|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów.
No fakt, tu nie ma co się litować, bo dzieciakom trzeba pomóc w osiągnięciu największej możliwej samodzielności. Litość, przeżywanie wszystkiego dogłębne nie ma sensu
Mnie łatwo było, bo moja mama pracowała w szkole specjalnej i ja od 5 roku życia "siedziałam w środowisku". Wycieszki, kolonie, normalny dzień w szkole specjalnej - takie moje drugie życie, obok własnej szkoły i muzycznej. Maddie - nie opuściłam, skądżę Po prostu wczoraj wieczorem zajęta byłam sprzątaniem, filmem, czytaniem i oczywiście robieniem na dturach
|
|
|
|
#902 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja, gdybym miała uczyć, nigdy bym się nie zdecydowała na uczenie młodzieży licealnej. A już na pewno nie po przeczytaniu wczorajszego wątku ![]() Szajajabo, i co nowego wydziergałaś? Pochwal się I co z tym kursem dla początkujących moherowych sióstr (czyt. mnie )?
Edytowane przez Maddie Czas edycji: 2008-12-13 o 11:07 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#903 |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Dla kogo poczatek, to poczatek.... u mnie wlasnie sie weekend konczy i juz jutro praca
![]() Wczoraj tak mi cisnienie skoczylo z powodu innego watku, ze dopiero po dwoch piwach i kolejnym obejrzeniu SAW 5 naprawde sie zrelaksowalam. Nie ma to jak dobry, mocny horror na zszargane nerwy ![]()
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
oj moherki kto by pomyślał, ze jak zostawic was na kilka dni to aż tak sie rozpiszecie, teraz musze Was gonić
Jeśli chodzi o rozmnożenie sie całe szczęście, że siostra zaspokoiła potrzebę zostania dziadkami moich rodziców, zresztą oni nigdy nie naciskali - chociażby dlatego, że nie są wstanie o seksie powiedzieć inaczej niż używając sformułowania "współżycie małżeńskie" , większy problem stanowią rodzice TŻta który uważają, że powinniśmy sie z reprodukcją wstrzymać o jakieś 10 lat i później cieszyć się opieką nad rodzicami i teściami po 70 i małym dzieckiem jednocześnie - cóż w końcu troche urozmaicenia w życiu się ponoć przydaje Skłamałabym twierdząc, że spieszy mi się z reprodukcją, ale też nie chce by decydował o tym ktoś inny. Czy jest coś w tym złego że chciałabym (gdyby się wszystko dobrze ułożyło) urodzić pierwsze dziecko przed 30??? że chciałabym aby moje potomstwo pamiętało swoich dziadków???, by miało szansę mieć ich przysobie wtedy kiedy naprawdę tego potrzebują (chodzi mi o wiek licealno-uniwersytecki kiedy przynajmniej moim zdaniem człowiek potrzebuje mądrości pokoleń)???. No, ale może to ja jestem dziwna
|
#905 | ||
|
Zakorzenienie
|
Maddie No to na kawe musimy sie umowic. Jestem Ci dluzna za pomoc z laptopem i monitorem. Zapomnialas? :P
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10064664] Moja koleżanka miała bardzo chore jajniki. To właśnie lekarz powiedział, że powinna zajść w ciążę, by nawracające choroby minęły. [/quote] To nie u kazdej kobiety tak jest. Owszem, wiele moich znajomych majacych PCO wyszlo z tego wlasnie dzieki ciazy.
|
|
#906 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pomogła meliska i walenie się szydełkiem po palcach Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#907 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10064664]
Mnie tak mama ucznia w tramwaju kiedyś dopadła i zaczęła opowiadać o ostatniej wizycie u gine Tak więc - może to raczej kwestia charakteru/wychowania [/quote]A mnie ledwo poznana dziewczyna z nowych studiów (pierwszy dzień, kiedy się sobie przedstawiłyśmy) wyznała, że jest lesbijką i mieszka ze swoją dziewczyną, bo rodzice nie akceptowali jej związku. Nie mam nic do lesbijek, ale nie wiem po co mi to mówiła (to była jej odpowiedź na pytanie czy mieszka sama czy z rodzicami, takie tam grzecznościowe rozmowy zapoznawcze )Trzeba przyznać, że mnie zaskoczyła, nic nie odpowiedziałam na tę rewelację
|
|
|
|
#908 |
|
Wtajemniczenie
|
Zostawić dziatwę na jeden wieczór i już 5 stron wątku...
Witam nowe moherki Przezornie nie czytałam Wątku, Którego Nazwy Nie Można Wymawiać, bo wiedziałam, że zszarga mi nerwy ![]() Mam to (nie)szczęście, że nie mam nawet kandydata na mohera życia, więc nie odczuwam nacisków na ślub i rozmnażanie. Zresztą moja mama jeszcze jest w fazie wmawiania całej rodzinie, że jest za młoda na bycie babcią (ciekawe, kiedy jej się odmieni). Stary_pryku myślę, że w przyszłości też zaadoptuję jedno dziecko (chciałabym mieć czteroosobową gromadkę, ale pewnie skończę na dwójce) Moje studia pośrednio wiążą się z nauczycielstwem, ale bronię się przed tym rękami i nogami z prostej przyczyny - sama byłam uczennicą... Poza tym jakoś nie czuję w sobie powołania do wychowywania obcych dzieciaków za nieciekawe pieniądze. Też popijam latte
|
|
#909 |
|
Wtajemniczenie
|
Powitać Matkę Dyrektorkę
Wątek możesz czytać, Lexie już go zamknęła ![]() Dziewczyny, ja nigdy nie miałam takiej sytuacji, w której ktoś ledwo poznany zwierzałby mi się z całego swego życia, chyba nie zachęcam potencjalnych ' 'zwierzaczy' do takich opowieści
|
|
|
|
#910 |
|
BAN stały
|
Witam moherki.
![]() Bardzo dobrze,że lexie zamknelaś tamten wątek. |
|
|
|
#911 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to jedna z konkurencyjnych firm - no ekspresowo, koles dzwonil ze zaraz przyjedzie i w ogole.
|
|
#912 |
|
Wtajemniczenie
|
Konserwy, gdzie was wszystkie wywiało?
![]() Szpiegu, co to za firma? Może to ta, w której pracuję aktualnie? (napisz na pw, jeśli nie chcesz na forum )
|
|
|
|
#913 |
|
Konto usunięte
|
E tam wywiało. Siedzę w oknie z lornetką i wypatruję haniebnie ubranych nastolatek
|
|
|
|
#914 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
DPD stary Masterlink. Nawet kazal mi otworzyc i sprawdzic czy wszystko zapakowali. W ogole Masterlink na 2 razy nie zawiodl mnie ani razu. UPS na wszystkie 3 razy za kazdym razem dal ciala. Ale mimo wszystko najszybsi sa kurierzy pocztowi. Gdzie wywialo... nigdzie nie wywialo, siedze i ogarniam ciuchy i zastanawiam sie nad heroizmem w "Nad Niemnem". [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10065612]E tam wywiało. Siedzę w oknie z lornetką i wypatruję haniebnie ubranych nastolatek [/quote] Zapraszam do mnie do szkoly Pelno takich... a podejscie do zycia 8latek. "No po co mi matura! Ja fryzjerka zostane! Pojde na jakies studium. Moze robienie paznokci?" Jeszcze jak sie przechwalala. OMG
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2008-12-13 o 12:26 |
|||
|
|
|
#915 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10065612]E tam wywiało. Siedzę w oknie z lornetką i wypatruję haniebnie ubranych nastolatek
Mam nadzieję, że zadbałaś o atrybuty okiennego podglądacza i masz poduszeczkę pod łokciami. Jak te wszystkie babcie, miło spędzające czas w oknie
|
|
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Ja właśnie zaczynam przygotowania do wizyty, tfu, wizytacji mojej mamusi
|
#917 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10065612]E tam wywiało. Siedzę w oknie z lornetką i wypatruję haniebnie ubranych nastolatek
I jak? Zauważyłaś coś ciekawego? ![]() Cytat:
A z UPSem, podobnie jak Ty, nie chcę mieć już nic wspólnego.Ja chcę pw!
|
|
|
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też poproszę o PW
|
|
#920 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#921 |
|
BAN stały
|
Siema moherki. He he he. Poważnie na szafę za kurzem zagląda? Oj, to moja by po łapach dostała.
|
|
|
|
#922 |
|
Nie depcze krokusów
|
O rany, ile napłodziłyście
![]() Zły wątek zamknięty, spokój na Wizażu, ale zaraz potem powstał inny z cytatami z tamtego, dot. ginekologa. Tylko trochę nie rozumiem o co w nim chodzi ani po co został założony... Cytaty pewnie jeszcze przez miesiąc będą się pojawiały w różnych wątkach i uważajcie na PW, których zasyp teraz dostaniecie typu "nikt nie widzi, więc mogę napisać, że jesteś zidiociałą babą". Zmykam do mojej mamy na imprezę jej znajomych (50 urodziny i zarazem 5 rocznica ślubu). Trzeba pomóc coś przygotować i pobawić 3 koty (na dzieci było niestety już za późno...).
|
|
#923 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
PW nie można zgłaszać do moderatorów, prawda?Powodzenia w przygotowaniach
|
|
|
|
|
#924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wychodzi na to,że Polki się jakoś trzymają, ale za jakiś czas w PL będzie taki sam syf jak tutaj ![]() Większość nie chce się uczyć, bo mogą być np. fryzjerkami własnie lub rodzić dzieci dla zasiłków. 20% po opuszczeniu szkoły nie umie czytać lub/ i pisać. Brakiem ambicji bije z każdej strony, za to życie seksualne kwitnie wśród dzieci ![]() Jak zatwardziały moher zastanawiam się gdzie uciekać z moim (na razie dwuletnim dzieckiem) za jakiś czas. I mam nadzieję,że jeśli wrócę do Pl to nie zastanę podobnych do brytyjskich przepisów dotyczących aborcji, gdzie nastolatka legalnie ma zorganizowaną wizytę aborcyjną w przychodni, bez poinformowania rodziców (wg prawa brytyjskiego to niech ich sprawa). A młode Polki na Wyspie- też załamka. Trzynastolatka kreująca się na tajemniczą dive full make-up i na przód.
|
|
|
|
|
#925 |
|
BAN stały
|
o kurcze ale macie dziwne poglądy :P spadam z tąd :P xD ale sie uśmiałam
Edytowane przez anitka12345 Czas edycji: 2008-12-13 o 13:26 |
|
|
|
#926 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Maddie - dawne moje doświadczenia z zupełnie nieburzliwego wątku (zwrócenie uwagi na możliwość łatwego znalezienia w wyszukiwarce i podrzucenie paru linków) i niedawne innych znajomych Wizażanek.
Cytat:
Czyżby pierwszy Przypadek?
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2008-12-13 o 13:25 |
|
|
|
|
#927 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#928 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dla mnie zaręczyny w wieku 20 paru lat to coś normalnego,i często tak bywało czy to w dzisiejszych casach i wcześniej,przecierz nie każda dziewczyna jest z facetem dla kasy,ani dla urody,o MATKO materialistka
|
|
|
|
|
#929 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#930 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.

Mnie łatwo było, bo moja mama pracowała w szkole specjalnej i ja od 5 roku życia "siedziałam w środowisku". Wycieszki, kolonie, normalny dzień w szkole specjalnej - takie moje drugie życie, obok własnej szkoły i muzycznej.
Po prostu wczoraj wieczorem zajęta byłam sprzątaniem, filmem, czytaniem i oczywiście robieniem na dturach

I co z tym kursem dla początkujących moherowych sióstr (czyt. mnie

Skłamałabym twierdząc, że spieszy mi się z reprodukcją, ale też nie chce by decydował o tym ktoś inny. Czy jest coś w tym złego że chciałabym (gdyby się wszystko dobrze ułożyło) urodzić pierwsze dziecko przed 30??? że chciałabym aby moje potomstwo pamiętało swoich dziadków???, by miało szansę mieć ich przysobie wtedy kiedy naprawdę tego potrzebują (chodzi mi o wiek licealno-uniwersytecki kiedy przynajmniej moim zdaniem człowiek potrzebuje mądrości pokoleń)???.
Tak więc - może to raczej kwestia charakteru/wychowania 

full make-up i na przód.