|
|
#991 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze grudniowe zakupy
|
|
|
|
#992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na all anwet po 8 zl znalazlam z jakimis probkami http://www.allegro.pl/item504378643_...a_gratisy.html szkoda z eostatnio kupilam tusz tak mi Nasteczki rzensy sie spodobaly ze bym zawowila
|
|
|
|
|
#993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak, to chyba sie skusze Za taka cene Konczy mi sie wlasnie moj tusz i nie wiem jaki kupic nastepny, uzywalam maskary firmy Pupa, nie powala na kolana, ale moze byc. Mam tez jakas za kilka zl z Natury Sensiqe czy jakos tak, byla chwalona na wizazu, dlatego kupilam i tez na nia nie narzekam, chociaz bardzo rzadko jej uzywam. Uwielbiam mocno podkreslone rzesy, moze Dior sie sprawdzi
|
|
|
|
|
#994 |
|
Raczkowanie
|
przepraszam, ze sie wtrace
![]() ze swojej strony polecam bourjois volume glamour, jak dla mnie swietna i niedroga pzdr acha, zapomnialam napisac, ze Wasze zakupy sa cudowne z tych co mi sie wrecz rzucily w oczy (na glowe chyba to sukienka z zabotem z Orsaya, rekawiczki dlugie chyba Justysi, oczywiscie jej torebkomaniactwo ![]() czyjsc plaszczyk z hm jasny, botki te ostatnie z guzikami (?).. och pelno tego wszystkiego ![]() pzdr!
|
|
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
boskie a mogłabyś pokazać fotkę od góry jak one wyglądają
|
#997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#998 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O ile się orientuję, to ta kolekcja dostępna jest w wybranych sklepach. Cytat:
![]() ).Cytat:
. Mam nadzieję, że zdążę się nią nacieszyć, bo obawiam się, iż z powodów opisanych wyżej mogą być z tym problemy (to tak na pocieszenie Ciebie w związku z brakiem Twojego rozmiaru ).Przy okazji - świetne zakupy, zwłaszcza: sweterek Atmosphere, kozaczki, Spódnica Bershka, bluzka Mango (mam taką samą i jeszcze jedną fioletową ), oraz topy z Topshop'u (w tym z czarną kokardką normalnie się zakochałam ).
|
|||
|
|
|
#999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1000 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wyszlo mi, ze bourjois z rozowa zakretka jest najlepszy i jak dla mnie jest ![]() kolezanka z pracy zapytala mnie, czego uzywam, ze mam takie rzesy i teraz ona tez uzywa tego samego ![]() nie mam fot, moze dzis po pracy dam rade cos cyknac ale pametajcie, trzeba tez umiec dobrze wytuszowac rzesy kiedys bylam w tym slaba, teraz jest o wieeele lepiej jest jeszcze jeden problem - czasem przy malowaniu, na powiece, tuz przy rzesach, odbija mi sie tusz tez tak macie?pzdr |
|
|
|
|
#1001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1002 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wylicytowane za 15,5 (sory za jakosc zdj, nie chcialo sie zaladowac)
|
|
|
|
|
#1003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i moze jak mi sie moj obecny skonczy (jakis z manhatana) to sobie ten kupie. Bo juz uzywalam wszystkich jakie moga byc cena do 30 zl ( wiecej nei przenzaczam bo u mnei tusz na 2 meisiace starcza) A co do obijania przy powiece to tez czesto mi sie zdaza, ale wtedy radze sobie patyczkiem kosmetyczny czy jakso tak:P wiadomo o co chodzi
|
|
|
|
|
#1004 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak zwykle
|
|
#1005 |
|
Rozeznanie
|
wow
![]() prześliczny ![]() chyba sie jutro przejde
|
#1006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a swoje masz dlugie? ![]() Ja mam 4ml diorshow blackout i jakos nie moge sie przekonac
|
|
|
|
|
#1007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1008 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję Tusz Masterpiece Max kupuję na allegro, mam sprawdzonego sprzedawcę i jest taniej o jakieś 18zł, a przesyłki od niego dostaję na drugi dzień, express ! ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Postaram się, ale nie obiecuję, ostatnio jestem zabiegana. Jeśli znajdę czas to tutaj wkleję. EDIT: dopisek Edytowane przez NasteCzka Czas edycji: 2008-12-16 o 11:08 |
||
|
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
Nasteczko możesz podać nicka?? U nas w drogerii ten tusz kosztuje 36 zł. Mało kto na wsi kupuje droższe kosmetyki wiec ceny kosmetyków MF są niewielkie.
|
|
|
|
#1010 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.aldoshoes.com/us/women/sh...112036-frodris tu lepiej widac
|
|
|
|
#1012 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Mam pytanko,czy któraś z Was posiada ten sweterek (grzybek)? http://www.allegro.pl/item503463411_..._rozm_s_m.html Na zdjęciu wygląda bosko Z góry dziękuje za odpowiedzi |
|
|
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje!
nie wiem jak to jest w innych Deichmannach,kupiłam je pod koniec listopada jak jeszcze nie było u nich przecen,była ostatnia para w M1 ![]() MARUA wklejam zdjęcia portfela
|
#1014 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
polecam, naprawde.Zresztą same zobaczcie opinie ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=20521 |
|
|
|
|
#1015 |
|
Raczkowanie
|
Ah i ja sie pochwale moimi
![]() 1. Sukienka New Yorker-149zl <--- wzielam za nomowa tż, co o niej sadzicie? 2. Sweterek Stradivarius- 49,90zl I moje cudo: 3. Wisiorek I am-29,90zl |
|
|
|
#1016 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wisiorek mam taki, tzn. taka sama przywieszka, tylko na zlotym lancuszku i serduszko zlote z cyrkoniami nie wiem jak Twoje, ale moje jest malutkie, nosze ten lancuszek non stop (prezent od mamy )pzdr |
|
|
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
Mój świeży zakup, poniosło mnie, ale jestem szczęśliwa
, bo długo szukałam skórzanej kurtki ze stójką, a jeszcze z marszczeniami i bez ściągacza wełnianego, to cud miód ![]()
|
#1019 | |||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
rurki z Zary są absolutnie boskie, gdyby nie to, że wczoraj kupiłam granatowe rurki to pewnie pojechałabym w weekend ich szukać. a na kozaki z Bershki też się czaiłam, są świetne i podobno bardzo wygodne. siostra TŻa je kupiła.
|
|||
|
|
|
#1020 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.

ale pelnowartosciowy ma chyba 10ml, ja jestem przekonana ze nie oplaca sie podrabiac próbek tym bardziej ze próbki sprzedaja sie zawsze tanio.. 

Bo jak byłam ostatnio to nie widziałam
.

tez tak macie?

a na kozaki z Bershki też się czaiłam, są świetne i podobno bardzo wygodne. siostra TŻa je kupiła.