Włosomaniaczki :D - część IV - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-12-14, 08:18   #2941
Heroldin
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Ale będzie, będzie, obiecuję
Bardzo dobrze, rób przerwy dla stopniowania napięcia i mojego dobra !
Za dużo wrażeń jak na jeden raz zabić może, a i moje wiktuały się kończą.
Dzisiaj większa porcja kanapek i większy termos kawy ! Jakiejś mapy Sri Lanki muszę poszukać. Pojeżdżę palcem po mapie przy wtórze Twoich opowieści. Oj, ciekawie się robi.
A przygód na bezcłówce przed odlotem nie było ?! Nie ściemniać proszę !
Ja to bym dla kurażu nie omieszkała.

[quote=[B]virtual_reality
[/b] ;10072473]Wy wszystko wiecie, poradzcie gdzie znajde taką kule śniegową, którą sie potrzasa i pada w śrdoku śnieg ]

"U mnie" widziałam : na bazarze {stoiska świąteczne},w sklepie : "wszystko za 5 złotych" i w Kauflandzie. A i jeszcze - w sklepie z zabawkami "SMYK" {ale to było przed Mikołajkami, jak kupowałam prezenty dla dzieci sąsiadów.
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-14, 13:49   #2942
Mirelkaaa
Zakorzenienie

przyznac się kto oglądał Titanica?
Ja oczywiscie jak zawsze i jak zawsze płakałam ale cii
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-14, 13:53   #2943
Jolie2601
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Witaj Asiu po urlopie

alez jestem dzisiaj zmięta- brat grał wczoraj koncert z neolithem i wróciliśmy do domu o 4 a o 9 pobudka- cała masa ludzi w domu bo przyjechali też jego znajomi z drugiej kapeli- ale koncert zawodowy- miazga totalna

dobrze, że jutro na 14 do pracy to się wyspię

aha- rozmawiałam z MArzenką- macie pozdrowienia
z tego co mówiła w poniedziałek wyjdzie ze szpitala
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death

Edytowane przez Jolie2601
Czas edycji: 2008-12-14 o 13:54
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-14, 14:08   #2944
atsenka
Zadomowienie

A tu znowu cisza

Jadę w przyszłym tygodniu do miasta oddalonego ode mnie o 60km tylko po to żeby kupić szampon i odżywkę Kusicielki jedne! Muszę wypróbować MYPE

Mój TŻ przyjeżdza za tydzień. Już nie moge sie doczekać.

A Titanica nie oglądałam, nienawidze oglądać filmów w połowie Poza tym tyle razy już go oglądałam że kolejny był zbędny

Miłego dnia

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-14, 14:34   #2945
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Witaj Asiu po urlopie

alez jestem dzisiaj zmięta- brat grał wczoraj koncert z neolithem i wróciliśmy do domu o 4 a o 9 pobudka- cała masa ludzi w domu bo przyjechali też jego znajomi z drugiej kapeli- ale koncert zawodowy- miazga totalna

dobrze, że jutro na 14 do pracy to się wyspię

również ją poazdrów
Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
A tu znowu cisza

Jadę w przyszłym tygodniu do miasta oddalonego ode mnie o 60km tylko po to żeby kupić szampon i odżywkę Kusicielki jedne! Muszę wypróbować MYPE

Mój TŻ przyjeżdza za tydzień. Już nie moge sie doczekać.

A Titanica nie oglądałam, nienawidze oglądać filmów w połowie Poza tym tyle razy już go oglądałam że kolejny był zbędny

Miłego dnia
można było obejrzec 2 części
ja oglądałam bo to mój ulubiony film
Stary 2008-12-14, 14:47   #2946
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
przyznac się kto oglądał Titanica?
Ja oczywiscie jak zawsze i jak zawsze płakałam ale cii
Ja muszę przyznać, że nie znoszę tego filmu

Cytat:

Cytat:
Mnie chyba nie jest póki co dane dorwać Mypę... Ale przy okazji poszukam w Poznaniu, może chociaż stolica Wielkopolski nie zawiedzie

Ja nie wiem Dziewczyny co tu u nas tak cicho ostatnio?????

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-14, 15:45   #2947
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość

Mnie chyba nie jest póki co dane dorwać Mypę... Ale przy okazji poszukam w Poznaniu, może chociaż stolica Wielkopolski nie zawiedzie

Ja nie wiem Dziewczyny co tu u nas tak cicho ostatnio?????
za to ja uwazam ze to najlepszy film jaki powstał, ale kazdy lubi coś innego
na wątku pustki to przynajmniej nie jestem do tyłu
Stary 2008-12-14, 16:14   #2948
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Witam.
Dopiero dziś mogłam do Was na spokojnie zajrzeć. Wcześniej była ostra nauka do egzaminu i zaliczenia!
I to oba 1go dnia...masakra
A wyniki dopiero po świętach więc się naczekam... i to jeszcze nie wiadomo z jakim wynikiem..

Cytat:
Hello Kochane
Ja wreszcie w domu
Jak miło znowu Cię tu widzieć
Cytat:
Witam
Dziękować wszystkim za słodziutkie powitanie
Ale mi do Was było tęskno... niestety, Interneta niet, myślałam, że może na jakie niezabezpieczone Wi-Fi trafię w którymś z hoteli i chociaż z telefonu do Was popiszę, ale gdzie tam
A do "ichniejszej" cyber-cafe to szczerze powiedziawszy trochę bałam się wchodzić jeszcze trafiłabym na jaką syngalezką klawiaturę i dopiero byłby problem

Dziękuję
Pospałam do południa czyli do... 7:30 rano
Budzę się, szarówa za oknem, nieludzko wcześnie jak na sobotnie wstawanie ... TŻ też się kręci, otwiera jedno oko, widzi, że ja już mam dwa ślipia otwarte... mówi, że już spać mu się nie chce, chociaż zlegliśmy około północy...
Ale nic dziwnego, że takie towarzystwo wyspane, bo wg czasu lankijskiego właśnie minęło południe

Jejuuuu, jak mi się nie chce rozpakowywać
To bodaj najgorsza część po podróży. Ale nawet zbytnio nie muszę przebierać garderoby [zazwyczaj część zapobiegawczo zabrana pozostaje nie użyta ani razu] - wszystko do prania, jak leci, bo przesiąkło wilgocią [rany, jaki tam jest klimat ]. Niemniej jednak nie chce mi się nawet wyciągać tego z walizki, więc nadal leży na środku przedpokoju

Nic to, doprowadzę się do stanu używalności, tzn. domowe spa i te sprawy, buziorek już z rana wypilingowany, wymaseczkowany i pokremowany, na kudeł olej oczywiście, a jakże, a ja powoli nadrabiam i zbieram myśli do opowieści

PS. Zapomniałabym, dzisiaj podgląda nas nowka1
Cytat:
Zdrowiej Kochana, zdrowiej szybciutko

Dziękuję.

Nadrobiłam troszeczkę zaległości. Ależ u Was się działo

Gosiu, przykro mi, ż sprawy przybrały taki obrót. Życzę dużo, dużo siły, spokoju i wyciszenia w tej nowej sytuacji

Oraz dużo zdrowia dla naszej Marzenki, szczęśliwie, że z dnia na dzień coraz lepiej jest. No i gratulacje - rzecz jasna spóźnione

A o podróży, hm... od czego tu zacząć...
Chyba od tego, że, jak to się mówi, pojechałam tam na "pałę" kompletnie zielona i nie w temacie. Zazwyczaj coś tam się wie o kraju, do którego człowiek wybiera się na urlop, ale tym razem, oprócz tych najbardziej podstawowych wiadomości - pusta głowa, nic, zero wiedzy, nie miałam czasu się przygotować, więc na miejscu tym bardziej niespodzianka

Jeszcze w dodatku tak się neszczęśliwie złożyło, iż mniej więcej w tych w dniach, w których lądowaliśmy w Indiach [międzylądowanie], miały miejsce zamachy w Bombaju, więc długo piloci nie dostawali pozwolenia na start i przylot na wyspę. Ale w końcu... po trzech godzinach, lecimy.

Pierwsze wrażenie, jeszcze z samolotu - ZONK, chmury, deszcz. I w ogóle lekki szok, bo kraj z góry wygląda jak pozalewany, wszedzie woda, jakieś bagna, jeziora, kanały, moczary, kałuże i w ogóle dookoła wyspy [jak to na wyspie ]
Lądowanie, wyrojenie z samolotu i... okropny zaduch nie ma czym oddychać, tak wysoka wilgotność. No tak... klimat zwrotnikowy wilgotny, monsunowy... Przy czym monsun ów nie zdążył jeszcze porządnie odejść na drugą stronę wyspy, toteż przez ostatnie dwa tygodnie jeszcze przepotwornie lało I wygląda na to, że przywieźliśmy ze sobą słońce

Transfer... uff... okazało się, że pierwszy będzie objazd [opcja 7+7]. Pierwszy raz w życiu tak się trafiło, zawsze jak na złość podczas takich wycieczek jest wypoczynek, a potem, po powrocie z urlopu trzeba drugie tyle odpoczywać - po objeździe, bo bywa naprawdę ostro

A potem wielkie zdziwienie - bo zamiast na miejsce docelowe zwiedzania powieźli nas do hotelu na nocleg, a zwiedzanie miało zacząć się następnego dnia. W sumie może i dobrze, bo można trochę odpocząć po wtczerpującej podróży... 2,5h dojazd busem, 2 h czekania na lotnisku [nawet dłużej, bo byliśmy przed czasem], potem 9 h lotu, ponad 3 h w Goa w oczekiwaniu na pozwolenie do dalszej podróży, 1,5 h lotu do Colombo i potem jeszcze transfer przez zatłoczoną stolicę... A komunikacja w Colombo jest straszna Chwalmy nasze polskie drogi! Przy tamtych nasze to luksusowe aleje

No więc... walimy przez Colombo, obwodnicą niby. Korki okropne, a do tego ruch lewostronny więc wyobraźcie sobie moje odczucia... Chaos totalny, wszędzie wpychają się tzw. tuk-tuki, czyli zmotoryzowane riksze [taki trójkołowy skuter z budą i ławeczką do przewożenia pasażerów], mnóstwo tego, dodatkowo motory, a to wszystko okraszone dużą dawką klaksonów... Piekło i szatanie!!!
No, ale nie ma przeproś, jedziemy dalej, do miejscowości o uroczej nazwie Uswetekija [ale nie wiem jak to się w oryginale pisze ], chociaż może to tylko jedna z dzielnic Colombo...
Wyjechali my na przedmieścia, hm... trzeba Wam wiedzieć, że Sri Lanka nie jest krajem bogatym, więc obejścia wyglądają trochę jak gospodarstwa wiejskie z lat '50 ubiegłego juz wieku... i nie dba się zbytnio w niektórych miejscach o ich estetykę... chociaż bywają i domy, za które można dać się pokroić... ale ogólnie to niestety bieda w porównaniu z polskimi standardami.

Ale dobra, jedziemy, trzęsiemy się w autokarze, bo trochę dziur na drodze było... skręcamy i... asfalt na drodze się skończył No spoko, nawet dajemy radę , tylko tak trochę dżungla się robi ... wkoło palmy, jakieś egzotyczne krzaczory, oczywiście mokradła [a jakże]... ups... wygląda na to, że coraz dalej od cywilizacji, a tu surprise!!! Hotel. Nad morzem, tzn, oceanem

Pięknie , mięciutki, złoty piasek na plaży, wszędzie palmy kokosowe, chociaż samo dno morza lita skała, w dodatku morze było wzburzone, więc można było obserwować spektakulatne rozbryzgi fal... Ech...
Czkamy więc na dalsze relacje i fotencje

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-14, 18:10   #2949
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
My również pozdrawiamy Mamusię I czekamy

Cytat:
Jak śmiesz?

Cytat:
Moim zdaniem również
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-14, 18:30   #2950
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Jak śmiesz?
Ja Wam powiem dziewczyny - mam nadzieję, ze możemy sobie tak szczerze porozmawiać - dla mnie Titanic to po prostu gniot Tylko mam nadzieję, ze Was nie obrażę, po prostu każdy ma swoje zdanie. Mnie ten film nie urzekł, podobała mi się jedynie muzyka (naprawdę wielki plus), ale ani fabuła, ani ta w moim odczuciu po prostu mdła (przepraszam za szczerość) gra aktorska DiCaprio i Winslet... no nie podobało mi się

Najlepszy film jaki powstał... ja do dzisiaj nie potrafię takiego wskazać z czystym sumieniem, już nawet nie podając konkretnych tytułów, ale twórczość choćby takich osób jak Kubrick, Fukuyama, Pollack, Scorsese czy Bergman... no nie umiem zdecydować się na podanie tego "najlepszego filmu jaki powstał"

WYMIANKA
Stary 2008-12-14, 18:45   #2951
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Ja Wam powiem dziewczyny - mam nadzieję, ze możemy sobie tak szczerze porozmawiać - dla mnie Titanic to po prostu gniot Tylko mam nadzieję, ze Was nie obrażę, po prostu każdy ma swoje zdanie. Mnie ten film nie urzekł, podobała mi się jedynie muzyka (naprawdę wielki plus), ale ani fabuła, ani ta w moim odczuciu po prostu mdła (przepraszam za szczerość) gra aktorska DiCaprio i Winslet... no nie podobało mi się

Najlepszy film jaki powstał... ja do dzisiaj nie potrafię takiego wskazać z czystym sumieniem, już nawet nie podając konkretnych tytułów, ale twórczość choćby takich osób jak Kubrick, Fukuyama, Pollack, Scorsese czy Bergman... no nie umiem zdecydować się na podanie tego "najlepszego filmu jaki powstał"
Oczywiscie Przecież ja żartowałam
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-14, 19:10   #2952
atsenka
Zadomowienie

Cytat:

Ja nie mam nic do twojej opinii, ale z całym szacunkiem uważam że Titanica gniotem nazwać nie można! Możesz napisać że Ci się nie podobał, oczywiście ile ludzi na świecie tyle różnych opinii ale gniot? Gniotem jest dla mnie np American Pie 5 ale Titanic? No wybacz... A co do samej gry aktorskiej... Nie uważam źe inna aktorka/aktor zagraliby te role lepiej. Oglądając Kate i Leo na ekranie przeżywałam ich emocje i uważam że naprawdę wiarygodnie odgrywali swoje role. I na zakończenie dodam, że absolutnie nie chcę się Ciebie czepiać, zawsze tu panowała miła atmosfeta i każdy ma prawo do wyrażania własnych opinii ale tego gniota poprostu nie mogłam zostawić bez komentarza

Instagram
Stary 2008-12-14, 19:16   #2953
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Oczywiscie Przecież ja żartowałam

Cytat:
Ja nie mam nic do twojej opinii, ale z całym szacunkiem uważam że Titanica gniotem nazwać nie można! Możesz napisać że Ci się nie podobał, oczywiście ile ludzi na świecie tyle różnych opinii ale gniot? Gniotem jest dla mnie np American Pie 5 ale Titanic? No wybacz... A co do samej gry aktorskiej... Nie uważam źe inna aktorka/aktor zagraliby te role lepiej. Oglądając Kate i Leo na ekranie przeżywałam ich emocje i uważam że naprawdę wiarygodnie odgrywali swoje role. I na zakończenie dodam, że absolutnie nie chcę się Ciebie czepiać, zawsze tu panowała miła atmosfeta i każdy ma prawo do wyrażania własnych opinii ale tego gniota poprostu nie mogłam zostawić bez komentarza
atsenko, nie chciałam Cię urazić. Widzę jednak w tej Twojej wypowiedzi pewną niekonsekwencję - zarzucasz mi, że nazwałam Titanica "gniotem", a sama tak samo wartościujesz "American Pie 5". Na pewno znalazłoby się wiele osób, które poczułyby się urażone za nazwanie właśnie tego filmu w ten sposób.

Przepraszam, jeśli Cie uraziłam, nie miałam tego na celu, wyraziłam swoje zdanie, moze masz rację, że użyłam nietrafionego sformułowania. Ale proszę Cię o konsekwencję.

WYMIANKA
Stary 2008-12-14, 20:27   #2954
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

kazdy lubi co innego, ja kocham ten film i uwazam ze lepszy film jeszcze nie powstał, o czym świadczą również nagrody jakie dostał, fabuła banalna, ale jaka piękna
co do filmów które ty wymieniłas, to kompletnie nie filmy dla mnie, ale po raz kolejny, kazdy lubi coś innego i powinniśmy to uszanować o gustach się nie dyskutuje
Stary 2008-12-14, 20:36   #2955
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
kazdy lubi co innego, ja kocham ten film i uwazam ze lepszy film jeszcze nie powstał, o czym świadczą również nagrody jakie dostał, fabuła banalna, ale jaka piękna
co do filmów które ty wymieniłas, to kompletnie nie filmy dla mnie, ale po raz kolejny, kazdy lubi coś innego i powinniśmy to uszanować o gustach się nie dyskutuje
Zgadzam się, i faktycznie to moje niefortunne określenie "gniot" może odebrałyście jako brak szacunku dla Waszych preferencji... za co jeszcze raz przepraszam. Napisałam to wyrażenie jakoś tak z rozpędu, ale wierzcie mi dziewczyny, że naprawdę nie chciałam Was obrazić.

Proszę nie gniewajcie się

Jak na złość mam dzisiaj koszmarny dzień, w tym bardzo przykrą sytuację z TŻ, i gdybym jeszcze z Wami tutaj się pokłóciła to chyba skoczyłabym z okna na główkę - a żeby wyrazić czarny humor tego wyznania dodam, że mieszkam w parterowym domu

WYMIANKA
Stary 2008-12-14, 20:45   #2956
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam się, i faktycznie to moje niefortunne określenie "gniot" może odebrałyście jako brak szacunku dla Waszych preferencji... za co jeszcze raz przepraszam. Napisałam to wyrażenie jakoś tak z rozpędu, ale wierzcie mi dziewczyny, że naprawdę nie chciałam Was obrazić.

Jak na złość mam dzisiaj koszmarny dzień, w tym bardzo przykrą sytuację z TŻ, i gdybym jeszcze z Wami tutaj się pokłóciła to chyba skoczyłabym z okna na główkę - a żeby wyrazić czarny humor tego wyznania dodam, że mieszkam w parterowym domu
ja nie mam pretensji, przecież ja też uważam wiele filmów za badziewne, którymi zachwycaja się inni właśnie po to powstały różne gatunki filmów, dla każdego coś innego
tylko jeszcze dodam, bo zapomniałam, uwazam ze dicaprio i kate zagrali swietnie swoje role no i możemy skończyć, żeby sie nie pokłócić
Stary 2008-12-14, 21:11   #2957
atsenka
Zadomowienie

Cytat:

Ja również nie chcę się kłócić. Myślę że temat można uznać za zakończony Każdy wyraził tylko swoje własne zdanie.

A co do sytuacji z TŻem... Ja również się z moim pokłóciłam wczoraj a dziś oboje milczymy Pierwszy raz mamy takie ciche dni...a raczej dzień aż się zaczynam niepokoić...

Instagram
Stary 2008-12-14, 21:48   #2958
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
A co do sytuacji z TŻem... Ja również się z moim pokłóciłam wczoraj a dziś oboje milczymy Pierwszy raz mamy takie ciche dni...a raczej dzień aż się zaczynam niepokoić...
Ja nie wiem co mam robić... zawiódł mnie. I przykro mi, że muszę użyć tego stwierdzenia - znowu.

WYMIANKA
Stary 2008-12-15, 15:07   #2959
evangeline
Zakorzenienie

Hej dziewczyny, ale tu cicho dzisiaj

Mam dużo lepszy humor, z TŻ co nieco sobie już wyjaśniliśmy, dzisiaj jeszcze pogadamy o tej całej sytuacji.

Przed chwilą był u mnie listonosz, mam już cały prezent dla TŻ skompletowany, ale trochę sie denerwuję, bo ciągle nie dotarła paczka dla rodziców Specjalnie zamówiłam jak najwcześniej, a i tak są cyrki.

atsenko, jak tam u Ciebie sytuacja z TŻ?

Pozdrowienia dla Was dziewczyny

WYMIANKA
Stary 2008-12-15, 18:41   #2960
virtual_reality
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach

Co tam laseczki? Ja zaraz zabieramn sie do kolejnych słówek, mam przerabany tydzien, ale pociesza mnie fakt ze to ostatni tydzien na uczleni w tym roku :P
virtual_reality jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-15, 19:13   #2961
tigresska
Zakorzenienie

Ale tu pusto ostatnio...
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-15, 19:47   #2962
atsenka
Zadomowienie

Cytat:
Hej dziewczyny, ale tu cicho dzisiaj

Mam dużo lepszy humor, z TŻ co nieco sobie już wyjaśniliśmy, dzisiaj jeszcze pogadamy o tej całej sytuacji.

Przed chwilą był u mnie listonosz, mam już cały prezent dla TŻ skompletowany, ale trochę sie denerwuję, bo ciągle nie dotarła paczka dla rodziców Specjalnie zamówiłam jak najwcześniej, a i tak są cyrki.

atsenko, jak tam u Ciebie sytuacja z TŻ?

Pozdrowienia dla Was dziewczyny
Cieszę się że u ciebie z TŻem lepiej... U mnie dużo gorzej Nie wytrzymałam i strasznie mu pojechałam.. Wczoraj to były tylko domysły a dzisiaj miałam pewność. Mimo wszystko nie żałuję że powiedziałam co powiedziałam. Mój związek jest toksyczny... Wreszcie to zrozumiałam... Nie potrafię się z moim TŻem dogadać Żeby chociaż mnie przeprosił... ale nie... Jeszcze najlepiej wine zrzucić na mnie. Że niby ja wynajduje sobie problemy. Wypraszam sobie! Skoro mnie prosi o przysługe dla kogoś a ten ktoś nawala... i ja wypadam w oczach znajomej nienajlepiej... to czy robię problem z niczego?? Ta znajoma jest dla mnie w UK jak matka! Przejmuj się moimi problemami, doradza, pomaga, wspiera... Jest tylko parę lat młodsza od mojej mamy a teraz ja się jej musze tłumaczyć i prosić o zrozumienie przez TŻ!!!! I jeszcze gdy go pytam o tą sprawę to odpowiada że on niewie i go to nie obchodzi... Ale to on mi JĄ polecił! I to on powinien być odpowiedzialny za to, żeby ONA zrobiła to co miała zrobić... Czyż nie? Sory że marudzę ale mam dość Dni mojego związku są policzone... I nie chodzi tu o tego typu sytuacje... Tylko o to,że straciłam do niego zaufanie i że takie sytuacje otwierają mi oczy i pokazują jak mało dla TŻa znaczę.... No cóż nikt nie mówił że życie jest proste. Ale wiecie co? Wbrew pozorom, jak już podjęłam decyzję o rozstaniu to kamień spadł mi z serca... Nie czuję smutku, żalu tylko niesamowita ulgę i wolność.... Porozmawiamy jak sę spotkamy za tydzień, być może jeszcze zmienie zdanie, może sytuacja wygląda beznadziejnie bo się nie widzimy, nie możemy sobie wszystkiego wyjaśnić itp... ale jeśli spotkanie nic nie zmieni to za tydzień będę należeć do grona singielek.

Buziaki

Instagram
Stary 2008-12-15, 20:03   #2963
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
Ale tu pusto ostatnio...
atmosfera przedświąteczna..wszyscy lezą brzuchami do góry na kanapach to pusto się robi hihihi.... oczywiście żartuje- ja jestem...

Stary 2008-12-15, 20:12   #2964
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
atmosfera przedświąteczna..wszyscy lezą brzuchami do góry na kanapach to pusto się robi hihihi.... oczywiście żartuje- ja jestem...

Też jestem ale zaraz spadam
Pozdrawiam Wszystkie Włosomaniaczki
Stary 2008-12-15, 21:25   #2965
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

zmykam kochane włosomaniaczki... Szybki prysznic i ...do łóżka. Miejmy nadzieję dziś zasnę szybko

Stary 2008-12-15, 21:29   #2966
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez virtual_reality Pokaż wiadomość
Co tam laseczki? Ja zaraz zabieramn sie do kolejnych słówek, mam przerabany tydzien, ale pociesza mnie fakt ze to ostatni tydzien na uczleni w tym roku :P
Ja też się tym pocieszam, bo mimo, ze miałam 2 tygodnie przerwy - to po powrocie już mam jej serdecznie dość To pewnie też przez "wypadnięcie z rytmu".

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
Ale tu pusto ostatnio...
No właśnie...

Cytat:
Cieszę się że u ciebie z TŻem lepiej... U mnie dużo gorzej Nie wytrzymałam i strasznie mu pojechałam.. Wczoraj to były tylko domysły a dzisiaj miałam pewność. Mimo wszystko nie żałuję że powiedziałam co powiedziałam. Mój związek jest toksyczny... Wreszcie to zrozumiałam... Nie potrafię się z moim TŻem dogadać Żeby chociaż mnie przeprosił... ale nie... Jeszcze najlepiej wine zrzucić na mnie. Że niby ja wynajduje sobie problemy. Wypraszam sobie! Skoro mnie prosi o przysługe dla kogoś a ten ktoś nawala... i ja wypadam w oczach znajomej nienajlepiej... to czy robię problem z niczego?? Ta znajoma jest dla mnie w UK jak matka! Przejmuj się moimi problemami, doradza, pomaga, wspiera... Jest tylko parę lat młodsza od mojej mamy a teraz ja się jej musze tłumaczyć i prosić o zrozumienie przez TŻ!!!! I jeszcze gdy go pytam o tą sprawę to odpowiada że on niewie i go to nie obchodzi... Ale to on mi JĄ polecił! I to on powinien być odpowiedzialny za to, żeby ONA zrobiła to co miała zrobić... Czyż nie? Sory że marudzę ale mam dość Dni mojego związku są policzone... I nie chodzi tu o tego typu sytuacje... Tylko o to,że straciłam do niego zaufanie i że takie sytuacje otwierają mi oczy i pokazują jak mało dla TŻa znaczę.... No cóż nikt nie mówił że życie jest proste. Ale wiecie co? Wbrew pozorom, jak już podjęłam decyzję o rozstaniu to kamień spadł mi z serca... Nie czuję smutku, żalu tylko niesamowita ulgę i wolność.... Porozmawiamy jak sę spotkamy za tydzień, być może jeszcze zmienie zdanie, może sytuacja wygląda beznadziejnie bo się nie widzimy, nie możemy sobie wszystkiego wyjaśnić itp... ale jeśli spotkanie nic nie zmieni to za tydzień będę należeć do grona singielek.
Wiesz atsenko, czasem decyzje, które z pozoru wydawały nam się ryzykowne i nietrafione okazują się najlepszymi w życiu. Myślę, że na pewno konfliktów między Wami dokłada ta odległość - pamiętam, jak moja przyjaciółka wyjechała na wakacje pracować do Irlandii, i to na "tylko" 3 miesiące - konfilty z jej facetem, który został w Polsce - nieziemskie. Nie można się spotkać, poromawiać na spokjonie, a czasem wykrzyczeć sobie czegoś w twarz. Tylko internet, telefony... to potęguje konflikt.

Nie da się jednak ukryć, iż widać, ze ta relacja Cię wyniszcza. Regularnie co krótki czas widać, że wyraźnie cierpisz przez TŻ, jego zachowanie, stosunek do Ciebie i Waszych spraw. Nie znam dobrze tej sytuacji, a to, co znam, to tylko z jednej - Twojej - strony, ale myślę, ze i tak to wszystko daje do myślenia.

Cytat:
Taaaaaa...

Cytat:
Napisane przez paprif Pokaż wiadomość
Też jestem ale zaraz spadam
Pozdrawiam Wszystkie Włosomaniaczki
hej hej pozdrowienia!

Jelly

WYMIANKA
Stary 2008-12-15, 21:48   #2967
atsenka
Zadomowienie

Cytat:
zmykam kochane włosomaniaczki... Szybki prysznic i ...do łóżka. Miejmy nadzieję dziś zasnę szybko
Ja też miałam dziś w planach szybki prysznic, ale nie jestem nawet w połowie drogi do łazienki Pierw tata mnie najął do przenoszenia mebli a teraz mama zajęła łazienkę. Nie ma to jak sobie coś zaplanować.

Cytat:
Napisane przez evangelina Pokaż wiadomość
Wiesz atsenko, czasem decyzje, które z pozoru wydawały nam się ryzykowne i nietrafione okazują się najlepszymi w życiu. Myślę, że na pewno konfliktów między Wami dokłada ta odległość - pamiętam, jak moja przyjaciółka wyjechała na wakacje pracować do Irlandii, i to na "tylko" 3 miesiące - konfilty z jej facetem, który został w Polsce - nieziemskie. Nie można się spotkać, poromawiać na spokjonie, a czasem wykrzyczeć sobie czegoś w twarz. Tylko internet, telefony... to potęguje konflikt.

Nie da się jednak ukryć, iż widać, ze ta relacja Cię wyniszcza. Regularnie co krótki czas widać, że wyraźnie cierpisz przez TŻ, jego zachowanie, stosunek do Ciebie i Waszych spraw. Nie znam dobrze tej sytuacji, a to, co znam, to tylko z jednej - Twojej - strony, ale myślę, ze i tak to wszystko daje do myślenia.
Dziękuję Masz rację, muszę poczekać do spotkania w realu, a jak ono nic nie zmieni to wtedy pozostaje mi już tylko jedno...

Postanowiłam że od pażdziernika idę na studia... Bedę więc w Uk tylko (albo aż) 9 miesięcy... A TŻ nie chce wracać do Pl... Może więc to znak?

Instagram
Stary 2008-12-15, 23:18   #2968
virka
Zakorzenienie

Ależ się za Wami stęskniłam
Witam Was najserdeczniej jak potrafię

Bardzo, bardzo dziękuję wszystkim Maniaczkom, które ze mną rozmawiały, smsowały w trakcie tych 10 dni. Było to dla mnie strasznie miłe, ale i bardzo ważne... Uwielbiam Was i jeszcze raz dziękuję

Dziękuję również Wam wszystkim za wirtualne kciuki, fluidy, pozdrowienia i wsparcie, jesteście kochane, ale to już wiecie

Od dzisiaj jestem w domku
Jutro do Was zajrzę

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-15, 23:26   #2969
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość

Ależ się za Wami stęskniłam
Witam Was najserdeczniej jak potrafię
hej już się bałam, że Cię do domu nie chcieli puścić fajnie, że jesteś

ja też zmykam spać powoli- miałam dzisiaj cięzki dzień

kolorowych
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-16, 08:19   #2970
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Od dzisiaj jestem w domku
Uffffffffffffff ! Nareszcie ! Wszystkie się bardzo niepokoiłyśmy.
Mam nadzieję, że obyło się bez żadnych komplikacji ?! Jak samopoczucie ?! O to fizyczne, to pewnie lekarze zadbali . A jak psychiczne ?! Do nadrobienia tu u nas, nie masz aż tak dużo - Włosomaniaczki granice swojej edukacji poszerzają i prezentów dla najbliższych szukają, no i oczywiście : o włosy dbają trochę bardziej, bo to święta za pasem. To i czasu mniej na odwiedziny. Odpoczywaj, relaksuj się, na Mikołaja spokojnie czekaj i zaglądaj, w miarę możliwości, tu do nas.

A mnie wczoraj ominęła wizyta {kontrola i czyszczenie} u stomatologa .
Niby nic {akurat z tą częścią ciała nie mam problemów}, ale stres jest !
Powód - ślizgawica, ulice i jezdnie jak szkło. Rano przyjechał "mój" Pan Listonosz i opowiedział, że na drodze do miasta {'ca 7 km.} już trzy samochody leżą w rowie.
Mamy tu trochę zakrętów. Temperatura dwa - trzy stopnie poniżej zera i zaczął padać deszczyk, który momentalnie zamarzał. Zrezygnowaliśmy z jazdy.
Dzisiaj z niepokojem spoglądam przez okno, bo muszę do miasta. O - to są uroki wiejskiego życia ! Muszę do miasta chociażby pieszo, bo mam pierwszą wizytę w nowego lekarza domowego : Ukrainki. Żeby to tak bardziej kulturalnie powiedzieć : zrezygnowałam z usług dotychczasowego lekarza domowego; jakoś razem nie po drodze nam było . Dowiedziałam się, że u "nas" w mieście zaczęła praktykować nowa lekarka z za wschodniej granicy. Być może nasze stosunki ułożą się w sposób obie strony satysfakcjonujący. Idę zaraz sprawdzić , co się na dworze dzieje. Psy wróciły z odsikania i nóg nie połamały, to może i mnie uda się do miasta dotrzeć .
Miłego dnia życzę . Nie zapominajcie o czapkach i szalikach !
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości