![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
koniec świata
wyobrazcie sobie tak czysto teoretycznie, ze z tydzień jest koniec świata. Co zrobicie, jak wykorzystacie te ostatnie 7 dni.
![]() ![]()
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: koniec świata
:- )
Lepiej żeby tego końca świata nie było, bo jeszcze tyle planów mam do zrealizowania ; ) A tak poza tym jakoś nie wierze w te wszystkie końce świata. Miał być już w 1999 roku bo podobno te 999 na odwrót to 666- znak szatana, który miał maczać w tym wszystkim paluchy ;- ) Później jeszcze w 2000- komputery miały zwariować itede itepe ;- ) Jak mówią o jeszcze jednym końcu świata- super ;- ) Będzie z czego się śmiać ;- )
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Pewnie robilabym to co robie teraz majac nadzieje ze to kolejne gadanie glupot
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
ludziom się chyba nudzi i dlatego snują jakieś bezpodstawne(?) przepowiednie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
A ja bym zaczela jesc wszystkie slodycze na jakie mialabym ochote
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Słyszałam w radiu taką udycję, że w roku 2011, ma słońce ma dostać czkawki magnetycznej i ziemia ma się "przebiegunować" u nas ma wrócić era lodowcowa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
1. Pójde do spowiedzi.
2. Żócem rzkołe. ![]() 3. Wszystkim ktorym powinnam, powiem ze ich kocham. 4. Cały ten czas spedze z rodziną.
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
czegos tu nie compri
![]() ![]() ![]() ja bym najpierw tych ktorych skrzywdzilam i tych na ktorym mi zalezy przeprosila i podziekowała. tym ktorzy sami mnie skrzywdzili, obgadywali za plecami itp. powiedzialabym co na ich temat sadze. wyjechałabym do francji na dwa dni i skoczyla na bungee ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
czegos tu nie compri
![]() ![]() ![]() ja bym najpierw tych ktorych skrzywdzilam i tych na ktorym mi zalezy przeprosila i podziekowała. tym ktorzy sami mnie skrzywdzili, obgadywali za plecami itp. powiedzialabym co na ich temat sadze. wyjechałabym do francji na dwa dni i skoczyla na bungee ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Carrie i Ufcio dzięki bardzo właśnie o takie wypowiedzi mi chodziło
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ja bym pojechała do mojej siostry do Hiszpanii zeby ja przytulic i powiedzieć, że bardzo ja kocham. Powiedziałabym to wszystkim osobom w mojej rodzinie. Pewnie wyjechałabym też na weekend z przyjaciółmi by tam naszaleć sie do woli, wsiadłabym w samochód i złamała wszytskie przepisy
![]() ![]()
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale jak by tak za tydzień był koniec świata to bym spędzała cały czas z synkiem i mężem, jadła z nimi wszysko co naj smaczniejsze ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
No kurka przeciez napisalam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Nic absolutnie nic. Koniec jednego zazwyczaj daje początek drugiego. Poza tym takie filozoficzne pytanie czym dokladnie jest koniec swiata??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Pojechałabym do kuzynów, powiedzieć im, jak bardzo ich kocham.
Później pojechałabym na grób mamy i dziadka. A pozostałe 6 dni spędziłabym z lubym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
1. spędziłabym czas z rodzicami i innymi członkami rodziny.
2. powiedziałabym bliskim, że ich kocham. Nawet bratu. 3. to tak na marginesie: kochałabym się bez zabezpieczenia ![]() 4. na pewno nie chodziłabym do szkoły. 5. pojeździłabym autem bez prawka ![]()
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
-Zeeero szkoły
![]() ![]() -Jadłabym to, na co mam ochotę! -Przeczytałabym wszystkie opinie na Wizażu -Przeczytałabym wiele książek (ulubionych) -Obejrzałabym filmy, które miałam zamiar obejrzeć -Powiedziałabym Różanego, że szaleję za nim i moze nawet bym gto pocałowała ![]() -Pocałowałabym tez Lewis,a który jest niezłym, ciachem, ale ma dziewczynę ![]() -Powiedziałabym wszystkim, ze ich kocham i/lub lubię -Poszłabym do spowiedzi i komunii Ale nie dopuszczam takiej myśli ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Ach, i poszłabym do np.: Sephory i zakupiłabym wszystko to, na co mam ochotę
![]()
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
Hmmm
Co ja bym robila??? WSZYSTKO co mi się zachce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
A ja bym chyba wpadła w panikę... :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
powiedziałabym chłopakowi który od 4 lat mi się podoba, co do niego czuję...
![]()
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
chyba bym nie uwierzyła i starała sie żyć normalnie. pewnie na wszelki wypadek pozałatwiałabym wszelkie niezałatwione sprawy i staralabym się nie kłócić z bliskimi
![]() a propos, to jak były zapowiedzi końca swiata, to mało mnie one obchodziły, ale wywolywały chwilowy irracjonalny strach, że co będzie jak okaze sie ze to prawda. a potem wzruszałam ramionami i przechodziłam nad tym do porządku dziennego.
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
zaciagnelabym kredyt i niczego bym sobie nie zalowala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Powiedziałabym kocham, dziękuję i przepraszam komu trzeba.
Zaciągnęłabym olbrzyyyymi kredyt i szastała kasą na prawo i lewo ![]() Kupiłabym śliczny domek z kominkiem ![]() Olałabym szkołe ![]() Wyszalałabym się na jakimś koncercie Cały wolny czas spędziłabym z... ![]()
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zastanówmy się : Czy ten cały koniec świata jest potrzebny by powiedzieć/zrobić to co chcemy ale odwlekamy ? ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Hmm teraz nie wiem. Kiedyś mysląc o takiej sytuacji byłam pewna, że zrobiłabym coś szalonego. A teraz chyba chciałabym spokojnie przeżyć ten czas. Pewnie tak jak wiele osób pomyślałabym kogo należy przeprosić, komu podziekować, ale chyba nie byłaby to długa lista, bo takie rzeczy robie każdego dnia -staram sie nie odwlekać np. przeprosin czy wyjaśnienia czegos, a tym, którym należy dziekować dziękuje każdego dnia - a przynajmniej staram się jeśli nie słowami to gestem.
Summa summaru: Nie zmieniłabym pewnie niczego, bo po co, żyłabym jak każdego dnia,bo przecież ....... "innego końca świata nie będzie". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Ja bym chyba kogoś zabiła.
Albo okradła. Albo oszukała. Uwolniła największych bydlaków z więzień. I się nimi trochę 'pobawiła'. Fajnie by było. Bardzo fajnie. ![]() Edytowane przez windykatorka Czas edycji: 2006-07-01 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.