|
|
#1171 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Hej Laseczki
![]() właśnie wróciłam od Męża ![]() całą sobotę skręcaliśmy meble do duzęgo pokoju i nie skończyliśmy, a jeszcze została sypialnia. na szczęście kuchnia już gotowa-zdążyłam co nie co poukładać i coraz bardziej podoba mi się to "moje krółestwo" strasznie męczące to składanie-tylu śrubek wkrętów i innych wynalazków to w życiu nie widziałam. ![]() oczywiście odwiedziliśmy wrocłąwskie bielany i zrobilismy zakupy:dywany 2, kocyki 2, telewizor 1, relingi i koszyki do kuchni i jeszcze masę rzeczy do kuchni-większość z ikei bo lubię ich praktyczne rozwiązania, niestety lamp i lampek nie kupiliśmy bo mój mężuś stwsierdził że dopiero jak wszystko będzie poskręcane i poustawawiane na miejscach to wstedy pokombinujemy co gdzie ma stać-początkowo się nafuczyłam ale potem przyznałam rację.fotela nie było-będzie po nowym roku ale wytrzymam chyba że znajdę na necie.i jeszcze chcę kupić taki gar do gotowania na parze-proszę pomóżcie ![]() naładowałam baterie i jestem gotowa stawić czoło jutrzejszemu dniu i ciemiężcy![]() Kinuś bardzo fajne te książki także polecam![]() Malutka już poglaskałam przez montor a grishama też lubię.Katey podobnie jak Ty wolę przeczytać książkę niż najpierw oglądnąć wersję filmową-nic mi nie zaburza mojego obrazu tak było w przypadku Milczenia owiec-film bardzo mnie rozczarował a książka super.Izuś nastęnym razem pisze się na naleśniki ![]() Dagmarko Martuś cieszę się że powoli sytuacja się normuje-wierzę że teraz F. będzie zwracał uwagę na Twoje-Wasze potrzeby grunt że się zaczął staraća choinka piękna-niestety u mnie nędzna w porównaniuz wrocławską. Jeszczepanna w końcu może ten spadek wynika z ogółnego przemęczenia Twojego i z trybu życia jaki teraz prowadzisz?masz dużó na głowie i pewnie jedyna rzecz o jakiej marzysz wieczorkiem to żeby się przytulić do podusi ale może spróbuj zaaranżować jakieś małe conieco w weekend-może masazyk rozluźniający dla Was i lekka kolacyjka afrodyzjakowa wcześniej?myślę że obojgu Wam dobrze to zrobi i odkryjecie siebie na nowo buziaki![]() zmykam do spanka.Dobranoc |
|
|
|
#1172 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć laseczki. Wypiłam szatana
Poza tym uwaga! jestem od wczoraj wredna i złośliwa - @ i to chyba dlatego, normalnie aż mnie wczoraj nosiłio. Mężowi dostało się za wszystkie czasy, trochę zasłużył a trochę tak na przyszłośćPoza tym to pracowity weekend - kupiłam garnki do indukcji w makro, oświetlenia nie wybraliśmy ale już wiem, że będzie ono kosztowało więcej niż przewidywałam , poza tym to sprzęt zamówiony...w tym tygodniu powinni mi go dostarczyć![]() Wczoraj lakierowałam listwy podłogowe i pomalowaliśmy dwie ściany. Sporo tego i zmęczona juz jestem, chyba pójdę na urlop ![]() Cytat:
![]() Z tym remontem to masz szczęście, że mąż z tatą zrobią większość. Fachowcom słono trzeba płacić a jeszcze ile nerwów potrafią Ci napsuć...wiem z własnego doświadczenia. Fajny brzusio ![]() Cytat:
)Cytat:
Choinka ![]() ![]() cudnaCytat:
U mnie to wszystko jeszcze w toku a kłótnie nie są małe, tylko ogromne![]() Libido - przepraszam ale cieszę się że macie podobnie już myślałam, że ja jakaś nienormalna jestem. Myślę, że to przez stres czy to ze względu na remont czy pracę. Jeśli jest czegoś za dużo na głowie to ciężko myśleć o czymkolwiek innym.Mam nadzieję, że po przeprowadzce będzie ok. U kotka może w pracy sie poluźni i też będzie ok ![]() Cytat:
Gar do gotowania na parze... może to nie gar ale takie urządzenie to widziałam z tefala, a gar - taki garowy to w ikei chyba widziałam.Dziewczyny a ja potrzebuję żyrandol - jedno podczepienie do sufitu podłączone do drążka a od tego drążka odchodzą trzy czerwone (koniecznie) lampki. Jak coś znajdziecie przypadkiem to dajcie namiar
|
|||||
|
|
|
#1173 | ||
|
Rozeznanie
|
hejka dziewczyny
mam dobre i zle wiadomosci... co najpierw??? zla... znajomi do ktorych mielismy isc na wesele w lipcu... coz... ona znalazla sobie innego... i jak twierdzi nie wie ktorego kocha i tyle... co najdziwniejsze sa ze soba a z 8 lat od podstawowki i nigdy nie przechodzili powazniejszej klotni (a przynajmniej robili to tak ze nikt nie wiedzial )moral taki ze ona nie chce tego slubu narazie bo nie jest pewna ( nie dziwie sie) a on jest zgruzgotany. dodatkowo dziewczyna ma mega problem bo wszyscy absolutnie WSZYSCY po niej jada... rodzice dziadkowie znajomi... on bogaty ona nie i wszyscy mysleli ze juz dziewczyna ma zycie ulozone... bach trach i sie we łbie poprzewracalo... a ja nie wiem co jej doradzic... a teraz dobra... @ spozniala sie 3 dni... zrobilam test i bach sa 2 kreski ![]() dzisiaj jadem do gina ciekawe co on powie to bylby ok 3 tydz juz... tylko ciiiiii ladny prezent rodzicom pod choinke przyniesiemy ![]() Cytat:
![]() wiec jak chcesz usiasc to bierzcie sie do roboty Cytat:
... juz wygladasz...
|
|
|
#1174 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Swoją drogą moja kuzynka tak zrobiła, ten jej "właściwy" chłopak najpierw się starał, a później odpuścił i co...i szybko okazało się kogo ona tak na serio kocha bo bardzo szybko zaczęło jej brakować tego pierwszego i co...i są dziś szczęśliwym małżeństwem ale zamotałam ale mam nadzieję że zrozumiałyście![]() Dwie kreski - takie ciiiiii....gratulacje, ale bardzo bardzo ciiiii, że by nie zapeszać
|
|
|
|
|
#1175 |
|
Wtajemniczenie
|
malutka z brzuszkiem, a w zasadzie brzuszek wygląda przeuroczo - bo Ciebie trochę nie widać.
Agata - trzymam kciuki i gratulacje dzasta110 dla Ciebie fociak moich włosków z pierwszym w życiu farbowaniem, a w zasadzie z pasemkami i dla wszsytkich jeszcze mały prezencik - 2 fociaki ślubne
Zadziw świat - pochyli się w pokłonie Zmieniaj los - uskrzydli Cię Zanim czas pokona nas" Edytowane przez katarzinka Czas edycji: 2008-12-15 o 07:55 Powód: uzupelnienie |
|
|
|
#1176 |
|
Wtajemniczenie
|
Włoski fantastyczne Katarzinko
![]() No niezła niespodziankę nam przygotowałaś. Dziękujemy i prosimy o więcej Bo my nienasycone jesteśmy![]() Co do pomocy- moje kumpele działają tam cały czas a ja tylko z doskoku im pomagam i odciążam. One uczestniczą w programie "Starszy brat, starsza siostra" a ja jak potrzebuja pomocy z nauk "ściśniętych" to się udzielam bo one typowe humanistki Wiecie... ja widzę z boku jak to co Ewelina i Magda daje tym dzieciom. I jestem pod wrażeniem. W lutym gdy dziewczyny przystąpiły do programu dzieci były nieokiełznane. Jak zadawalam im zadania potrafiły puścić taką wiązankę, że uszy więdną . Miały problemy ze skupieniem uwagi. Teraz to jest zupełnie inna praca. Owszem nie zawsze jest idealnie ( np w sobote jedna dziewczynka mi sie zdradziła że z 6 zadanych przez panią zadać zrobiła tylko 5 bo jednego nie umiała i ze strachu... wcale nie poszła do szkoły) ale muszę przyznać że jestem zaskoczona efektami. Agatka.... po ciiiichu trzymam kciuki
|
#1177 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i superaśnie, że Ci się w twoim królestwie podoba, w końcu to my tam rządzimy - ja też uwielbiam swoją kuchnię i dzięki temu, że mi się tam podoba to ciągle robię jakieś eksperymenty kulinarne, a mąż zachwycony Cytat:
Izka jesteś wielka
|
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
Witam przy poniedzialku Kochane...
Widze, ze mnostwo sie tu dzialo jak mnie nie bylo. Malutka brzuszek miodzio, brak jednak jego wlascicielki ![]() Agatko super wiadomosc, doskonaly prezent na swieta ![]() Katazinko wooow. Normalnie przypomnialas mi moje czasy lat nastu kiedy mialam takie dlugie wlosy <marzyciel>. A fotki super Jeszczepanna ekstra ze sie odezwalas. A co do libido to podpisuje sie do teorii Liloszka za duzo pracy, za duzo stresow. Wiem bo to normalne, trudno sie mysli o checiach na sex jesli organizm domaga sie odpoczynku. Musicie znalezc czas tylko dla siebie, maly relaksik i duzo spontanicznosci ![]() Remontowiczki gratuluje takiego owocnego i pracowitego weekendu .My znowu wrocilismy z zapakowanym po brzegi kartonami autem. W koncu przewiezlismy nasze prezenty slubne. Poza tym bylismy u fryzjera i odwiedzilismy kumpla w szpitalu. Jego stan juz sie ustabilizowal, leki zacxzely dzialac tylko teraz musi uwarzac aby nie spowodowac krwotoku jakims delikatnym skaleczeniem sie, bo krew jest rozrzedzona. a na domiar zlego pekla nam przednia szyba w aucie. I musimy ja przed swietami wymienic. Kiedys dostalismy kamyczkiem z piaskarki i zrobil sie maly pajaczek na szybie, a teraz mroz i cieple powietrze na szybe od srodka spowodowalo ze zaczelo w przerazajacym tempie piekac. |
|
|
|
#1179 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ad. 2 Cytat:
ad. 2 ciii trzymam kciuki ![]() ad. 3 Cytat:
ad. 2 śliczne foteczki Na razie uciekam, trzeba jakieś śniadanko wszamać Do wieczorka |
|||
|
|
|
#1180 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Bardzo ładny brzusio z fasolką. Mój rośnie do podobnych rozmiarów, kiedy mam problemy wzdęciowe lub gdy jestem przed @. Aż strach pomyśleć jaki będę miała brzuch w ciąży. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
--> hihi niech tylko lekarz potwierdzi i zaczniemy gratulować.Ej dziewczyny nie zostawiajcie mnie tutaj samej , widzę że już zaczynacie bociana za nogi ciągnąć a ja bobaska chce dopiero za dwa lata (muszę trochę popracować).Mam nadzieje, że nie weźmiecie przykładu z innych wizażanek, które w ciąży przeniosły się ze ślubnego na forum o macierzyństwie Cytat:
(sprzed miesiąca ).Powiem Ci, że te pasemka są strasznie drobniutkie prawie niewidoczne .
|
|
|
#1181 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a pasemka są male, bo pani fryzjreka powiedziała, że mam zdrowe włoski i ładny kolor to mi nnie będzie ich niszczyć, a tylkoje troszkę na ślubek rozjaśniała i ja myślę, że jak będę mamą to też tu będę i nie ucieknę więc nie zostaniesz tu sama malutka
|
|
|
#1182 |
|
Wtajemniczenie
|
M.a.r.t.a ja sie nigdzie nie przenoszę
Mi tu dobrze![]() A co do zmian decyzji przed ślubem uważam że lepiej przed się dobrze zastanowić niż potem całe życie żalować ![]() Moja mama miala narzeczonego. Fakt daty ślubu nie było ale sam fakt. poznala mojego tatę no i sie zakochala. Po 6 m-cach znajomości wzięli ślub. szaleństwo Ale 37 lat ze soba sa
|
#1183 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też uważam, że lepiej przed się rozmyślać niż potem się rozwodzić
|
|
|
#1184 |
|
Wtajemniczenie
|
Uważam ze wszystko sie dobrze ułożyło bo do byłej narzeczonej taty całą rodziną jeździliśmy w odwiedziny a narzeczony taty to teraz przyjaciel rodziny
Jednym słowem wesoło wyszło
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny że tak pozwolę sobie zmienić temat na świąteczny, kiedy ubieracie choinki? Bo ja myślałam, żeby już na ten weekend.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w szoku zem jest ogromnym hihihMartusFotelik superasny... Moja mama sie smieje ze ja cala sie w nim mieszcze bo kupilam wiekszy z uwagi na to ze moj Skarb ma 182 cm wzrostu a ja tylko 163. A co do choinki to u mnie w domu jesttradycja ubierania jej w wigilie a u tesciow to sie dopiero dowiem
|
|
|
|
|
#1187 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie było zawsze tradycyjnie w wigilię, ale niestety mój mąż pracuje w wilgię wiec chyba ubierzemy w sobotę lub niedzielę jak TŻ wróci z pracy i nie będzie wykończony, bo chcielibyśmy jak i w poprzednich latach ubrać i postroić razem, samemu to nie to samo ;/
Zadziw świat - pochyli się w pokłonie Zmieniaj los - uskrzydli Cię Zanim czas pokona nas" Edytowane przez katarzinka Czas edycji: 2008-12-15 o 10:45 Powód: bom strzeliła byka |
|
|
|
#1188 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe ale sie porobilo
Mialo być "narzeczony mamy" ale widzę Dagmarko że czytasz posty bardzo uważnie![]() A my choinki nie stroimy Stoi taka mała na parapecie i pięknie pachnie![]() A w domu jak przyjadę pewnie bedzie ustrojona
|
#1189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Izazusia ale się porobiło z tym narzeczonym Taty .
|
|
|
#1190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A my w pokoiku nie bedziemy miec choineczki tylko jemiole.... Juz od kilku lat kultywuje takiego wielkiego szkodnika pod sufitem ustrojonego w niebieskie lampki i slomiane ozdobki.... Teraz bedzie wisial nad fotelem mego meza . Doskonale miejsce na calowanie sie hihhi...
|
|
|
|
|
#1191 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej kotki
Dzięki wszystkim misiakom za miłe słowa co do mojego grzywkensa ![]() Mła Cytat:
![]() Poważnie to dla Was tak drogo za skórzane kozaki?? Wg mnie 290 zł to wcale nie dużo! Kupiłam je w Magnolii we Wrocławiu, a u nas w mniejszym mieście za skórzane kozorki <nie wiem co to za firma > chcą jakieś 350 zł.Ja za swoje skórzane botki dałam 220 zł, więc za kozaki wg mnie to nie dużo. A nie chciałam kupować kolejnych "śmierdzieli" na jeden sezon. ![]() Myślę, że to dobra inwestycja- bo są mega wygodne. Ale teraz mnie zaciekawiłyście jakie ceny skórzanych butów są u Was, skoro te moje takie drogie wg Was?? Supcio ten fotelik Cytat:
Ja mam odwyk słodyczowy <ale wczoraj zgrzeszyłam- jadłam ciastka <hity orzechowe > chyba z 5> ![]() 2. Dobra duszyczka Cytat:
brzuszeczek z fasoliną bardzo przystojny! a gdzie śliczna buźka mamusi? Cytat:
A choina bossska, jeszcze nie widziałam jej osobiście, ale może małżon mnie do niej zabierze ![]() Cytat:
Słonko ja też czuję się nieco pocieszona, że nie jestem sama w tym moim braku ochotki I też mnie to martwi ![]() I też nie wiem co tu czynić... ![]() Widzę, ze mojemu dziubkowi smutno jest z tego powodu, a mi smutno ze jemu smutno... Ale zamajszałam.. ajm sorry wery ![]() Ad.1- zła- Wg mnie to lepiej , że przed niż po... ![]() Popatrz na nasze dziewczynki <Kakusia Ad.2- dobra- rzekłabym- bardzo dobra- ale ciiiiiii Uwaga uwaga: Mój stolec powraca ![]() Ale co tam ![]() Buzi misie
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki wczoraj uslyszalam ja w radiu i..... i sie zakochalam w tekscie
http://www.tekstowo.pl/piosenka,paul...k,od_dzis.htmlposuchajcie jak leci.... doskonala na pierwszy taniec hihii, szkoda ze tak pozno sie ukazala ![]() Kasienko Jej minelam 1000 postow i nie zauwazylam tego....
Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-12-15 o 11:45 Powód: bo minelam 1000 |
|
|
|
#1193 |
|
Wtajemniczenie
|
Skórzane kozaczki za 290 zł to naprawdę niewiele. Okazja jednym słowem.
Ja za swoje 5 lat temu tyle zapłaciłam I do dziś mi służą. Wolę za butki zapłacić więcej i mieć je dłużej. A dobrze konserwowane zniosą naprawdę wiele. Polecam kremy do obuwia coccine![]() Hmm gdybym znalazla kozaczki które nie wygladalyby pokracznie na mojej nóżce i kosztowaly ponizej 400zł to brałabym bez zastanowienia ![]() A z tym narzeczonym taty...hmmm chrześniak taty ma narzeczonego więc może coś w tym jest
|
|
#1194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1195 |
|
Wtajemniczenie
|
wow no to supero![]() Ja mierzylam juz tyle par kozaków i odchodziłam z kwitkiem że głowa mała. Ja mam łydkę wysoko więc tuż nad kostka nie ma co buta wypełnić i wygląda to koszmarnie- wszystko się marszczy. Wysokich kozaków ze skórki nie widziałam za 200zł. Botki i owszem. Ale w botkach tym bardziej wyglądam jak kot w butach ![]() Daget przekroczyłaś 1000 postów Czyli impreza:0
|
#1196 |
|
Zakorzenienie
|
witanko
izus agatko - ciiiii ale fajowo, jak bedzie potwierdzone bedziemy gratulowac na calego m.a.r.t.u.s - ja sie nigdzie nie wybieram, a bociana to pewnie gdzies w okolicach 2010r bedziemy lapac za nogi...no niestety musimy wrocic do kraju, ja musze znalesc prace, troche popracowac i dopiero zaczniemy staranko...to chyba bede ostatnia z Was ![]() kasienka - 290 zl za buty ze skory to nie duzo, ja mialam na oku za.... 250...ale funtow na szczescie nie bylo mojego rozmiaru a to koncowka kolekcji byla
|
|
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
Szykujcie się na następną imprezę, jak mi stuknie ale 10. 000
|
|
#1198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie wnikam w narzeczonego taty
Cytat:
Gratki z powodu przejścia na dobrą stronę mocy ![]() Postaram się Ciebie dogonić niebawem ![]() Cytat:
Ad.1- Ja również nigdzie się nie wybieram, cały czas pracuje, mieszkania nie mamy własnego, ale to nie to jest powodem braku dzidziusia! Ja po prostu dzidziora nie kce! Nie jestem na to gotowa pod żadnym względem... ![]() Przyznam Wam szczerze <wstyd mi >, że ostatnio mam wstręt do dzieci nie mogę wręcz ich znieść!!! To małe niegrzeczne demony!! ![]() Podziwiam wszystkie matki dobrze wychowujące swoje dzieci <chociaż... są takie?? >Ad.2- ja też mam często problem z rozmiarem, mam 38- a to najbardziej chodliwy rozmiar niestety, jak juz znajdzie sie fajne butki to trzeba za nie zaplacic ... a ze ja rzadko znajduje fajne <wybrednioch> to kupuje i tyle. A tak poza tym, to uwierzcie lub nie ... w tym roku kozory jakieś takie paskudniaki są nie wiem czy Wy też zauważyłyście? Mówie o kozakach na obcasie, bo oficerek to jest od cholery i na płaskim.
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2008-12-15 o 12:49 Powód: eeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj... kto nie zauważył mojego 1000 posta??? |
||
|
|
|
#1199 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasieńko rybeńko zatem świętujemy podwójnie
![]() Hip hip hurra za nasze pościary Ale marta ma więcej postów niż my wszystkie razem wzięte
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
dagus , kasienka moje gratulacje z powodu osiagniecia wyzszego poziomu
(ja z moim tempem pisania w nastepnym stuleciu osiagne taki poziom hihihi)
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:00.

ale wytrzymam chyba że znajdę na necie.
już poglaskałam przez montor

, poza tym to sprzęt zamówiony...w tym tygodniu powinni mi go dostarczyć

może to nie gar ale takie urządzenie to widziałam z tefala, a gar - taki garowy to w ikei chyba widziałam.

Bo my nienasycone jesteśmy

hand-made: urodzinowo na 40tkę

> chcą jakieś 350 zł.
na szczescie nie bylo mojego rozmiaru a to koncowka kolekcji byla
(ja z moim tempem pisania w nastepnym stuleciu osiagne taki poziom hihihi)