|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ***** :
Cytat:
kradne kraaadne .!!! ` przezroczysta nitka blękitne marzenia wyblakle wspomnienia dość mam ..! ninawidzewas
|
|
#3332 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
nie mam pomysłów na odpowiadanie na prośby, wybaczcie.
![]() coś POZYTYWNEGO. * a ja jestem jak m&m`s --> rozpływam sie w ustach a nie w dłoni. ![]() * przykazania dwa.. pierwsze ja. drugie ja.! (; * wypłukać się w czystej wodzie.. sobą do bólu być.. (; * pierwszy promień słońca wpadł, pachnie tu beztroską dziś. (; * lecę. bo na piechotę nigdzie nie dochodzi się.. (; coś SMUTNEGO. * chcę więcej niż jestem w stanie unieść.. wiem - nie rozumiesz.. * sprzeczna we mnie.. każda myśl i każdy ruch. oO * powinnam milczeć, bo kopie sobie głębszy dołek.. * chcesz to za wszystko teraz przeproszę, tylko zabierz mnie stąd.. * móc powiedzieć Ci.. że nie lubię gdy robisz tak mi.. coś MIŁOSNEGO. * mam przy sobie broń.. całuj mnie, nie boję się.! (; * kiedy obejmiesz.. poczuje siłę.! <33 * czuję jeszcze oddech Twój.. na rzęsach i na ustach. x33. * moje serce kiedyś złamane, mocniej kocha dziś. <33. (; * zobacz - teraz jestem tu. cała z Tobą, cała Twoja. <33 mam nadzieję, że któraś coś sobie wybierze. [;
|
|
#3333 |
|
BAN stały
|
ja żadko ustawiam jakis opis ;P ostatnio miałam taki z każdym dniem rośnie liczba osób które moga pocałować mnie w dup** xD jeżeli faceci są z marsa to niech tam ku** wracają ;P
Edytowane przez anitka12345 Czas edycji: 2008-12-16 o 12:35 |
|
|
|
#3334 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
brak neta. ![]() 2.Ostatnie godziny wolności ( to przed mozesz sobei ustawić )3.Tak żeby w Sylwestra zrobić impreze pt 'Rodziców nie ma w domu ' ![]() 4.Boże Spraw,żeby tegoroczny Sylwester był ramach 'hulaj dusza piekła i rodziców nie ma' ![]() 5.ło. nie wiedziałam,że smsy tez tak cieszą. PISAĆ! brak neta ![]() Nie wiem kochanie.. tyle tylko .. -------------------------- 1.do ucha wrzeszczy samotnosc. 2.wszystkie historie miłości są takie same. 3.romans na receptę. 4.patrzysz na mnie, nic nie mówisz i znikasz w tłumie ludzi gdzieś. 5.zostałam sama jak stoję. z rozsznurowanymi butami. 6.wystarczy spojrzeć, żeby wiedzieć kto jest kim. 7.ci, którym nic nie wyszło. ci, którym nie udało się nic. 8.świat na moment zapomniał. 9.wróć do mnie- ktoś przecież musi mnie uratować. 10.If I promise not to kill you, can I have a hug?.. Jeśli obiecam, że Cię nie zabiję, będę mogła się przytulić?.. 11.musimy kochać, bo ktoś zapisał to w DNA. |
|
|
|
|
#3335 |
|
Zakorzenienie
|
już niepotrzebuje opisów z delikatnym znakiem
![]() ale dodam kilka znalzionych w internecie mott ![]() Ludzie bardziej obawiają się śmierci niż bólu. To dziwne, że odczuwają lęk przed śmiercią. Życie rani bardziej niż ból. Nieśmiertelność jest bardzo łatwa do osiągnięcia. Wystarczy nie umierać. Kłamstwo zabija przyjaźń, prawda zabija miłość. Tylko życie poświęcone innym warte jest przeżycia. Myśleć to co prawdziwe, czuć to co piękne i kochać co dobre - w tym cel rozumnego życia. Czasem trzeba zamilknąć, żeby zostać wysłuchanym. Cierpimy, bo czujemy, że dajemy więcej, niż otrzymujemy w zamian. Doświadczenie jest najlepszym nauczycielem. Wśród ludzi jest się także samotnym. Daj każdemu dniu szansę stania się najpiękniejszym w całym twoim życiu. Egoizm nie polega na tym, że żyje się tak, jak się chce, lecz na żądaniu od innych, by żyli tak, jak my chcemy. Nawet w obliczu śmierci przyjemna jest świadomość posiadania przyjaciela. Starość we wszystko wierzy. Wiek średni we wszystko wątpi. Młodość wszystko wie. Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne. Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe. Przyjaźń jest niewątpliwie najskuteczniejszym lekiem na cierpienia zawiedzonej miłości Nic lepszego człowiek nie może zrobić człowiekowi, niż uwolnić go od bólu, i nic gorszego, niż mu ból zadać Szkoda, że do raju jedzie się karawanem. Prawdziwi przyjaciele wbijają ci nóż tylko od przodu.
|
#3336 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3337 |
|
Przyczajenie
|
Mój debiut
Love is a fortune you will never able to spend Love is the master key thats opens the gates of happiness Gravitation is not responsibile for people falling in love The past cannot be changed.The future is still in your power Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain God gave us our memories that we might have roses in december ...:::Bo ja wiem jak się ustawić, żeby było dobrze:::... ![]() If you need someone to maye you day luckyi will be youe inspiration Hell wants me. Heaven won't take me Nie bój się cieni, one świadcza, że gdzies jest słonce Your love is the sweetest sin When you are in love u can't fall alseep because the reality is better than your dreams Magia isnieje, lecz trzeba ja samemu odkryć You are the best thing that ever happend to me Zapomniałam, gdzie jest zachód. Tam, gdzie jesteś, zawsze wschodzi słońce. It's raining happiness since i fell in love with you Jestes scieżka dźwiękowoa do moej fantazji Najcieńsza książka świata:"Co mężczyźni wiedza o kobietach" ![]() Sweet dreams are made of you Święta odwołane...Józef się przyznał ![]() to na tyle **
Determined but Lost Motivator but Sad Thrustworthy but Silent Genius but Dormant Calm but Energetic Shy but Crazy God but Rebelious Dreamer but Down to Earth I'm Everything but yet i'm Nothing Yes, I know... Simple but Complicated |
|
|
|
#3338 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oh.. dziekuje ![]() booskei ;DD i na pewno wezme rózowe ![]() more more o sylwku ;DD a te zielone mm ;D tez ustawie ;D tylkoo kiedys ;D bo teraz ciesze sie 'wolnością' Tak to ja, zła dziewczyna, grzeszne mysli ironiczny uśmieszek Bezużyteczna Zawsze pewna siebie, karmiła swe uczucia nieszczęściem innych. Dziękuję tym, którzy się o mnie troszczyli... Wybaczam tym, którzy mnie zranili... Przepraszam tych, którym nie ufałam... Daję drugą szansę tym, których niegdyś kochałam... Teraz odchodzę z czystym sumieniem.. Kiedyś tu wrócę, by zaznać miłości, której nigdy nie zaznałam.. To nie Wasza wina, bo mnie się nie da kochać... Jestem zerem, ale przecież "z zer składają się miliony!"
Ale serce nie było komputerem, nie miało klawiatury, nie dało się wisnąć delete, wpisać nowej treści w mgnieniu oka i zrobić defragmentacji dysku. Edytowane przez bananowalaska Czas edycji: 2008-12-16 o 14:16 |
|
|
|
|
#3339 |
|
Rozeznanie
|
Nasz płomień już dawno zgasł, Dawno brak nam sił. A zimne dialogi już, nie umilają nam dni. Nawet nie potrafię Cię czuć, nagle nie pragnę Twoich ust Nie czarujmy się nie ma tu już nic... już nic... Jeszcze kiedyś będziemy jak ona i on, Uda nam się naprawić każdy błąd, każdy błąd... Jeszcze kiedyś znajdziemy to czego wciąż nam brak, Może uwierzę w cuda tego dnia, tego dnia... Kolejny raz bezradnie w dłoniach kryję twarz Tyle złych spraw niszczy nas, co raz szybciej płynie czas. W tym naszym filmie milion dramatycznych scen, Coraz dalej nas happy end, oby to był tylko sen. Rzadko świeci słońce, dosyć mamy burz. Czy to nadal my? Spójrz - ja miłości dawno nie widzę tu. To wszystko jest oparte tylko na pretensjach - Kochanie to klęska, otwarta wojna damsko-męska.
|
#3340 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() __________ Moja miłość jest bardziej wartościowa niż garnek złota. ![]() Mówiłeś, że mnie kochałeś kochanie Zatem grałeś w swoją grę Grę którą znam teraz tak dobrze A ja przyzwycziłam się kupować twoje wiersze. Serce nie zawsze ma rację A ja widzę, że miłość jest ślepa. Nie marnuj swojego czasu Żegnaj i nie płacz. każda rzecz, którą robisz powoduje u mnie śmiech. nie mogę zostać przy Tobie, bo zwariuje. nie mogę znieść tego, jak bardzo Cię potrzebuje. Kiedy mnie całujesz Czuję wszystko, co jest mi nieobecne. Próbuję zwolnić ale moje serce nie chce słuchać. słodkie słowa potrafią zadać rany jak by nożem.
|
|
#3341 |
|
Zakorzenienie
|
Coś ode mnie
![]() ~ Historia jest najlepszym nauczycielem, ale ma najgorszych uczniów... ~ Bądź taki, abys nie musiał czerwienić się przed samym soba. ~ Wino czyni ubogiego boagatym w fanatacji, ale bogatego biednym w rzeczywistości... ~ Nawet źródłom doskwiera pragnienie... ~ Nie skrarż się, gdy Ci wejdzie drzazga z ostatniej deski ratunku.. *** Nie bój się, ja Cię ochronie, tylko ze mną możesz być bezpieczny... Czuje, że to Ty jestes tą połowa, której ciagle było mi brak... Bez Ciebie JA nie istnieje... Dotykaj mnie rano... I rób to wieczorem.. Pokaż jak mnie kochasz... wiem, ze to jest dobre... |
|
|
|
#3342 |
|
Zakorzenienie
|
" Życiowy problem, to nie koniec świata, to tylko punkt zwrotny do koniecznych zmian i rozwoju..." jeszcze jedne;] |
|
|
|
#3343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja nieobecność sponsoruje wywiadówka szkoła się mści, brak neta z jej winy! co do drugiej : Boże, wyślij moich rodziców na imprezę sylwestrową, a mnie pozostaw wolną chatę! jeśli rodzice będą się świetnie bawić poza domem, to ja też, ale w domu! sylwester niech będzie pod kryptonimem "wolna chata" cieszę się, że się podoba, bo to wynik moich osobistych wypocin __________ - widzisz tą tęczę? - tak. - to jest coś w rodzaju miłości. Mieni się tysiącem barw i nigdy nie wiesz, czy ona gdzieś się kończy. karmią mnie Twoje pocałunki zalała mnie fala dreszczy nie chcę ciągle patrzeć w niebo, w oczekiwaniu na lepszy czas jak zagłuszyć głos, który ciągle szepcze, że to się źle skończy? pesymistyczne myśli, które nie ustępuje dobrym nawet na chwile a ja i tak będę robić to, na co mam ochotę. z premedytacją robię światu na złość. to daje pewnego rodzaju zadowolenie
"Nie masz żadnych wrogów poza tymi w Tobie" rsmt Edytowane przez nastychick Czas edycji: 2008-12-16 o 14:58 |
|
|
|
|
#3344 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ***** :
Cytat:
cuuudowne opisy;*;* http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3598 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3687 tutaj jest kilka opisów, które może Ci sie przydadzą ![]() dodaje tylko linki,żeby nie kopiować znów tych samych opisów;* i sorki, ze ode mnei nic nie ma, ale musze mykac już ![]() btw: zycie ejst zbyt krótkie, by udawac kogos kim sie nie jest |
|
|
|
|
#3345 |
|
Zakorzenienie
|
chcesz usłyszeć, że ładnie wyglądasz .?
wypijmy za twoje grzechy, kotku wierzysz w to, że nie potrzebujesz mnie do szczęścia, spoko !` nowy dzień mnie wita rozpalony słońcem na miłość mówię teraz pull up don't come again zamiast o głupoty wciąż wszczynać kłótnie może kiedyś napijemy się wódki. to już nie to samo gdy już nic nie jest nasze na naszym stole stawiam tylko jedną herbatę. Siedzę na brzegu świata, macham nogami. ten zakątek świata należy do mnie. póki mam gdzie wracać nie boję się wspomnień. był i będzie nasz ten zakątek świata. <33 tu poczekam na ciebie żebyś wiedział, że masz dokąd wracać. niech z drzew liście spadną setny raz. mam swój pomysł na siebie we mnie jest prawda. przyjmuję konstruktywne słowa krytyki. mieścisz mi się pod paznokciem właśnie Mieć przygód kilka jak wróbelek elemelek. 'ptasia grypa ciągle tu jest i grasuje, więc odbiję litra i tak będzie w sumie w kur.wę ej . Chciałbyś być jednym z tych, którym się zawsze udaje jesteś jednym z tych, co zawsze udaje. Chciałbyś mieć na wszystkie decyzje wpływ Szukasz podtekstów w każdej z nich. Nie mów mi, że wiesz, co myślę kiedy nie wiesz, co mówisz sam. nie oddzwonię do ciebie pewnie wcale, ale zostaw wiadomość po sygnale. ( ten mam ustawiony na poczcie głosowej) ![]() mój nadziei promyk kompletnie zgasł sprawdź jak sączę cienkim głosem. konsumpcyjna rzeczywistość. bo może laski i diamenty się uzupełniają. jedyny pomysł na wieczór to promil. ____________ dziewczyny ! ;*** jesteście boskie ! bez wyjątku. nie było mnie ponad tydzień, a zapisałyście tyle, że szoook ! ![]() <3333 ! kocham. wszystkie was ! <333333 ;***
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#3346 |
|
BAN stały
|
abunee - kotek, wybacz ale nie dam rady Ci pomóc, mimo, że bardzo bym chciała. Po prostu sama takich opisów potrzebuję. i ogólnie jest cholernie źle i wena uciekła. Przepraszam, a Ty się trzymaj
I Uszka do góry Kocham mocno <3edit 1 : societygirl17 - dziękuję ślicznie, jesteś wielka! zabieram ![]() sygitaa, nastychick, kee - na waszym miejscu popadłabym w samozachwyt <3 boskie opisy ![]() edit 2 : WhenYouComeBackToMe - gdzie się podziewasz ? ![]() Edytowane przez eccentriic Czas edycji: 2008-12-16 o 16:19 |
|
|
|
#3347 |
|
Raczkowanie
|
|
#3348 |
|
Raczkowanie
|
eccentriicw porządku, dziewczyny zaserwowały mi masę wspaniałych opisów, ze chyba i tak starczy mi do końca zycia (;
buuziak, cudaśna ;* [z tymi uszami to nie tak prosto niestety ]kee taa. musi, ale jakoś nie chce. bajka, jakoś to będzie (: dziękuję strasznie za wszystkie, pampuszku. czcić kamisha oczywiście, ze pomogłaś. Twoje opisy zawsze pomagają, toć (: nastychick aj, dziękuję, o taaak! Uwielbiam twoje opisy, są takie.. wydumane [?] ![]() oczywiście w pozytywnym znaczeniu, ryba (: jeszcze raz dzięki styrana ee.. toć no nie wiem, ale wiem, ze to ja cie podziwiam tak fest mocno ;d dziękuje bardzo, bardzo. wszystkie sie przydadzą. Z resztą twoje to zawsze się przydaję, bez wyjątków KaMa2704 cieszę się, smacznego (: ja tez dużo zabieram ;* TiScatteroUnaFoto w czambo chcesz? poszło i koniec.wielbić kochać czcić _ życie to łzawy dramat wiesz, chciałabym umrzeć za ciebie.. znowu w życiu mi nie wyszło tik tak tik tak patrz, jak szybko płynie czas daleko, daleko.. tylko raz pozwól mi poczuć się czyjaś rozwiewa wiatr lekkie jak puch wspomnienia nie patrz na mnie tak nie znosę już bez ciebie, bez ciebie życie ciaży mi noc jak spokojny sen jeżeli we mnie uwierzysz, to przysięgam, ze mi się uda i nic już nie smakuje tak, jak wtedy tak mała w rozgardiaszu tym drobne paluszki zacisneły sie na moim przegubie. strzepałam je chłodno kiedys nazywałeś mnie swoim życiem, dziś mówisz, że je niszczę płacze fortepian nie jestem obca.. twoja jestem tłumiona złość i bezradność łez wróć do mnie. nie chcę umrzeć z braku powietrza. boleśnie wstydliwa moja miłość czuję samotność i chłód w tym powietrzu nie chcę tak żyć w ciagłym strachu być zmęczona jestem już udawaniem zimnej su.ki i nawet jej rzęsy wydawały się oklapłe spękane wargi drżały leciutko zastanawiam sie, po co ja wciąż próbuję wszystko od nowa zaczać.. okłamuję swoje rece, próbując nasycić je innym ciałem wiem, ze jestes moją jedyną nadzieją ze wszystkich. wiem, że jestem jedną twoją nadzieją z wielu. szyderczy śmiech twych warg godzi prosto w serce moje
|
#3349 |
|
Raczkowanie
|
witam Was dziewczyny . ; *
ostatnio nie mialam czasu aby dodawac opisy . przeprowadzka . i te sprawy . mam do Was bardzo ! bardzo wielka prosbe ! a nawet 2 ! 1 . chodzi o to ze nadal kocham mojego bylego . o tym ze nikt o tym nie wie . wiem tylko ze moja przyjaciolka sie domysla . choc ciagle zaprzeczam , poniewaz sama nie chce aby tak bylo ; (( . proszę ! 2 . a jezeli chodzi o ta prosbe to prosilabym opisy o tym ze jest mi dziwnie smutno ? : | PROSZĘ WAS WSZYSTKIE ! bo wszystkie macie cuudne opisy ! wiem ze moge na Was liczyc ; **
Edytowane przez kupMilizaka Czas edycji: 2008-12-16 o 16:47 |
|
|
|
#3350 |
|
Rozeznanie
|
"Ona była piękną i pełną słodyczy kobietą, on całował ślady jej stóp. Wybudował mały domek i mieszkali w nim przez cztery lata. Ona nie wychodziła z domu wcale i prawie nikt jej nie odwiedzał. On założył jej taki ogród o jakim zawsze marzyła. Kochała ogrody, cieszyła się nim jak dziecko. Nie była dobrą gospodynią, natomiast zamiłowaną ogrodniczką i kwiatom poświęcała wszystkie wolne chwile. Nagle zachorowała. Nie leżała w łózku, ale z dnia na dzień stawała się bledsza i słabsza. On nie pozwolił nikomu jej doglądać, sam ją pielęgnował. Codziennie wynosił ją, otuloną w szal, do ogrodu i umieszczał na słońcu. Tam czuła się zupełnie szczęśliwa. Podobno prosiła go rano i wieczór, by klękał przy niej i modlił się wraz z nią, ażeby Bog zesłał jej śmierć wśród kwiatów...
Modlitwa ich została wysłuchana. Pewnego dnia on wyniósł ją jak zwykle do ogrodu, zerwał wszystkie rozkwitłe róże i zarzucił nimi całą jej postać. Uśmiechnęła się, przymknęła oczy i... zakończyłą życie." 'Ania z Avonlea' ;*
|
|
|
|
#3351 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dorównuję Ci do nawet do pięt, w samozachwyt na pewno nie będę wpadać Cytat:
Zabieram te Twoje opisiki! Boska niewiasto TY! _____________ kaszląc, próbuję wyrzucić na zewnątrz mój ból każda moja łza, ma w sobie tysiąc niespełnionych marzeń każdego dnia patrzę na świat oczami innej osoby mieszanka wybuchowa, twardej sztuki z nieziemskim wyrafinowaniem. kończę rozmowę. Zabrakło mi dowcipnych przezwisk Masz prawo do błędu, ale nie masz prawa do powrotu. na próżno te słowa. Dla mnie one mają teraz inne znaczenie. wiesz, jak bardzo każdego wieczoru czuję Twój zapach obok mnie? słyszę melodię, którą gra wspomnienie
"Nie masz żadnych wrogów poza tymi w Tobie" rsmt Edytowane przez nastychick Czas edycji: 2008-12-16 o 17:05 Powód: literówka... |
||
|
|
|
#3352 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
_____ potrzebuję to wiedzieć, że mam czekać na Ciebie póki mam gdzie wracać nie boję się wspomnień a kiedy wrócisz już Ci nigdy nie pozwolę tak długo nie być i tak daleko odejść zalana szczęściem, że nareszcie już jesteś tylko kiedy to będzie? więc będę czekać póki domy w gruzach legną tak cholernie obcy jesteśmy dla siebie. nie pokazuj już, jak dobrze Ci beze mnie i każdy mówi, że chcesz mnie tylko nie Ty podaruj mi jeden dzień jedyny i zniknę stąd popatrz w moje oczy, tak głęboko i wtedy zobaczysz jak tęsknie a piernikowe serce ciągle kocha tylko Twoje wyziębło kiedy tutaj wrócisz, znajdziesz mnie w tej samej poczekalni uczuć złamanych
|
|
#3353 |
|
Zadomowienie
|
haha ;DD
nie mam kary xd lol ;dbylo tylko : [I]-siadaj. ! oceny sa zle. ! dlaczego uciekasz z lekcji - bo nauczyciele nas bija ![]() - jak to? - no normalnie biora na srodek klasy i bija.. -to niemozliwe - raczej nierealne jak oceny te wszystkie 5 i 6 [/I] ![]() no ale o sylwku y sie przydaly ;D ;*** opisy ` Ja Nie Trace Nadzieji... Czasem Tylko Brakuje Mi Sił... ![]() * Tak wiele pytań bez odpowiedzi jest, tak wiele myśli nocami budzi mnie! * Bez Nas To Wszystko Traci Swój Urok... * Żyj KOlorowo Lej Na Wszystko CIepłym Sikiem ![]() Ile razy trzeba upaść, żeby powstać na zawsze? ![]() Potrzebuję cukru w gorzkiej kawie życia...
Ale serce nie było komputerem, nie miało klawiatury, nie dało się wisnąć delete, wpisać nowej treści w mgnieniu oka i zrobić defragmentacji dysku. Edytowane przez bananowalaska Czas edycji: 2008-12-16 o 17:27 |
|
|
|
#3354 |
|
BAN stały
|
eccentriic kochana moja
wybacz mi wcześniej nie mogłam napisać bo ta nauka ahhh a teraz tez nie moge pomoc nawet bo mam identyczną sytuację co Ty mam nadzieję że rozumiesz kocham <33----- Działasz jak narkotyk, jak najwspanialszy w świecie środek złoty. <3 przynosisz mi powietrze <3 a wtedy pocałuję Cię ze szczęścia gdy już będziemy mieć twardy grunt pod nogami... myślała tylko ze to zły sen.. który zamieni się. w piękną bajkę.. bajkę z happy end'em. Płakała,łzy w bezsilności toczyły się po policzkach jak dawniej. śmiać się.płakać.być. Co znaczy kochać ? Co tęsknić za czułością dotykiem bliskiej Ci osoby.ile mam czekać?? jestem zmęczona nieustannym czekaniem za głuchym telefonem,za niewinnym spojrzeniem... Nie mów mi proszę że zawsze będziemy razem. Logicznie myśląc,nie mieszając w to miłości-to nierealne. Wolę być chwilą w Twoim życiu niż wiecznością w życiu innego. Nie Twoja.nie jego.nie jej.niczyja. Może kiedyś przyjdzie mi Cie powspominać, teraz nie mam ochoty. nieodwzajemniona miłość jest do dupy. ;* |
|
|
|
#3355 |
|
Raczkowanie
|
Cysiia
TiScatterUnaFoto niewieotymnikt abunee nastychick przerysowana Kissabble kamisha kee styrana eccentriic TwOjaImaginaCja carmenkaa sygitaaa 12 Stonka Klerii _Anusia_ łosz ! nie było mnie tak krótko, a Wy tyle napisałyście ! ![]() jesteście B O S K I E . !!! ode mnie . ; 1. niebo bez gwiazd. 2. te wspomnienia wciąż kręcą się tu, jak jadowity wąż kąsić chcą znów. 3. po jeziorze ślepoty, naiwności mgle. 4. W myślach wciąż wracamy gdzieś do tamtych miejsc, tam gdzie zbudowaliśmy dom dla naszych serc. Dom bez drzwi i okien.. 5. znalazłam swoją nibylandię.. 6. Odnalazłam sens życia, odnalazłam go ! 7.Chcę poczuć jego zapach znajomy.. 8. Będę się śmiała ze swych łez.. 9. Nie warto walczyć o to co już było.. 10. a kiedy masz dość życia na pokaz powiedz ; nie będą mi radzić jak, za mnie nikt nie umrze . 11. Życie jest piękne, drugiego nie dostaniesz, nie odbieraj go sobie.. bo po co? 12. Chciałam być aniołem.. 13. Miałem tylko chwilą żyć.. 14. Nie ma już nas Żałuję choć wiem, że byliśmy bez szans.. 15. Jesteś moich marzeń spełnieniem.. to na tyle. teraz będę częściej . ![]() przynajmniej mam nadzieję.. bo moja przyjaciółka się ze mną ciągle kłóci.. ale nie potrzebuję żadnych opisów.
zostaje ślad, nie można tego nie przeżywać, można ukrywać fakt, ale w snach to przepływa. Edytowane przez NieZTejBajki Czas edycji: 2008-12-16 o 18:41 |
|
|
|
#3356 |
|
Przyczajenie
|
mam prosbe
nigdzie nie moge znalezdz przetłumaczenia piosenki The Pussycat Dolls - I Hate This Part Right Here |
|
|
|
#3357 |
|
Przyczajenie
|
duże dziewczynki nie płaczą.
czasami używasz słów których sam nie rozumiesz. jej dzieci to ja i ty, ale i ćpuny na dworcach. nie umiesz szczęścia zauważyć, może za wysoko patrzysz? 'tym bardziej pożądasz czym bardziej wiesz, że mieć czegoś nie można. pieprzyć to, ja mam o co zadbać. nikt uwierzyć nie chce, że fart jak tlen ulatuje z powietrzem. nawet nie zauważysz kiedy jakiś poj*b cię wykiwa. od ch*ja starań, by źle nie było. pozdrawiam.
wiem, nie zbuduję nic bez poświęceń. uwielbiam Cię maleńki ![]() Edytowane przez hansik Czas edycji: 2008-12-16 o 17:59 |
|
|
|
#3358 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() "Jedziemy wolno przez śnieg 5 Aleją I w tej chwili radio to jedyne co słyszymy Nie rozmawialiśmy odkąd wyszliśmy,to jest ponad nami Na zewnątrz jest zimno,ale między nami... Świat zwolnił Ale moje serce bije teraz szybko Wiem,że to część Kiedy zaczyna się koniec Już nie wytrzymam tego dłużej Myślałam,że będziemy silni Jedyne co robimy to zwlekanie Prześlizgujące się miedzy naszymi palcami Nie chcę teraz próbować Jedyne co pozostało to pożegnanie By znaleźc sposób by powiedzieć Ci Nienawidzę właśnie tej części Nienawidzę właśnie tej części Nie mogę znieśc Twoich łez Nienawidzę właśnie tej części Codziennie 7 ujęć tej samej sceny Wygląda na to,że zgubiliśmy się w tej ruytnie Muszę z Tobą porozmawiać zanim pójdziemy spać Ale pewnego razu kiedy zaśniesz powiem Ci... Świat zwolnił Ale moje serce bije teraz szybko Wiem,że to część Kiedy zaczyna się koniec Już nie wytrzymam tego dłużej Myślałam,że będziemy silni Jedyne co robimy to zwlekanie Prześlizgujące się miedzy naszymi palcami Nie chcę teraz próbować Jedyne co pozostało to pożegnanie By znaleźc sposób by powiedzieć Ci Nienawidzę właśnie tej części Nienawidzę właśnie tej części Nie mogę znieśc Twoich łez Nienawidzę właśnie tej części Wiem,że powiesz mi żebym się trzymała I zachowywała jakby nic się nie stało Ale już nie ma czasu na kłamstwa Bo widze(zachód słońca)w Twoich oczach Już nie wytrzymam tego dłużej Myślałam,że będziemy silni Jedyne co robimy to zwlekanie Prześlizgujące się miedzy naszymi palcami Nie chcę teraz próbować Jedyne co pozostało to pożegnanie By znaleźc sposób by powiedzieć Ci Że muszę to zrobić Muszę to zrobić Muszę to zrobić Nienawidzę tej części Muszę to zrobić Muszę to zrobić Muszę to zrobić Nienawidzę właśnie tej części Nie mogę znieśc Twoich łez Nienawidzę właśnie tej części" |
|
|
|
|
#3359 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dziwne, że nie znalazłaś. ja wpisałam w google i od razu 3 link to było tłumaczenie (: Jedziemy wolno przez śnieg 5 Aleją I w tej chwili radio to jedyne co słyszymy Nie rozmawialiśmy odkąd wyszliśmy,to jest ponad nami Na zewnątrz jest zimno,ale między nami... Świat zwolnił Ale moje serce bije teraz szybko Wiem,że to część Kiedy zaczyna się koniec Już nie wytrzymam tego dłużej Myślałam,że będziemy silni Jedyne co robimy to zwlekanie Prześlizgujące się miedzy naszymi palcami Nie chcę teraz próbować Jedyne co pozostało to pożegnanie By znaleźć sposób by powiedzieć Ci Nienawidzę właśnie tej części x2 Nie mogę znieść Twoich łez Nienawidzę właśnie tej części Codziennie 7 ujęć tej samej sceny Wygląda na to,że zgubiliśmy się w tej rutynie Muszę z Tobą porozmawiać zanim pójdziemy spać Ale pewnego razu kiedy zaśniesz powiem Ci... Świat zwolnił... Już nie wytrzymam tego dłużej... Wiem,że powiesz mi żebym się trzymała I zachowywała jakby nic się nie stało Ale już nie ma czasu na kłamstwa Bo widze(zachód słońca)w Twoich oczach Już nie wytrzymam tego dłużej Myślałam,że będziemy silni Jedyne co robimy to zwlekanie Prześlizgujące się miedzy naszymi palcami Nie chcę teraz próbować Jedyne co pozostało to pożegnanie By znaleźć sposób by powiedzieć Ci Że muszę to zrobić Muszę to zrobić x2 Nienawidzę tej części Muszę to zrobić x3 Nienawidzę właśnie tej części Nie mogę znieść Twoich łez Nienawidzę właśnie tej części. |
|
|
|
|
#3360 |
|
BAN stały
|
Czas jest kluczem,kluczem do wszystkiego. Miłości, nienawiści, zazdrości, zapomnienia, szczęścia. Najgorsze jest to, że ten klucz jest nie do uchwycenia na stałe.
NieZTejBajki dziekuje miło Ty tez masz fajniutkie opisy
Edytowane przez przerysowna Czas edycji: 2008-12-16 o 18:10 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.

Jednak mam szybciutką prośbę: trzeba mi opisik o tym, żeby Mój Kochany szybciutko wracał do zdrowia, bo ma Biedaczek grypkę czy coś. Proooooszę. 

**

]
poszło i koniec.
;*