![]() |
#1441 | |
BAN stały
|
Dot.: Mamusie lipcowo- sierpniowe 2009 !
Cytat:
![]() Maridasli i Aha9-dziekuje za przywitanie ![]() ![]() ![]() Aha i blagam cie Moderatorke (niesety nie zanm nicu) prosze imie zmienic nie Jadzia bron boze lepiej juz Jagoda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znajomymi się nie przejmuj, niech sobie myślą co chcą, ważne co Ty wiesz i co Paweł sądzi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1443 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() megi b, mariolasl, casandra, agagmm, dziękuję, wasze wypiwiedzi mnie uspokoiły troszkę Cytat:
moje cykle wynosiły ok 42dni, w 26 dniu miałam owulację, jeżeli wczoraj zaczęłam 8 tc, to by znaczyło że do zapłodnienia nie doszło w dniu owulacji tylko kilka dni później. Chyba że ja coś źle liczę ![]() Poza tym gratuluje dużej fasolki, niech rośnie zdrowo ![]() Edytowane przez kamilka Czas edycji: 2008-12-15 o 19:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiesz co? to wy im pokażcie jaka jest prawda i utrzyjcie wszystkim pseudożyczliwym nosa! eh jak ja nie lubię takich komentarzy, w stylu "złapała go" itp myślę że wiek, a właściwie jego różnica w dzisiejszych czasach to taka normalka, i nie robi to już większego wrażenia na otoczeniu jak kiedyś. wszystko będzie dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1445 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1446 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() 32 sztuki mamy megi b (Magda, 27l, świętokrzyskie) -------- t.p. 01.07.09 - ??? lub ??? aha9 (Aśka, 25l, lubuskie) ------------------- t.p. 01.07.09 - Maja lub Tymon/Michał edyta1421 (Edyta, 28l, Kanada) ------------ t.p. 01.07.09 - ??? lub ??? p4w (Ola, 26l, Szczecin) ----------------------- t.p. 02.07.09 - ??? lub ??? Cassandra23 (Beata, 25l, lubelskie) ------ t.p. 03.07.09 - ??? lub Bartosz agadom1 (Agnieszka, 31l, wielkop.) -------- t.p. 03.07.09 - ??? lub ??? skierka (Teresa, 27l, podlaskie) ------------- t.p. 09.07.09 - ??? lub ??? beatka030500 (Beatka, ?? l, ...) ---------- t.p. 09.07.09 - ??? lub ??? Truheart (Ola, 27l, Łódź) -------------------- t.p. 13.07.09 - ??? lub ??? jusali (???, 20l, warm.-mazurskie) ----------- t.p. 13.07.09 - ??? lub ??? AsssiiA (Asia, 21 l, Niemcy) ------------------ t.p. 14.07.09 - Julia lub Jakub erysipelothrix (Martyna, 29 l, ...) --------- t.p. 15.07.09 - ??? lub ??? mariolasl (Mariola, 34l, UK) ---------------- t.p. 17.07.09 - Alexandra lub Antonio Svinecka (Ania, 25l, Szczecin) -------------- t.p. 18.07.09 - Emilia lub Marcel serafia11 (???, ?? l, ...) --------------------- t.p. 20.07.09 - ??? lub ??? Ania0104 (Ania, 25l, podkarpacie) --------- t.p. 21.07.09 - Emilia lub ??? katarzynka00(Kasia, ?? l, ...) ------------- t.p. 24.07.09 - Laura lub Emil majka versace (Beata, 30l, Manchester) -- t.p. 25.07.09 - ??? lub ??? Gizmiatko (Kasia, 25l, śląskie) ------------- t.p. 27.07.09 - Zosia lub Natan agagmm23 (Agnieszka, 25l, mazowieckie) --- t.p. 27.07.09 - ??? lub ??? czekoladka21 (Ania, 26l, śląsk) ----------- t.p. 01.08.09 - Weronika lub Robert Nikula5 (???, ?? l, ...) ------------------------ t.p. 03.08.09 - ??? lub ??? anusia_82 (Ania, 26l, z nad morza ) -------- t.p. 04.08.09 - ??? lub ??? Malga19 (Gosia, 19l, Kraków) --------------- t.p. 10.08.09 - Jagoda lub Julek kinusia86 (???, ?? l, ...) ----------------- t.p. .07.09 - ??? lub ??? musicman (???, ?? l, ...) ---------------- t.p. .07.09 - ??? lub ??? magi 77 (Marta, 31 l, mazowieckie) ----- t.p. .07.09 - ??? lub ??? BASIA3333 (Basia, ?? l, ...) ------------ t.p. .07.09 - ??? lub ??? Wojtusia (???, ?? l, ...) ----------------- t.p. .07.09 - ??? lub ??? Nikka1221 (Małgosia, 24l, Niemcy) ----- t.p. .07.09 - ??? lub ??? IwonkaAnna83 (???, ?? l, ...) --------- t.p. .08.09 - ??? lub ??? kamilka (???, ?? l, ...) ------------------- t.p. .08.09 - ??? lub ??? ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------- ![]() gooha3 [*] mountain [*] |
![]() ![]() |
![]() |
#1447 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
kamilka tygodnie mi sie pomylily
aczkolwiek strasznie dlugie cykle masz - a ile dni zawsze masz miesiaczke? pytam z ciekawosci bo ja mam cykle 30-dniowe a miesiaczke mam 7-10 dni ![]()
#1448 |
Zakorzenienie
|
Hej hej. Jestem Kochane zdac relacje z wizyty u ginki
![]() Pani na poczatku przenalizowala wyniki badan, jestem zdrowa jak ryba. Za miesiac nie musze robic badań, dopiero pewnie za dwa. Potem załozyła mi karte ciązy, zmierzyła ciśnienie i wspoczyłam na fotel. Infekcję wyleczyłam ![]() Potem weszlismy do pokoju z usg (TŻ był ze mną) i miałam pierwsze usg. ![]() Musze przyznać, że to niesamowite uczucie. To coś cudownego ![]() Dzidzia rozwija sie prawidłowo ![]() ![]() ![]() Ginka dośc długo pokazywała nam co widac na monitorku. Nawet paluszki było widać. Ale jestem szczęśliwa ![]()
![]() |
#1449 |
Zadomowienie
|
Miesiączkę miałam zawsze 7 dni.
Oglądam piękne ciuszki na internecie i dochodzę do wniosku że trzeba na bank napaść ![]() Cassandra, ale się cieszę ![]() Edytowane przez kamilka Czas edycji: 2008-12-15 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#1450 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1451 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja tez sie bardzo martwiłam wizytą
![]() ![]() Gizmiatko musisz uzbroic sie w cierpliwość. Ale napewno widok małej fasoleczki wszystko Ci wynagrodzi. ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1452 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
kurcze ja tez nastepnym razem musze wyciagnac TZ zeby zobaczyl nasza dzidzie bo to naprawde wspanialy widok - samo zdjecie to zupelnie co innego
#1453 |
Zakorzenienie
|
Wszystkim mamusią gratuluje dobrych nowin
![]() A mam jeszcze pytanko co myślicie o wizycie u stomatologa? pobolewa mnie ząbek i chciałabym go czym prędzej wyleczyć. Czy w żaden sposób nie zaszkodzę? wiem że znieczulenie jest specjalne dla kobiet w ciąży, ale czy powinnam coś jeszcze wiedzieć? |
![]() ![]() |
![]() |
#1454 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
ja w pierwszej ciazy nie chodzilam i dostalam za swoje - zeby mi tak poszly, ze masakra, po porodzie sie kruszyc normalnie zaczely ![]()
![]() |
#1455 |
Zadomowienie
|
Witajcie Mamuśki
![]() Rzadko się odzywam bo nie najlepiej się czuje, poza tym budowa mnie pochłania bez reszty ![]() Witam serdecznie wszystkie nowe Mamuśki no i naszą Najmłodszą ![]() Svinecka Twoje Maleństwo to już nie takie Maleństwo, bardzo się cieszę że wszystko dobrze i oby tak dalej ![]() Cassandra za to Twoje dziecię to normalnie "olbrzym" ![]() Katarzynka00 myślę, że lepiej pójść od razu z zębem skoro Cie boli, na pewno poradzą sobie nawet jak usłyszą że jesteś w ciąży. Moja mama miała wyrywany ząb jak była ze mną w ciąży ![]() Kurcze nie moge się nadziwić jak u nie których z WAs już widać brzuszki jeju!! Nie wiedziałam, że to możliwe żeby tak szybko! Moja figura na razie ulega tylko powolnym zmianom, trochę biodra zrobiły się szersze i jakby talię mniej widać a brzuch mam tylko jak się najem ![]() ![]() Moja kolejna wizyta wypada 23 grudnia więc do tego czasu muszę zrobić masę badań. Właśnie pani doktor zleciła mi wykonanie badań "kobiety ciężarnej" cze któraś z wAs wie co wchodzi w ich skład? i dużo mi tej krwi zabiorą? ![]() Fajnie zabrać Tz na usg zazdroszczę mój wraca za jakieś 1,5 miesiąca, ale w sumie zawsze ze mną chodził na wizyty i trzymał za ręke po IUI....jakie to romantyczne ![]()
Powiedziałam "TAK" ![]() ![]() ![]() Gabriel przyszedł na świat 11 stycznia 2011 ![]() Edytowane przez anusia_82 Czas edycji: 2008-12-15 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1456 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
anusia hmmm dziwna ta Twoja pani ginekolog
![]() ja zawsze dostaje dokladny wykaz badan - przeciez sa one rozne, podstawowe i bardziej szczegolowe no nie wiem w kazdym badz razie mi by bylo glupio isc na badania i powiedziec "poprosze zestaw dla ciezarnej" ![]() ja mialam teraz zlecone: morfologia mocz glukoza na czczo VDRL HBs Ag toksoplazmoza IgG toksoplazmoza IgM
#1457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() coż oznaczają te skróty ? w sensie jakie badanie? Edytowane przez katarzynka00 Czas edycji: 2008-12-15 o 22:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1458 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wiecie chodzę do klinika, ale badania chcę zrobić w mieście w którym mieszkam a do klinika mam chyba ponad 30 km więc nie będę tam pędzić. Pani doktor zleciła mi badania na ich kartce i tam jest właśnie napisane "badania kobiety ciężarnej" ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie, że tak! Już nie mogę się doczekać tych wspaniałych wieści ![]()
![]() |
#1460 | |
Zakorzenienie
|
heloooo
![]() zaspałam do pracy ![]() ![]() Przestraszyłam się wczoraj - coś mnie zakuło w boku, tak jakby kolka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Super ze wyleczyłaś infekcje! - to daje mi nadzieje ze ja też się jej pozbędę! Też mam nystatynę a na potem lactovaginal ![]() anusia a co Tobie? Mam nadzieję ze to złe samopoczucie to jakieś mdłosci i lenistwo, a nie żadne przeziębienie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1461 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() ![]() EDIT: znalazlam w necie VDRL to badanie na choroby weneryczne (mam wynik ujemny oczywiscie) a HBS to badanie na wirusowe zapalenie watroby typu B (tez ujemny)
![]() ![]() Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania ![]() Edytowane przez Svinecka Czas edycji: 2008-12-16 o 07:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1462 |
Raczkowanie
|
Cześć mamuśki
Już zdaję relację! Już wiem wszystko!!!! Lekarz powiedział, że córcia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1463 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1464 |
Zakorzenienie
|
aha
![]() Super wieści ... ale jestem w szoku ze już płeć znacie ![]() ![]() Dbaj o siebie i Majeczkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1465 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
aha gratulacje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() juz znacie plec??? ale super, ktory to dokladnie tydzien?
#1466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
znasz juz płec ? ojej jak szybko kotry to tydzien ciązy ? ja myslalam ze gdzies dopiero w 20 tygodniu ciayz idzie określic płec ( chyba ze sie myle) ale tak nawet na oddziale kobiety mówily hihi wow jestem w sozku ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1467 |
Rozeznanie
|
czesc!!!
Moge dolaczyc??? z tego co sie doliczylam to bedzie juz 5 tydzien od ost. @ a termin bede miec na 19 sierpnia ![]() jutro idem pierwszy raz do gina mojego zapytac sie w jakim spitalu pracuje (wczesniej mnie to jakos nie interesowalo ![]() badania dzisiaj zrobilam zeby juz na jutro miec: morfologia siuski jakies wr (przeczytalam na jakims forum) i glukoza ja musialam robic test 2 razy mimo spozniajacej sie miesiaczki juz z tydzien.... i mimo 2 kresek doszukiwal sie tego ze jedna jest bledsza od drugiej i ze nie wierzy... egh...
![]() |
#1468 |
Zakorzenienie
|
witaj Agata
![]() ![]() ![]() Kurcze szybka jesteś z tymi badaniami ![]() ![]() Oczywiscie jak to ja ... namieszałam jak trzeba ![]() poszłam prywatnie i dostałam skierowanie na badania ... potem poszłam na NFZ z moją infekcją i znów dostałam skierowanie na badania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1469 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
witaj Agata wsrod "zbrzuchaconych"
![]()
#1470 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() tez sie zastanawiam czy nie za szybko ale jak za darmo to nie zaszkodzi ![]() ![]() ja to nazywam zafasolkowanie ![]() dziewczyny kiedy dostalyscie zdjecia swoich bobasow??? bo tak sie zastanawiam czy na jutrzejszej wizycie jakies dostane - rodzice nie wiedza nic jeszcze i to bylby taki fajny prezent pod choinke ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:21.