Scent Bar VI - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-14, 12:37   #4261
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka
Dot.: Scent Bar VI

Cytat:
Napisane przez annmarie Pokaż wiadomość
Madzik, a ile godzin już wyjeździłaś?

Aniu - 8. Nie chodzi o godziny, Chodzi o to, że wszystko mi się pimkoli i będzie pimkolić jak będę miała wyjeżdżonych tych godzin 30. Brak mi jakiejś koordfynacji ruchowej - nie umiem zmieniać biegów nie patrząc na nie, źle wymierzam odległość gdzie mam się zatrzymać, jak się zdenerwuję, zamiast po hamulcach daję po gazie. I czuję, że wyjeżdżone godziny tego nie zmienią Ja albo nie nadaję się na kierowcę, albo będę nim z duuuuuuuużym opóźnieniem

Vesenko
- najbardziej jestem zła na siebie Jak już pisałam nikt mnie do tego nie zmuszała, sama chciałam. Jestem zła na siebie, bo robię błędy, które po 8 h są wręcz niewybaczalne i bezmyślne. Próbowałam ćwiczyć z ojcem - skończyło się wracaniem do domu na piechotkę, bo tata nie miał cierpliwości, i dostawał szału "bo jak można nie pamiętać, że jak się rusza to się wrzuca jedynkę". Otóż ja np. nie pamiętam Moja wina..

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2008-12-14 o 12:40
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 12:41   #4262
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Chcę Mam dosyć - nie idzie mi to totalnie. Nie umiem skoordynować ruchów, miotam się, mam ogormnego stresa, robię takie rzeczy, że sama jestem sobą przerażona. Nie mam odpowiedniego podejścia i nastawienia psychicznego.

Chyba, że wyjeżdżę jakoś siłą te 30 h i będę dokupować jazdy aż do skutku. Bo egzaminu w najbliższym czasie nie widzę.
Madzik, nie rezygnuj ja sobie wyobrazam, jakie to stresujące, (zwłaszcza, ze nigdy nawet nie siedziałam za kierownicą) ale jak się już zdecydowałaś, to wytrzymaj. Nigdzie nie jest powiedziane, ze masz podejść do egzaminu za pierwszym razem - chyba ważniejsze, zebyś się nauczyła jeździć? A moim zdaniem to bardzo przydatna umiejętnosć - i dodatkowy atut przy poszukiwaniu pracy
Stary 2008-12-14, 12:47   #4263
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Madzik, nie rezygnuj ja sobie wyobrazam, jakie to stresujące, (zwłaszcza, ze nigdy nawet nie siedziałam za kierownicą) ale jak się już zdecydowałaś, to wytrzymaj. Nigdzie nie jest powiedziane, ze masz podejść do egzaminu za pierwszym razem - chyba ważniejsze, zebyś się nauczyła jeździć? A moim zdaniem to bardzo przydatna umiejętnosć - i dodatkowy atut przy poszukiwaniu pracy

To jest mój plan B. Jeżeli nie zwracają pieniędzu, czy choćby części, to wyjeżdzę te 30 h a do egzaminu przystąpię kiedy będę gotowa. Zastanawiam się czy nie powiedzieć o tym jutro instruktorowi, żeby się nie wkurzał. On chce iść do przodu - wiadomo, chce mnie przygotować do egzaminu, bo też ma na to tylko 30h. Ale właśnie nie wiem czy nie porozmawiać, żeby zluzował i sam się nie śpieszył. Może też przestanie się irytować...

Frank Zappa

Stary 2008-12-14, 12:56   #4264
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

Cytat:
Aniu - 8. Nie chodzi o godziny, Chodzi o to, że wszystko mi się pimkoli i będzie pimkolić jak będę miała wyjeżdżonych tych godzin 30. Brak mi jakiejś koordfynacji ruchowej - nie umiem zmieniać biegów nie patrząc na nie, źle wymierzam odległość gdzie mam się zatrzymać, jak się zdenerwuję, zamiast po hamulcach daję po gazie. I czuję, że wyjeżdżone godziny tego nie zmienią Ja albo nie nadaję się na kierowcę, albo będę nim z duuuuuuuużym opóźnieniem

Vesenko
- najbardziej jestem zła na siebie Jak już pisałam nikt mnie do tego nie zmuszała, sama chciałam. Jestem zła na siebie, bo robię błędy, które po 8 h są wręcz niewybaczalne i bezmyślne. Próbowałam ćwiczyć z ojcem - skończyło się wracaniem do domu na piechotkę, bo tata nie miał cierpliwości, i dostawał szału "bo jak można nie pamiętać, że jak się rusza to się wrzuca jedynkę". Otóż ja np. nie pamiętam Moja wina..
Się wtrącę .... bo siebie widzę sprzed lat w Tobie Madziu.

NIE REZYGNUJ
Tatusiem się nie przejmuj - chłop jest, a oni tak mają (Pan Domu do dziś zgrzyta zębami jak ze mną jedzie, a ja kieruję - a to kierunkowskaz za wcześnie/póżno, a to za wolno/szybko jadę, a to za daleko od krawężnika parkuję ....mogę tak dłuuugo wymieniać)

8 h jazdy to prawie nic, jak się wcześniej kierownicy, pedałów i czego tam jeszcze nie dotykało. Ja załapałam w czym rzecz po 16 godzinach jazdy , a prawko robiłam w antycznych czasach, kiedy jeździło się 20 (chyba, bo już nie pomnę ze starości)

Zawsze mnie irytowali panowie (PD i instruktor) gdy krzyczeli na mnie, że za późno zmieniam biegi, "bo przecież SŁYCHAĆ, że to już"

(że niby silnik inaczej pracuje)

Usłyszałam to dopiero, jak miałam prawo w kieszeni i sama (bez "ekonoma" obok) pojechałam w dalszą trasę.

Trzymaj się i nie poddawaj - dokup godziny jak trzeba.

BigMama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 12:59   #4265
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Właśnie oglądam zdjęcia z kilku dni pijaństwa i dochodzę do wniosku, że chyba powinnam przejść na dietę alkoholową.
To nie jest głupie

Cytat:
Napisane przez BeYourself Pokaż wiadomość
Ja tak mam po dwóch-trzech piwach. A u Ciebie jak się skala przedstawia?
Ja potrzebuję nieco więcej

Cytat:
A w lustrze widzę Monicę Belluci albo Angelinę Jolie. Ino obie rude. Fajnie jest czyli.

Cytat:
Strzelasz focha?
Nie

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
Dobrych parę lat temu ,na stacji paliw ,musiałam wysiąść jako pasazerka i mężowi otworzyć drzwi kierowcy, bo sie od wewnatrz nie otwierały. Siostra ze śmiechu mało się nie posikała,bo wygladało to tak, jakbym otwierała drzwi dygnitarzowi To był fiacik 126p!!! Do tej pory smiejemy sie z tej, jakze upokazajacej, sytuacji... Wtedy nie było mi do smiechu
Kumpela ze studiów wchodziła kiedyś do swojego auta przez bagażnik, bo drzwi jej przymarzły

Cytat:
Napisane przez Nasturcja-Pospolita Pokaż wiadomość
trzeba siac, siac, siac

( tak to kiedys jakis prorok z Torunia na antenie ogolnopolskiej byl krzyczal i to byl moj ostatni kontakt z telewizja )
Cytat:
Napisane przez czarnazuzia1 Pokaż wiadomość
A teraz sie usmiecham i bede siac,siac ,siac

---

Witajcie w to spragnione, niedzielne popołudnie
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 13:26   #4266
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Wczoraj próbowałyśmy z mamą ubrać choinkę - nic z tego. Zostwaiłśmy na próbę na noc, ubraną tylko w światełka. Pampeluna obskubywała ją co zakończyło się wymiotowaniem sztucznymi igiełkami. Koniec końców mamy choinkę z wikliny Tylko taka przejdzie przy naszych kotach

Frank Zappa

Stary 2008-12-14, 13:35   #4267
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Kiedyś była taka zima, żę przymarzały drzwi od auta. Pojechalismy z tatą po choinkę. Pod samochodem tata każe mi przytrzymac choinkę, a sam mocuje się z drzwiami. Nic. Chucha, dmucha, nic. W pewnym momencie przyjrzał sie uważnie samochodowi, krzyknął "O Jezu, to nie nasz samochód" i zwiał, zostawiając mnie jak durną z ta choinką. Ledwo ja dowlokłam do właściwego samochodu, który stał parę metrów dalej

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-14, 13:40   #4268
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Kiedyś była taka zima, żę przymarzały drzwi od auta. Pojechalismy z tatą po choinkę. Pod samochodem tata każe mi przytrzymac choinkę, a sam mocuje się z drzwiami. Nic. Chucha, dmucha, nic. W pewnym momencie przyjrzał sie uważnie samochodowi, krzyknął "O Jezu, to nie nasz samochód" i zwiał, zostawiając mnie jak durną z ta choinką. Ledwo ja dowlokłam do właściwego samochodu, który stał parę metrów dalej

Frank Zappa

Stary 2008-12-14, 13:51   #4269
annmarie
Wtajemniczenie

GG do annmarie Send a message via Skype™ to annmarie

Cytat:
Ja miałam tylko 20 godzin (stara wersja kursów), ale pierwsze 5 godzin to był horror. Następne 5 też. Zakręty brałam po krawężniku, żeby zmienić bieg, niemal się zatrzymywałam - też musiałam patrzeć na biegi. A plac to była loteria...
A od 12 godziny coś się odblokowało.
Po oblanym egzamie zmieniłam instruktora, który o umiał mi wytłumaczyć i nauczyć mnie jazdy po placu i za drugim razem poszło.

Po prostu nie daj sobie wmówić, że jesteś kiepska, beznadziejna, że się nie nadajesz. Może warto zmienić instruktora (masz do tego prawo, nawet jeśli w szkołach mówią coś innego). Mój pierwszy łapał mnie za ręce, kładł dłoń na kolano, a równocześnie tłumaczył, że "takie dziewczątka za kierownicą są takie bezradne"...
Gdybym została (miałam 17 lat wówczas), pewnie do dziś bym nie jedździła.

Cytat:
Próbowałam ćwiczyć z ojcem - skończyło się wracaniem do domu na piechotkę, bo tata nie miał cierpliwości, i dostawał szału "bo jak można nie pamiętać, że jak się rusza to się wrzuca jedynkę". Otóż ja np. nie pamiętam Moja wina..
Po zdaniu egzaminu jeździłam z mamą - tak daleko nie miała cierpliwości do mojej "beznadziejnej jazdy", że po 3 jazdach przestała ze mną jeździć, dzięki czemu nie jeździłam przez 6 lat w ogóle. A potem zaczęłam jeździć sama, po kilku malutkich (400-500 metrów) próbach uwierzyłam, że wcale nie jestem beznadziejna, choć następne 3 lata zdarzało mi się trzasnąć drzwiami jak jechałam z TŻ - "no jak ty ruszasz", "no jak ty hamujesz", "no zatrzesz silnik", itd...

Dziś jeżdżę - nie jestem super kierowcą, ale nie miewam wypadków, stłuczek, nie jestem zagrożeniem na drodze. I lubię jeździć, choć jazda we mgle mnie przeraża.
Stary 2008-12-14, 13:55   #4270
gryx82
BAN stały

Cytat:
Nieźle

Mama kumpla też pomyliła kiedyś samochód i usiadła, ku zaskoczeniu jakiegoś faceta, na fotelu pasażera
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 14:00   #4271
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez annmarie Pokaż wiadomość
Ja miałam tylko 20 godzin (stara wersja kursów), ale pierwsze 5 godzin to był horror. Następne 5 też. Zakręty brałam po krawężniku, żeby zmienić bieg, niemal się zatrzymywałam - też musiałam patrzeć na biegi. A plac to była loteria...
A od 12 godziny coś się odblokowało.
Po oblanym egzamie zmieniłam instruktora, który o umiał mi wytłumaczyć i nauczyć mnie jazdy po placu i za drugim razem poszło.
Po jazdach z tatą, stwierdziłam, że mój instruktor ma do mnie świętą cierpliwość. Ani razu nie podniósł głosu, nie niecierpliwi się ( a przynajmniej nie pokazuje tego w jawny, ostentacyjny sposób - po prostu sama się czasem domyślam. Nie puszcza złośliwych komentarzy, nie łapie za kolanka. Miałam do niego wątpliwości, ale po tym, co wyprawiał mój tata widzę, że mój instruktor nie jest zły Chyba dojadę z nim te 30 h, a na dodatkowe jazdy wezmę kogoś innego

A jak już zdam, to będę jeżdzić sama. Teraz naprawdę wiem, co czują kierowcy, którzy słyszą w trakcie jazdy komentarze i pouczenia. Jak Bozię kocham - wysadzę wtedy takiego delikwenta choćby w środku lasu

Jest jedna myśl, która powstrzymuje mnie przed rzuceniem tego w diabły - że robię to DLA SIEBIE, dla własnej potrzeby i korzyści

Dziewczyny i chłopcy - dzięki za słowa otuchy Jakoś się człowiekowi lżej robi mimo, że zaliczę pewnie niejdnego doła jeszcze

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2008-12-14 o 14:02

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-14, 14:08   #4272
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Cytat:

Jest jedna myśl, która powstrzymuje mnie przed rzuceniem tego w diabły - że robię to DLA SIEBIE, dla własnej potrzeby i korzyści
Napisz duzymi literami i powies nad lozkiem ,zeby sobie o tym przypominac DLA SIEBIE .
Jestem pewna ze dasz rade ,a pocwiczyc zmiane biegow mozesz sama na sucho w samochodzie taty

czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 14:21   #4273
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Nieźle

Mama kumpla też pomyliła kiedyś samochód i usiadła, ku zaskoczeniu jakiegoś faceta, na fotelu pasażera
Moja kuzynka tez miała taka przygodę i jeszcze była zdziwiona dlaczego nie jedzie!
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 14:22   #4274
annmarie
Wtajemniczenie

GG do annmarie Send a message via Skype™ to annmarie

Cytat:
Po jazdach z tatą, stwierdziłam, że mój instruktor ma do mnie świętą cierpliwość. Ani razu nie podniósł głosu, nie niecierpliwi się ( a przynajmniej nie pokazuje tego w jawny, ostentacyjny sposób - po prostu sama się czasem domyślam.
To jego zawód, a dla Twojego Taty to było nowum - to też trzeba wziąć pod uwagę
Spróbuj dojeździć do końca
Stary 2008-12-14, 14:29   #4275
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69

Madziczko nie martw sie ja zalapalam praktycznie pod sam koniec co i jak a przede mna 4 egzamin
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-14, 16:16   #4276
Zuziunia
BAN stały

Koszmarny dzień dzisiaj, na wykładach nuda...
no ale takie życie....wizja zapracowanego tygodnia...ech...

jutro mam wigilie w robocie.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 16:36   #4277
BeYourself
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BigMama Pokaż wiadomość

Zawsze mnie irytowali panowie (PD i instruktor) gdy krzyczeli na mnie, że za późno zmieniam biegi, "bo przecież SŁYCHAĆ, że to już"

(że niby silnik inaczej pracuje)

Usłyszałam to dopiero, jak miałam prawo w kieszeni i sama (bez "ekonoma" obok) pojechałam w dalszą trasę.

Trzymaj się i nie poddawaj - dokup godziny jak trzeba.
Oj tak, zgadzam się i popieram. Madzik, żeby dobrze jeździć (żeby w ogóle jeździć) potrzeba czasu. Nikt się Kubicą nie rodzi (oprócz samego Kubicy). Jedni potrzebują na załapanie o co w tej jeździe chodzi mniej, inni więcej czasu. Jedni mają do tego talent, inni nie, ale to nie znaczy, że się nie nadają! Madziu, podchodź do tych jazd na luzie, nie stresuj się, pomyśl sobie, że przecież nikt Cię do niczego nie zmusza, że jeździsz dla przyjemności, bo TY tego chcesz, a nie ktoś Ci każe. Bo przecież tak jest, więc teraz tylko trzeba to przyjąć jako oczywistość. Oczywistą oczywistość.
Niemal każda z nas, które zdałyśmy prawko, ma za sobą chwile zwątpienia, czy nawet gorsze "przeboje drogowe". Ja przed moją drugą próbą zdawania na prawko wykupiłam jazdy u takiego instruktora, niby polecanego, który generalnie zmieszał mnie z błotem. Może nie do końca mnie, ale moją jazdę - po tych dodatkowych zajęciach myślałam, że ostatnia ze mnie oferma, że nawet placyku nie przejadę, nie mówiąc już o jeździe na mieście. Dlatego, paradoksalnie, podeszłam do egzaminu na takim luzie, jak tylko można było. I zdałam. Dlatego dam Ci radę, a właściwie powtórzę radę innych Dziewczyn (w kupie siła, nie mylimy się, mamy rację, więc masz nas słuchać): nie poddawaj się, rozluźnij się, a będzie dobrze! Komentarzami i zdenerwowaniem innych się nie przejmuj. Ja też tak miałam, jak ćwiczyłam jazdę z ojcem (po polnych dróżkach i zakrętach oczywiście). Ale faceci tak mają, myślą, że tylko oni potrafią świetnie jeździć (taki syndrom baby za kierownicą) i nie rozumieją, że niektórym nauczenie się pewnych rzeczy przychodzi z trudem. No bo ONI przecież potrafią. Należy to olać ciepłym moczem. Sikiem prostym.

BeYourself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 17:22   #4278
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BeYourself Pokaż wiadomość
Komentarzami i zdenerwowaniem innych się nie przejmuj. Ja też tak miałam, jak ćwiczyłam jazdę z ojcem (po polnych dróżkach i zakrętach oczywiście). Ale faceci tak mają, myślą, że tylko oni potrafią świetnie jeździć (taki syndrom baby za kierownicą) i nie rozumieją, że niektórym nauczenie się pewnych rzeczy przychodzi z trudem. No bo ONI przecież potrafią. Należy to olać ciepłym moczem. Sikiem prostym.
Mój tata ma inaczej. Wmawia mi,że powinnam iść na kurs, bo przecież świetnie mi idzie (ciekawe gdzie on widzi to świetnie, jak dla mnie to udało mi się odpalić, wrzucić jedynkę i trochę pojeździć nocą po marketowym parkingu . Aha, udało mi się jeszcze toto zatrzymać bez powodowania strat w ludziach i sprzęcie ) Wiem,że ma rację mówiąc,że prawko przyda mi się, bo jeżdżąc autem będę miała więcej wolnego czasu. Ale ja jakoś sama nie umiem się zebrać w sobie i zapisać na kurs.
A poza tym i tak nie rozróżniam kierunków, więc szanse zdania egzaminu są zerowe

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 17:33   #4279
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Też mam problem z kierunkami na szybko. Wrzucam kierunkowskaz prawy a skręcam w lewo

Frank Zappa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-14, 17:35   #4280
BeYourself
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Mój tata ma inaczej. Wmawia mi,że powinnam iść na kurs, bo przecież świetnie mi idzie (ciekawe gdzie on widzi to świetnie, jak dla mnie to udało mi się odpalić, wrzucić jedynkę i trochę pojeździć nocą po marketowym parkingu . Aha, udało mi się jeszcze toto zatrzymać bez powodowania strat w ludziach i sprzęcie ) Wiem,że ma rację mówiąc,że prawko przyda mi się, bo jeżdżąc autem będę miała więcej wolnego czasu. Ale ja jakoś sama nie umiem się zebrać w sobie i zapisać na kurs.
A poza tym i tak nie rozróżniam kierunków, więc szanse zdania egzaminu są zerowe
Odpalenie, wrzucenie jedynki i jazda po parkingu też jest wyczynem. Według mnie ma rację - zapisz się na kurs, a im szybciej, tym lepiej, dobrze jest mieć prawo jazdy. Ja osobiście np. bardzo cieszę się, że zrobiłam prawko zaraz po maturze. Teraz nie miałabym kiedy, chyba bym musiała po nocach jeździć.

BeYourself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 18:12   #4281
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość

TEŻ TO MAM - żeby była jasność

prawo-lewo
długość-szerokość geograficzna
iloraz-iloczyn
zawsze wymagają ode mnie sekundy zastanowienia (tylko z czarne- białe nie mam kłopotów )

To ponoć lekka dysleksja jest

Cytat:
Też mam problem z kierunkami na szybko. Wrzucam kierunkowskaz prawy a skręcam w lewo
Rozwiązanie jest bardzo proste - kierunkowskaz przesuwasz w tę stronę, w którą będziesz skręcać kierownicą (lewo-kierunkowskaz w dół, bo ręka od strony kierunkowskazu przy obracaniu kierownicą wędruje w dół, prawo- kierunkowskaz w górę, bo ręka powędruje przy obracaniu kierownicą w górę).

nazywanie kierunku w tym momencie jest zbędne

edit: chyba, że ktoś siedzi obok i dyryguje prawo,lewo
ja swojego instruktora prosiłam w czasie nauki, zeby operował nazwami obiektów (i skręcaliśmy w stronę kościoła, liceum, urzędu miasta itd a nie jakieś prawo-lewo )

Edytowane przez BigMama
Czas edycji: 2008-12-14 o 18:24
Stary 2008-12-14, 18:18   #4282
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Rozwiązanie jest bardzo proste - kierunkowskaz przesuwasz w tę stronę, w którą będziesz skręcać kierownicą (lewo-kierunkowskaz w dół , prawo- kierunkowskaz w górę).

nazywanie kierunku w tym momencie jest zbędne

BigMamo - to wiem Ale jak wytłumaczyć fakt, że czasem wrzucam kierunkowskaz lewy w kierownicę skręcam w prawo?

Idę się wyluzować

Frank Zappa

Stary 2008-12-14, 18:28   #4283
BigMama
Zakorzenienie

Cytat:
BigMamo - to wiem Ale jak wytłumaczyć fakt, że czasem wrzucam kierunkowskaz lewy w kierownicę skręcam w prawo?
Kobieta zmienną jest.
Po prostu zmieniasz zdanie w ostatniej chwili

Albo zapominasz, w którą stronę pchnęłaś kierunkowskaz

Stary 2008-12-14, 18:38   #4284
edytapa68
Zakorzenienie

Dziewczyny! Sorry! Zmiencie juz ten temat prawa jazdy, albo stwórzcie nowy wątek bo widze,że temat gorący
Stary 2008-12-14, 18:46   #4285
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Kobieta zmienną jest.
Po prostu zmieniasz zdanie w ostatniej chwili

Frank Zappa

Stary 2008-12-14, 18:53   #4286
BigMama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Sorry! Zmiencie juz ten temat prawa jazdy, albo stwórzcie nowy wątek bo widze,że temat gorący
Ojtam zaraz gorący - trzeba kobietę wesprzeć, a temat jak każdy inny (bar to bar - raz mówią o jazdach, raz o ustępowaniu miejsca w autobusach, a czasem poruszany jest temat alkoholowy )

Watek po to powstał, żeby pogadać o wszystkim nie wychodząc z perfum (jak się mylę, to mnie poprawcie)

Stary 2008-12-14, 19:04   #4287
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Cytat:
Ojtam zaraz gorący - trzeba kobietę wesprzeć, a temat jak każdy inny (bar to bar - raz mówią o jazdach, raz o ustępowaniu miejsca w autobusach, a czasem poruszany jest temat alkoholowy )

Watek po to powstał, żeby pogadać o wszystkim nie wychodząc z perfum (jak się mylę, to mnie poprawcie)

prawda tutaj dyskutuje sie o wszystkim .
Kierunkowa sierota tyz jestem

czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 19:16   #4288
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

E tam gorący temat bywały już tak gorące, że dyskusje toczyły się na 15 stronach wątku, leciały punkty, a modki szalały

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 19:24   #4289
BigMama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnazuzia1 Pokaż wiadomość
Kierunkowa sierota tyz jestem
Zakładamy Klub Sierot Kierunkowych Ale Nie Węchowych ?

Pod hasłem "Nie ważne w którą skręcasz stronę, byle w kierunku perfum"
albo "Nie musisz znać kierunków - węch wskaże Ci drogę"

inne propozycje mile widziane...

Stary 2008-12-14, 19:40   #4290
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
E tam gorący temat bywały już tak gorące, że dyskusje toczyły się na 15 stronach wątku, leciały punkty, a modki szalały
Aha! To sorki, dyskutujcie sobie zatem dalejAle moze ktos poruszy inny temat...Nasturcyjo! odezwij sie!Mam ochote sie posmiać
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości