|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Najpiękniejsze Panny Młode 2010 cz. III
Tancerka blade kolorki skóry sa teraz modne
takze nie masz sie czym przejmowac, ewentualnie uzyj troszke różu na policzki ja mam ciemniejszą karnecje z natury ale kiedys tez brałam betakaroten i faktycznie tylko w lato na słońcu to działa, chyba że chcesz troszke brązu na twarzy to polecam loreala nutribronze![]() ehhh ja dzisiaj tez bardzooo sympatyczny wieczór spędziałam z TŻ chyba znów się zakochałam heheh powiedziałam zeby kupił ten żelik to mu masaz zrobie jak na słowacje pojedzimy na Sylwestra![]() Centipede kupilismy to piwko desperados i TŻowi bardzo samkujei mnie również uciekam na herbatke i cisato ![]() Kolorowych snów |
|
|
|
#1472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny!!!!!!!!!!!! pisałyscie kiedys swoje typy piosenek na pierwszy taniec a jak głupia ich nie zapisalam i dwóch poprzednich czesci czytac nie bede więc możecie mi powklejac w miare mozliwosci jeszcze raz???
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2008-12-14 o 21:12 |
|
|
|
|
#1474 |
|
Rozeznanie
|
Samoa, a masz zdjęcie tego balsamu? Kurcze, tak zachwalasz, że aż bym sobie poszła do sklepu i powąchała coż to jest takiego. A też się lubię smarować pachnidełakmi.
A propos pachnidełek. Nie przeszkadza Wam dziewczyny smród tych brązujących specyfików? Ja używałam Dove i Garnier - balsamy brązujące do ciała. Wieczorem po kąpieli się nasmarowałam i ładnie pachniałam, a rano już było czuć taki niefajny zapach jak po wyjściu z solarium. Blehh... Tancerko, nasza piosenka to Sade "By your side" , ale jeszcze nie wiem 100% czy to będzie nasz pierwszy taniec. Edytowane przez Elitka4 Czas edycji: 2008-12-14 o 21:18 |
|
|
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jestem bardzo spokojna jeśli o to chodzi... co do bladości.. to ciesz siętancerka, że nie masz tak jak ja
![]() mnie tato od 10 lat ciągle wmawia, że mam żółtaczkę.. nikt tylko on dostrzega w moich oczach i na twarzy...przeraźliwą żółtość ![]()
|
|
|
|
#1476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle, że u mnie ręcę w żółci przdują |
|
|
|
|
#1477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
smród nisamowity
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego ja tylko delikatne używam.. a i to baaardzo baaaaaardzo czasami
![]() loreal skóra muśnięta słońcem... delikatnie brązuje i tak przeraźliwie nie śmierdzi ![]() tancerciu co do piosenek to ło: farba : chcę tu zostać whitney houston: i have nothing u nas będzie najbardziej very prawdopodobnie grechuta: będziesz moją paniąBrian Adams: everything i do... (kuriozalne wg mnie ale widzialam na wlasne oczy): video + wyszkoni: soft żółtko: kochaj mnie i dotykaj no i nie wiem w sumie na te chwile tylko tyle tak na prawde przychodzi mi do glowy Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2008-12-14 o 21:42 |
|
|
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
od jakiś 3 tygodniu strasznie boli mnie kolano
jak kucnę to nie mogę wstać
|
#1480 |
|
Wtajemniczenie
|
ja uwielbiam kawowy mus do ciala Joanny (chyba)
![]() mam ambitny plan dzisiaj siedzieć do póxna żeby skończyć część doświadczalną, bo chcę oddać jutro do sprawdzenia.. no i preentację muszę przygotować na jutro, bo we wtorek mam wystepować przed publicznością.. już się stresuję ![]() kaśka mnie też kiedys trsznie kolano bolało i udałam się do chirurga-ortopedy.. a dosłownie za 3 dni miałam na nie zabieg.. Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2008-12-14 o 21:41 |
|
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
oj Kasiu ja jak tańczyłam to na próbie mi się coś takiego stało że przykucnęłam i już wstać nie mogłam- a że nie wiedziałam że nie mogę to się gwałtownie podniosłam i jak mi się coś tam nie zrobiło to potem mialam sztywną nogę przez dłuuuuugo ohoho zgiąc nie mogłam, wejść po schodach na jednej nodze, umyć się problem... naprawdę nie zazdroszczę... ale tż mi jakąś maść przytaskał kochany moj i rozeszło się powolutku z każdym dniem było lepiej... no ale teraz jak kucam to wstaje jak emeryt bo boję się że znowu coś mi się stanie... smarujesz czymś??? kup w aptece jakiś Naproxen albo cos takiego, jakąś maść dla sportowców nie wiem podpytaj w aptece bo to poważna sprawa jak sie człowiek ruszac nie może..
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie wysoice odbiegajace od tematów stricte weselnoślubno nasyzch:
czy dostałyście wytyczne co do wyglądu pracy mgr?? na przykłąd .. jakiej objętości ma co być bo powiem Wam, że mam problem egzystencjalny.. Do swojej pracy mam tyle teorii że jakbym się uparłą przepisałąbym po kolei 3 100 stronicowe rozdziały... a mój promotor nic mi w sumie poza spisem tresci nie podal... :[ |
|
|
|
#1483 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no tak.. praca inzynierska nie więcej niż 50 stron.. wszystkie tabele wrzucam w aneksy ![]() ale właśnie psianie pracy polega na tym że masz wydobyć tylko najwazniejsze informacje.. nie sztuką jest pisanie wszystkiego co przyjdzie na myśl że tak powiem ja wstępnie mialam 35 stron teoretycznej ale skróciłam do 23 i teraz jest taka sensowniejsza![]() mi promotor nawet w spisie treści nie pomógł.. wszystko sama robię tylko oddaję do sprawdzenia i nanosi jakieś małe poprawki. Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2008-12-14 o 21:50 |
|
|
|
|
#1484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pracę inżynierską miałąm tylko w formie pracy przejściowej...i to bez obrony tego.. ale teraz ta mgr ... mam z tego spawania i w sumie na prawdę jak bym sie uparła mogłabym każdziutka definicję przepisać.. ale kurde nie wiem ![]() Czy wypisać tylko w punktach najważniejsze rzeczy czy jak... muszę jutro ścignąc teog mojego promotora .. bo co to kurna ... nic nie pomaga tylko wymyśla terminy do końca grudnia... jakbym poważniejszych problemów nie miaął tylko na gwałtu rety pisać .... uch te chłopy Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2008-12-14 o 21:53 |
|
|
|
|
#1485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wiadomo, że prace strasznie obszerne nie są miło widziane, wg mnie tak do 110/120 stron magisterska to tak najlepiej Z tego co widzę, to moja będzie miała coś koło 100 stron więc uważam, że jest w pożądku |
|
|
|
|
#1486 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja bym wyodrębniła tylko najwazniejsze punkty.. to weź go ścigaj.. bo ja w sumie od poczatku wiedzialam co mam pisać.. bo mój temat i badania są tak rozległe że z tego mogłabym doktorat napsiac wiec skupiłam się na najwazniejszych kwestiach![]() a co do terminu oddawnia pracy to ja mam go do czwartku.. i jeszcze kurna mnie wrobili w konferencję cgdzie mam robić wykład.. echh.. więc ostatnio ciągle siedzę nad pracą, a od czasu do czasu robię przerwę na wizaz
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2008-12-14 o 21:58 |
|
|
|
|
#1487 |
|
Przyczajenie
|
Kasiu083 czy w twoich zbiorach sukienki urszyli mateja 640 jest jakies zdjecie sukienki w kolorze ecru calej i tylko z zlotymi kwiatami u boku?
|
|
|
|
#1488 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chce tam jechać, ale w tym roku nie jedziemy, bo nie moge jeździc na desce i niewiadomo do końca, ale może w ogóle nie będę mogła już Cytat:
Upiłam sie trochę i zasypiałam na superpremierze Teraz mamy na widoku domówkę, alew sumie znajomi, na których wszyscy liczą, że u nich będzie na razie milczą, a ja nie chcę czekac do ostatniej chwili aż się zdecydują Poza tym jesteśmy z tz maniakami filmowymi, więc nie jest to tez impreza z braku laku![]() My mileiśmy ten wypadek z gumka jakoś kilka miesięcy po pierwszym razie a tak to raz kupilismy te globulki patnetex oval i masakra...i oczywiście gumki królowały do momentu aż zawiodły. W ogóle jak sobie teraz przypomne jak chodziłam do tz na wagary i szliśmy rano do sklepu po bułki, piwo i gumki hehe To były czasy![]() Cytat:
http://www.thebodyshop.co.uk/bin/ven...ghtnav&bklist= to jest takie mleczko nawilżające i przecudnie pachnie, własnie załozyłam piżamke i ona cała pachnie Zastanawiam się czy nie kupić serum do biustu z tej firmy albo w ogóle jakiegokolwiek - używacie jakichs produktów typowo do biustu czy po prostu balsamu?Bo ja właśnie tylko balsamu a może byłoby fajnie czegos osobnego?![]() nie wiem czy we Wrocku jest ten sklep, ale jak nie ma to na allegro są te balsamy, chociaz ja nie bardzo ufam kosmetykom z allegro. Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1489 |
|
Wtajemniczenie
|
ja juz mykam bo cięzko mi się skupic jak wizaz mam otwarty
|
|
|
|
#1490 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bardzo dobrą maścią dla sportowców jest też Voltaren, ale nie kupuj polskich odpowiedników. Acha i trzyma się go w lodówce. Podobno świetny. Mój tato używał kiedyś właśnie na kolano i jak pożyczał kolegom na ich obolałe kości, to też chwalili. Ja używam do biustu specjalnego kremu z Avonu. Mam duży biust i wolę mieć coś specjalnego, żeby mi na starość skóra nie wisiała. I pamiętajcie dziewczyny, że brodawek się nie smaruje, bo to czymś grozi (nie wiem czy nie jakimś rakiem - dawno już to czytałam i nie pamiętam, ale pamiętam, że nie smarować i chronić przed słońcem). |
|
|
|
|
#1491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam mam mały biuścik więc nie używam nic specjalnego- masaż rękawicą szorstką pod prysznicem a potem nawilżający balsam, raz w tygodniu oliwka dla dzieci z żelu na mokrą skórę i jest suuuper
za to ostatnio jak zaczelam się grubo ubierac na zime to mi krostki na plecach zaczęły wyskakiwać i teraz mam z tym problem... kupiłam mydełko siarkowe i dzięki Bogu mam siostrę studiującą chemię co mnie ostrzegła na możliwość reakcji siarki ze złotem na moim pierścionku zaręczynowym który mogę zniszczyć jak nie będę go zdejmowała do mycia!!! ależ się wystraszyłam... mój cenny klejnocik musi być pod najlepszą ochroną
|
#1493 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zdejmuję swój pierścionek do mycia siebie garów i zwierząt domowych (czytaj: TZ jak się zdarzy
)![]() Co do pielęgnacji cielska własnego.. to poza balsamami do ciałą po kapieli generalnej.. nie używam jakichś specjaó ![]() Jutro będę robić wyrywanie na ekranie czyli depilację przy wizażu
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2008-12-14 o 22:40 |
|
|
|
#1495 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To mógł byc jakis spam jak ten, że antyperspirannty powodują raka![]() Ja właśnie nie mam dużych piersi, ale tak sobie myślę, że może w moim wieku juz wypada uzywać takich preparatów A skłoniło mnie do myslenia to, że kupiłam krem lirene z tej serii design your style i tam jest napisane, że do cery po 20 r.ż. - no to sie poczułam staro skoro sa kremy specjalnie dla dwudziestek![]() Cytat:
Jeden z moich kolegów nazwałby to tworzeniem potrzeb, ale ja myślę, że może ma to sens Tak czy inaczej ja bardziej dbam o to, żebym była dobrze odżywiona a balsamy tylko dopełniają sprawę Ja w ogóle używam oliwy w wielu potrawach (ale nie za dużo) a oliwa ponoc dobrze działa na skórę, bo ma nnkt i na problemy ze skóra nie narzekam, więc wierzę, że odżywianie robi swoje I jem duzo warzywek w każdej postaci i surowe i z patelni A na duże piersi najlepszy jest dobry stanik.Zasypiam
|
||
|
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co dziewczyny a ja tak z innej beczki
wczoraj byłam polatać po sklepach w poszukiwaniu sukienki bo teraz jest wysyp przed sylwestrem no a w przyszłym roku 2 czy 3 wesela mi sie szykują wiec szukałam czegos i mierzyłam kilka sukienek większych i mniejszych i zaczyna mi się w głowie formować fason w jakim m będzie najlepiejpo pierwsze mama i siostra padły na widok sukni opuszczanej na ramiona a nie na ramiączkach grubych czy cienkich, ale dekolt przy tych opuszczanych ramionkach nie w litere V czy inną tylko idealnie poziomy! mówię wam jak łanie wyglądałam! niestety była tylko w czarnym kolorze w którym podobno wyglądam jak żałobnik na stypie... no więc szukałam dalej.. super fajnie wyglądała suknia rozszerzana zaraz za talią taka bombeczka roszke, za to kiepsko wypadały suknie lejące się po ciele, rybki również odpadają na starcie oraz dekolty na cieniutkich ramiączkach z kopertowym rozwiązaniem przy biuście bo po nachyleniu się suknia ukazuje moj mikro biust chocby byla dopasowana... no więc taka wyprawa po sukienkę może być bardzo przydatna! mierzyłąm nawet całą koronkową przy ciele- koronka ok ale fason przy ciele do niczego.. no więc wiem juz że na pewno będzie to suknia z szerokim dołem i albo z dekoltem opadającym na ramiona ale takim idealnie poziomym bez żadnych wcięć albo gorsecik wycinany lekko pośrodku w maleńkie serduszko jak któraś rządna dowiedzenia się w jakim modelu najlepiej się wygląda to proponuję wybrać się na przechadzkę do kilku sklepów z sukniami sylwestrowymi
|
#1497 |
|
Rozeznanie
|
Eee tam, że po 20 roku życia. Pewnie chodzi o to że to już nie jest krem na trądzik, tylko jakiś pielęgnujący. Młoda jesteś - a starzeniem będziemy się martwić jak zaczniemy w prezentach dostawać kremy przeciwzmarszczkowe
![]() Dobranoc dziewczynki. Muszę w końcu wrócić do książek, bo inaczej to kiepsko będzie na tym czwartkowym egzaminie. Pa |
|
|
|
#1498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja będę w sukieneczce w której już kiedyś występowałąm na sylwestra.. gdy jeszcze była że tak powiem era przedlukasowa ... czyli zanim poznałąm mojego aktualnego TŻtaka mała czarna z brokatowymi wzorkami W sumie to powiem Wam, że jest dość specyficznie bo na tym sylwestrze organizatorzy wymyślili bal przebierańców.. wedle rozpiski taki jak w zeszłym roku Na tym programie który wrzuciłąm Wam na grupke były foty z tej zeszłorocznej imprezy (musialam je niestety z tego maila do Was usunąć bo plik byłby zbyt wielki) i tam w sumie jakichś specjalnie wyszukanych przebrań nie widziałąm.. co najwyżej peruki, czy czapki mikołajkowe.. więc uznałam, że mogę sobie włożyć peruczkę taką świecącą, zrobioną z materiałku na łańcuchy(jakaś taka folia - wiecie o co chodzi.... srebrno błyszczące i duzo frendzelków) i może jakaś maska na oczy.. TŻ niech się martwi sam o siebie... choć jak znam swoje myślenie koncepcyjne będę mu wmawiaćzeby ubrał się podobnie... względem tej peruki i maski... a reszty no to ja małą czarną on.. wedle uznania.. dopasowawszy się do mnie ![]() Co myślicie?? |
|
|
|
|
#1499 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny pomozcie
Jezeli wiecie jak wyglada sukienka Urszuli Matei model 640 w orginale ecru ze zlotem. Zmowilam sobie ta sukienke ale cala ecru z kwiatami z orginalu i gorsetem szytym zlota nicia. Nie moglam ej zmierzyc bo nie maja nigdzie takiego modelu (w tym kolorze) i terz zastanawiam sie czy to byl dobry wybor. Jak myslicie nie bedzie to wygladalo tak "wiejsko''??? Moge zmienic kolor do konca tego roku --- prosze o rady
I ZONA BEDE TWA !!! Edytowane przez Karolaalola Czas edycji: 2008-12-14 o 22:59 |
|
|
|
#1500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no w końcu skoro chcesz konkretną suknię to po prostu napisz do tej kobiety niech Ci wyśle zdjecie no bez przesady musi mieć jakieś foty??? Myślę że znasz tęstronę... http://www.modaslubna.pl/ po prostu idźwprost do źródła.. nie ma co szukać po omacku gdziekolwiek... zapytaj tam i już |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.

takze nie masz sie czym przejmowac, ewentualnie uzyj troszke różu na policzki
chyba znów się zakochałam heheh
powiedziałam zeby kupił ten żelik to mu masaz zrobie jak na słowacje pojedzimy na Sylwestra

tyle, że u mnie ręcę w żółci przdują
smród nisamowity

jak kucnę to nie mogę wstać

zdałam za 2 razem
przynajmniej będę wiedziała, że robiłam wszystko co w mojej mocy, żeby tego uniknąć.