzialam jak to tlumaczyc po polsku).