|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
BAN stały
|
Dot.: Wątek dla tych, których waga wskazuje 3-cyfrową wartość...
no my ci na pewno nie pozwolimy zaprzestac nbo chyba ze osiagniesz cel i wtedy uznasz ze wiecej ci do szczescia nie potrzeba to tylko w tej sytuacji odpuscimy a tak to nie i bedziemy pilnowac zeby dzialac i dazyc do wyznaczonego celu
|
|
|
|
#182 |
|
Raczkowanie
|
Mam nadzieję, że każdej z nas się uda
|
|
|
|
#183 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pani Elektryk - nie martw się, następnym razem zdasz na pewno!! A mam pytanko, bo ja kurs robiłam już dawno i jakoś tak nie zdałam. 2 próby nieudane, ale to później matura, studia i jakoś tak to zostało i wisi do teraz... No i przydałoby się w końcu zdać Czy taki kurs nie ma jakiegoś ograniczenia czasowego - np. bo ja wiem, ważny kilka lat, a później trzeba znowu robić?
|
|
|
|
|
#184 |
|
Raczkowanie
|
hej!
wprawdzie ja nie ma 3 cyfrowej wagi i wogóle z innej bajki jestem,ale wiem co to znaczy czuć sie źle ze soba i w swoim ciele,mam tez bliską kolezankę z podobnym do waszego problemem i strasznie chciałabym żeby jej sie udało,cieszę sie że jesteście wesołe,pełne wiary a nie zgorzkniałe i zrezygnowan(to sie chyba dzieje teraz z moją kolezanką)i trzymam za was kciuki,musi sie udac bo jak nie wam,to komu? mam nadzieje że nie będziecie miały nic przeciwko temu ,ze was czasem będe podczytywać? |
|
|
|
#185 | ||
|
Zakorzenienie
|
musi się udac
Cytat:
Cytat:
... bedziemy trzymac kciuki za kolejny raz
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
Blackbird myślę, że nie będzie problemu, możesz zaglądać
A najlepiej "zaproś" koleżankę na nasz wątek, może się zmobilizuje ![]() Ula, co do egzaminu, kursu itd. to na pewno jest ograniczenie czasowe. Ile niestety nie wiem, ale wydaje mi się, że będziesz musiała niestety jeszcze raz kurs robić, chyba ze dogadasz się z instruktorem. Moja siostra cioteczna tak miała. Poza tym zrobiłam sobie dietę 3dniową oczyszczającą jelita (bo ostatnio jak ją robiłam, to już pierwszego dnia poszłam z przyjaciółką na imprezę i kilka butelek poszło ). Jestem na 3 dniu, ale niestety nie podziałało na mnie
|
|
|
|
#187 |
|
BAN stały
|
na pewno podziala a ja mam kolejne 200 gram mniej ciesze sie jak glupia a to tylko 200 gram to ciekawe co ja bede robic jak osiagne ta wage co chce
|
|
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie waga ostatnio utrzymuje się w miejscu ehhhhh muszę chyba coś z tym zrobić od dziś trzymam się ściśle diety
|
|
#189 |
|
Raczkowanie
|
Ja się zważę w poniedziałek i napiszę Wam jakie efekty po 1,5 miesiąca dietowania, a raczej zmianie odżywiania. Właśnie zjadłam sałatkę z olejem omega 3 i omega 6. Pyszota
Dziś niestety same warzywka, ale jutro to zapodam sobie jakiegoś kurczaka koniecznie
|
|
|
|
#190 |
|
Raczkowanie
|
I zniknęły dziewuszki
Pewnie coś podjadają Ja Wam tu dam. Zamykać lodówki Nie wolno jeść na noc, lepiej na forum byście coś skrobnęły ![]() Pozdrowionka
|
|
|
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
Oj, żeby to podjadać od razu:P Ja w ogóle jechałam do domku - 12 godzin w autobusie i okropna choroba lokomocyjna... Żołądek jeszcze nie doszedł do siebie.
![]() Ale za to już w domku jestem - po 3 miesiącach nieobecności. |
|
|
|
#192 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja całe szczęście już nie mam choroby lokomocyjnej, ale jak byłam mała, to było tragicznie
|
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dopiero przed chwilką śniadanie zjadlam
bo mialam stresogenny poranek i nie moglam nic przelknąć....teraz po kawie i sniadanku już lepiej
|
#194 |
|
Raczkowanie
|
A ja właśnie obiadek robię, risotto z warzywami
Już dawno nie grzeszyłam i jestem z siebie dumna. Zobaczę jak to w Święta będzie Najlepiej gdzieś wyjechać i się schować
|
|
|
|
#195 |
|
BAN stały
|
sylwocha to ja wyjade z toba w towarzystwie zawsze razniej
|
|
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie też nie grzesznie, ale ostatnio waga w miejscu jak zaklęta muszęsię pilnować Święta będą ściśle SB bez grzechów
|
|
#198 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
A co tu tak cicho dzisiaj
?
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakoś ostatnio dietowanie średnio mi wychodzi , może to przez grzeszki, albo zblizającą sią @ waga ani drgneła...może dobrze, bo jak bym zobaczyła więcej to bym była zła...więc zdeojga złego przy grzeszkach itp to dobrze że nie wskazuje więcej
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie było mnie kilka dni, trzeba było staruszków odwiedzić Ostatnio to ja latam po lekarzach troszku, bo w sumie usilnie próbuję się dowiedzieć skąd się "nabawiłam" takiej otyłości Myślałam, że uda mi się to zrzucić na tarczycę, albo cukrzycę ale jestem najszczęśliwszą osóbką pod słońcem, bo TSH mam 1,36, a glukozę 95 więc wszystko w normie No, powiedzmy, teoretycznie nie powinno być przeszkód, bo walka z apetytem wbrew pozorom do łatwych nie należy Dziś byłam u mojej najlepszej na świecie lekarki (bo znaleźć naprawdę troskliwego lekarza to wielka sztuka), zapisała mi Zelixę i w sumie za moją sugestią Glucophage, od jutra zacznę od nowa... zobaczymy z jakim efektem
|
|
#203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mogę siędoczekać ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#205 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cieszę się, że wyniki masz w normie, ja niestety walczę z niedoczynnością tarczycy A ten Glucophage to po co Ci ? Przecież cukier masz ok. Wzięłam 3 tabletki Meridi, ale moja głowa pod wieczór była nie do zniesienia, więc zrezygnowałam.. Pysiamn ja wiem, że Ty chcesz, bo ostatnio to tylko we dwie się ostałyśmy Z tą wagą się nie przejmuj, ważne że do góry nie idzie. Ja tez miałam masakryczny zastój i od tamtej pory się nie ważyłam, ale widzę po spodniach, ze musiało coś zlecieć. W poniedziałek napiszę wyniki (przed świętami się zważę, żeby się później nie dołować )
Edytowane przez Sylwoocha Czas edycji: 2008-12-19 o 19:48 |
|
|
|
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem ile w tym prawdy i czy mnie to pomoże, ale uzgodniłam z moją lekarką, że będę brała jak mi się zdarzy wypadek w postaci wchłonięcia czegoś słodkiego Ponoć to pomaga, oczywiście jeśli nie wchłania się słodyczy notorycznie. W każdym razie dostałam opakowanie na próbę. I ja również brałam kiedyś Meridię i także się nieciekawie po niej czułam, zupełnie jakbym była w innym świecie Zela pewnie zadziała identycznie, ale sprobuję przynajmniej na początku by zmniejszyć rozepchany żołądek A jak u Was laseczki? Dajecie radę z dietką?? Część dziewczyn mod zablokował więc za dużo to nas już nie zostało
|
|
#207 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiedziałam, ze ma takie właściwości, zapamiętam na przyszłość . No mnie po tej Meridi to strasznie głowa bolała, a ciśnienie miałam 100/60 - a podobno miała podnosić No ale nic. Ja się diety ładnie trzymam. Chleba białego i słodyczy nie jadłam już prawie 2 tygodnie. Póki co nie ciągnie. Zobaczymy jak to będzie później A co do zablokowanych dziewczyn, to tak naprawdę jest to jedna i ta sama osoba. Dlatego ma bana.. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#208 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I w sumie jakiś fajnych efektów też nie bylo Ale Teresko tobie życzę jak najlepiej i mam nadzieję że te, które dostałaś będą bardzo zachęcającym wstępem dla Ciebie Cytat:
to pewnie przez zblizającą sie @....No nic jutro będzie lepiej ![]() Cytat:
|
|
#209 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak w normalnie to mam jak najbardziej w normie, dziś lekarka mi mierzyła ciśnienie i miałam 120/70, także usłyszałam, że "elegancko" Wielgachne gratki, że trzymasz tak dietkę, to duża sprawa Cytat:
![]() Cytat:
Poza tym nie możemy sobie wszystkiego odmawiać, bo zwariujemy Ale mimo wszystko gratuluję Ci pięknego spadku wagi, juz jest imponujący i dalece mobilizujący dla mnie
|
|
#210 |
|
Raczkowanie
|
Ja ciśnienie też mam ładne, moja endokrynolog zawsze chwali, że książkowe
![]() A po co niektóre dziewczyny kombinują, to nie mam pojęcia. Ogólnie brecht ![]() Pysiamn nie przejmuj się tą czekoladką. Dieta dietą, ale mały grzeszek raz na jakis czas można popełnić. Ja przed @ też tak będę miała |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.

a egzaminu nie zdalam
na poczatku wszystko wporzadku egzaminator bardzo wesoly mily, sympatyczny wiec nerwy zeszly calkowicie zanim zaczelismy jezdzic gadal ze mna z 15 minut mowiac ze pogadamy przestane sie denerwowac
A najlepiej "zaproś" koleżankę na nasz wątek, może się zmobilizuje 
). Jestem na 3 dniu, ale niestety nie podziałało na mnie 

ehhhhh muszę chyba coś z tym zrobić od dziś trzymam się ściśle diety

Myślałam, że uda mi się to zrzucić na tarczycę, albo cukrzycę
? Przecież cukier masz ok.
to pewnie przez zblizającą sie @....