|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II
Mój TŻ stanowczo odmówił limuzyny
Ale za to teraz muszę wykobinować jakieś tablice rejestracyjne .. bo jak mniemam taka limuzyna ma w pakiecie ??? No ale w sumie nawet dobrze, że jest allegro.. to człowiek sobie poprzebiera jak w ulęgałkach
|
|
|
|
#3512 |
|
Rozeznanie
|
Owszem, limuzyna tablice i kwiaty ma w pakiecie
|
#3513 | |
|
Raczkowanie
|
Dzięki to też jest jakiś pomysł. A jeszcze mam takie pytanie
(ale ja Cię wykorzystuję) powiedz mi Kochana jak wyglądają tam pokoje gościnne bo będziemy chyba wszystkie wynajmować - mam 50 osób którym musimy zapewnić nocleg i jestem ciekawa jak one wyglądają.Cytat:
ja właśnie doszłam do takiego wniosku i albo zdecydujemy się na limuzynę albo na jakiś samochodzik, może nasz bo planujemy wymienić jakoś w okolicach lipca - może akurat się nada
|
|
|
|
|
#3514 |
|
Rozeznanie
|
Śmiało mniewykorzystuj
Pokoje są fajne. My braliśmy tylko 4, no i komnatę. Fotki mam tylko komnaty. Zobacz sobie na ich stroncehttp://zameksobkow.pl/inside.php?lt=...db036fae91f3da ostatnia fotka to pokój gościnny, a te pierwsze to komnata.
|
#3515 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak coś to będę się do Ciebie zgłaszać
|
|
|
|
|
#3516 |
|
Rozeznanie
|
Jak coś to pytaj, bo ja chętnie sobie przypominam ten DZIEŃ
|
#3517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż strach pomyśleć co będzie w ten dzień.. chyba poproszę teściową o stos recept na relanium albo inną walerianę
|
|
|
|
|
#3518 |
|
Konto usunięte
|
Ponawiam swoje pytanko
. Ktoś może się wypowiedzieć na temat Grants'a ?
|
|
|
|
#3519 |
|
Rozeznanie
|
W czasie przygotowań też się denerwowałam, żeby wszystko było tak jak chcemy. Ale w dzień ślubu oboje byliśmy radośni i bez stresu wszystko przeżyliśmy
|
#3520 |
|
Przyczajenie
|
W Grants'ie była poszukując sali dla siebie. Mnie sala bardzo się spodobała, ale jak dla mnie była za mała. Z tego co wiem, to chyba nie da się wynająć samej sali, ale o ile dobrze pamiętam, to koszt za osobę był jednym z tańszych jak na rynek kielecki.
|
|
|
|
#3521 |
|
Konto usunięte
|
Teraz sie juz zalamalam! Poszukuje sali w Kielcach do 200 osob. Boziu nic nie ma takiego;/
|
|
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;10063521]Teraz sie juz zalamalam! Poszukuje sali w Kielcach do 200 osob. Boziu nic nie ma takiego;/[/quote]
Na cedzynie jeden z 3 hoteli uroczysko, echo i cos tam.... bodaj w tym srodkowym jest sala na 250 osob wiec mozesz tam sprobowac oni sa bardzo restrykcyjni jesli chodzi o liczbe gosci albo 50 albo 250 nam nie chcieli zorganozwac wesela na 100 osob... a nie wydaje mi sie ze cale kielce beda organizowac tam wesela wiec mozesz sprobowac.. ale radza sie pospieszyc mimo wszystko |
|
|
|
#3523 |
|
Konto usunięte
|
No to może brzmieć ciekawie
.Dzieki kubusewa . Muszę się porozglądać za takimi salami a niestety takich jest niewiele;/
|
|
|
|
#3524 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki oreintujecie się może czy są już nowe kolekcje sukien w kieleckich salonach? A może któraś z Was buszowała ostatnio w poszukiwaniu upragnionej sukni
? Jeśli zauważyłyście jakieś miejsca warte uwagi dajcie znać proszę.
|
#3525 |
|
Raczkowanie
|
Hej Karothka ja byłam jakoś w listopadzie w "Paryżance" i pani która mnie tam obsługiwała powiedziała mi że nowe kolekcje będą już teraz w grudniu a potem już nie będzie tzn: ja jej powiedziałam że mam wesele w maju i pytałam czy będą jeszcze jakieś kolekcje prócz tej co teraz wejdzie a Ona na to że nie i że powinnam się rozglądać od grudniu. Ale nie wiem dokładnie kiedy.
P.S Macie jakąś sprawdzoną fryzjerkę i makijarzystkę jeśli tak to piss o namiary. Dzięki. Edytowane przez Bercia 007 Czas edycji: 2008-12-13 o 16:59 |
|
|
|
#3526 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3527 |
|
Rozeznanie
|
Puchatku ile płaciłaś za limuzynę?
|
|
|
|
#3528 |
|
Rozeznanie
|
|
#3529 |
|
Raczkowanie
|
a ja rozglądam się z autkami!czy któraś z Was ma namiary na jakieś fajne autko, oprócz limuzyny!może być samochód retro!jaki koszt? gdzie szukac!może Wasi znajomi np. chcą w ten sposób dorobic bez ogłaszania się!
![]() i niedługo mamy zamiar rozglądać się za obrączkami ![]() kasiaher widze ze Wasze przygotowania wrą pełną parą też musimy się sprężyć i zacząć coś załatwiać!Puchatek M, dagunia, oniaczek pięknie wyglądałyście....cudo <wow> Edytowane przez mika_am Czas edycji: 2008-12-15 o 18:31 |
|
|
|
#3530 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie malowala Pani Marta z Jagielonskiej wiele razy tu polecana...natomiast probna robila mi Sylwia z Awangardy ale od momentu jak fryzurke na wesele zrobil mi pewien fryzjer mezczyzna od razu zrezygnowalam z Sylwi i tak moj fryzura powstala spod jego rak
|
#3531 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bardzo prosze przynajmniej na prv |
|
|
|
|
#3532 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję
|
#3533 |
|
Raczkowanie
|
ja też poproszę, na priv
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny poszlo na priv bo nie chce tu nie potrzebnej reklamy robic
|
#3535 |
|
Raczkowanie
|
Oniaczeq - Ja też poprosze o namiar na prv.
|
|
|
|
#3536 |
|
Konto usunięte
|
oniaczeq czy ja też mogę prosić o namiary
?
|
|
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
Poszło
|
#3538 |
|
Raczkowanie
|
karothka, Bercia 007 z tego co się orientowałam to już większośc salonów ma sukienki z nowej kolekcji
pod koniec listopada wybralam sie w poszukiwaniu tej jednej jedynej i mierzylam te z kolekcji 2009, urzekla mnie jedna w cymbeline aaaaaale poniewaz nie zdążyłam obejsc wszystkich salonów i wolałam poczekac az pojawią sie wszystkie sukienki na 2009 tak więc jej nie zamówiłam no i w poniedzialek za tydzien bedzie sądny dzien ponieważ pochodze po salonach i wybiore tą ostateczną (oby). Ale dziewczynki mam w związku z tym problem, bo widzialam od ostatniego mierzenia wiele przeslicznych sukienek i nie wiem czy zdecyduje sie na którąś... z natury jestem strasznie niezdecydowana i nie wiem jak to będzie...![]() :eek :Poza tym chciałabym kolor biały, a wszystkie panie z salonów biały mi odradzają.... ![]() karothka, Bercia 007 kiedy Wasze wielkie dni??
|
|
|
|
#3539 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie przejmuj sie- ja też jestem niezdecydowana i zanim coś wybiore to oblece wszystkie sklepy i tak było, ale wpadła mi w oko ta jedna jedyna i zakupiłam!też chciałam biały,ale jak zaczełam mierzyć to w białym źle wyglądałam, mam ecrie ale bardzo delikatny-tzw łamana biel suknie kupiłam w ms modzieniebawem bedę potrzebowała pomocy, jakie dobrać dodatki i bolerko do niej
|
|
|
|
|
#3540 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszyskich przygotowujacych sie do tego najszcześliwszego dnia w życiu
i mojego też Znalazłam jak dla mnie bardzo ładną piosenkę i moze dla ktorejs z was rowniez sie spodoba i bedzie chciala ja gdzies wkomponowac w czasie swojego slubu, bo ja po usłyszeniu jej myslę o tym bardzo poważnie tytuł jej brzmi: "Marsz Mendelssohna" - Holecki Damian albo tez moze byc pod nazwa "Weselne dzwony" Pozdrawiam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.

? Jeśli zauważyłyście jakieś miejsca warte uwagi dajcie znać proszę.

no i w poniedzialek za tydzien bedzie sądny dzien ponieważ pochodze po salonach i wybiore tą ostateczną (oby). Ale dziewczynki mam w związku z tym problem, bo widzialam od ostatniego mierzenia wiele przeslicznych sukienek i nie wiem czy zdecyduje sie na którąś...
z natury jestem strasznie niezdecydowana i nie wiem jak to będzie...