Najpiękniejsze Panny Młode 2010 cz. III - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-14, 20:58   #1471
angluka
Rozeznanie

Dot.: Najpiękniejsze Panny Młode 2010 cz. III

Tancerka blade kolorki skóry sa teraz modne takze nie masz sie czym przejmowac, ewentualnie uzyj troszke różu na policzki ja mam ciemniejszą karnecje z natury ale kiedys tez brałam betakaroten i faktycznie tylko w lato na słońcu to działa, chyba że chcesz troszke brązu na twarzy to polecam loreala nutribronze
ehhh ja dzisiaj tez bardzooo sympatyczny wieczór spędziałam z TŻ chyba znów się zakochałam heheh powiedziałam zeby kupił ten żelik to mu masaz zrobie jak na słowacje pojedzimy na Sylwestra
Centipede kupilismy to piwko desperados i TŻowi bardzo samkujei mnie również
uciekam na herbatke i cisato
Kolorowych snów
angluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 21:00   #1472
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elitka4 Pokaż wiadomość
A ja cenię sobie spokój ducha, bo taka panikara ze mnie w tej kwestii. Odkąd mam tabletki, to śpię spokojnie.
ja tak samo

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 21:06   #1473
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
Tancerka blade kolorki skóry sa teraz modne takze nie masz sie czym przejmowac, ewentualnie uzyj troszke różu na policzki ja mam ciemniejszą karnecje z natury ale kiedys tez brałam betakaroten i faktycznie tylko w lato na słońcu to działa, chyba że chcesz troszke brązu na twarzy to polecam loreala nutribronze
wiesz ja nie mam nic przeciwko bladości ale ja mam twarz jaśniejszą niz resztę ciała i to m się nie podoba.. na kwc dziewczyny tez polecają wlasnie ten nutribronze i chyba się skuszę tylko tam są 3 warianty i nie wiem jaki wybrac bo podobno ten do jasnej karnacji nic nie daje.. a zeby mi pasowało do reszty ciala chyba wezmę ten ciemniejszy... nie wiem sama bo jest tam jeszcze jakis trzeci z filtrem.. ja z tym kremem raczej na dwor nie wyjdę tylko bede siedziec w domu i czekac na efekt wiec chyba mi nie potrzebny.. z resztą na pewno nie ma fotostabilnych filtrów tylko pic na wode jak wszystkie drogeryjne filtry.. ale to juz inna bajka

dziewczyny!!!!!!!!!!!!
pisałyscie kiedys swoje typy piosenek na pierwszy taniec a jak głupia ich nie zapisalam i dwóch poprzednich czesci czytac nie bede więc możecie mi powklejac w miare mozliwosci jeszcze raz???

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2008-12-14 o 21:12
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 21:12   #1474
Elitka4
Rozeznanie

Samoa, a masz zdjęcie tego balsamu? Kurcze, tak zachwalasz, że aż bym sobie poszła do sklepu i powąchała coż to jest takiego. A też się lubię smarować pachnidełakmi.

A propos pachnidełek. Nie przeszkadza Wam dziewczyny smród tych brązujących specyfików? Ja używałam Dove i Garnier - balsamy brązujące do ciała. Wieczorem po kąpieli się nasmarowałam i ładnie pachniałam, a rano już było czuć taki niefajny zapach jak po wyjściu z solarium. Blehh...

Tancerko, nasza piosenka to Sade "By your side" , ale jeszcze nie wiem 100% czy to będzie nasz pierwszy taniec.

Edytowane przez Elitka4
Czas edycji: 2008-12-14 o 21:18
Elitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 21:16   #1475
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

A ja jestem bardzo spokojna jeśli o to chodzi... co do bladości.. to ciesz siętancerka, że nie masz tak jak ja
mnie tato od 10 lat ciągle wmawia, że mam żółtaczkę.. nikt tylko on dostrzega w moich oczach i na twarzy...przeraźliwą żółtość
Stary 2008-12-14, 21:18   #1476
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
A ja jestem bardzo spokojna jeśli o to chodzi... co do bladości.. to ciesz siętancerka, że nie masz tak jak ja
mnie tato od 10 lat ciągle wmawia, że mam żółtaczkę.. nikt tylko on dostrzega w moich oczach i na twarzy...przeraźliwą żółtość
mi to mój Tż mówi tyle, że u mnie ręcę w żółci przdują

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 21:23   #1477
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
A propos pachnidełek. Nie przeszkadza Wam dziewczyny smród tych brązujących specyfików? Ja używałam Dove i Garnier - balsamy brązujące do ciała. Wieczorem po kąpieli się nasmarowałam i ładnie pachniałam, a rano już było czuć taki niefajny zapach jak po wyjściu z solarium. Blehh....
nawet mi nie mów smród nisamowity

Stary 2008-12-14, 21:35   #1478
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
nawet mi nie mów smród nisamowity
Dlatego ja tylko delikatne używam.. a i to baaardzo baaaaaardzo czasami
loreal skóra muśnięta słońcem... delikatnie brązuje i tak przeraźliwie nie śmierdzi
tancerciu co do piosenek to ło:
farba : chcę tu zostać
whitney houston: i have nothing
u nas będzie najbardziej very prawdopodobnie grechuta: będziesz moją panią
Brian Adams: everything i do...
(kuriozalne wg mnie ale widzialam na wlasne oczy): video + wyszkoni: soft
żółtko: kochaj mnie i dotykaj
no i nie wiem w sumie na te chwile tylko tyle tak na prawde przychodzi mi do glowy

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2008-12-14 o 21:42
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 21:38   #1479
kaska87
Zakorzenienie

od jakiś 3 tygodniu strasznie boli mnie kolano jak kucnę to nie mogę wstać

Stary 2008-12-14, 21:40   #1480
can't be perfect
Wtajemniczenie

ja uwielbiam kawowy mus do ciala Joanny (chyba)

mam ambitny plan dzisiaj siedzieć do póxna żeby skończyć część doświadczalną, bo chcę oddać jutro do sprawdzenia.. no i preentację muszę przygotować na jutro, bo we wtorek mam wystepować przed publicznością.. już się stresuję

kaśka mnie też kiedys trsznie kolano bolało i udałam się do chirurga-ortopedy.. a dosłownie za 3 dni miałam na nie zabieg..

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2008-12-14 o 21:41
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 21:45   #1481
tancerka212
Zakorzenienie

oj Kasiu ja jak tańczyłam to na próbie mi się coś takiego stało że przykucnęłam i już wstać nie mogłam- a że nie wiedziałam że nie mogę to się gwałtownie podniosłam i jak mi się coś tam nie zrobiło to potem mialam sztywną nogę przez dłuuuuugo ohoho zgiąc nie mogłam, wejść po schodach na jednej nodze, umyć się problem... naprawdę nie zazdroszczę... ale tż mi jakąś maść przytaskał kochany moj i rozeszło się powolutku z każdym dniem było lepiej... no ale teraz jak kucam to wstaje jak emeryt bo boję się że znowu coś mi się stanie... smarujesz czymś??? kup w aptece jakiś Naproxen albo cos takiego, jakąś maść dla sportowców nie wiem podpytaj w aptece bo to poważna sprawa jak sie człowiek ruszac nie może..
Stary 2008-12-14, 21:47   #1482
kubusewa
Zakorzenienie

Mam pytanie wysoice odbiegajace od tematów stricte weselnoślubno nasyzch:
czy dostałyście wytyczne co do wyglądu pracy mgr??
na przykłąd .. jakiej objętości ma co być
bo powiem Wam, że mam problem egzystencjalny.. Do swojej pracy mam tyle teorii że jakbym się uparłą przepisałąbym po kolei 3 100 stronicowe rozdziały... a mój promotor nic mi w sumie poza spisem tresci nie podal... :[
Stary 2008-12-14, 21:49   #1483
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
bo powiem Wam, że mam problem egzystencjalny.. Do swojej pracy mam tyle teorii że jakbym się uparłą przepisałąbym po kolei 3 100 stronicowe rozdziały... a mój promotor nic mi w sumie poza spisem tresci nie podal... :[

no tak.. praca inzynierska nie więcej niż 50 stron.. wszystkie tabele wrzucam w aneksy

ale właśnie psianie pracy polega na tym że masz wydobyć tylko najwazniejsze informacje.. nie sztuką jest pisanie wszystkiego co przyjdzie na myśl że tak powiem ja wstępnie mialam 35 stron teoretycznej ale skróciłam do 23 i teraz jest taka sensowniejsza

mi promotor nawet w spisie treści nie pomógł.. wszystko sama robię tylko oddaję do sprawdzenia i nanosi jakieś małe poprawki.

Czas edycji: 2008-12-14 o 21:50
Stary 2008-12-14, 21:51   #1484
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
no tak.. praca inzynierska nie więcej niż 50 stron.. wszystkie tabele wrzucam w aneksy

ale właśnie psianie pracy polega na tym że masz wydobyć tylko najwazniejsze informacje.. nie sztuką jest pisanie wszystkiego co przyjdzie na myśl że tak powiem ja wstępnie mialam 35 stron teoretycznej ale skróciłam do 23 i teraz jest taka sensowniejsza
NO ja licencjat z ang też miałąm w sumie na około 30 stron.. więc tu bym dała radę.. ale co do mgr nie wiem
Pracę inżynierską miałąm tylko w formie pracy przejściowej...i to bez obrony tego.. ale teraz ta mgr ... mam z tego spawania i w sumie na prawdę jak bym sie uparła mogłabym każdziutka definicję przepisać.. ale kurde nie wiem
Czy wypisać tylko w punktach najważniejsze rzeczy czy jak... muszę jutro ścignąc teog mojego promotora .. bo co to kurna ... nic nie pomaga tylko wymyśla terminy do końca grudnia... jakbym poważniejszych problemów nie miaął tylko na gwałtu rety pisać .... uch te chłopy

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2008-12-14 o 21:53
Stary 2008-12-14, 21:53   #1485
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
najważniejsze aby pierwszy rozdział nie był dłuższy od rozdziału metodologicznego

I wiadomo, że prace strasznie obszerne nie są miło widziane, wg mnie tak do 110/120 stron magisterska to tak najlepiej

Z tego co widzę, to moja będzie miała coś koło 100 stron więc uważam, że jest w pożądku

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 21:55   #1486
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
NO ja licencjat z ang też miałąm w sumie na około 30 stron.. więc tu bym dała radę.. ale co do mgr nie wiem
Pracę inżynierską miałąm tylko w formie pracy przejściowej...i to bez obrony tego.. ale teraz ta mgr ... mam z tego spawania i w sumie na prawdę jak bym sie uparła mogłabym każdziutka definicję przepisać.. ale kurde nie wiem
Czy wypisać tylko w punktach najważniejsze rzeczy czy jak... muszę jutro ścignąc teog mojego promotora .. bo co to kurna ... nic nie pomaga tylko wymyśla terminy do końca grudnia... jakbym poważniejszych problemów nie miaął tylko na gwałtu rety pisać .... uch te chłopy

ja bym wyodrębniła tylko najwazniejsze punkty.. to weź go ścigaj.. bo ja w sumie od poczatku wiedzialam co mam pisać.. bo mój temat i badania są tak rozległe że z tego mogłabym doktorat napsiac wiec skupiłam się na najwazniejszych kwestiach

a co do terminu oddawnia pracy to ja mam go do czwartku.. i jeszcze kurna mnie wrobili w konferencję cgdzie mam robić wykład.. echh.. więc ostatnio ciągle siedzę nad pracą, a od czasu do czasu robię przerwę na wizaz

Czas edycji: 2008-12-14 o 21:58
Stary 2008-12-14, 22:00   #1487
Karolaalola
Przyczajenie

Kasiu083 czy w twoich zbiorach sukienki urszyli mateja 640 jest jakies zdjecie sukienki w kolorze ecru calej i tylko z zlotymi kwiatami u boku?
Karolaalola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 22:04   #1488
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam już 3 lata prawko, jejku jak ten czas szybko leci zdałam za 2 razem
ja też ponad 3, bo 13 października 2005 a egzamin za pierwszym razem

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
wiecie co, ja będę i tak miała przechlapane z tymi niespodzianko-prezentami

nie dość, że gwiazdka, zaraz po tym imieniny Tż, 2 dni później urodziny Mamy, a dzień później urodziny tż

ale i tak coś wymyślę z racji naszego spotkania, wiadomo, że nie pierwszego wieczorku bo Teściowa obowiązkowo będzie ale na którymś z kolejnych to i owszem

A sylwestra pewnie, że razem, nie widzę innej opcji
zrób mu seks niespodziankę i po kłopocie

Cytat:
my na sylestra będziemy pewnie w domu siedzieć znajomi nas zapraszali, ale my tam nikogo prawie nie znamy więc raczej nie pójdziemy
my nie raz byliśm na imprezach gdzie nikogo nie znaliśmy i było super, akurat tym, że sie nikogo nie zna nie warto sie sugerować

Cytat:
Ja już pisałam Sylwester w Murzasichlu
O ile dobrze pamietam zgadałyśmy się, że miałyście tam 2 zaręczyny... ale niech mnie ktoś zabije nie pamiętam które 2
Jaaaaa tam miałammmmmChce tam jechać, ale w tym roku nie jedziemy, bo nie moge jeździc na desce i niewiadomo do końca, ale może w ogóle nie będę mogła już

Cytat:
Samoa, my byliśmy w ubiegłym roku na Sylwestra w Multikinie. Myślałam, że będzie do bani, bo tak to jakoś brzmi: sylwester w kinie! Ale powiem Ci, że było super. Obejrzeliśmy 3 filmy (nie było obowiązkowego oglądania, bo w jednym czasie były puszczane po dwa filmy np.komedia i horror i można było sobie wybrać), a w przerwach była zabawa z DJ, wyżerka, drinki, konkursy, tańce hulańce. Ogólnie byłam strasznie miło zaskoczona, że aż tak mi się podobało. W tym roku postanowiliśmy iść do teatru-komedia, bo rok temu też robili bal sylwestrowy, ale teraz na stronie web jest tylko informacja, że jest spektakl sywestrowy i nic nie ma o balu czy jakiejkolwiek zabawie, więc chyba musimy wymyślic coś innego.

Jeśli o spóźnieniach mowa, to my mieliśmy opóźnienie po naszym... pierwszym razie!!! Ogólnie była panika i strach w oczach. Obydwoje rok przed maturą. Masakra. Nawet jak się próbowałam uśmiechać, to mi mama i znajomi mówili, że mam smutne oczka. Jak już dostałam @ to chyba jeszcze w życiu nie poczułam takiej ulgi.

A gumki, to podobno najlepiej kupować w aptekach. Bo te w supermarketach leżą pod tymi lampami i potem pękają. A raz widziałam jak dwóch nieletnich kupowało gumki w Biedronce (!), ale byli czerwoni i cały czas się śmiali. Wesoły widoczek. Chyba chcieli kupić je dyskretnie, ale im nie wyszło, bo swoim zachowaniem przykuwali uwagę wszystkich. Ja wiem, że w Biedronce są też rzeczy lepsze niż gdzie indziej np. chipsy czy niektóre ciastka, ale gumek, to Ja bym tam w życiu nie kupiła.

Oj kubusewa, ale z Was ryzykanci. My kiedyś próbowaliśmy stosować inne rzeczy, jakieś żele czy coś, ale to wszystko psuło, bo trzeba było np. odczekać 15 minut Przerywany też powoduje nerwicę. A ja cenię sobie spokój ducha, bo taka panikara ze mnie w tej kwestii. Odkąd mam tabletki, to śpię spokojnie.
My tez byliśmy pare lat temu w Multikinie i własnie było tak jak opowiadaszUpiłam sie trochę i zasypiałam na superpremierze Teraz mamy na widoku domówkę, ale
w sumie znajomi, na których wszyscy liczą, że u nich będzie na razie milczą, a ja nie chcę czekac do ostatniej chwili aż się zdecydują Poza tym jesteśmy z tz maniakami filmowymi, więc nie jest to tez impreza z braku laku
My mileiśmy ten wypadek z gumka jakoś kilka miesięcy po pierwszym razie a tak to raz kupilismy te globulki patnetex oval i masakra...i oczywiście gumki królowały do momentu aż zawiodły. W ogóle jak sobie teraz przypomne jak chodziłam do tz na wagary i szliśmy rano do sklepu po bułki, piwo i gumki hehe To były czasy

Cytat:
Samoa, a masz zdjęcie tego balsamu? Kurcze, tak zachwalasz, że aż bym sobie poszła do sklepu i powąchała coż to jest takiego. A też się lubię smarować pachnidełakmi.

A propos pachnidełek. Nie przeszkadza Wam dziewczyny smród tych brązujących specyfików? Ja używałam Dove i Garnier - balsamy brązujące do ciała. Wieczorem po kąpieli się nasmarowałam i ładnie pachniałam, a rano już było czuć taki niefajny zapach jak po wyjściu z solarium. Blehh...

Tancerko, nasza piosenka to Sade "By your side" , ale jeszcze nie wiem 100% czy to będzie nasz pierwszy taniec.
Jak to na pewno do mnie (bo nie wiem czy nie chodzi Ci o te brązujące)to ja mam takie coś
http://www.thebodyshop.co.uk/bin/ven...ghtnav&bklist=
to jest takie mleczko nawilżające i przecudnie pachnie, własnie załozyłam piżamke i ona cała pachnieZastanawiam się czy nie kupić serum do biustu z tej firmy albo w ogóle jakiegokolwiek - używacie jakichs produktów typowo do biustu czy po prostu balsamu?Bo ja właśnie tylko balsamu a może byłoby fajnie czegos osobnego?

nie wiem czy we Wrocku jest ten sklep, ale jak nie ma to na allegro są te balsamy, chociaz ja nie bardzo ufam kosmetykom z allegro.

Cytat:
od jakiś 3 tygodniu strasznie boli mnie kolano jak kucnę to nie mogę wstać
zrób rtg i usg, wydasz ok.70 zł a będzies zmiała pewnośc czy cos jest nie tak.Ja ma jakies dziwne problemy z kolanami i co jakis czas robi mi sie kuku - cos i strzeli i na tydzień zonk. Dlatego nie jeżdzę na nartach tylko na desce, bo na nartach to mam wrażenie, że moje kolanka pękną
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 22:16   #1489
can't be perfect
Wtajemniczenie

ja juz mykam bo cięzko mi się skupic jak wizaz mam otwarty
Stary 2008-12-14, 22:24   #1490
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
oj Kasiu ja jak tańczyłam to na próbie mi się coś takiego stało że przykucnęłam i już wstać nie mogłam- a że nie wiedziałam że nie mogę to się gwałtownie podniosłam i jak mi się coś tam nie zrobiło to potem mialam sztywną nogę przez dłuuuuugo ohoho zgiąc nie mogłam, wejść po schodach na jednej nodze, umyć się problem... naprawdę nie zazdroszczę... ale tż mi jakąś maść przytaskał kochany moj i rozeszło się powolutku z każdym dniem było lepiej... no ale teraz jak kucam to wstaje jak emeryt bo boję się że znowu coś mi się stanie... smarujesz czymś??? kup w aptece jakiś Naproxen albo cos takiego, jakąś maść dla sportowców nie wiem podpytaj w aptece bo to poważna sprawa jak sie człowiek ruszac nie może..

Bardzo dobrą maścią dla sportowców jest też Voltaren, ale nie kupuj polskich odpowiedników. Acha i trzyma się go w lodówce. Podobno świetny. Mój tato używał kiedyś właśnie na kolano i jak pożyczał kolegom na ich obolałe kości, to też chwalili.

Ja używam do biustu specjalnego kremu z Avonu. Mam duży biust i wolę mieć coś specjalnego, żeby mi na starość skóra nie wisiała. I pamiętajcie dziewczyny, że brodawek się nie smaruje, bo to czymś grozi (nie wiem czy nie jakimś rakiem - dawno już to czytałam i nie pamiętam, ale pamiętam, że nie smarować i chronić przed słońcem).
Stary 2008-12-14, 22:29   #1491
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
do biustu specjalnego kremu z Avonu. Mam duży biust i wolę mieć coś specjalnego, żeby mi na starość skóra nie wisiała.
myślisz, że to coś daje, bo ja też bym nie chciała, żeby mi do kolan wisiały

Stary 2008-12-14, 22:36   #1492
tancerka212
Zakorzenienie

ja tam mam mały biuścik więc nie używam nic specjalnego- masaż rękawicą szorstką pod prysznicem a potem nawilżający balsam, raz w tygodniu oliwka dla dzieci z żelu na mokrą skórę i jest suuuper za to ostatnio jak zaczelam się grubo ubierac na zime to mi krostki na plecach zaczęły wyskakiwać i teraz mam z tym problem... kupiłam mydełko siarkowe i dzięki Bogu mam siostrę studiującą chemię co mnie ostrzegła na możliwość reakcji siarki ze złotem na moim pierścionku zaręczynowym który mogę zniszczyć jak nie będę go zdejmowała do mycia!!! ależ się wystraszyłam... mój cenny klejnocik musi być pod najlepszą ochroną
Stary 2008-12-14, 22:38   #1493
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
Pozostaje mi tylko mieć nadzieję przynajmniej będę wiedziała, że robiłam wszystko co w mojej mocy, żeby tego uniknąć.
Stary 2008-12-14, 22:39   #1494
kubusewa
Zakorzenienie

Ja zdejmuję swój pierścionek do mycia siebie garów i zwierząt domowych (czytaj: TZ jak się zdarzy )
Co do pielęgnacji cielska własnego.. to poza balsamami do ciałą po kapieli generalnej.. nie używam jakichś specjaó
Jutro będę robić wyrywanie na ekranie czyli depilację przy wizażu

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2008-12-14 o 22:40
Stary 2008-12-14, 22:39   #1495
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja używam do biustu specjalnego kremu z Avonu. Mam duży biust i wolę mieć coś specjalnego, żeby mi na starość skóra nie wisiała. I pamiętajcie dziewczyny, że brodawek się nie smaruje, bo to czymś grozi (nie wiem czy nie jakimś rakiem - dawno już to czytałam i nie pamiętam, ale pamiętam, że nie smarować i chronić przed słońcem).
eee, ja tam wszystko zawsze smaruję, nie wiem dlaczego miałoby to czymś grozić, a czytam nawet te babskie pisemka i żadnego alarmu nie byłoTo mógł byc jakis spam jak ten, że antyperspirannty powodują raka
Ja właśnie nie mam dużych piersi, ale tak sobie myślę, że może w moim wieku juz wypada uzywać takich preparatówA skłoniło mnie do myslenia to, że kupiłam krem lirene z tej serii design your style i tam jest napisane, że do cery po 20 r.ż. - no to sie poczułam staro skoro sa kremy specjalnie dla dwudziestek

Cytat:
jak nie daje to działa na psychę, że o siebie dbaszJeden z moich kolegów nazwałby to tworzeniem potrzeb, ale ja myślę, że może ma to sensTak czy inaczej ja bardziej dbam o to, żebym była dobrze odżywiona a balsamy tylko dopełniają sprawęJa w ogóle używam oliwy w wielu potrawach (ale nie za dużo) a oliwa ponoc dobrze działa na skórę, bo ma nnkt i na problemy ze skóra nie narzekam, więc wierzę, że odżywianie robi swojeI jem duzo warzywek w każdej postaci i surowe i z patelniA na duże piersi najlepszy jest dobry stanik.
Zasypiam
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 22:48   #1496
tancerka212
Zakorzenienie

wiecie co dziewczyny a ja tak z innej beczki wczoraj byłam polatać po sklepach w poszukiwaniu sukienki bo teraz jest wysyp przed sylwestrem no a w przyszłym roku 2 czy 3 wesela mi sie szykują wiec szukałam czegos i mierzyłam kilka sukienek większych i mniejszych i zaczyna mi się w głowie formować fason w jakim m będzie najlepiej
po pierwsze mama i siostra padły na widok sukni opuszczanej na ramiona a nie na ramiączkach grubych czy cienkich, ale dekolt przy tych opuszczanych ramionkach nie w litere V czy inną tylko idealnie poziomy! mówię wam jak łanie wyglądałam! niestety była tylko w czarnym kolorze w którym podobno wyglądam jak żałobnik na stypie... no więc szukałam dalej.. super fajnie wyglądała suknia rozszerzana zaraz za talią taka bombeczka roszke, za to kiepsko wypadały suknie lejące się po ciele, rybki również odpadają na starcie oraz dekolty na cieniutkich ramiączkach z kopertowym rozwiązaniem przy biuście bo po nachyleniu się suknia ukazuje moj mikro biust chocby byla dopasowana... no więc taka wyprawa po sukienkę może być bardzo przydatna! mierzyłąm nawet całą koronkową przy ciele- koronka ok ale fason przy ciele do niczego.. no więc wiem juz że na pewno będzie to suknia z szerokim dołem i albo z dekoltem opadającym na ramiona ale takim idealnie poziomym bez żadnych wcięć albo gorsecik wycinany lekko pośrodku w maleńkie serduszko jak któraś rządna dowiedzenia się w jakim modelu najlepiej się wygląda to proponuję wybrać się na przechadzkę do kilku sklepów z sukniami sylwestrowymi
Stary 2008-12-14, 22:52   #1497
Elitka4
Rozeznanie

Eee tam, że po 20 roku życia. Pewnie chodzi o to że to już nie jest krem na trądzik, tylko jakiś pielęgnujący. Młoda jesteś - a starzeniem będziemy się martwić jak zaczniemy w prezentach dostawać kremy przeciwzmarszczkowe

Dobranoc dziewczynki. Muszę w końcu wrócić do książek, bo inaczej to kiepsko będzie na tym czwartkowym egzaminie. Pa
Stary 2008-12-14, 22:54   #1498
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
wiecie co dziewczyny a ja tak z innej beczki wczoraj byłam polatać po sklepach w poszukiwaniu sukienki bo teraz jest wysyp przed sylwestrem no a w przyszłym roku 2 czy 3 wesela mi sie szykują wiec szukałam czegos i mierzyłam kilka sukienek większych i mniejszych i zaczyna mi się w głowie formować fason w jakim m będzie najlepiej
po pierwsze mama i siostra padły na widok sukni opuszczanej na ramiona a nie na ramiączkach grubych czy cienkich, ale dekolt przy tych opuszczanych ramionkach nie w litere V czy inną tylko idealnie poziomy! mówię wam jak łanie wyglądałam! niestety była tylko w czarnym kolorze w którym podobno wyglądam jak żałobnik na stypie... no więc szukałam dalej.. super fajnie wyglądała suknia rozszerzana zaraz za talią taka bombeczka roszke, za to kiepsko wypadały suknie lejące się po ciele, rybki również odpadają na starcie oraz dekolty na cieniutkich ramiączkach z kopertowym rozwiązaniem przy biuście bo po nachyleniu się suknia ukazuje moj mikro biust chocby byla dopasowana... no więc taka wyprawa po sukienkę może być bardzo przydatna! mierzyłąm nawet całą koronkową przy ciele- koronka ok ale fason przy ciele do niczego.. no więc wiem juz że na pewno będzie to suknia z szerokim dołem i albo z dekoltem opadającym na ramiona ale takim idealnie poziomym bez żadnych wcięć albo gorsecik wycinany lekko pośrodku w maleńkie serduszko jak któraś rządna dowiedzenia się w jakim modelu najlepiej się wygląda to proponuję wybrać się na przechadzkę do kilku sklepów z sukniami sylwestrowymi
O jaaa
a ja będę w sukieneczce w której już kiedyś występowałąm na sylwestra.. gdy jeszcze była że tak powiem era przedlukasowa ... czyli zanim poznałąm mojego aktualnego TŻ
taka mała czarna z brokatowymi wzorkami
W sumie to powiem Wam, że jest dość specyficznie
bo na tym sylwestrze organizatorzy wymyślili bal przebierańców.. wedle rozpiski taki jak w zeszłym roku Na tym programie który wrzuciłąm Wam na grupke były foty z tej zeszłorocznej imprezy (musialam je niestety z tego maila do Was usunąć bo plik byłby zbyt wielki) i tam w sumie jakichś specjalnie wyszukanych przebrań nie widziałąm.. co najwyżej peruki, czy czapki mikołajkowe.. więc uznałam, że mogę sobie włożyć peruczkę taką świecącą, zrobioną z materiałku na łańcuchy(jakaś taka folia - wiecie o co chodzi.... srebrno błyszczące i duzo frendzelków) i może jakaś maska na oczy.. TŻ niech się martwi sam o siebie... choć jak znam swoje myślenie koncepcyjne będę mu wmawiaćzeby ubrał się podobnie... względem tej peruki i maski... a reszty no to ja małą czarną on.. wedle uznania.. dopasowawszy się do mnie
Co myślicie??
Stary 2008-12-14, 22:57   #1499
Karolaalola
Przyczajenie

Dziewczyny pomozcie
Jezeli wiecie jak wyglada sukienka Urszuli Matei model 640 w orginale ecru ze zlotem.
Zmowilam sobie ta sukienke ale cala ecru z kwiatami z orginalu i gorsetem szytym zlota nicia. Nie moglam ej zmierzyc bo nie maja nigdzie takiego modelu (w tym kolorze) i terz zastanawiam sie czy to byl dobry wybor. Jak myslicie nie bedzie to wygladalo tak "wiejsko''???
Moge zmienic kolor do konca tego roku --- prosze o rady

Edytowane przez Karolaalola
Czas edycji: 2008-12-14 o 22:59
Karolaalola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 23:01   #1500
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolaalola Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomozcie
Jezeli wiecie jak wyglada sukienka Urszuli Matei model 640 w orginale ecru ze zlotem.
Zmowilam sobie ta sukienke ale cala ecru z kwiatami z orginalu i gorsetem szytym zlota nicia. Nie moglam ej zmierzyc bo nie maja nigdzie takiego modelu (w tym kolorze) i terz zastanawiam sie czy to byl dobry wybor. Jak myslicie nie bedzie to wygladalo tak "wiejsko''???
Moge zmienic kolor do konca tego roku --- prosze o rady
A nie byłaś na jej stronie ??
no w końcu skoro chcesz konkretną suknię to po prostu napisz do tej kobiety niech Ci wyśle zdjecie no bez przesady musi mieć jakieś foty???
Myślę że znasz tęstronę... http://www.modaslubna.pl/
po prostu idźwprost do źródła.. nie ma co szukać po omacku gdziekolwiek... zapytaj tam i już

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości