|
|
#5041 |
|
BAN stały
|
Dot.: Rossman - część III
dostanę moze w rossmanie Bell, Skin Matte Control All - Day Foundation, Bell, Korektor maskujący i fluid Kolastyna Satin make up ?
|
|
|
|
#5042 |
|
Konto usunięte
|
Kolastynę widziałam, a co do reszty nie jestem pewna.
|
|
|
|
#5043 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w R. nie ma kolorówki Bell.
|
|
|
|
#5044 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też nie ma kolorówki ani Bell ani Kolastyny a szkoda bo uwielbiam ten podkład Satin Make-up, zamówiłam właśnie 2szt na allegro
|
|
|
|
#5045 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ćmo Tobie też spodobał sie C-thru black ja go uwielbiam...(faceci tez go lubią )i tez kupiłam w takiej promocji![]() ja ostatnio zrobiłam tez duuuze zakupy w Rossmanku...prezentowe już ![]() Siostrze kupiłam ten mus matujący Lirene i odżywkę do paznokci Wibo na wzrost paznokci-jest rewelacyjna Dla siebie zel Garniera z pompką i serum Eveline na pośladki i brzuszek ![]() i jeszcze herbatke mroźny ranek i tusz Colosal... ![]() Cytat:
|
|
#5046 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec stwierdzilam, ze jak nie wyprobuje sama, to sie nie dowiem, a teraz krem w promocji wiec akurat na sprobowanie ![]() oliwka Hipp jest genialna, zachwycam sie nia dzis caly czas mialam do tej pory oliwke Bambino, oliwke Johnsona w zelu i oliwke Cleanic dzidzius [ta ostatnia jest ok i niedroga, mozna sprobowac] ale Hipp jest najlepsza - swietnie sie rozprowadza na ciele, jest OKROPNIE wydajna [czego sie balam, ze taka mala buteleczka za taka cene, a tu ociupinke wystarczy na cale nogi ], swietnie pachnie i nawilza, nie pozostawiajac takiego tlustego filmu na ciele jak inne oliwki ![]() Cytat:
![]() u mnie tez nie ma bell w zadnym, a podklad kolastyny chyba w jednym widzialam, ale nie pameitam w ktorym
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
||
|
|
|
#5047 |
|
Raczkowanie
|
pani ćma, a mogłabyś jakoś bardziej opisać ten zapach?
|
|
|
|
#5048 |
|
Zakorzenienie
|
a ile kosztuja te perfumy w promocji i bez?
|
#5049 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#5050 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, tak zachwalacie to...
kusicie, oj kusicie
|
#5051 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nie mam zdolnosci by dobrze opisac zapach, trzeba po prostu powachac
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13054a emerald tez jest cudowny, tylko jak dla mnie - bardziej na wiosne
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
#5052 |
|
Rozeznanie
|
Ja tez mogę jeszcze trochę opisać...jak dla mnie jest bardzo uwodzicielski
pięknie się rozwija...nie jest ani kwiatowy, ani świeży, ale tez nie jest ciężki... ja go uzywam czesto na co dzien, chociaz zgadzm sie z wiekszościa ze jest to idealny zapach na wieczórjeszcze poczytajcie recenzje ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-diamonds.html
|
#5053 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#5054 |
|
Konto usunięte
|
a sa testery tego zapachu w R?
|
|
|
|
#5055 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;10065667]a sa testery tego zapachu w R?[/quote]
Są Ja się wczoraj psikałam Amethystem z serii C-Thru i bardzo mi się spodobał, ale spróbuję dziś tego Diamonda skoro tak polecacie
|
|
|
|
#5056 |
|
Konto usunięte
|
Ja dzisiaj kupiłam szampon i żel pod prysznic Lilliputz w jednym, sojowy balsam do ciała AA i różne drobiazgi do domu. Chciałam powąchać to Black Diamond skoro tak zachwalacie, ale nie było testera
Do Pearl Garden też się nie dostałam, bo stała tam sobie Pani, która zasłoniła całą półkę z perfumami jakby była sama w sklepie
|
|
|
|
#5057 |
|
Konto usunięte
|
black diamond jest sliczny
|
|
|
|
#5058 |
|
Konto usunięte
|
W takim razie może skusze się w ciemno
|
|
|
|
#5059 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#5060 |
|
Konto usunięte
|
Ja w ciemno kupiłam JdP Halloween i jestem oczarowana. Patrząc na nuty Black Diamonds powinny mi się spodobać.
|
|
|
|
#5061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#5062 |
|
Konto usunięte
|
byłam dziś w dwóch Rossmannach, robiłam zakupy na raty, bo w pierwszym zapomniałam o paru rzeczach.
![]() kupiłam: *Lactacyd z pompką *peeling przecitrądzikowy St Ives *lakier do włosów Taft granatowy *szampon Elseve różowy light *szmapon Elseve biały, dodający objętości i jeszcze wybrałam sobie zestaw Garniera dla wrażliwców z kremem, dwufazowcem i kremem do rąk za 31.99. dostanę pod choinkę.
|
|
|
|
#5063 |
|
Raczkowanie
|
Hej, mam pytanie, wie ktoś może w którym z warszawskim rossmannów dostanę:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=22538 ^^ |
|
|
|
#5064 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5065 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam sie z dziewczynami co do Black diamond są prześliczne
mam sentyment do tego zapachu bo dostałam je od TŻ któremu również bardzo się podobają A moją nową miłością jest niedawno zachwalany krem Lilliputz, używam do ciała i do twarzy i sprawdza się świetnie nie zapycha, nawilża i pięknie pachnie |
|
|
|
#5066 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() 1. Tak, użyłam wyszukiwarki. 2. To do rzeczy : Dostałam dziś na prezent zestaw z Rossmana -[lawendowe] żel pod prysznic, sól do kąpieli, lotion do ciała i scrub do ciała. I okazało się po otwarciu, że żel ma dziwną konsystencję - galaretki. Pachnie ładnie. Czy taka miała ona być w zamierzeniu taka, czy po prostu jest zepsuty? Daty nigdzie nie ma, jedynie na spodzie cyfry - 25 07 08.
|
#5067 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
jak mnie tu dawno nie było.
![]() ale musiałam sobie zrobić przerwę od wizażu. za to w Rossmanie bywam regularnie, zwłaszcza, że muszę tylko zejść na dół i już jestem w R. ![]() jutro idę po zestaw Adidasa, dla TŻa. dla siebie jedynie jakąś pomadkę ochronną do ust i tyle. odwyk mam.
|
|
|
|
#5068 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5069 |
|
Wtajemniczenie
|
ojj tak C-thru Black Diamonds są przecudowne
. Zakochalam się w nich już spory czas temu, wtedy byłam trochę za młoda na używanie tego zapachu. Teraz wolę wysokopołkowe perfumy, ale może kiedyś się skuszę na jakąś małą flaszkę skoro mówicie, ze trwałe ![]() u mnie bieda , więc do Rossmanna zaglądam li i jedynie, zeby kupić jedzenie dla kota. Ostatnimi czasy nabyłam jedynie Colossala, Plastry do depilacji Rossmanowskie, Herbatkę wiśniowo - bananową i żel Isany kokosowy Swoją drogą to jest może u Was limitowany żel Isany tak zwany "sernikowy" ? Niestety, mimo, że używałam oszczędnie (jedynie na specjalne okazje ) to skończył się i tęsknie za nim
|
|
|
|
#5070 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sobie sprawiłam C-Thru Aqua Marine
Mój naj naj najulubieńszy Black Diamonds też sympatyczny, ale mam pełno słodkich już
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

kupilam:

mialam do tej pory oliwke Bambino, oliwke Johnsona w zelu i oliwke Cleanic dzidzius [ta ostatnia jest ok i niedroga, mozna sprobowac]

Do Pearl Garden też się nie dostałam, bo stała tam sobie Pani, która zasłoniła całą półkę z perfumami jakby była sama w sklepie

mam sentyment do tego zapachu bo dostałam je od TŻ któremu również bardzo się podobają
, więc do Rossmanna zaglądam li i jedynie, zeby kupić jedzenie dla kota. Ostatnimi czasy nabyłam jedynie Colossala, Plastry do depilacji Rossmanowskie, Herbatkę wiśniowo - bananową