![]() |
#4951 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Dziewczyny pomóżcie! nie wiem na który ten sweterek sie zdecydować
![]() ![]() ![]()
#4952 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kozaki są strrrrrasznie wygodnie i wogóle jestem z nich bardzo zadowolona ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() miłego wieczoru susanno ![]() Cytat:
![]() to zalezy czy wolałabyś lekko zaszaleć i mieć sukienkę ![]() ![]() obie rzeczy są ładne ![]() A co do moich póz w albumie ![]() ![]() ![]() ![]() zmykam . Będe później ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-13 o 19:22 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale ta tunika to taka, że raczej za krótka żeby ją samą nosić... może jednak porwę się na sukienkę... a na golfik namówię Tzta jakoś na urodzinki xD w końcu to niedługo ![]() Dobra Dobra ![]() ![]() ![]() A gdzie wybywasz? Gdzie w ogóle podziały się Koziołkowe-Laseczki? ![]() ![]()
![]() |
#4954 | |||
Zakorzenienie
|
sas, mi również podobają się obie rzeczy
![]() Ale jestem za praktycznością, więc wybieram sweterek ![]() I jeszcze tylko dodam, że mam go od kilku dni w obserwowanych aukcjach ![]() Cytat:
![]() Zazdraszczam, bo u mnie nie ma Pimkie ![]() Podobają mi się też obie spódnice i to jak w nich wyglądasz, więc NOŚ! ![]() Cytat:
![]() ![]() Bardzo spodobała mi się tam bielizna, ale dziś był taki tłok, że odpuściłam i przejdę się we wtorek coś upolować ![]() Cytat:
![]() Na dobrą sprawę to podłączam się do Was, bo czuję się z Wami bardziej zżyta niż z niejedną koleżanką ![]() Susanno, super, że koło poszło Ci dobrze ![]() kode, no właśnie miałam komentować Twoje pozy, ale rozumiem ich przesłanie ![]() Ja dla odmiany poszłam pooglądać kozaki a wróciłam z półbutami ![]() ![]() No i właśnie, gdzie jest madzia ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4955 |
Zakorzenienie
|
jestem
![]() a tu taaaaakie pustki ![]() ciekawe czy ktoś się tu jeszcze dzisiaj zjawi ![]() Madzia fajnie fotki na NK zamieściła ![]() ![]() A puchatka jaką fantastyczną fotkę wstawiła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4956 | ||
Zakorzenienie
|
Puszek wrócił
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ..coś takiego jaką Archi sobie ostatnio sprawiła ![]() Cytat:
![]() może odpoczywa ![]() mam nadzieję że jutro się tu zjawi i nam powie jak było ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-13 o 21:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4957 |
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() na fotki zapraszam narazie na n-k ![]() Jutro albo pojutrze dodam kolejne ![]() Dobranoc ![]() Jutro tu będę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4958 |
AGA :)
|
Jestem ja
![]() Tż był i oglądaliśmy filmy ![]() kode super zakupy! wszystko świetne! kozaki są bombowe i chyba mi się tez takich chce! ![]() masz prześliczną spódniczkę na zdjęciach w albumie (ta we wzorki ![]() a aniołek wiadomo - cudowny, lubię takie pierdutki ![]() a moja szara spódniczka z lumpka, za jakieś 6zł ![]() co do nóg to moje, jak moje, ale Twoje są naprawdę bardzo zgrabne! kobietooo !! ja przytyłam ostatnio ![]() ![]() ![]() ![]() sus ![]() ![]() nie mogę się doczekać zdjęć łowów, szczególnie kombinezonu ![]() saas ja obstawiam jednak ten krótszy golfik. A jeśli chcesz coś takiego co możesz nosić i do spodni i z getrami to poszukaj jeszcze takiej długości ![]() W każdym razie z tych dwóch aukcji swój głos oddaję na krótszy ![]() puchatko koniecznie pokaż buciki!! ![]() ja nie mam NK ![]() ![]() ale najpierw musi nam wszystko opowiedzieć !! ![]() ![]()
![]() |
#4959 |
Zakorzenienie
|
Sus gratulacje
![]() Aguś super ta spodniczka ![]() Kode uroczy aniolek ![]() ![]() Sas ja glosuje za sukienka ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-13 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4960 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na spódnicę się napaliłam, ale dziś znów jak zobaczyłam, że są po 100zł to odpuściłam ![]() Cytat:
![]() ![]() Obiecuję jutro fotkę butów - jak zapomnę przypomnijcie mi ![]() Edytowane przez puchatkowa Czas edycji: 2008-12-13 o 22:04 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4961 |
|
widziałam wczoraj w housie podobną spódnicę do Twojej kode,
ciemny jeans, taka prosta, świetna! i kosztowała 69zł. plus jeszcze 20% zniżki. Ale nie wbiłam się w xs ![]() więc nie wzięłam. puchatko zobacz, może u Ciebie jeszcze będą. Są naprawdę fajne. W ogóle w Promodzie widziałam prześliczną spódnicę, z tym że rozkloszowaną. Piękna była. ale jak zobaczyłam cene - 120zł, od razu straciła na uroku ![]() edit: madzi co tak wpadasz i wypadasz, a jakaś relacja? ![]() mu ty wszytskie czekamy ![]() ![]()
![]() |
#4962 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będziemy Ciebie tutaj wypatrywać jutro ![]() Może wstawisz kilka fotek do prywatnego albumu tutaj ![]() Dla tych koziołków co nie mają profilu (np. Ag ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale cena ![]() Cytat:
![]() hehe jak miło się czyta takie wyznanie i radość z tego powodu ![]() oooo Archi jest ![]() dzień dobry ![]() hmmm...wiem dlaczego! bo zazwyczaj w okularach Ciebie widziałam na fotkach ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Na spódnicę się napaliłam, ale dziś znów jak zobaczyłam, że są po 100zł to odpuściłam ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4963 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() We wtorek postaram się nadrobić (o ile jeszcze będą!) Cytat:
![]() ![]() Ogólnie to ja mam bardzo wrażliwe oczy i przy najmniejszych promykach już muszę się tajniaczyć ![]() A niech działa ![]() ![]() Zmykam kochane ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak jak napisałam w podpise zdjęcia, to jest ściągnięta do tyłu moja szeroka jeansówka ![]() Dziewczyny jeśli chodzi o pozy to wina jest ...lustra ![]() jest ono długie i wąskie ..dałam je na leżąco i chciałam się wpasować ![]() no i wyszło takie coś ![]() dobrze że to prywatny album ![]() TŻ mi zgrywa "lejdis" i będę dzisiaj oglądać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4965 |
|
ja tez już zmykam
![]() dobranoc ![]() jutro ostro zabieram się za pracę, więc jeśli rano się zjawię i będę ględzić, że mi się nie chce to proszę mnie wyprosić ![]() ![]() chciałabym chociaż zacząć ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#4966 | |
|
Cytat:
![]() chodziło mi poprostu o taki fason ![]() a Ledis fajne ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4967 |
Zakorzenienie
|
hop hop jest tu ktoś?
![]() edit: czy ktoś zauważył że zostały 33 posty do zamknięcia tej części ![]() mówię dobranoc i wracam oglądać ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-14 o 01:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4968 |
Zakorzenienie
|
Ale z Was spiochy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4969 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem
![]() W planach nie mam dziś pisania pracy bo na 15 wychodze na urodziny teściowej, więc nie będę się nawet rozkładać z tymi materiałami wszystkimi ![]() Chcę zakręcić włosy na prostownicę bo tak to tu Aga zachwalała ![]() ![]() ![]() Jak tam Ci się koduś podobał Lejdis ![]() Witaj archi z rana ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4970 |
|
Dzień dobry !!
![]() Faktycznie! zaraz nowa część! Matko, ale tak szybkoooo ? przecież niedawno zakładałam 4. no no nie tracimy czasu, jesteśmy chyba najbardziej aktywnym znakiem ![]() puchatko ależ jestem czułam, ze będziesz mnie potrzebować ![]() nie mogłam Cię więc zostawić ![]() Na fryzjerskim jest cały wątek dot. tego kręcenia, zaraz poszukam. tyko cos mi bardzo wolno net chodzi, na yotube też mozesz poogladac filmiki jak to zrobić ![]() ja robię tak, że biore pasmo włosów, prostownice trzymam piosnowo i obkrecam wokół własnej osi (z tym pasmem w środku), tam w watku jest dokladnie to pokazane z tego co pamietam bo tak na sucho to ciezko wytłumaczyć :/
![]() |
#4971 |
|
puchatko
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...le+prostownica dziewczyny mają tu też sposoby, że robią kółko i wsadzają na chwilę do prostownicy, ale ja jak sprónbowałam to poparzyłam sobie paluchy ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=68578 archi co porabiasZ? ![]()
![]() |
#4972 |
Zakorzenienie
|
Aga jesteś kochana, że wyczułaś, że ja tu Cię potrzebuję
![]() Znalazłam już sobie wątki i obejrzałam filmik na Youtube i muszę przyznać, że opisałaś ten proces bardzo dokładnie i rzeczowo ![]() Zobaczymy co mi z tego wyjdzie ![]() Najbardziej się obawiam o tył, bo ja mam dwie lewe ręce normalnie i nie umiem sobie robić czegoś tam z tyłu głowy ![]() ![]() ![]() Dzięki za pomoc ![]() PS. W takim razie nie będę wkładać palców do prostownicy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4973 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() później wrócę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4974 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
![]() Susanno gratulacje ![]() Sas oba golfiki śliczne, a ten dłuższy baaardzo kobiecy ![]() ![]() Aguś bardzo fajny płaszczyk, spódniczki śliczne ![]() Kode super te kozaczki! Mam nadzieję, że już w tym tygodniu będę się mogła wybrać na zakupy i też sobie takie upoluję ![]() ![]() Madziu czekamy na relację! Życzę wszystkim udanej niedzieli ![]()
#4975 | |
|
Cytat:
![]() Mi z tyłu głowy też zawsze najtrudniej to idzie, ale praktyka czyni mistrza ![]() ![]() tylko dobrze utrwal potem lakierem bo szybko Ci się rozwalą :/ w każdym razie mi się szybko rozwalają :/ jak ci jakiś nie wyjdzie loczek to poczekaj aż włosy ostygną, wyprósuj znowu poczekaj az będą zime i nakręć na nowo, od razu nie poprawiaj bo i tak nic z tego nie wyjdzie. Ja też teraz mam krótkie i dość fajnie to wygląda, tylko nie robie takich malutkich, mocnych bo w tedy wyglądam jak kudłaty dzikus ![]() ![]() Zmykam teraz pisac pozew o rozwód a potem może zabiorę się do pracy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4976 | |
|
Cytat:
![]() Ośko jeszcze nie ma przecen, u nas była noc wyprzedaży i było 20% taniej więc wzięłam, nie czekałam na przeceny bo został tylko 1 w moim rozmiarze, bałam się, że mi wykupią dlatego brałam za -20% ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też chcę tylko lekkie fale, ale co wyjdzie to wyjdzie ![]() To idę toczyć tą nierówną walkę ![]() Oooo jakie miłe zajęcie na niedzielę masz ![]() ![]() Cześć agniesiu i Osko ![]() edit: Ja to mam chyba dwie lewe ręce naprawdę. Zchodzę na dół a mój tata "o piorun strzelił w rabarbar" ![]() Ogólnie to muszę powiedzieć, że jestem zadowolona tylko z jednego loka ![]() ![]() ![]() Edytowane przez puchatkowa Czas edycji: 2008-12-14 o 11:55 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4978 | |
|
Cytat:
![]() to chyba tekst z bulinków ![]() ![]() nie zniechęcaj się, wiadomo że od razu nie wyjdą piękne loki, trzeba poćwiczyć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4979 |
Zakorzenienie
|
No nie zniechęcam się
![]() ![]() ![]() Zmykam bo muszę się do końca wyszykować na te urodziny ![]() A Ty Aga zdaje się miałaś pracę pisać, czy tam pozew ![]() Będę wieczorem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4980 | |
|
Cytat:
![]() i właśnie się biorę za pracę, zanim tż przyjedzie to może jeszcze coś sklecę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.