![]() |
#61 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Dior, Fekkai, Lancome, Clarins, Vichy, Galenic, Avene i LRP - zapraszam :)
Cytat:
![]() czy za balsamik i żel Miracle Forever miałabym oddać obydwa kosmetyki, które wpadły Ci w oko w moim kramiku? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dior, Fekkai, Lancome, Clarins, Vichy, Galenic, Avene i LRP - zapraszam :)
Aniu
![]() ![]() Nie bardzo sie orientuje jaka jest cena z osobna balsamu i żelu, ponieważ kosmetyki miałam w zestawie, razem z perfumami ![]() Chce, żeby było sprawiedliwie ![]() Bardziej interesuje mnie błyszczyk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
to ja sobie przemyślę sprawę ![]() spróbuję też poszukać jakichś recenzji ... przede wszystkim na temat balsamu, bo to on interesuje mnie bardziej (czy ma intensywny zapach, czy długo utrzymuje sie na skórze) testery kosmetyków wchodzących w sklad linii zapachowych należą w perfumeriach do rzadkości więc nawet nie łudzę się, że w Sephorze będzie mozna ten balsamik przetestować ![]() dam znać jutro, czy byłabym chętna na wymiankę, ok? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#67 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
Moze cos u mnie za:
! Galenic; olejek arganowy; 3 zakręcane fiolki po 3 ml każda fiolka (produkt b. wydajny) Mam w watku zel do mycia dla cery dojrzalej z kwasem salicylowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nie znam tego produktu, ani nawet - szczerze mówiąc - tej firmy ![]() Dzisiaj wieczorem pobuszuję w sieci, zeby znaleźc jakieś informacje na temat żelu Potem sie zamelduję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Może na opakowaniu jest jakieś info ? Rzuć okiem, proszę ![]() W szczególności interesowałoby mnie pH i stężenie kwasu salicylowego, o którym piszesz, że jest w składzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
Hej Aniu,
Firma jest nieznana bo to marka dermatolozki z Nowego Yorku. Niektore gwiazdy firmuja jej kosmetyki np. Jennifer Lopez. Generalnie marka jest przeznaczona dla dojrzalych cer z problemem tradziku badz po tradziku. Czyli zapobieganie starzeniu i zluszczanie. Wszystkie kosmetyki zawieraja opatentowana formule MMPi 20 i stad nie ma konkretnych informacji o zastosowaniu kwasu BHA i kolagenu. Najwieksza furore robi serum, ktore kosztuje 150USD i jest swietne ![]() ![]() ![]() Zapomnialam wpisac w watku i zaraz sie poprawie, ze zel wyprobowalam wiec jest ubytek, ktory trudno okreslic, bo opakowania nie sa oczywiscie do konca napelniane. W kazdym razie na pewno wiecej jak dwa razy nie uzylam go bo wyprobowalam i zel i pianke i narazie uzywam pianki ze wzgledu na ciekawsze formule ![]() Na pewno stezenie BHA nie jest duze bo kosmetyki mozna uzywac przez caly rok na wybrzezu stanow a tam slonca znacznie wiecej. Ja sie nimi ratuje gdy po tradziku dopadly mnie przebarwienia bo zazwyczaj kosmetyki maja spore stezenia kwasow i latem strach uzywac. Poza tym to zel wiec stezenie jest odpowiednio male. Wrzucam link. Pod spodem sa opinie uzytkownikow: http://www.bathandbodyworks.com/prod...tPage=category Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dokładnie tę stronę udało mi się "wygooglać" już wcześniej ![]() Nie cierpię tych opatentowanych formuł, bo stanowią doskonałą ochronę przed zdobyciem informacji nie tylko przez ewentualną konkurencję, ale też i przez użytkowników tak ciekawskich jak ja ![]() Na cleanser chyba się jednak nie skuszę ![]() Analizujac informacje na temat tego preparatu zaczynam podejrzewać, że jego własciwosci i efekty działania będą bardzo zbliżone do własciwosci i efektów działania preparatów sygnowanych przez dr-a Murada. W te ostatnie zaopatrzyłam się jakis czas temu, wydając na nie w polskiej Sephorze majatek, no i troszkę się rozczarowałam ![]() Przypuszczalnie kosmetyki PW będą miały działanie jeszcze subtelniejsze (u Murada poza kwasem salicylowym jest jeszcze glikolowy, równiez w niewiadomym stężeniu i przy nieznanym pH) Zdecydowanie bardziej służą mi kosmetyki na bazie kwasu migdałowego. Życze wymiany preparatu na coś przydatnego i ciepło pozdarwiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
puder prasowany diora i Versace Bright Crystal; zostało ciut mniej niż połowa z 30 ml; jest kartonik - tylko za Shiseido Zen 200
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ani Versace, ani tym bardziej pudru Diora nie jestem skłonna oddać w zamian za tak niewielką ilość L ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Czy za maskarę 2000 calorie nie chciałabyś firmowych próbek z kartonikami Le Roy Soleil edt Salvadora Dali?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#88 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kosmetyków do włosów Ce Ce nie znam, a posiadasz relatywnie duże opakowania. Wolę nie ryzykować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Aniu, ja wiem, że chcesz wymienić Mat Lumiere na inny odcień, ale jakbyś jednak znalazła coś u mnie to ja jestem chętna na Twój
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=301620
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.