|
|
#601 |
|
BAN stały
|
Dot.: Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XXV)
Do lozka Dalimania. Chce swoj flakonik
|
|
|
|
#602 |
|
Rozeznanie
|
Po wieczorym prysznicu kropelka Normy na dobranoc. Co będzie jak mi sie skonczy probka?
Spokojnej nocy wszystkim. |
|
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
po kąpieli pononie zapodałam sobie chanel no 5 premiere
![]() ----------------------- mam pytanie/prośbę do osób, które miały chanel no 5 elixir sensuele- wiem,ze elixir piątki jest w postaci żelu. czy jest wygodny w nakładaniu??
|
#604 | |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku u mnie to nie migrena, a bóle ciśnieniowe, potrafią się zdarzyć zaraz po wstaniu, kiedy mam bardzo niskie ciśnienie, albo kiedy pogoda się zmienia
![]() Cytat:
|
|
#605 | ||||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Ale skoro piszesz, że to anyżowy cukierek to ja podziękuję Cytat:
Cytat:
Mnie chwyta około południa i na zmianę pogody właśnie. Też kiepskie to, ale biorąc pod uwagę, że pomaga mi kilka kropel Cardiamidu to nie narzekam. Kiedy widzę moją mamę cierpiącą na te przeklęte migreny to aż się serce kraje... ![]() Cytat:
Teraz pachnę mydłem do rąk o zapachu Creme Brulee - pełen luksus
|
|
#606 |
|
Zadomowienie
|
dzieki dziewczyny
wróciłam do domu i rozkleiłam się zupełnie.
|
#607 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Jakbyś chciał się pozbyć tak z 0,5 mililitra to też daj znać
![]() Cytat:
Globalnie pachnę Aroma Tonic, nadgarstki Be Delicious Night, Mat EDP i Sephorowa perfumetka Vanille Creme Brulee
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
L'eau par Kenzo, ale dalej coś mni nie leży ...
|
#609 |
|
Zadomowienie
|
Tych zaległości nigdy nie nadrobię (!)
Dobry wieczór Wieczornie nieskromnie i niepokornie zleję się Habanitą.
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
bede meldowac
Wieczorem kropelka zapomnianej Romy. zatesknilam do niej ![]() PS Angel, zeby skarbonka szybko sie zapelnila, na to wymarzone "cos"
|
|
|
|
#611 |
|
czyli Endżi
|
O, to i mój aktualny zapach
![]() Hihi, ostatnio z mamą się śmiałyśmy, że nawet gdyby do tej mojej świni wkładać same banknoty stuzłotowe to i tak by się nie pomieściły żeby było ich tyle żeby starczyło na zakup wymarzonego cosia... Jezu, przeraża mnie myśl o tym, że tyle zarobię w terminie naprawdę odległym... Hm, chyba że wejdę w kontakt z agencją (nie towrzyską O, i jeszcze na dowód w załączniku - moja piracka świnia skarbonka Ja naprawdę zbieram kasę w skarbonce Tzn między innymi
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
Angel, przyjedz do warszawy. u mnie we firmie szukaja handlowcow
![]() wiesz jak to jest, im bardziej wyczekane, im dluzej zbierane, tym wieksza satysfakcja i radocha PS super swinia
|
|
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
Świnia bojowa
![]() Az strach zbliżyć do niej łapy, żeby palców nie poodgryzała. I jak Ty biedny Aniołku wyjmiesz z niej później kasiorę?
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś zdaje się było Encre Noire + Gucci PH, ale niestety szybko wywietrzał.
Popiłam, popłakałam, [a to trzecie na P to nawet nie wiem, co to jest... ].Sabbath, jeszcze raz dziękuję...
|
#615 |
|
Zadomowienie
|
Hartkorowa ta świnka
![]() Powodzenia jutro w nowej pracy ![]() Au Masculin Lempickiej testowo, a globalnie zwiewną bazą Magnetismu, gdyby tak pachniał od początku do końca byłby Numero uno ![]()
|
|
#616 | ||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Tzn nie no, mogę sprzedawać perfumy, szminki, podkłady, kremy i farby do włosów - to mi pasuje Ale ekonomia na pierwszym roku studiów mnie bolała ![]() Tak, jasne że masz rację ![]() Super, nieee ? Na Walentynki dostałam ![]() Cytat:
/edit/ Rachelo, "pachniałam" ? Dobrze będzie Kevin, dzięki
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2008-12-16 o 23:08 |
||
|
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkim smutnym i obolałym
Endżi, trzymam ![]() Tumulte PH za szybko wywietrzało. ![]() Na dobranoc Elixir des Merveilles. Jeszcze tylko zafarbuję Mamę na ciemny szatyn i idę spać.
Edytowane przez martwa papuga Czas edycji: 2008-12-16 o 23:10 |
|
|
|
#618 | ||||
|
BAN stały
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;10106347]Jaka ta dzisiejsza młodzież
grzeczna. I ciotkom okaże szacunek i o koleżanki zadba. Ale w końcu nic dziwnego, jak ktoś używa Opium PH, to musi być dżentelmenem [/quote]O mamo... Co za komplement mi się dostał ![]() Jakże Ty trafnie charakteryzujesz ludzi ![]() Bo mężczyzna... musi być tajemniczy ![]() Makramy ze sznurka i drewniane łopatki do teflonu też Ci zrobię ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zdradzisz coś więcej? Branżę np. ![]() Cytat:
--- Madzik, Au Masculin poszedł dzisiaj
|
||||
|
|
|
#619 |
|
Zakorzenienie
|
Caly dzien z YSL Opium PH edp
Po kapieli mam ochote na Gustawa![]()
|
|
|
|
#620 |
|
Zakorzenienie
|
Katt, szczęśliwej podróży
Miss Natasho ![]() i życzę, aby humor jak najszybciej się poprawił!Angel, powodzenia jutro! -------------- W ciągu dnia towarzyszyły mi Femme de Montblanc, teraz wzdycham do Courtesan
|
#621 |
|
Zakorzenienie
|
po kąpieli nie użyłam żadnych perfum, ale mój szlafrok pięknie pachie Angelem, BC i Molekułami
na moim szlafroku Angel nie gnije i nie śmierdzi, sczęściarz z tego szlafroka ![]() na noc będzie ostatnia kropla Borneo i chyba nie zmienię zdania, że Neonatura Cocon ładniej się na mnie układa |
|
|
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
Z wrażenia padłam![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#623 | |
|
czyli Endżi
|
Dzięki Kochane
![]() Cytat:
![]() Takuniu, a próbowałaś może aplikować Angela EDP na skórę uprzednio potraktowaną Angelowym balsamem albo kremem? Może to by trochę zamortyzowało jego kaprysy? Wykompielowana Luxe Noir, namszczona balsamem Powitanie z Afryką a na buzi fajnie pachnąca maseczka Sorai. Ale jeszcze chce mi się perfum. Amour de Cacao i spać. W końcu. Żebym tylko znowu nie musiała wstawać kilka razy w nocy. Byłoby ekstra.
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2008-12-17 o 00:14 |
|
|
|
|
#624 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#625 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
myślałam dziś o Tobie, nawet nie wiem dlaczego, chyba w związku z paczulą i obiecanymi wrażeniami z testów , w każdym razie myślałam pozytywnie ![]() dobrej nocy Wszystkim |
||
|
|
|
#626 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Ewolucja. Z Lutków poszły głownie kopie, choć i parę pojedynczych egzemplarzy (ale wciąż parę zostało ), zapachy zbyt ładne dawno już do mnie przestały pasować, a Idole na przykład, mimo niewątpliwej urody, wyleciał za to, że za szybko kończył. ![]() Cytat:
Cytat:
Rachelo - wiesz, że zawsze. I nie tylko gadanie mam na myśli. Pachnę miodem pitnym. Wciąż nie czas na perfumy, ale dojrzewam powoli...
|
|
#627 |
|
Zadomowienie
|
Boudoir. I niech się schowają wszelkie orienty i kadzidła. Toż to Boudoir jest killerem wszech czasów!
|
|
#628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Miss Natasho ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pachnę M7 Fresh. Miłej środy |
|
|
|
|
#629 |
|
Zakorzenienie
|
Smok
|
|
|
|
#630 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nadal w jakimś otumanieniu, już nie tylko perfumowym - totalnie nie mam na nic energii, niech mnie ktoś do pionu postawi solidnym kopem w tyłek
Perfumowo będę się stawiać kopem Angela, skoro i tak cały czas plącze się we włosach ta paczulowa czekolada. Ech, z Angelem to u mnie chyba jak w tej piosence U2 With or without you - I cant't live with or without you
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.

Ale to jest niewyobrażalne przekleństwo...

wróciłam do domu i rozkleiłam się zupełnie.

Z wrażenia padłam