|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1561 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Najpiękniejsze Panny Młode 2010 cz. III
tak, praktycznie codziennie rano i wieczorem
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() szoruj szoruj, bo jak mama zobaczy to nie ma zmiluj ![]() Cytat:
![]() ![]() moj zadnych grajkow ani spiewakow sobie nie zyczy. ma byc tylko i wylacznie organista umiejacy grac na organach ![]() ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-12-15 o 14:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1562 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a ja mam pytanie natury technicznej co do dnia ślubu. Bo jak oglądam filmiki to pan młody zawsze przychodzi z wiązanką kwiatów do domu panny młodej i się witają no ale ja mam zamiar sama sobie kwiaty odebrac bo ja mieszkam niedaleko kwiaciarni no a tż daleko i zastanawiam się czy mu ten bukiet ktoś ma przemycić do samochodu jak po mnie przyjedzie??? czy normalnie ma sobie wejść do domu bez bukietu a ja juz go będę miała w rękach??? hmmm niby wszystko takie proste ale jakby ułozyc scenariusz i go oglądac minuta po minucie to mnóstwo technicznych pytan by było co i kiedy zrobic...
21.08.2010 ślub ![]() 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2008-12-15 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1563 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A mi sie marzą skrzypce i solistka do kościoła ale mój narzeczony stwierdził że to strata pieniędzy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1564 |
Zakorzenienie
|
heehee znalazłam swój stary ślubny kosztorys... hmm trochę oderwany od rzeczywistosci.. orkiestra w nim zapisana jako 3500 w realu okazala się 4500... o ja głupia hahaha napisałam kamerzysta 1000zł! na pewno się sprawdzi heh rzeczywistość bywa bolesna
ale postanowiłam z tego kosztorysu wiele rzeczy pokryc sobie sama jak fryzjer, kosmetyczka, obrączki, zaproszenia, bielizna, USC, koszty Koscielne itp wbrew pozorom takie drobne wydatki a tysiąc złotych jak nic na nie pójdzie, a nawet z 1500! no ale zawsze to rodzicom będzie lżej ![]() Gosica masz rację same sobie odłożymy na niektóre rzeczy i będziemy je miały!!!
#1565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj TZ stwierdzil, ze udziwnien i placzliwej atmosfery na swoim slubie nie chce ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1566 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie wiem że to niedużo jest
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A właśnie kolejny przesąd.. Podobno jak panna młoda się popłacze to wróży szczęście małżeństwu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1567 |
Zadomowienie
|
i podobno jak świeczki w kościele maja nierówny płomień to małżeństwo będzie nieudane
![]() ![]()
#1568 |
Zakorzenienie
|
czyli jak się nie popłacze to lipa buuuuahahahahahahahahahah aha
ja chyba założę skarbonkę z tżtem! będziemy sobie wrzucać tam co tydzień ustaloną drobną sumkę i potem będzie jak znalazł na drobne wydatki! jak bedziemy wrzucac po 5zł co tydzien to jakies 500zł powinno się uzbierac w roczek a 5zł to jest nic! i odpowiednio po 10zł to juz bedzie tysiak! zawsze to tysiak mniej od rodzicow bedzie potem jednorazowo a nam budżetu nie uszczupli ![]() ![]()
#1569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() chodzi o to, ze np. skrzypce mojemu TZowi kojarza sie raczej z pogrzebem, smiercia ewentualnie z grajkiem na rynku ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1570 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja w mojej skarboneczce mam już prawie 1000 ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1571 |
Zakorzenienie
|
ja w sumie mam sporą sumkę ale na lokacie i postanowiłam że do ślubu jej nie ruszę! to będą pieniążki na nasze wspólne urządzanie własnego poślubnego gniazdka
![]() ![]() ![]()
#1572 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny jest teraz moze w kinach jakis film godny polecenia? bo zostalo nam jeszcze sporo do wykorzystania na faktury do konca roku i przydaloby sie na cos isc. tylko nie wiem na co
![]() myslalam o tym polskim "To nie tak jak myślisz kotku", ale sama nie wiem... jak to bedzie tak 'smieszne' jak ostatni polski film na ktorym bylismy ("Rys") to az sie boje... ![]() (horrory odpadaja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1573 |
Wtajemniczenie
|
witajcie dziewczynki
jednak TŻtem doszlismy do wniosku że aparat kupimy po świętach.. a na gwiazdkę to takie małe prezenty do 50 zł, niespodzianka.. to i teraz się zmóżdżam żeby coś wymyslić ![]() kaśka Ty biegiem do lekarza..z kolanami nie ma żartów. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1574 |
Zadomowienie
|
Bu co za poniedziałek:/ W pracy harmider. Prawka teorii nie zdałam:/ Wszystko dzis poprostu na nie:/ Ehh i znowu od nowa trzeba sie uczyc...
Tz dostał juz porządna nauczkę także sie nie martwcie dziewczynki moje ![]() Miejmy nadzieje ze dalszy tydzien spłynie z górki a potem nie ch sie wlecze:P |
![]() ![]() |
![]() |
#1575 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale na jakiej zasadzie to zdawanie teorii.. u nie było cos takiego że musiałam zdać wewnętrzny egzamin teoretyczny żeby móc zaczynać w ogóle jazdy na mieście ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1576 |
Zakorzenienie
|
jozi pewno chodzi o ten juz normalny egzamin teoretyczny. mozna zdawac laczony teoria+jazda samochodem, a mozna osobno zeby nie tracic pieniedzy jak sie obleje teorie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1577 |
Zadomowienie
|
Ja juz jestem po wewnetrznym ktory zdalam bez blednie. A mam juz wyjezdzone 22 godziny... dzis mialam juz panstwowy i nie zdalam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1578 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A my sobie aparat kupiliśmy na wakacjach i normalnie taka byłam dumna z tego naszego zakupu że szok.. Normalnie jakbyśmy mieszkanie kupili ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1579 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My wlasnie mikołajek nie ochodzimy.. tylko zawsze dostaję czekoladowego mikolaja i w tym roku też tofee.. na walentynki to również ostatnio nic sobie nie kupiowaliśmy.. ja pewnie kwaitka dostanę a dla niego zrobię pyszną kolacyjkę.. walentynki sa fajne ale dla mnie to raczej zwykły dzień.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1580 |
Zakorzenienie
|
mi TZ na pewno bukietu nie wręczy bo spotkamy się dopiero przed ołtarzem
![]() ![]() już nie mogę sie doczekać jego reakcji ![]()
#1581 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() moją siostrę do ołtarza prowadzi tata a szwagier będzie czekał już w kościele.. a druga kwestia jest taka (przynajmniej u mnie w regionie) że to pan młody wręcza bukiet pannie młodej i to jest fajnie.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1583 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi sie nie podoba jak ojciec odprowadza do oltarza bo Pan młody wygląda jak cipa nie wie co ze soba zrobic czy ma stac tak czy tak kreci sie co chwila. A po za tym to obyczaj z Anglii i po za tym okropny. Ale błogosławienstwo to oczywiscie bedzie najpierw w domu... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1585 |
Zakorzenienie
|
Jozia nie martw sie.. następnym razem zdasz.. kurczę taka zestresowana byłaś czy nie bardzo się na ty znasz czy co się stało? spokojnie dasz radę następnym razem
![]() a mój tż stwierdził że to nie ma sensu tej skarbonki zakładac.. ![]() ![]() ![]()
#1586 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do mnie TZ przyjdzie z bukietem. co prawda moja kwiaciarnia zapewnia darmowy dowoz kwiatow gdzie sie chce, ale w takim razie dowioza do TZa, a TZ juz osobiscie mnie obdaruje bukietem ![]() a ze w kinach nie ma NIC co by sie wydawalo ciekawego, dzisiejszy wieczor spedzimy z TZem pod kocykiem konczac ogladanie I serii Californication ![]() ![]() Cytat:
![]() dla mnie troche tez ![]() ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-12-15 o 17:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1587 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dla mnie błogosławieństwo to nie wiocha.. i czekanie pana młodego przed ołarzem tez nie jest złe.. tylko wtedy gdy naprawdę się nie widzi panny młodej przed slubem, bo dla mnie to mija się z celem jak się ma plener przed cslubem czy własnie błogosławieństwo.. my chcemy mieć to i to przed ![]() każdy ma swój ślub i wesle i niech robi jak chce, byle nie obrażać innych.. Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2008-12-15 o 17:27 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1588 |
Zakorzenienie
|
myśle że jak para zgadza się na pewne rzeczy jak odprowadzenie do ołtarza, czy błogosławienstwo to nic nie jest wiochą.. obojgu coś odpowiada a to znaczy że jest fajne
![]() ja będę miała i błogosławieństwo i z tżtem będziemy razem kroczyć do ołtarza.. razem tak postanowiliśmy i tak będzie ![]() ![]()
#1589 |
Zakorzenienie
|
A dlaczego???
Witam dziewczynki, Ja mialam dzisiaj w sumie fajny dzionek, byliśmy na pysznej caffe latte z toffi i torciku ![]() ![]() Za chwilkę wrzuce fot. dzisiejszego zakupu ![]() Aaaa jutro mamy drugą rocznicę zaręczyny ![]() ![]()
#1590 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dla mnie absolutnie żadna wiocha ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:00.