|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Bardzo dobrze, rób przerwy dla stopniowania napięcia i mojego dobra
!Za dużo wrażeń jak na jeden raz zabić może, a i moje wiktuały się kończą. Dzisiaj większa porcja kanapek i większy termos kawy ! Jakiejś mapy Sri Lanki muszę poszukać. Pojeżdżę palcem po mapie przy wtórze Twoich opowieści. Oj, ciekawie się robi. A przygód na bezcłówce przed odlotem nie było ?! Nie ściemniać proszę ! Ja to bym dla kurażu nie omieszkała. [quote=[B]virtual_reality[/b] ;10072473]Wy wszystko wiecie, poradzcie gdzie znajde taką kule śniegową, którą sie potrzasa i pada w śrdoku śnieg ] "U mnie" widziałam : na bazarze {stoiska świąteczne},w sklepie : "wszystko za 5 złotych" i w Kauflandzie. A i jeszcze - w sklepie z zabawkami "SMYK" {ale to było przed Mikołajkami, jak kupowałam prezenty dla dzieci sąsiadów. |
|
|
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
przyznac się kto oglądał Titanica?
![]() Ja oczywiscie jak zawsze i jak zawsze płakałam ale cii
|
|
|
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Witaj Asiu po urlopie alez jestem dzisiaj zmięta- brat grał wczoraj koncert z neolithem i wróciliśmy do domu o 4 a o 9 pobudka- cała masa ludzi w domu bo przyjechali też jego znajomi z drugiej kapeli- ale koncert zawodowy- miazga totalna dobrze, że jutro na 14 do pracy to się wyspię aha- rozmawiałam z MArzenką- macie pozdrowienia z tego co mówiła w poniedziałek wyjdzie ze szpitala
Sacred is the gift that they have without knowing Serenity is knowing it's safe from destruction of time "Sacred Serenity" Death Edytowane przez Jolie2601 Czas edycji: 2008-12-14 o 13:54 |
|
|
|
|
#2944 |
|
Zadomowienie
|
A tu znowu cisza
![]() Jadę w przyszłym tygodniu do miasta oddalonego ode mnie o 60km tylko po to żeby kupić szampon i odżywkę Kusicielki jedne! Muszę wypróbować MYPE ![]() Mój TŻ przyjeżdza za tydzień. Już nie moge sie doczekać. A Titanica nie oglądałam, nienawidze oglądać filmów w połowie Poza tym tyle razy już go oglądałam że kolejny był zbędny ![]() Miłego dnia
|
|
#2945 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja oglądałam bo to mój ulubiony film
|
||
|
|
|
|
#2946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale przy okazji poszukam w Poznaniu, może chociaż stolica Wielkopolski nie zawiedzie ![]() Ja nie wiem Dziewczyny co tu u nas tak cicho ostatnio????? |
||
|
|
|
|
#2947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na wątku pustki to przynajmniej nie jestem do tyłu
|
|
|
|
|
|
#2948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam.
Dopiero dziś mogłam do Was na spokojnie zajrzeć. Wcześniej była ostra nauka do egzaminu i zaliczenia! I to oba 1go dnia...masakra A wyniki dopiero po świętach więc się naczekam... i to jeszcze nie wiadomo z jakim wynikiem.. Jak miło znowu Cię tu widzieć Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2949 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak śmiesz? ![]() ![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja Wam powiem dziewczyny - mam nadzieję, ze możemy sobie tak szczerze porozmawiać - dla mnie Titanic to po prostu gniot Tylko mam nadzieję, ze Was nie obrażę, po prostu każdy ma swoje zdanie. Mnie ten film nie urzekł, podobała mi się jedynie muzyka (naprawdę wielki plus), ale ani fabuła, ani ta w moim odczuciu po prostu mdła (przepraszam za szczerość ) gra aktorska DiCaprio i Winslet... no nie podobało mi się ![]() Najlepszy film jaki powstał... ja do dzisiaj nie potrafię takiego wskazać z czystym sumieniem, już nawet nie podając konkretnych tytułów, ale twórczość choćby takich osób jak Kubrick, Fukuyama, Pollack, Scorsese czy Bergman... no nie umiem zdecydować się na podanie tego "najlepszego filmu jaki powstał"
|
|
|
|
|
|
#2951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież ja żartowałam
|
|
|
|
|
|
#2952 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepraszam, jeśli Cie uraziłam, nie miałam tego na celu, wyraziłam swoje zdanie, moze masz rację, że użyłam nietrafionego sformułowania. Ale proszę Cię o konsekwencję. |
|
|
|
|
|
#2954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do filmów które ty wymieniłas, to kompletnie nie filmy dla mnie, ale po raz kolejny, kazdy lubi coś innego i powinniśmy to uszanować o gustach się nie dyskutuje
|
|
|
|
|
|
#2955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proszę nie gniewajcie się ![]() Jak na złość mam dzisiaj koszmarny dzień, w tym bardzo przykrą sytuację z TŻ, i gdybym jeszcze z Wami tutaj się pokłóciła to chyba skoczyłabym z okna na główkę - a żeby wyrazić czarny humor tego wyznania dodam, że mieszkam w parterowym domu
|
|
|
|
|
|
#2956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie po to powstały różne gatunki filmów, dla każdego coś innegotylko jeszcze dodam, bo zapomniałam, uwazam ze dicaprio i kate zagrali swietnie swoje role no i możemy skończyć, żeby sie nie pokłócić
|
|
|
|
|
|
#2957 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Każdy wyraził tylko swoje własne zdanie.A co do sytuacji z TŻem... Ja również się z moim pokłóciłam wczoraj a dziś oboje milczymy Pierwszy raz mamy takie ciche dni...a raczej dzień aż się zaczynam niepokoić...
|
|
|
#2958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, ale tu cicho dzisiaj
![]() Mam dużo lepszy humor, z TŻ co nieco sobie już wyjaśniliśmy, dzisiaj jeszcze pogadamy o tej całej sytuacji. Przed chwilą był u mnie listonosz, mam już cały prezent dla TŻ skompletowany, ale trochę sie denerwuję, bo ciągle nie dotarła paczka dla rodziców Specjalnie zamówiłam jak najwcześniej, a i tak są cyrki. atsenko, jak tam u Ciebie sytuacja z TŻ? Pozdrowienia dla Was dziewczyny |
|
|
|
|
#2960 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Co tam laseczki? Ja zaraz zabieramn sie do kolejnych słówek, mam przerabany tydzien, ale pociesza mnie fakt ze to ostatni tydzien na uczleni w tym roku :P
|
|
|
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu pusto ostatnio...
|
|
|
|
|
#2962 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wytrzymałam i strasznie mu pojechałam.. Wczoraj to były tylko domysły a dzisiaj miałam pewność. Mimo wszystko nie żałuję że powiedziałam co powiedziałam. Mój związek jest toksyczny... Wreszcie to zrozumiałam... Nie potrafię się z moim TŻem dogadać Żeby chociaż mnie przeprosił... ale nie... Jeszcze najlepiej wine zrzucić na mnie. Że niby ja wynajduje sobie problemy. Wypraszam sobie! Skoro mnie prosi o przysługe dla kogoś a ten ktoś nawala... i ja wypadam w oczach znajomej nienajlepiej... to czy robię problem z niczego?? Ta znajoma jest dla mnie w UK jak matka! Przejmuj się moimi problemami, doradza, pomaga, wspiera... Jest tylko parę lat młodsza od mojej mamy a teraz ja się jej musze tłumaczyć i prosić o zrozumienie przez TŻ!!!! I jeszcze gdy go pytam o tą sprawę to odpowiada że on niewie i go to nie obchodzi... Ale to on mi JĄ polecił! I to on powinien być odpowiedzialny za to, żeby ONA zrobiła to co miała zrobić... Czyż nie? Sory że marudzę ale mam dość Dni mojego związku są policzone... I nie chodzi tu o tego typu sytuacje... Tylko o to,że straciłam do niego zaufanie i że takie sytuacje otwierają mi oczy i pokazują jak mało dla TŻa znaczę.... No cóż nikt nie mówił że życie jest proste. Ale wiecie co? Wbrew pozorom, jak już podjęłam decyzję o rozstaniu to kamień spadł mi z serca... Nie czuję smutku, żalu tylko niesamowita ulgę i wolność.... Porozmawiamy jak sę spotkamy za tydzień, być może jeszcze zmienie zdanie, może sytuacja wygląda beznadziejnie bo się nie widzimy, nie możemy sobie wszystkiego wyjaśnić itp... ale jeśli spotkanie nic nie zmieni to za tydzień będę należeć do grona singielek. Buziaki
|
|
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
atmosfera przedświąteczna..wszyscy lezą brzuchami do góry na kanapach to pusto się robi
hihihi.... oczywiście żartuje- ja jestem...
|
|
#2964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też jestem ale zaraz spadam ![]() Pozdrawiam Wszystkie Włosomaniaczki
|
|
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
zmykam kochane włosomaniaczki... Szybki prysznic i ...do łóżka. Miejmy nadzieję dziś zasnę szybko
|
|
#2966 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To pewnie też przez "wypadnięcie z rytmu". No właśnie... ![]() Cytat:
Nie da się jednak ukryć, iż widać, ze ta relacja Cię wyniszcza. Regularnie co krótki czas widać, że wyraźnie cierpisz przez TŻ, jego zachowanie, stosunek do Ciebie i Waszych spraw. Nie znam dobrze tej sytuacji, a to, co znam, to tylko z jednej - Twojej - strony, ale myślę, ze i tak to wszystko daje do myślenia. Cytat:
hej hej Jelly
|
|||
|
|
|
|
#2967 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pierw tata mnie najął do przenoszenia mebli a teraz mama zajęła łazienkę. Nie ma to jak sobie coś zaplanować.Cytat:
Postanowiłam że od pażdziernika idę na studia... Bedę więc w Uk tylko (albo aż) 9 miesięcy... A TŻ nie chce wracać do Pl... Może więc to znak?
|
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ się za Wami stęskniłam ![]() Witam Was najserdeczniej jak potrafię Bardzo, bardzo dziękuję wszystkim Maniaczkom, które ze mną rozmawiały, smsowały w trakcie tych 10 dni. Było to dla mnie strasznie miłe, ale i bardzo ważne... Uwielbiam Was i jeszcze raz dziękuję ![]() Dziękuję również Wam wszystkim za wirtualne kciuki, fluidy, pozdrowienia i wsparcie, jesteście kochane, ale to już wiecie Od dzisiaj jestem w domku Jutro do Was zajrzę
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
hej
fajnie, że jesteśja też zmykam spać powoli- miałam dzisiaj cięzki dzień kolorowych
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
Uffffffffffffff !
Wszystkie się bardzo niepokoiłyśmy.Mam nadzieję, że obyło się bez żadnych komplikacji ?! Jak samopoczucie ?! O to fizyczne, to pewnie lekarze zadbali . A jak psychiczne ?! Do nadrobienia tu u nas, nie masz aż tak dużo - Włosomaniaczki granice swojej edukacji poszerzają i prezentów dla najbliższych szukają, no i oczywiście : o włosy dbają trochę bardziej, bo to święta za pasem. To i czasu mniej na odwiedziny. Odpoczywaj, relaksuj się, na Mikołaja spokojnie czekaj i zaglądaj, w miarę możliwości, tu do nas. A mnie wczoraj ominęła wizyta {kontrola i czyszczenie} u stomatologa Niby nic {akurat z tą częścią ciała nie mam problemów}, ale stres jest ! Powód - ślizgawica, ulice i jezdnie jak szkło. Rano przyjechał "mój" Pan Listonosz i opowiedział, że na drodze do miasta {'ca 7 km.} już trzy samochody leżą w rowie. Mamy tu trochę zakrętów. Temperatura dwa - trzy stopnie poniżej zera i zaczął padać deszczyk, który momentalnie zamarzał. Zrezygnowaliśmy z jazdy. Dzisiaj z niepokojem spoglądam przez okno, bo muszę do miasta. O - to są uroki wiejskiego życia ! Muszę do miasta chociażby pieszo, bo mam pierwszą wizytę w nowego lekarza domowego : Ukrainki. Żeby to tak bardziej kulturalnie powiedzieć : zrezygnowałam z usług dotychczasowego lekarza domowego; jakoś razem nie po drodze nam było . Dowiedziałam się, że u "nas" w mieście zaczęła praktykować nowa lekarka z za wschodniej granicy. Być może nasze stosunki ułożą się w sposób obie strony satysfakcjonujący. Idę zaraz sprawdzić , co się na dworze dzieje. Psy wróciły z odsikania i nóg nie połamały, to może i mnie uda się do miasta dotrzeć .Miłego dnia życzę |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.

!
! 

]. Niemniej jednak nie chce mi się nawet wyciągać tego z walizki, więc nadal leży na środku przedpokoju 
, mięciutki, złoty piasek na plaży, wszędzie palmy kokosowe, chociaż samo dno morza lita skała, w dodatku morze było wzburzone, więc można było obserwować spektakulatne rozbryzgi fal... Ech...

Specjalnie zamówiłam jak najwcześniej, a i tak są cyrki.