![]() |
#1651 |
Raczkowanie
|
Dot.: dobry fryzjer we Wrocławiu
A czy była któraś Wizażanka w salonie fryzjerskim "Karolina" na ul, Pułaskiego lub u Fryzjera, który strzyże w solarium tez na pułaskiego?
Aa i jeszcze znalazłam salon fryzjerki ANIA na komuny paryskiej http://amazingstudio.pl/Ania.html?mod=home&p=7 , był ktos??
http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200402142438.png Edytowane przez aniamik Czas edycji: 2008-12-10 o 18:36 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1652 |
Raczkowanie
|
Cześc dziewczyny
jak juz pisałyście Paulina jest w ciąży i szczerze mówiac zaczęłam troche panikować, gdyz przed nią miałam kilka przykrych doświadczeń z innymi fryzjerami a niestety bede musiała zafarbowac włosy u kogos innego. przeglądałam forum i zorientowałam się , że sporo ciepłych słow padło na temat salonu Carlo Biani- mam jednak małą prośbę, czy poleciłybyscie mi jakąś konkretną osobę??? chodzi mi głównie o umiejętnosć kloryzacji, dobierania kolorów, bo na ściecie wybiore się chyba jednak do Pauliny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1653 |
Przyczajenie
|
Witam,
mam takie pytanie, otóż czy była któraś z Was w Szamance na Bulwarze Ikara? http://www.studio-szamanka.pl/ Polecono mi go, ale wolę się więcej dowiedzieć na ten temat tego salonu. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1654 |
Raczkowanie
|
Dot.: Upiększalnia Wrocław
ja jutro sie wybieram do Upiększalni i szczerze mówiąc troche sie boję, gdyz bedzie to pierwszy raz. pracuje tam Paweł z Carlo Biani (właśnie do niego jestem zapisana) a przeczytałam na forum wiele pozytywnych opinii na ego temat, wiec mam nadzieję, że bedzie dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1655 |
Raczkowanie
|
Witaj Monstrum, aż żal czytać co tu wypisujesz. Wyraźnie chcesz zrobić komuś złą opinię. Mimo, iż jestem starsza od Pani Pauliny - zwracam się do niej przez Pani z szacunku - szkoda, że nikt Cię nie nauczył zasad dobrego wachowania.
BYłam u Pani Pauliny kilka razy i jestem już jej wierną fanką: słucha, ma pomysły, ścina spokojnie i dokładnie. Sama się decydujesz na warunki domowe, więc nie oczekuj salonów. Ja mam na głowie ten sam efekt, co moje koleżanki w salonach - a tam płacą 80-100zł. Straszny jad bije z Twojej wypowiedzi - i dlaczego po roku? To zastanawiające.... Edytowane przez serdel Czas edycji: 2008-12-12 o 17:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1656 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez serdel Czas edycji: 2008-12-12 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1657 |
Przyczajenie
|
Witam,
baaaardzo POLECAM pana Pawła w Upiększalni !!!!! ![]() Dziękuję za nowy image! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1658 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1659 |
Raczkowanie
|
jak wrażenia po wizycie u Pawła...?jestes zadowolona ...? jakie tam są ceny za ścięcie i farbowanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1660 |
Przyczajenie
|
Dot.: >>Berendowicz&Kublin WROCŁAW<<
A był ktoś u Dominiki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1661 |
Raczkowanie
|
odwiedziłam Upiększalnie, wrazenia bardzo pozytywne, nie wyszalm w prawdzie z kolorem jaki chciałam miec, gdyz Paweł powiedział, że zbyt duży odrost i ślady wczesniejszych farbowań uniemożliwiają osiagniecie blondu o jakim myślałam, jednak aktualny kolorek mmie satysfakcjonuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1662 |
Raczkowanie
|
Byłam niedawno w Upiększalni u Pawła- miły chłopak ,profesjonalne podejście, ogólne wrażenie pozytywne.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1663 |
Przyczajenie
|
aporopos UPIEKSZALNI jestem zadowolona, napawde mila amosfera, wystroj spoko.
Z fryzury jestem suuuuuper zadowolona, jest naprawde rewelka. Robilam farbowanie z podcinaniem u pawla - jest cudowny ![]() ![]() POLECAM*************POLEC AM***************POLECAM |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1664 |
Przyczajenie
|
Carlo biani? Dziwczyno tragediaaa!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1665 |
Raczkowanie
|
Dzięki mnie interesuje platynowy blond,nie w każdym zakładzie mozna zrobi taki kolor
Pozdrawiam... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1666 |
Raczkowanie
|
ja właśnie chciałam zrobic baleyage w tej tonacji, ale tak jak wspominalam ponoć nie wyszedłby obecnie na moich włosach, spróbuje następnym razem. pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1667 |
Raczkowanie
|
Paweł z Upiększalni pracował w Carlo Biani, a co sie stało, ze jestes tak niezadowolona ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1668 |
Przyczajenie
|
moja koleżanka poszła tam raz, żeby poradzić się w sprawie totalnie zniszczonej fryzury przez fryzjera Unique. Cała ekipa Brodway'a wyśmiała ją strasznie, oglądali ją jak przybysza z kosmosu, komentowali w niezbyt grzeczny sposób jej fryzurę i absolutnie nie pomogli, nie doradzili, tylko utwierdzili w przekonaniu, że ma masakrę na głowie i nic się z tym nie da zrobic:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1669 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
no to ja mam podobne wrażenia po wspomnianym tu juz kilka razy Konradzie. Opisywany był tu kilkakrotnie w pozytywnym świetle, ale niestety ja nie mam podobnych wrażeń z wizyty w B&K. Facet wogóle mnie nie słuchał chyba. Chciałam zejść z długich włosów do krótkiej fryzury i zrobić grzywkę, której nigdy nie miałam. Konrad powiedział, że grzywka będzie u mnie wyglądać super i zaczął działać. Pomijając fakt, że nie odezwał się do mnie wogóle juz poźniej (w trakcie wysłuchiwałam jedynie opowieści wszytskich fryzjerów o jakiejś niezlej imprezie, na której ostatnio zabalowali) i to, że bardzo był niedelikatny... to fryzura była absolutnie inna niż sugerowałam. Na samym początku mówiłam, że nie chcę jakiejs awangardy, ale zwykłą modną fryzurkę z grzywką. Wyszłam z włosami półdługimi ( a chciałam krótkie), o grzywce chyba pan Konrad zapomniał, bo raptemokazało się, że mam ścięte z jedenj strony włosy w jakiś dziwny sposób. Strasznie krzywo... Jedyny plus, to dobre wymodelowanie na szczotkę, które sprawiło, że nie wyglądałam tragicznie zaraz po wyjsciu. Za to tuż po przyjściu do domu zauważyłam, że moja fryzura kompletnie się nie układa... Od kilku miesięcy podpinam włosy na dziwne sposoby. Cena standardowa za ścięcie - 80zł |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1670 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1671 |
Przyczajenie
|
NIE POLECAM! Ja po przeczytaniu forum zdecydowałam się na B&K i polecanego Konrada. Na Konrada musiałam czekać 15 min bo wyszedł sobie do sklepu po bułki... Jak się pojawił to umył mi głowę i nagle... bez słowa zniknął, a ja zostałam na myjce patrząc w sufit, trwało to z jakieś 10 min nim pojawił się znów. Pózniej ścięcie, ale wczęsniej poszukiwanie po wszytskich szafkach spinek... Po ścięciu wysuszył mi głowę i... znów bez słowa gdzieś przepadł... zastanawiałam się czy to noram u nich, takie podejscie do klienta... Po dłuższej chwili pojawił się i skończył swoją pracę. Efekt... jakoś mnie nie powalił. Jak tylko wyszłam z magnoli efektu fryzury już nei było bo lakier był jakiś słaby. Więcej tam nie wróce, bo takie podejście nie na moje nerwy. Cena za ścięcie 80 zł, Pani w recepcji rabatu poniedziałkowego nie policzyła więc musiałam się upomnieć. NIE! NIE! NIE! Cała obsługa to porażka. Dziewczyny JEZELI SZUKACIE FRYZJERA TO ODPUŚCIE JUZ SOBIE B&K!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1672 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja osobiście nic na głowie sobie nie robiłam ale byłam świadkiem pracy Pani Ani (byłam na panokciach w AmazingStudio u Pani Justyny a to w tym samym pomieszczeniu). Klientki wychodziły z uśmiechem a to chyba najważniejsze, ceny przystępne tzn w sumie niskie chyba dokładnie nie powiem jakie bo nie słuchałam cały czas ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1673 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() P.S. A Ty gdzie masz swojego fryzjera?? P.S. 2. już znalazam, że na Jaracza.
http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200402142438.png Edytowane przez aniamik Czas edycji: 2008-12-20 o 09:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1674 |
Zakorzenienie
|
Broadway'u w Arkadach absolutnie nie polecam. Byłam tam na strzyżeniu i farbowaniu. fryzjerka (nie pamiętam imienia) zamiast zajmować się moimi włosami urządzała sobie pogaduszki przez telefon, a jak już trzeba mi było nałożyć farbę na resztę włosów, nie przerywając konwersacji zleciła to koledze.
Mam włosy raczej cienkie i do tego puszące się, wymagają dobrego ścięcia, żeby jako tako się prezentowały. Niestety zostały one po prostu skrócone o ok 2 cm, co na dobrą sprawę mogłabym zrobić sama, zresztą tak samo jak farbowanie... A tymczasem w "salonie" zapłaciłam kupę kasy W efekcie przez większość czasu musiałam nosić spięte włosy, dopóki nie odrosły na tyle, żeby znów wybrać sie do fryzjera. Tym razem zaufałam wizażankom i poprosiłam o telefon do p. Pauliny. Jestem zadowolona, moje włosy ładnie się kręcą, doradziła mi to i owo i wreszcie nie muszę non stop spinac włosów, żeby wyglądać jak człowiek. Dziękuję dziewczyny za kontakt do Pauliny ![]() Edytowane przez nebraska Czas edycji: 2008-12-20 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1675 |
Przyczajenie
|
Ja chodzę do Hali Targowej do Pani Oli i kurcze jestem póki co zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1676 |
Przyczajenie
|
Mambalele: za ścięcie zapłaciłaś 200PLN??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1677 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1678 |
Przyczajenie
|
No i niestety mimo szczerych chęci NIE polecam
![]() Okazało się,że trafiłam do zupełnie przeciętnego salonu, jakich naprawdę sporo we Wrocławiu, a ceny wcale przystępne nie są. Calość obsługi jakby znudzona i uprzejma od niechcenia. Farbowałam i ścinałam włosy. Po 1 fryzjerka kompletnie nie potrafiła doradzić odnośnie wyboru farby. Żadnego przedstawienia wad i zalet, żadnego doboru koloru do karnacji - a ja myslalam,ze w takim salonie właśnie na to będą najbardziej stawiać,czyli na profesjonalne doradztwo. To samo w kwestii strzyżenia - zero propozycji,a miałam ochotę coś zmienić. Siedziałam i siedziałam z różnymi specyfikami na głowie a fryzjerka a to wychodziła na ploteczki a to po jedzenie. Nie byłam pewna,czy finalnie na końcu miałąm odżywkę czy czasem nie coś w rodzaju rozjaśniacza, bo włosy śmierdziały mi przez 3 dni:/ Niby miejsc do żadnego innego fryzjera nie było ale ze 3 snuło się niemrawo albo plotkowało na kanapie... Strzyżenie do bani, włosy już mi się nie układają, nie chcę myśleć co będzie po miesiącu! A na koniec zostałam potraktowana masakryczną ilością lakieru do włosów, dzięki czemu wyglądałam jak pieczara. I to wszystko za sporo ponad 200 zł. DZiękuję,ale nie. Wracam do osiedlowej fryzjerki (do której nie przepadam chodzić ze względu na folklorystyczną atmosferę panującą w salonie), ktora przynajmniej strzyże mnie zawsze tak samo i nawet po 2 miesiącach włosy świetnie się układają. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1679 |
Przyczajenie
|
czy ktos wie jak ma na nazwisko bartek z tego salonu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1680 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.