|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 |
Konto usunięte
|
Dot.: Prezenty dla TŻa- Towarzysza Życia
laskiii błagam was pomózcie mi bo leże i kwicze;/
mój Tż to typ podrywacza.ale ale nie tak łatwo. Hip hopowiec! czyli wsZzelkie zegareczki łancuszki i szerokie czapeczki odpadają bo to jest hip hopowiec ale nie w stylu Tede lecz np hmm Eldoki ![]() no i co? no i np rok temu kupiłam mu płyte hh + game pada;] tym padem to sie sama pokrzywdziłam bo potem psize a od mi nie odpisuje.pytam co robił a on :grałem w tym rokuz amówiłam mu płyte Fokusa(ale on wie że ją dostanie) i co ejszcze? niemam pojecia co mu kupić;/ kupiłabym fajny zestaw jakiś krem po goleniu itp ale gdzieś keidyś czytałam zę facet jak dostaje kosmetyki to ma wrażenie że mu mówimy że "śmierdzi" ;] myślałam nad bezprzewodową klawiaturą bo nigdy nam sie nie chce wstawać przełączyć film ale no niewiem. macie jakies rady? |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
żona
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
Dziewczyny pisalyscie o zrobieniu prezentacji dla ukochanego
![]() W jakim programie zrobic? zeby powstal sliczny filmik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Konto usunięte
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
Laskiii błagam was pomózcie mi bo leże i kwicze;/ juz psize na 2 forum ;]
mój Tż to typ podrywacza.ale ale nie tak łatwo. Hip hopowiec! czyli wsZzelkie zegareczki łancuszki i szerokie czapeczki odpadają bo to jest hip hopowiec ale nie w stylu Tede lecz np hmm Eldoki no i co? no i np rok temu kupiłam mu płyte hh + game pada;] tym padem to sie sama pokrzywdziłam bo potem psize a od mi nie odpisuje.pytam co robił a on :grałem w tym roku zamówiłam mu płyte Fokusa(ale on wie że ją dostanie) i co ejszcze? niemam pojecia co mu kupić;/ kupiłabym fajny zestaw jakiś krem po goleniu itp ale gdzieś keidyś czytałam zę facet jak dostaje kosmetyki to ma wrażenie że mu mówimy że "śmierdzi" ;] myślałam nad bezprzewodową klawiaturą bo nigdy nam sie nie chce wstawać przełączyć film ale no niewiem. On mi powiedział zę chce statyw pod mikrofon (no nie no bez rpzesady,to troche dziwne) macie jakies rady? |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
żona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Rozeznanie
|
![]() i http://peb.pl/poszukiwania/153516-tu...miere-cs3.html i ..polecam forum peb.pl ale to tak tylko do wiadomosci wlasnej bo linkownia ladna powinna dzialac dlugo ![]() edit: czy uwazacie ze upieczone ciastka w ksztalce serc w metalowej puszce obwiazanej tylko kokardka(widzial ktos takie puszki teraz?^^w carrefurze i tym drugim nei wiem jak on sie nazywa real/geant-nazwe zmeiniali i nei wiem ktory teraz tam jestXD- ich nie ma) beda dobrym pomyslem na walentynki? bo mam ograniczony budzet dosc mocno i jak nie beda dobrym pomyslem to musze juz teraz wymyselc cos innego:P
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil." podczytuje: http://slawek34.blog.onet.pl/ i http://dwojako.blog.onet.pl/ od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09 Edytowane przez ona2008 Czas edycji: 2008-12-14 o 16:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli nie dostaniesz puszki to zasze mozesz kupic pudelko - sprzedaja takie specjalne kolorowe pudelka do prezentow, sa dosc pozadne, mysle, ze na ciastka tez sie nada ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2258 |
Zakorzenienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10077224]
kupiłabym fajny zestaw jakiś krem po goleniu itp ale gdzieś keidyś czytałam zę facet jak dostaje kosmetyki to ma wrażenie że mu mówimy że "śmierdzi" ;] macie jakies rady?[/quote] To musialo byc zdecydowanie w jakiejs glupiej gazecie typu Bravo. Jeszce nie slyszalam takiej opinii, zaden powazny facet by tak nie pomyslal gdyby dostal kosmetyki w prezencie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Rozeznanie
|
prosze bardzo nie jest moj tylko z j forum(moze nawet z wizazXD)^^pudelka... ok , dzieki to ide zwiedzic..ikee^^
a co do szukania to musialoby nie byc rodzicow tz i musialabym go wyslac po jakas skomplikowana herbate(jak ma rpsote zamowienie to w trakcie robienia jeszcze wraca do pokoju ) zeby miec wolna reke.. nie mieszkamy razem bo studia w miescie obok ![]()
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil." podczytuje: http://slawek34.blog.onet.pl/ i http://dwojako.blog.onet.pl/ od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2260 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nieeeee Cosmopolitan ;] chyba mu kupie jakis fajny zestaw bo następnego dnia pogoleniu ma bardzo yyy pokropkowaną twarz A jakieś propozycje? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Zadomowienie
|
Dot.: prezent dla brata
Z bratem zazwyczaj mam problem, ale w tym roku jest rozwiązany - dostanie komplet bielizny termoaktywnej na narty + skarpety narciarskie, bo sam sobie zażyczył
![]()
![]() |
#2262 |
Rozeznanie
|
jesli te kropki to jest to o czym mysle takie zaczerwienienia jakby to szukaj balsamu lagodzacego podraznienia(wiec nie jakies mietowe czy cos bo moze szczypac)
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil." podczytuje: http://slawek34.blog.onet.pl/ i http://dwojako.blog.onet.pl/ od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wg.mnie takie kostki moga ograniczac widocznosc podczas jazdy .. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
![]() Nigdy nie narzekał, a nie jest zwolennikiem wieszania czegokolwiek na lusterku ![]()
![]() |
#2265 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a ile kosztuje zrobienie tego kalendarza A3 ze zdjęciami własnymi w Empiku? I czy można np. jakieś napisy dodać z boku zdjęcia jeśli jest pionowe?
![]()
#2266 |
Rozeznanie
|
U mnie już postanowione - Mój TŻ dostanie ode mnie maszynke do strzyżenia Philips'a
![]() ![]() ![]() Ale rozmyślam jeszcze nad Kubkiem, poduszką, albo breloczkiem z Naszym wspólnym zdjęciem (w przypadku poduszki - z Moim zdjęciem) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Raczkowanie
|
A ja w koncu sie zdecydowalam na dwie ksiazki Cejrowskiego + prenumerata National Geografic,bo z niego to taki pasjonat ciekawych i egzotycznych miejsc..Zastanawialam sie tez nad albumem ze zdjeciami starych samochodow i tam sa opisy tych samochodow..widzialam w jakiejs ksiegarni..ale w koncu sie nie zdecydowalam..do tego dokupilam gre erotyczna,ale on o niej wie..i mysle,ze bedzie fajnie i ze sie ucieszy..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Rozeznanie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10077224]laskiii błagam was pomózcie mi bo leże i kwicze;/
mój Tż to typ podrywacza.ale ale nie tak łatwo. Hip hopowiec! czyli wsZzelkie zegareczki łancuszki i szerokie czapeczki odpadają bo to jest hip hopowiec ale nie w stylu Tede lecz np hmm Eldoki ![]() no i co? no i np rok temu kupiłam mu płyte hh + game pada;] tym padem to sie sama pokrzywdziłam bo potem psize a od mi nie odpisuje.pytam co robił a on :grałem w tym rokuz amówiłam mu płyte Fokusa(ale on wie że ją dostanie) i co ejszcze? niemam pojecia co mu kupić;/ kupiłabym fajny zestaw jakiś krem po goleniu itp ale gdzieś keidyś czytałam zę facet jak dostaje kosmetyki to ma wrażenie że mu mówimy że "śmierdzi" ;] myślałam nad bezprzewodową klawiaturą bo nigdy nam sie nie chce wstawać przełączyć film ale no niewiem. macie jakies rady?[/QUOTE] Jeżeli w stylu Eldoki to rozumiem, że jest bardziej hmmm... normalny? ![]() Idz np do andegranda, albo jak nie wiesz czy w Twojej miejscowości jest to zamów co na ich stronce: http://www.andegrand.pl/ i wejdź w dział np Skateshop może znajdziesz coś dla Niego. Z drugiej strony nie kieruj się tylko Jego stylem ubierania... bo jakbys miała co roku kupowac Mu cos zwiazanego z hip hopem to uwierz mi, że i On by się w końcu znudził... ;D Może kup Mu jakieś fajne perfumy? Ja osobiście proponuję Lacoste czerwoną, albo Mexx Ice touch ![]() Może rzeczywiście kup mu kosmetyki, wątpię, że pomyśli że to jakaś aluzja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
sadze ze na necie/allegro znajdziesz taniej niz w empiku czy fotojokerze
|
![]() ![]() |
![]() |
#2270 |
Raczkowanie
|
Dot.: własnoręczny album - Prezent dla niego
wg mnie, jeśli facet kibicuje jakiemuś klubowi, najlepszym prezentem będzie koszulka zespołu, który tak ubostwia z jego nazwiskiem i jakims specjalnym numerem (np. dniem twoich urodzin)
bedzie sie ceiszył jak dziecko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Konto usunięte
|
Teraz ejstem w kropce.
Nie wiem czy kupić mu jakiś zestaw z kremem czy np w Carrefourze ejst zestaw z maszynką (nie pamietam jakiej firmy ale ci sportowcy są na pudełeczku ![]() ona2008 to są takie kropki jakby go wypryszczyło ;] ale to sie robi jak mu odrastają włoski |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: Ale nie, sprawdziłam na All i tam kalendarz, który chciałam zamówić, kosztuje 62zł. Dodać wysyłkę to na jedno wychodzi, a będzie szybciej w Empiku. A jaka jest jakość tych kalendarzy, druku?
Edytowane przez mOna01 Czas edycji: 2008-12-15 o 08:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Zadomowienie
|
![]() Myślałam tez o fajnym pasku z ciekawą klamrą ale niestety ciężko znaleźć coś niebanalnego.
![]() |
#2274 |
Przyczajenie
|
Dla swojego faceta to ja wtym roku kupie telefon, bo zgubil ostatnio i chodzi zjakims rupieciem.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10086239]
ona2008 to są takie kropki jakby go wypryszczyło ;] ale to sie robi jak mu odrastają włoski[/quote] moj ma to samo ![]() ![]() ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2278 |
Wtajemniczenie
|
oj to nie wiem... wg mnie może poprawić na chwilę stan skóry a potem żeby nie było gorzej. najlepiej się przekona na własnej skórze
![]()
![]() |
#2279 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny, ja na szczescie prezent dla mojego mezczyzny juz mam. Moze nawet przyniesie on wiele obustronnych korzyści i np. zakonczy ciagle spory o miejsce do palenia w naszym domu
![]() Kupilam mojemu TŻ poradnik o rzucaniu palenia. Można go dostac tutaj http://www.empik.com/prosta-metoda-j...otName=BoxSale Jest tez wersja tego poradnika dla kobiet, którą zamierzam sprawić tesciowej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Raczkowanie
|
Ja kupiłam lornetkę .. bo mój TŻ każdą wolną chwilę spędza na łonie natury wędkując .. Ja również skorzystam z prezentu, bo jak jestem na rybkach to ciągle mi pokazuje jakieś ptaszki na drzewach, których nie widzę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.