|
|
#4921 |
|
AGA :)
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
http://www.pimkie.com/article-mantea...-20587665.html
mój płaszczyk ![]() Zdjęcie real w zaączniku. Kosztował 149 ze 199 więc myślę, że się opłacało ![]() Edit: sas jeśli byś kupiła ten sweterk to powiedz czy jest jest mały czy raczej większy, bo to rozmiar uni, wiec obawiam sie że może być za duży :/ a bardzo mi się podoba !
![]() Edytowane przez Ag4 Czas edycji: 2008-12-13 o 14:10 |
|
|
|
#4922 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem co wybrać, musze poczekać na opinie Tżta bo mam fajną wizje z tym sweterkiem taką na sylwestra ale ta sukienka jest taka fajna i taka sexi.. i nie wiem ![]() Cytat:
ale nie moge sobie pozwolić i na sweterek i na sukienkę chociaż z chęcią oba bym przygarneła ![]() Yhh, racja Archi! prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie... ale do tego dodałabym jeszcze, że mimo wszystko.. "jeśli umiesz liczyć, to licz na siebie". Cytat:
Jeśli zdecyduje się na sweterek do dam Ci znać Płaszczyk fajowy
|
|
#4923 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem Sas
mnie chodzi tylko o troche czasu ale to czasem za duzo.Bardzo fajny plaszczyk Aguś
|
|
|
|
#4924 |
|
|
archi oj ostatnio miałam podbne refleksje :/
doszłam do wniosku, że chyba takiej prawdziej przyjaciólki nie mam sas ciekawa jestem, którą opcję sweterka obstawi Twój tz ![]() edit: dziękuję
![]() Edytowane przez Ag4 Czas edycji: 2008-12-13 o 14:26 |
|
|
|
#4925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dam Wam znać co obstawił mój Tżcik Ja chyba też takiej najprawdziwszej przyjaciółki to nie mam kiedyś myślałam, że mam... ale tak naprawdę to na nikogo nie można liczyć. Na nikogo poza rodzicami
|
|
#4926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do jednej mam pretensje bo ja tak pochlonal doktorat meza ze sie w ogole nie odzywa od 5 tyg
|
|
|
|
|
#4927 | |
|
|
Cytat:
Mam też przyjaciółkę, która mieszka jakieś 500km odemnie, wiec nasz kontat jest jedynie meilowy lub teleofniczny, ale ogranicza się do tego, że ona mi pisze co u niej słychać, dokładnie dzień po dniu i pa. kiedy mam jakiś problem, prosze o rade to zero odezewu wkurzające jest takie coś bo generalnie uważam, że przyjaciele sa od tego żeby się dzielić nie tylko radościami ale i smutkami. i trzeba wyrażać jakieś zainteresowanie w stosunku do drugiej osoby...
|
|
|
#4928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4929 |
|
|
Apropo tej przynaźni, to dobrze, że jesteście
![]() Dziewczynki, powiedzcie proszę, ale szczerze co sądzicie o tej spódniczce. Generalnie to mi się podoba, na lato myślę, że nie będzie zła. ale na teraz? do kozaków? Spódniczka kosztowała 7.50, zakupiona w lumpku Ciekawa jestem co myślicie, jakoś nie mogę się przekonać. Zdjęcia takie średnie bo robione telefonem, baterie w aparacie siadły i nie mogę znaleźć ładowarki
|
|
#4930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet zwykłe przywitanie i co słychać i w ogóle... ehhh. Nie fajnie z jej strony. A Ty się do niej odzywałaś w ciągu tych 5 tyg? Ale Archiś masz jeszcze Nas Cytat:
|
|
#4931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Boziuu przeraża mnie to co się u mnie w mieście dzieje małe miastko moje bo na 50 tyś osób.... a takie cyrki....http://www.moja-ostroleka.pl/to-com-...9149628,3.html
|
|
#4932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie odezwalam sie beznadziejna jestem, poprostu zalozylam ze skoro to ja mam klopoty to ona powinna sie spytac co u mnie .......bezsensumnie tez sie podoba Aguś kocham zoltystraszne w tej ostrolece.....mam tam fajna rodzine ze strony babci
Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-13 o 14:52 |
|
|
|
|
#4933 | |
|
|
Cytat:
Masakra! i te dzieci siedziały tak przy zamordowanej matce? Trageda! zostanie im na psychice do końca życia !! ![]() Sas ![]() Na kolorwe rajtki to się nie odważę :P
|
|
|
#4934 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
( czemu ja podskakuję..bez powodu? )cholerka meczę się i męczę od kili minut nad cytowaniem..bo chcę was wszystkie zacytować i się nie da ![]() Archi: spanie pod kościołem mnie zszokowało ale pozytywnie ..ach te szaleństwa młodości![]() Archi nie wiem co poradzić w sprawie przyjaciółki ![]() Myśle że nie wolno skreślać osoby ..tak od razu. Różne rzeczy sie w życiu zdarzają Może ma jakieś problemy?...ale wtedy to tym bardziej powinna się z Tobą skontaktować.puchatko spałam dziś do 9:30 a o 10 już byłam w mieście a nie w łożku Byłam za tymi prezentami się rozejrzeć i kupiłam tylko siostrze kolczyki z branzoletką ...ale mniej więcej mam już wizje co komu kupię Nie zdążyłam do niektórych sklepów bo czynne tylko do 13 ![]() puchatko mój TŻ też często kupuje w reserved jakość nie za dobra ale za cenę po przecenie to wartoSas mnie się oba sweterki podobją I ostatnio tak jak Archi zachorowałam na szary nie mam zadnego więc będę polować![]() Osko - mnie zaraz sobie dodasz na NK jak tylko będziesz chciała![]() wyślę Tobie PW Ag - świtny płaszczyk!!! wygląda na grubszy i za jaką cenę Ja wątpię abym kupiła w tym roku ![]() u nas w przyszłym roku otwierają dwa duże obiekty handlowe ( w jednym 120sklepów, w drugim 100. Liczę na to że będą tam sieciówki których teraz nie ma w B-B ![]() Ag. witaj w klubie też nie mam przyjaciółki nawet takiej dobrej koleżanki..co można gdzieś wyjść zaszaleć![]() Już nawet przyzwyczaiłam się do tego stanu rzeczy.... gdzie jest nasza solenizantka Madzia??????????????? Madziu odezwij się do nas... Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-13 o 15:15 |
|
|
|
#4935 | |
|
|
Cytat:
![]() Dziękuję to już drugi głos na tak, może się jednak przekonam do niej dzięki wam
|
|
|
#4936 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaaaaaaAg zazaraziłam się od Ciebie dublowaniem
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-13 o 15:06 |
|
|
|
#4937 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A do przyjaciółki mogłaś się odezwać. W przyjażni tak jak w miłości nie powinno być dumy musi być wyrozumiałość i wzajemna tolerancja i akceptacja i w ogóle Cytat:
![]() Dokładnie to tam chyba jedno dziecko było ale to straszne nie wiem co ludzi popycha do takich poczynań...
|
|
#4938 | |
|
|
Cytat:
dziękuję, płaszczyk ma 58% wełny więc myślę, że będzie ciepły, żałuję tylko, że nie ma stójki, bo byłoby cieplej, no ale mam wielgaśną ciepłą białą chustę i myślę że załatwi sprawę zazdroszcze nowych CH, u nas to nowe otorzyli ale w sumie nie ma sklepów na których mi najbardziej zależało..
|
|
|
#4939 |
|
Zakorzenienie
|
Juz zostawilam info na gg
napewno jej nie skresle bo jest dla mnie jak siostra a to ze ma meza idiote to bywa.Szare rajtki tez by byly fajne Aguś. W Ostrolece bylam pare razy wujo pracowal w tych zakladach papierniczych. Teraz niestety juz nie zyje ale jego dzieci sa baaardzo fajne.Koduś z tym centrum handlowym to fajnie. Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-13 o 15:00 |
|
|
|
#4940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem na który się zdecydować! idą ramie w ramie Idę do koleżanki na gorącą czekoladę
|
|
#4941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i spotkac się ze mną !
|
|
#4942 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tez pokaż![]() dokładnie ![]() Cytat:
![]() Ja też mam taką jedną sztuke z SH i zastanawiam sie czy do kozaków pasuje ![]() Cytat:
![]() miłych pogaduszek Sas ![]() A co dużych siedzisk sklepów to ja wiem że sporo osób ich nie lubi, ścisk, tłok, hałas itp. ale ja je lubię za jedną ważną dla mnie rzecz - godziny otwarcia!!! Jak się pracuje min., do godziny 16 a sklepy na mieście do 17 otwarte to co ja zdążę kupić?
|
||||
|
|
|
#4943 |
|
Zakorzenienie
|
postaram sie A ja lubie CH lubie te tysiace sklepow w jednym miejscu. W Tokio jest tylko jedno i to bardzo daleko odemnie wiec chodze do takich pojedynczych sklepow,ale sa otwarte do 22 wiec bardzo dlugo.Aaa nie pisalam ze piwo bylo udane
Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-13 o 15:19 |
|
|
|
#4944 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4945 | ||
|
|
ups, ja nie wiedziałam, że to zaraźliwe
![]() Tak własnie się zastanawiam nad szarymi albo czarnymi, jedne z tych dwóch. Sas na żółte nie mam odwagi, jakoś nie widze w tym siebie ![]() Smacznego! i miłego popołudnia Zaraz pokaże zdążyłam zrobić zdjęcia jeszcze zanim mama robiła pranie. Ja jazdę na szary mam już do roku, zaczęło mi się jak byłam w Anglii i trwa do dziś generalnie polubiłam takie spokojne kolory, biały czarny i szary klasyczne Cytat:
![]() Pójdę w niej w tygodniu na uczelnię skoro zatwierdziłyście ![]() Pokaż swoją Cytat:
a ja myślałam że w Tokio to jedno obok drugiego !
|
|
|
#4946 |
|
|
Szara
![]() strasznie mi się spodobała! W ogóle to chyba przekonałam się do spódnic, a co tam, nie będę chować swoich patyków
|
|
#4947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W zasadzie od zawsze mam brązy, zgaszone biele, beże, czarny i czasem wyskocze z jakimś kolorem np. żółty ![]() Nie lubię ubierać sie za ciemno której i tak nie mam ) zrobię przy okazji ..dzisiaj ja dziś mierzyłam dokładnie taką w logoshopie za 29zł. ale jakoś nie mogłam się zdecydować ![]() Teraz gdy mam "fajne" kozaki to aż chce mi się spódnice zamiast spodni nosić tylko tych spódnic na tą porę roku brak w szafie![]() Tylko niech mieszkanie się trochę nagrzeje bo mamy 15,5 stopni Jak sie zrobi cieplej to się poprzebieram ![]() Ag !!! ta szara jest boska!!!! Nie masz wcale takich chudych patyków do kozaków i kryjacych rajstop idealnie Zresztą ja bym wolała mieć lekko za chude nóżki niż za grube ![]() idę porobić coś pożytecznego ![]() wpadnę wieczorkiem
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-13 o 16:29 |
|
|
|
|
#4948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Superrr jest !!! koniecznie musisz zaczac chodzic w spodniczkach objadłam się żelkami co tutaj taka cisza?
|
|
#4949 |
|
Zakorzenienie
|
no! w końcu zrobiłam zdjęcia
Ale!! proszę mi wybaczyć te mazy, kropki i inne dziadostwa na lustrze Ja je myłam przed robieniem zdjęć a jak zgrałam zdjęcia na kompa to się zszokowałam skąd to się wzieło w pokoju mam ciemno i musiałam na mocnej lampie zdjęcia robić ![]() ( a nie chce mi się drugi raz robić )Wklejam "surowe" zakupy ![]() aha nie ma tu spodenek czarnych za kolano ![]() Koziołki zapraszam do albumu (prywatnego) - tam są na mnie ![]() Aniołka kupiłam dzisiaj..dla siebie Wisi na lampie![]() za 5 zł. urzekły mnie jego zwisające, zgrabne nóżki rajstopy jakoś inaczej na mnie wyglądają, tzn. wzór nie jest tak fajnie widoczny
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-13 o 19:12 |
|
|
|
#4950 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
uwielbiam takie fasony i ten kolor!! Aaaaaaaaaaaaaaa też taki chcę!!Cytat:
Bardzo ładnie w niej wyglądasz, ja bym nosiła!Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny witam! Na wstępie chciałam kolejny raz podziękować za trzymanie kciuków - udało się Poszło gładko, znalazłam cytaty w niecałe 3 minuty. Dzięki, dzięki, dzięki Zaraz znikam bo mam masę prasowania ale za to jutro pokaże Wam zaległe nabytki z lumpka Jestem padnięta, zmęczona a tu posprzątać trzeba w pokoju no i poprasować. O 20 leci Brus Wszechmogący - uwielbiam ten film ale pewnie będzie troszkę ocenzurowany i nie będzie słów typu "dupa" ![]() Po pa Koziołki!! |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.

ale ta sukienka jest taka fajna i taka sexi.. i nie wiem 
najlepiej szara.
ze prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie i czy warto kontynlowac zwiazek przyjacielski jak nie ma sie wsparcia w trudnych chwilach od tej osoby.
Dam Wam znać co obstawił mój Tżcik 

nawet zwykłe przywitanie i co słychać i w ogóle... ehhh. Nie fajnie z jej strony. A Ty się do niej odzywałaś w ciągu tych 5 tyg?
małe miastko moje bo na 50 tyś osób.... a takie cyrki....

ale pozytywnie ..ach te szaleństwa młodości
Może ma jakieś problemy?...ale wtedy to tym bardziej powinna się z Tobą skontaktować.