|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
Cytat:
Jaga hehe niezła ta dziewczyna Ja tam nic nawiązującego do glanów w Twoich zaproszeniach nie widzę. W ogóle to gdzieś przeoczyłam, że sama je robiłaś. Myślałam, że je zamawiałaś. Jak dla mnie są proste i eleganckie Natomiast te zaproszenia za kilkanaście złotych, do których był tu link zupełnie mi się nie podobają... nie widzę w nich nic co by uzasadniało tak wysoką cenę. Za to super jest ta piosenka z horroru Bloody Marry
|
|
|
#2732 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
ZA MIŁOŚĆ TWĄ.........KURCZE NIE MOGĘ SIĘ POZBYĆ TEGO REFRENU Z GŁOWY.Oglądałam te drogie zaproszenia...nic specjalnego.Ja chcę zrobić sama dla rodziców zaproszenia ale nie mam pomysłu.JAGA a gdzie można zobaczyć twoje zaproszenia?Bo jestem ciekawa efektu.OK już znalazłam....mi osobiscie takie zaproszenia się nie podobają tzn chodzi o styl ale wogule nie wyglądają zebyście sami je zrobili.Są ok.Myśle,że ta dziewczyna żuciła się na ciebie z pazurami bo pozazdrościła ci kreatywności
W końcu się doczekałam Michalinka jest już na świecie Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2008-12-13 o 13:16 |
|
|
|
#2733 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
hihih ![]() Cytat:
![]() a u mnie dalej remont.. dzis pan skonczyl.. w poniedzialek przyjdzie zafugowac i pomalowac jedna sciane ta na ktorej zrobil gladz... ale co najwazniejsz ejuz sie niebedzie kurzyc i mige sprzatnac u mnie u babci i w lazience... no i wstawic wkoncu gazowke i zlew bo akurat te miejsca sa zafugowane... no i bedzie normalny obiad ![]()
|
|
|
#2734 | |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki
Cytat:
nie wiem co sie z nami dzieje czy to przemeczenie ..nie mam pojecia klocimy sie o glupie rzeczy a te klotnie przeradzaja sie w cos okropnego..tzn nie robimy sobie krzywdy ale jedno idzie w jedna strone drugie w druga...boje sie ze kiedys sie rozejdziemy tylko ze wtedy juz nie latwo bedzie powrocic dnaszego domku teraz juz jest okey mam nadziee, ze ten urlop w polsce dobrze nam zrobibuziaki
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#2735 |
|
Zakorzenienie
|
ja wróciłam od TŻ musiałam stać na mrozie i patrzec jak przykręca nadkola w aucie jeszcze się obraził że nie zaglądam ze pojechałam wcześniej myślałam że zamarzne
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
![]() Heh, dziewczyna jest niesamowita po prostu. Teraz zaczela odwracac kota ogonem, ze z tymi glanami to jej niby chodzilo, ze moje zaproszenia nawiazuja do gotyku, maja styl... szlachecki. Sorry, ale jak dla mnie glany nie maja nic wspolnego ze stylem szlacheckim. Napisala jeszcze, ze jej sie moje robione w wordzie i tak sie nie podobaja i ze ona zle by sie zle czula jakby takie dala gosciom. Na co jaj jej odpisalam, ze jak ta to ok, tylko, ze ja nie widze roznicy miedzy jej a moimi zaprszeniami, bo u niej tez jest tylko sam tekst. W zwiazku z tym ktos musial je obrabiac w wordzie i drukowac, tak samo jak moje. :P No i zauwazylam, ze czesc ludzi mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem i z logicznym mysleniem. Nie dosc, ze facet posadzil mnie o to, ze mu wmawiam, ze jego wybor jest zly (a ja tylko napisalam spostrzezenia co do jego wynajetego auta, nad ktorym sami sie zastanawialismy - chodzilo o to, ze wg mnie para w acuie, ktory on wynajal wyglada na matulki; ale i tak dalej bralismy go pod uwage; no i ze dokonalam poprawki co do jego spostrzezen - twierdzil, ze to nasze auto jest tyci, ciasne i wogole i dwudrzwione - ja tylko na potwierdzenie jego mylnosci wkleilam zdjecia by moj sam zobaczyc, ze sie myli). Za chwile dostalam PW z zenujaca wiadomoscia o moim podpisie (mam specjalne haslo, ktore generuje rogram i zamiast slowa, ktore wstawilam pojawia sie imie uzytkownika, ktory w danym momencie czyta moja wypowiedz, ale tylko z jego profily to widac). Przeczytalam caly esej dotyczacy tego, ze moj opis staje sie zenujacy, ze nie rozumie co popycha ludzi do takich zloscilosci (w opisie bylo napisane wczesniej, zeby sie usniechnac, bo dzien bez usmiechu jest dniem straconym), ze zapewne czuje nienawisc do swiata, ze moze brak mi zajecia, ze sie wtracam w innych zycie, ze mam manie przesladowcza itp.
|
#2737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2738 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam 2 warstwowy jeden 2,5 metra pozniej sie odpina i mam do pupci ![]() ja tez Cytat:
![]() odkupiłam na allegro od dziewczyny ...super jest...w ogole jak nowy wyglada
|
|
|
#2739 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeny Jaguś zostaw do forum w diabły i pisz z nami
|
|
|
#2740 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super wygladasz ![]() Cytat:
powodzenia na pewno wam sie uda no ja zadko tutaj jestem a co dopiero tam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
jaga ta twoja kolezanka jest dziwna Cytat:
|
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry gadułki
![]() co do obraczek to nam sie podobaja takie: http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,141 a my jutro mamy przedostatnie nauuki -jeszcze raz i z głowy będzie
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2742 |
|
Zadomowienie
|
my też, my też
fajne obrączki
|
|
#2743 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
nadrabiam zaległości...zostało mi jeszcze 30 stron
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
oj tam gadasz !! chudzinka i tyle ![]() witaj z nami ![]() Cytat:
Cytat:
ja dalej nadrabiam
|
|
|
#2744 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2745 |
|
Zakorzenienie
|
w końcu nadrobiłam uff...
A propo glanów ja mam do tej pory w szafie i czasem je zakładam
|
|
|
|
#2746 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie tak no dokladnie ja na mikolaja i pod choinke dostalam konia Cytat:
Cytat:
w koncu
|
|
|
#2747 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki, co wy macie do glanów? piszecie tak, jakby posądzenie o ich noszenie Jagi było jakimś zniesławieniem i obrazą majestatu....ja glany mam i chodze i mi dobrze w nich
|
#2748 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() http://www.dancingsantacard.com/?santa=162252
|
|
|
#2749 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
schodziłam, chyba trzy pary teraz niestety już troszku jestem za stara i glany mi nie pasują....tzn. nie pasuja też z racji wykonywanego zawodu, ale byl taki czas kiedy kategorycznie stwierdziłam, że w bialych martensach ( w zastępstwie glanów) pójdę do slubu...
|
|
|
#2750 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
ladne
bardzostrippi kiedy ja ci mowie ze jestes piekna... pamietaj ze jakcos to zawsze tu jestesmy... gadalam z kolezanka z uczelni ktora uczy nas na kursie tanca i ta moja pisenka tzn moj utwor na 1 taniec to jest samba.. i ona go tanczyla jako sambe konkursowa jak dostala sie do wyzszej klasy tanecznej.. i ze tez go uwielbia... powiedziala ze zrobi nam taki uklad ze na konkurs bedziemy mogli isc.. ale mamy juz go zaczac cwiczyc w kwietniu i ze da nam wycisk ale bedziemy zadowoleni ![]() az sie boje.. no i ogladala moja sukienkE slubna i powoiedziala ze jak do samby szyta![]() kurde ale mam dobry humorek ![]() uciekam ze znajomymi do knajpki buziaki
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2008-12-13 o 18:55 |
|
|
|
#2752 |
|
Zadomowienie
|
STRIPPI za nasze obrączki daliśmy 1000zł.Te na zdjeciu są APART-u ale nasze są identyczne tylko innej firmy więc tansze.Wiecie co...oglądam zdjęcia ślubne na NK dziewczyny której nie znam ale wam powiem,że masakra!Jak można iść do ślubu z tak wielkimi odrostami!Jeszcze włosy na jasny blond a naturalne ciemne!tragedia
W końcu się doczekałam Michalinka jest już na świecie Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2008-12-13 o 19:16 |
|
|
|
#2753 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziewczyny, co za masakra już 2 dzień mam taki katar, że aż mi oczami leci...kicham, smarkam i mam wszystkiego dość...strasznie mnie to męczy dla poprawienia humoru, wybieram pisenkę na nassz pierwszy taniec...teraz tylkoczekam na akceptację mojego TŻa myslę o Karolinie Kozak i pisence razem zestarzejmy się GOO GOO Dols Iris - nasz faworyt Savage Garden - truly, medly deeply Michael Bolton- when a man loves a woman jest jeszcz kilka innych, bardzo ładych ale te 4 są głównie brane pod uwagę
|
|
|
#2754 |
|
Wtajemniczenie
|
N.ik.a też uwielbiam goo goo dolls i savage garden
![]() Aha, i jeśli chodzi o zniżki w aparcie, teściowa też ma ta kartę (bodajże 10% upustu) i niestety apart jest cwany i zauważ, że obrączki są przez cały rok w tak zwanej "promocji" niby na 20%, a rabatów nie można łączyć...Byliśmy w trzech salonach i wszędzie te same odpowiedzi. Także dobrze by było jak byście się upewnili.
|
#2755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo osoby chodzace w szpilkach sa cacy a w glanach be. No sorry, ale nie po okladce osadza sie ksiazke, ale na podstawie jej zawartosci.Poza tym, co maja glany to stylu szlacheckiego? Czy stylu szlacheckiego do gotyku. To roznica setek lat! To tez swiadczy o znajomosci tej dziewczyny historii (sama za historia nie przepadalam, ale wiem jakie po sobie nastepowaly okresy). To tak jakby porownywac styl z czasow "Pana Tadeusza" do sredniowiecza. ![]()
|
|
#2756 |
|
Zakorzenienie
|
och laseczki bylam dzis poumawiac sie na mierzenie sukienki slubnej
jeju.... jakie slicznosci mają mialam nie zachodzic do jednego salonu a wlasnie tam najladniejsze suknie widzialam i juz sie napalilam tak na jedna, ze juz zaczynam pieniazki zbierac hehe we wtorek zaczynam rajd po salonach, a te najsliczniejsze dopiero 8 stycznia mierze.... nie doczekam sie chyba
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
misQa, to w jakich salonach bylas i do jakiego mialas nie zachodzic?
![]() A ja zakupilam wlasnie butki, mimo, ze kiecy nie mam. Co prawda uzywane, ale za taka cene to mysle, ze warto. Najzwyzej beda na zmiane. ![]() http://www.allegro.pl/show_item.php?item=498620 963
|
|
#2758 |
|
Wtajemniczenie
|
Jaga piękne buty!!! Też chciałabym coś w tym stylu
|
#2759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kumpela moja tak sie napalila na te sukienke co ja, ze zadzwonila do swojego faceta i powiedziala zeby po pierscionek lecial, bo ona sukienke juz znalazla a bylam jeszcze w tym na warszawskiej, obok fryzjera meskiego.... na branickiego w st. patrick czy jakos tak , i na malmeda, nad vipem na gorze. Nie zdążylam juz na legionowa zajsc bo tylko do 14 .... Jeszcze w tygodniu do kilku zajde, obejrze co maja
|
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
w mon cheri te kiece wypatrzylam i ide ja mierzyc we srode
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:44.

beznadziejny dzien i noc tez sie taka zapowiada
Ja tam nic nawiązującego do glanów w Twoich zaproszeniach nie widzę. W ogóle to gdzieś przeoczyłam, że sama je robiłaś. Myślałam, że je zamawiałaś. Jak dla mnie są proste i eleganckie

Sorry, ale jak dla mnie glany nie maja nic wspolnego ze stylem szlacheckim.
Nie dosc, ze facet posadzil mnie o to, ze mu wmawiam, ze jego wybor jest zly (a ja tylko napisalam spostrzezenia co do jego wynajetego auta, nad ktorym sami sie zastanawialismy - chodzilo o to, ze wg mnie para w acuie, ktory on wynajal wyglada na matulki; ale i tak dalej bralismy go pod uwage; no i ze dokonalam poprawki co do jego spostrzezen - twierdzil, ze to nasze auto jest tyci, ciasne i wogole i dwudrzwione - ja tylko na potwierdzenie jego mylnosci wkleilam zdjecia by moj sam zobaczyc, ze sie myli). Za chwile dostalam PW z zenujaca wiadomoscia o moim podpisie (mam specjalne haslo, ktore generuje rogram i zamiast slowa, ktore wstawilam pojawia sie imie uzytkownika, ktory w danym momencie czyta moja wypowiedz, ale tylko z jego profily to widac). Przeczytalam caly esej dotyczacy tego, ze moj opis staje sie zenujacy, ze nie rozumie co popycha ludzi do takich zloscilosci (w opisie bylo napisane wczesniej, zeby sie usniechnac, bo dzien bez usmiechu jest dniem straconym), ze zapewne czuje nienawisc do swiata, ze moze brak mi zajecia, ze sie wtracam w innych zycie, ze mam manie przesladowcza itp.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
A dziś wieczorem lub jutro jedziemy oglądać
-chodzi mi o tą dziewczynę która tak cię oceniła.Szkoda gadać.Popieram kolczyki svarowskiego

Ale ja tu tylko na chwile, by pochwalic sie, ze od wczoraj jestem przeszczescliwa narzeczona 
mialam nie zachodzic do jednego salonu a wlasnie tam najladniejsze suknie widzialam i juz sie napalilam tak na jedna, ze juz zaczynam pieniazki zbierac