![]() |
#4351 |
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar VI
|
![]() ![]() |
![]() |
#4352 |
Zakorzenienie
|
fajnie Ci w tej ciemnej wersji Madzik
#4353 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4354 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
no to się doczekałam
![]() Włosy Ci się stracą Madziusiu jak je będziesz kolorować tam i nazad (też się muszę pobawić) ![]()
#4355 |
Zakorzenienie
|
Alez metamorfozy
![]() Wychodzicie tak na ulice czy siedzicie ino po tych oknach? ja w obawie, ze moze nastapic pospolite ruszenie plci samczej, trzesienia jader i permanentne wzwody " na widok " ![]() Nie wiem co jak tak przy poniedzialku o tym sexie... Dobrze poczytac o tych dietach. Po raz pierwszy w zyciu przekroczyla zem byla 50 kilo. Zle mi z tym, nie mowiac juz o rzeczach ulubionych, ktore albo sie skurczyly w praniu albo ( nazywajac rzeczy po imieniu) na dupie obfitszej sie zrobily przy-ciasne ![]() Cos sobie wybiore. Moze sa jakies wyrzeczenia przy ktorych stosowaniu spada co nieco z pupy i brzusia ? Moglabym sie zaczac od dzisiaj wyrzekac, do sylwestra dopne szorty. Od razu mowie, ze cwiczenia zadne nie wchodza w rachube. Madzik, Ty sie nie przejmuj. Masz przed soba jednostke, ktora cale zycie probuja na rowerze nauczyc jezdzic ![]() Sie nie poddaje, nauczylam sie na rolkach i ba, minely juz nawet te czasy kiedy skrecalam tylko w prawo. Mysle, ze samochodowe sprawy to cos podobnego. Moja rada, praktykowana zycie cale, to mezczyzna usamochodowiony, kochajacy swoj samochod na tyle, ze nawet na sznurku poprowadzic Ci nie da. Jeden minus, czasem gada, ze mu kobieta za duzo pije ![]() Przyjemny minus ( dla kobety tegoz nie-pijacego mezczyzny ) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4356 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4357 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale zawsze możemy się umówić, że kiedy już zawitasz do Katowic - na spotkanie z Tobą odzieję się w blond perukę. ![]() Ano, trochę zajęte. ![]() Cytat:
![]() Mniej "lajtowe" jest to, że zaraziłam Myszka... ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4358 |
BAN stały
|
Sab Ty w blondzie ojej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4359 | |
Zakorzenienie
|
Big Mamo - przy blondzie mogę je farbować co 3-4 miesiące, bo siwych nie widać, a przy pasemkach natrualny odrost do któregoś momentu się nawet komponuje z całością
![]() Cytat:
![]() No to jest 2:1 ![]() ![]() Sabbath - patrzę od kilku dni na twój av i nie wiem, co myśleć ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-12-15 o 09:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4360 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
![]() Ale rude też będziesz musiała częściej farbować (zrób pasemka takie od blondu do rudego - najpierw wirtualnie, jak się da)
![]() |
#4361 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dopierom doczytala wstecz a jam myslala Mamo, ze nie mozesz sie na mnie napatrzyc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4363 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zwłaszcza, jak się doda gębusię z Wizażu do reszty ciałka, co sie na Allegro znajduje (co też ten matrix z nami robi)
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2008-12-15 o 09:58 Powód: kolor |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
BigMamo - przy tej opcji fryzury nie było wersji rudej, tylko taka czerwień ewentualnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Głosuję jednak na ciemne (a jesli rude, to tez ciemne )
![]() |
#4366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sie we mnie tez pociag w takim kierunku odezwal ![]() Ino szminke musisz zmienic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czerwieni na włosach nie lubię. Prędzej śliwka czy ciemny fiolet. Fajna ta stronka, kombinuję makijaż do moich blond włosków. Można bezkarnie się zrobić w potworka i wszystko wyczyścić ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4368 |
Zakorzenienie
|
Czemu tyle okazji cenowych jest w okresie świątecznym kiedy fundusze nie pozwalają na polowania. Na gazetowym straganie Belle de Minuit, na Allegro Nature Millenaire w całkiem przyzwoitych cenach
![]() ![]() ![]() Może nadrobię trochę zaległości na KWC pooceniam trochę zaległych kosmetyków, chociaż na razie nie zapachów. Napisać PW do Moderatorek z pytaniem/propozycją o założenie pod-forum wspólnozakupowego? Nie chcę sama wyskakiwać z taką propozycją od razu do Moderatorek bez waszego poparcia tego pomysłu, dlatego tak Was męczę.
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2008-12-15 o 11:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4369 |
Zakorzenienie
|
No więc waśnie wyprodukowałam potworka
![]()
![]() |
#4370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4371 |
Wtajemniczenie
|
Pozwólcie, że się wetnę Wam w temat fryzjerski. Mam problem komputerowy, a konkretnie z Google, tzn. po kliknięciu w kilka kolejnych od góry wyników wyszukiwania (obojętnie, co chcę wyszukać) przekierowuje mnie na jakieś dziwne zagraniczne strony. A dalej pojawia się komunikat, że ta strona jest zakwalifikowana jako niebezpieczna. Kliknięcie w dalsze linki (mniej więcej od 5. kolejnego, ale to różnie) prowadzi już na właściwe strony. W innych wyszukiwarkach, np. na wp tego nie ma. O co chodzi? Mam jakiegoś wirusa albo innego szpiega?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4372 | ||
BAN stały
|
Cześć
![]() Vesenko, ale klimatycznie u Ciebie, lata 20te i te sprawy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4373 |
Zakorzenienie
|
Podczytywałam troszkę wczoraj, ale nie miałam siły pisać, bo walczyłam cały dzień z okropną migreną…
Madziczko- nie rezygnuj z kursu!!! Włożyłaś w niego już mnóstwo pieniędzy, zapału i nadziei, nie możesz tego ot tak zaprzepaścić. I wierz mi- 8 godzin za kółkiem to jest nic. I masz prawo robić błąd za błędem, przecież się uczysz dopiero. A zmienianie biegów bez patrzenia na nie wcale nie takie proste, jak by się mogło zdawać. A żeby poczuć się pewnie za kierownicą też potrzeba czasu. Ja prawko mam od dawna, ale własny samochód dopiero od maja i powiem Ci, że dopiero teraz czuje się dobrze za kółkiem- tzn. już mało co mnie stresuje, ale dobrym kierowcą bym siebie nadal nie nazwała. Zrobię to może za 5 lat Tak więc widzisz, że nie ma sensu rezygnować, zwłaszcza, że najgorsze masz już za sobą ( decyzję o rozpoczęciu kursu). Wierzę, że będzie dobrze. A i egzamin też ma prawo pójść Ci dobrze, bo niestety (stety) często nie liczą się tam faktyczne umiejętności, ale odrobina szczęścia. Będzie dobrze, zobaczysz!!! Jakoś niemrawo się dziś czuję, nie chce mi się za nic zabrać, sennie mi, mimo przespanych 9 godzin i połowy dnia wczoraj. Popijam kawę póki mogę (po 11 ma być tu ta Bardzo Ważna Delegacja, z powodu której sprzątaliśmy jak dzicy całe biuro) i walczę z lenistwem. Chciałam wczoraj wybrać się na jakieś zakupy, ale przez tę głowę nie dałam rady. Kupiłam więc kilka rzeczy na Allegro, m.in. cienie Lancome Color Focus- mam nadzieję, że się nie zawiodę na nich, opinie na KWC były pozytywne, więc liczę, że będą fajne. Czekam już na 5 przesyłek, w tym 3 kosmetyczno- perfumeryjne (Ange ou Demon mój ukochany). Ostatnio podpisałam zgodę na zostawianie poleconych w skrzynce w razie nieobecności domowników- mam nadzieję, że nie będą z tej skrzynki znikać. PS. Napisałam mą wypowiedź o 10.00, ale niestety nie jestem w stanie jej wysłać (czyżby zablokowano nam jakieś opcje internetowe??), więc wyślę ją sobie z domu, bo szkoda mi ją wykasować ze względu na przesłanie do Madziczki ![]() PS2. Udało się wreszcie, więc wysyłam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu sie to nie sprawdzi, wiele z nas udziela sie tylko na perfumach, trudno trzaskac sobie licznik postow piszac "tak" lub "nie" w watku "kupic czy nie kupic" ![]() Ale ograniczenia na pewno sie przydadza, bo kiedy glosno sie krzyknie ze jest nalot na dana strone chetnych moze byc sporo i co wtedy? Odmawiac? Panie G tak od poniedzialku i takie wyznania ![]() sie az winem napelnie skoro minela trzynasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4375 |
Zakorzenienie
|
A ja ostatni tydzien przed swiatmi robotam i powiem szczerze, ze zmotywowana nie jestem.
Zwlaszcza, ze szefuncia nie ma. Na dodatek - jak to Madziczka mawia - festival kobiecosci. Co tlumaczy pewne zachowania agresywno-placzliwe. Musze sie spakowac na wyjazd a nie kce mi sie straszliwie. W ogole jakos tak mam mieszane uczucia co do tego wyjazdu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę że możnaby i na Perfumach określić zasady kto może organizować, kto może uczestniczyć w zakupach. Wiele Wizażanek ma za sobą już organizowanie wspólnych zakupów, może zaproponują jakieś ograniczenia. Na pewno pod-forum wspólnozakupowe byłoby bardziej widoczne, niż jeden zbiorczy wątek, gdzie wiele zakupów nam umknie, nawet spędzając na forum wiele godzin, czy Kluby.
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2008-12-15 o 14:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4377 |
Zakorzenienie
|
Co do podfroum - napiszę na BO, zapytam szefostwa, bo to Oni decydują w takich sprawach, nie moderatorzy.
(edit - napisałam, dam znać jaka będzie odpowiedź ![]() Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2008-12-15 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4378 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4380 | ||
Zakorzenienie
|
A tam, głupoty wypisujesz! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tak mnie zbombardowaliście miłością i wsparciem,że dziś się stał cud. Zmieniałam biegi bez patrzenia na nie, mało tego - wiedziałam, kiedy je zmieniać ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.