|
|||||||
| Notka |
|
| Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zabieg Cosmelan-Pamietnik- Część IV
Buczek żeby dyplomatycznie wybrnąć z sytuacji, powiedz po prostu że siebie
![]() Przestaną się czepiac i przybierać sobie do siebie |
|
|
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam Was za ten niesmaczny film bardzo mocno
Kamilko zapomnij o tych meteorytach ,sa lepsze pudry,roze! One sie naprawde naadaja tylko i wylacznie na puder!!!! Bez nie maja sensu Woda sie nalala,zaraz do Was wroce
|
|
#3963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja ,jak wrocilam ostatnio z PL
|
|
|
#3964 |
|
Rozeznanie
|
zmykam Laski...dziecko pacyfikować do łózka- jutro ma isc do szkoły po chorobie- jeszcze mi okropnie kaszle....zaczęło się od gardła a skończyło jak to u niego .....
i od jutra koleny tygodniowy młyn,mam nadzieję, ze wreszcie uda mi się pozamykać tematy na koniec roku i od piatku spokojnie zacząc myslec o świetach dobrej nocki wszystkim |
|
|
|
#3965 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3966 | |||
|
Raczkowanie
|
Wiem Nati, że są ważne po Nowym Roku mam zamiar zadbać również o siebie
Cytat:
Cytat:
Ciąg dalszy badań będzie w środę, także zobaczymy co to jest tak dokładnie. Tobie również bardzo dziękuję Nie mogę nie dodać, że wydziałam dzisiaj Twoje fotki. Powaliły mnie, piszę całkiem serio. Jesteś piękną kobietą w całym tego słowa znaczeniu - i wewnątrz i na zewnątrz. I ta klasa!!! Cytat:
Dziewczynki wracam do siebie, dziękuję wszystkim Wam za wsparcie, naprawdę potrzebowałam tego. Już to chyba pisałam, ale powtórzę - bezcenne. Fajnie, że jesteście, wszystkie. Domciu Edytowane przez Jelly Czas edycji: 2008-12-14 o 21:44 |
|||
|
|
|
#3967 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie laseczki
Kamilciu - i ja załapałam sie na Twoje fotki Ivonaczko- ok Domcio- Przecudna ta Twoja Maranda Buczuś-Trzymaj sie mocno. dasz rade Jelly- Super że już lepiej sie trzymasz Natalko- Nocny Duszku gdzie sie podziewasz? :bounc e:![]() :bounce :![]() ![]()
|
#3968 |
|
Zadomowienie
|
Dla przypomienia
.Ponawiam liste zadowolonych . *- jeżeli minimalne cienie z czasem będą jednak widoczne, to poprawimy liste. Lista osób zadowolonych z zabiegu cosmelan: -Madziusia777- Tak, cosmelan zlikwidował plamy, polecam. -Ane120- Zostały cienie, polecam -Kamilia- Zostały cienie. -Masima- Tak, cosmelan zlikwidował plamy, polecam. -Buczacza- Zostały cienie, polecam. -Etana021- Tak, cosmelan zlikwidował plamy, polecam. -Castrol- Tak cosmelan zlikwidował plamy, polecam. -Megi72- Zostały cienie, polecam. -Wodnik11-Tak, cosmelan zlikwidował plamy, polecam. -Mkozaczka- Tak, cosmelan zlikwidował plamy*, polecam. -November- Tak cosmelan zlikwidował plamy*, polecam. -Denna- Tak, zlikwidowal plamy, powróciły lekkie cienie, polecam. -Mylda- Tak, cosmelan zlikwidował plamy, polecam. -Dome- zostały minimalne cienie, polecam. Lista osób niezadowolonych z zabiegu cosemelan:
|
#3969 |
|
Zakorzenienie
|
MADZIUSIA- mało pisze ,bo zepsuty komp. Chce kupić nowy,własny,cały czas siedze w necie.Jest tu ktoś, kto mi bardzo pomaga.Nie muszę dodawać ,że jest DEBEST
Edytowane przez Natalia 1 Czas edycji: 2008-12-14 o 23:12 |
|
|
|
#3970 |
|
Zadomowienie
|
Ośmielona prośbą Kamilii podaję Wam link, pod którym znajdują się jeszcze rodziny potrzebujące pomocy. Należy kliknąc na mapkę i wybrać najpierw województwo, a następnie zarezerwować konkretną rodzinę, której chcemy pomóc:
http://szlachetnapaczka.pl/baza/orig...t/mazowieckie/ strona główna www.wiosna.org.pl Dobrej nocy Kochane. |
|
|
|
#3971 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I pani Basia to dobra kobita
|
|
|
|
|
#3972 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Kochane, wróciła Wasza "marnotrawna" siostra, czyli ja... nie pokazywałam się od jakiegoś czasu, bo sobie trochę pochorowałam i zahaczyłam także o szpital... ale juz jestem i nawet nie próbuję przeczytać tego wszystkiego, co napisałyście, bo zajęłoby mi to kolejny miesiąc... płodne literacko jestescie niezmiernie!!!
Tęskniłam za Wami okrutnie madziusia777 - możesz mnie dopisać do zadowolonych z cosmelanu - plamy zniknęły, został delikatny cień na czole, ale plamki ...powracają, nie ma to jednak znaczenia dla pozytywnej oceny cosmelanu, już taka moja (nie)uroda...
|
|
#3973 |
|
Zadomowienie
|
Lidia - już Ci nie odpuszczę - Ty po szpitalach chodzisz!!! to już napewno coś poważnego, a nie jakieś pitu pitu!!!. Chodź ze mną na kawę !!!
Galaretko - masz jak w banku - zawsze buczylas - jarasz szlugensy- czy dajesz radę ? Anturek - tam nie ma Szczecina
|
|
|
|
#3974 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie piikne Gwiazdy
.Natalko- To kupuj tego kompa, bo nie może Cie juz zabraknać u Nas .Lidia- Ok to Cie wpisuje , ale już wszystko ok?I ja też na kawusie Cię zapraszamDomcio- A Ty tak rano u Nas .Jaaaaaak zimno dzis u mnie, huhuha huhuha normalnie sybeeria na Mazurach .Musiałam sie grubo kremem tlustym nasmarowac, bo zimne wiatrzycho wieje że aż policzki odpadają brrrrrrr. Wstawiim na gorącą kawe kto chce????
|
#3975 |
|
Przyczajenie
|
WITAM WSZYSTKIE KOBIETY
![]() DOSC DŁUGO CZYTAM TEN PAMIETNIK PORA ZEBY SIĘ WYPOWIEDZIEC I USŁYSZEC WASZE OPINIE(mimo iz jestem facetem:P...mam nadzieje ze z tej racji nie zostane tu zdyskryminowany:P) Wiec w piątek zakupiłem cosmelan i na wieczor nalozylem maske na 8 godzin(3 fototyp). Rano w sobote zmyłem maske. Byłem cały czerwony. Dzisiaj jest poniedzialek ciągle się łuszczę i jestem nadal czerwony. Podejrzewam ze to normalne jednak martwi mnie cos innego. Mianowicie widze juz wyrazna poprawe ale sporo tych przebarwien ciagle widac??? czy po masce przebarwienia odrazu maja zniknac czy gdy smarujemy się cosmelan 2 z biegiem czasu będą znikac?? irytuje mnie to. Czekam na odpowiedz z góry dziękuje i pozdrawiam
|
|
|
|
#3976 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Witamy Cie chłopie ![]() .Plamiska będą z czasem Ci znikać . No trzymamy kciuki za pomyslność w cosmalenieniu sie .Mam nadzieje że i z czasem też Ciebie wpisze na moją liste zadowolych albo i nie zadowolonych z cosmelanu .
|
|
#3977 |
|
Zadomowienie
|
Kto jeszcze robił zabieg cosmelan???????
Ponawiam liste zadowolonych . *- jeżeli minimalne cienie z czasem będą jednak widoczne, to poprawimy liste. Lista osób zadowolonych z zabiegu cosmelan: -Madziusia777- Tak, cosmelan zlikwidował plamy, polecam. -Ane120- Zostały cienie, polecam -Kamilia- Zostały cienie. -Masima- Tak, cosmelan zlikwidował plamy, polecam. -Buczacza- Zostały cienie, polecam. -Etana021- Tak, cosmelan zlikwidował plamy, polecam. -Castrol- Tak cosmelan zlikwidował plamy, polecam. -Megi72- Zostały cienie, polecam. -Wodnik11-Tak, cosmelan zlikwidował plamy, polecam. -Mkozaczka- Tak, cosmelan zlikwidował plamy*, polecam. -November- Tak cosmelan zlikwidował plamy*, polecam. -Denna- Tak, zlikwidował plamy, powróciły lekkie cienie, polecam. -Mylda- Tak, cosmelan zlikwidował plamy, polecam. -Dome- zostały minimalne cienie, polecam. -LidiaM- Tak, zlikwidował plamy, powrócił cień na czole. Lista osób niezadowolonych z zabiegu cosemelan:
|
#3978 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cześc Animalpak, widze że z tego co piszesz wszystko jest jak najbardziej w porządku. I nie denerwuj się bo bo wszystko jest na dobrej drodze. Reakcja skóry jest taka że w pierwszym okresie plamy sa jakby bardziej wyraźniejsze, wydaje się że sa ciemniejsze, niż przed cosmelanem. Dopiero po 8 dniach się zaczyna się obserwować stopniowy zanik plam, nie ma że od razu, tak gdzies do trzech tygodni po masce, czasami dłuzej. Mascka przygotowuje skóre pod cosmelan2, ale to cosmelan 2 powoduje łuszczenie naskórka i zahamowanie enzymu tyrozynazy która powoduje plamy. Ja byłam przez 2 tygodnie czerwona po masce. Strasznie niecierpliwy jesteś. |
|
|
|
|
#3979 |
|
Przyczajenie
|
Tu nie chodzi o to ze jestem niecierpliwy
bo zdaję sobie sprawe ze potrzeba będzie kilku tygodni chodzi o to ze myslalem ze to maska jest glownym niwelatorem plam a cosmelan 2 stosuje sie aby plamy nie powrocily w kazdym badz razie dziekuje kobitki za szybka odpowiedz bede systematycznie pisal o postępach i swoich spostrzeżeniach POZDRAWIAM
|
|
|
|
#3980 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymamy za słowo ![]() więc będziemy z niecierpliwością czekały na Twoje relacje
|
|
#3981 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry Aniolki
Dajcie mi papierosa Nerwowa jestem,a wlasciwie agresywna sie robie! Domcio Ivus Jak sie dzisiaj czujesz?Lidzia co sie z Toba dzialo,ze az w szpitalu bylas? Kamilko jak przystalo na Twoja siostre ,to tez paczuszki robie i rozdaje biednym dzieciom.Nawet przebieram sie za aniolka i razem z Mikolajem chodzimy od domu do domu.Nie ma nic piekniejszego jak zobaczyc radosc w oczach dzieci.Robimy tak juz od 9 lat. animalpak Witaj zwierzaku Nie napisales skad Ci sie te plamiska porobily.Czyzby solarka ??????E ....pewnie jakies anabolika ,sterydy brales! Przyznaj sie!!!!
|
|
#3982 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() . Dasz rade, dasz rade, dasz rade, przetrwasz ten najtrudniejszt okres i bedziesz uwolnioną kobietą
|
|
#3983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie martwi,ze w swieta nie wytrzymam nerwowo .Na pracownikow sie juz wydzieram,wstyd mi bardzo.Chyba bede musiala sobie ten dennusiowy sztuczny papieros kupic,albo jakies kropelki na uspokojenie
|
|
|
#3984 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ooo to chyba juz sie nie boje ![]() Buczuś- to kropelki
|
|
#3985 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Tyle sie napisalam i wszystko mi zjadlo ![]() ![]() Stesknilam sie za Wami bardzo
|
|
#3986 |
|
Rozeznanie
|
TESKNIŁAM MOCNO ZA WAMI
WIĘC JESTEM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dome cudowna Maranta kochana klacz oj kochana Kamiluś chetnie zobacze Twa piekna twarz-pokaz mi sie Buczus - super kawał a pani Basia robi kariere medialna w Polsce( mam nadzieje ze nie palisz) ( witam pana na forum ) i miałam beke z tej pani co z włosami wysoczyła jak filip z konopi ale bardziez z waszych komentarzy buhahahahha byłam na juz kolejny raz na mikrodermabrazi kazałam pani pojechac ostro i mam jedna wielka rane i strup ale idzie ku dobremu siedziałam dwa dni w domu dobrze ze mam lwia grzywe to machnełam na lewo i nie widac ale ostro mnie pojechała mi sie serce kraje jak widze samotne dzieci jakiego ja mam boskiego synka - mowie Wam JEDENI DRUGI TO DWA ANIOŁY MŁODSZY UBRAŁAM MU CZAPECZKE MIKOŁAJA I TANCUJE I OBROTY ROBI gdzie on sie tego nauczył drugi jest aniołkiem nw szopce na wigilie dla rodzicow zobaczcie mozna wstawic gebe kogos i wysłac z zyczeniami http://www.dancingsantacard.com/intro.php?user=305328 ( to moj kolega - przystojniak z nigo prawda?) Edytowane przez wiiniii Czas edycji: 2008-12-15 o 14:45 |
|
|
|
#3987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tam tesciowa? Poleciala juz? Pewnie teraz odpoczywasz
|
|
|
#3988 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tesciowa odleciala,osobiscie na lotnisko ja odwiozlam Caly weekend mielismy tylko dla siebie.Nie moglam sie nacieszyc spokojem.Padnieta jestem jednak po tym wszystkim.Atmosfera swiat mnie do tego dobija.Jak tylko wroce z przedszkola,poszukam skladu,jesli nie znajde wpisze jeszcze raz. za Twoja silna wole
|
|
|
#3989 |
|
Zakorzenienie
|
wiinii fajna kartka
|
|
#3990 |
|
Zadomowienie
|
Buczuś - wpadłam na chwilę bo mi się cos takiego pojawiło, ad Twego rzucania palenia. Kiedyś musiałam podjąć pewna decyzje, wazną, trudną i jako ja - pewnie bym się jeszcze bujała, ale ja jako mama uświadomilam sobie , że jestem gwarantem szczęścia mego dziecka.
Buczuś - przypomnialao mi się, jak pisałaś, że córka prosi Cię o rzucenie palenia.Wiesz, za tym, poza troską o Ciebie, jest tez jej lęk o jakość jej zycia, bo Ty jej cała i zdrowa jestes potrzebna do szcześcia. buziaki |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biochemia kosmetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.

-Jelly--dbaj o Siebie,pamiętaj o badaniach,widzisz jak są ważne
:bounc e:

.

LIDIA
tam nie ma Szczecina
, ale już wszystko ok?I ja też na kawusie Cię zapraszam
.
.