|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku Cześć VII "w drodze po szczęscie"
Nie siurałam parę godzin i mało piłam, więc zrobiłam pół godziny temu - doopa.
|
|
|
|
#2702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale ja i tak poczekam, póki @ nie ma - sama wiesz
|
|
|
#2703 |
|
BAN stały
|
Właśnie weszłam do domu, od następnego cyklu CLO nie mam dominującego pęcherzyka. Mąż dostał skierowanie na badania nasienia.
|
|
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane łącze sie w bolu
![]() Kropko Tequillko i reszto staraczek ![]() Natura sobie ze mnie zarty robi,@ pojawiala sie jak w zegarku co 32 dni. W tamtym cyklu zazartowala sobie 1 raz, juz myslalam ze bedzie dzidzia a tu bach 40 dc@ pojawila sie @ #$%^. W tym cyklu od poczatku jaja sobie robi ![]() Najpierw zaznaczylo mi owu dc 20,21,22 -mysle moze sie udalo byly przytulanki ![]() Dwa dni potem temp spada zaznacza sie nowa owu dc 23,24,25 no ok przytulanka byla.Po czym nagle temp spada na leb i pojawiaja sie plamienia Czy ten wykres wyglada na bezowulacyjny??bo chyba na owu nie mam juz co liczyc 22 powinna przyjsc @ Mam ochote krzyczec i to glosno. Dziekuje ze moglam sie wypisac http://www.wunschkinder.net/forum/za...4/userid=63981 |
|
|
|
#2705 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2706 |
|
Raczkowanie
|
Teguilla dzielna z Ciebie kobieta, tak szybko radzisz sobie ze smutkiem i odzyskujesz nadzieję. Podziwiam Cię
Kropka szkoda, że się nie udało, razem czekamy teraz na @, a potem znowu zaczniemy starania. Trzeba wierzyć, że się uda. Miramej sama sobie zleciłam branie Castagnusa. Konspiracja - pierwszy cykl mierzę temp. Był ładny skok w 16 dc, wczoraj jeszcze temp 36,80 a dziś już 36,6. Z ciekawości zmierzyłam przed chwilą i mam 37,19. Szkoda, że się nie liczy. Znam swoje plamienia przed @, więc nie mam już ani grama nadziei. W poprzednim cyklu nakręciłam się, że to plamienia implantacyjne a potem ryczałam. Castangus mam zamiar brać 90 dni, no chyba że nie będę musiała .DDosiek no to zaczynamy od nowa. I żadnych limitów w Nowym Roku!
|
#2707 |
|
BAN stały
|
Teguilla
![]() Kropka ![]() Miramej ![]() Konspiracja ![]() DDosiek ![]() bombka666 ![]() Ja jestem pozytywnie nastawiona po wizycie, wiem że to nie tak hop i za parę m-cy się uda. Zabieram się do pisania pracy. Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2008-12-16 o 19:46 |
|
|
|
#2708 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
![]() Całą wczorajszo-dzisiejszą noc siedziałam w pracy... Prawie ryczałam z tej niepewności a coś w środku mówiło mi: Zrób test!!! Tak więc stwierdziłam, że musze wiedzieć... Jak w ciąży nie jestem to nie będę się nakręcać a jak jestem to będę miałą niespodzianę ... Generalnie byłam pewna, że i w tym cyklu nic z tego...W drodze powrotnej do domku kupiłam teścior, przyjechałam do domu i powiedziałam raz kozie śmierć!!! Będzie co będzie... Mój mąż trochę dłużej gramolił sie z samochodu więc zdążyłam zalać test i zaczął moknąć... Mąż pyta: I co?? Jesteś w ciąży?? Ja, zła... : JAk na razie nie!!! Poszłam do kuchni po ok 2 minutach wróciłam patrzę na test i gały wychodzą mi na wierzch... Cała się roztrzęsłam i krzyczę na męża: Choć tu!!! Szybko!!! On patrzy na mnie ze strachem w oczach ale podchodzi.... Pytam: Czy ty też widzisz tą bladziutką kreseczkę?? On: No coś jest... I tak patrzymy i na naszych oczach ta bladziutka kreseczka robi się coraz wyraźniejsza... Mąż: To znaczy że jesteś w ciąży?? Ja: Łaaaaaa Kocham Cię tatusiu ![]() Chciało mi się śmiać i płakać zarazem, zresztą mąż miał tak samo ![]() Druga kreska nie była bardzo wyraźna, ale jest widoczna ![]() Nie wiem czy powinnam się tak już cieszyć, zwłaszcza, że pozytywny test wyszedł mi przed planową @ którą miałam dostać 19.12... Na razie o tym cudzie wiemy tylko ja, mąż i WY kochane babole Trzymajcie mocno za nas kciuki, żeby fasolka elegancko się rozgościła i była zdrowiutka ![]() Bóg mnie wysłuchał Obdarował nas naszą własną Dobrą Nowiną na te święta...Nie wiem tylko co teraz powinnam zrobić??
|
|
|
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluje z calego serca
Az mi lezka poleciala, chcialabym kiedys przezyc cos takiego, to musialo byc wspaniale uczucie widziec swoje dwie kreseczki Napewno wszystko bedzie dobrze nie martw sie |
|
|
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
Słoneczka uda Wam się w końcu!!! Nie ma innej opcji
![]() Naprawdę głęboko w to wierzę!!! I nie poddawajcie się... albo się poddajcie wtedy na bank od razu zaskoczycie ![]() Ja wrzuciłam na lekkiego luza i bam!!! Maleństwo rośnie w moim brzuszku
|
|
|
|
#2712 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie nie nie, nie zabijaj się ...no coś ty!!!! ![]() przywołuję do porządku!!!!Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę... Nie gratulujcie mi jeszcze... Jeszcze (nie daj Boże) wiele może się zdarzyć pomimo tego, że nie dopuszczam do siebie takich myśli...
|
|
|
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
adaikaka to w takim razie jeszcze nie gratuluje, ale ciesze sie z Toba
Dziewczynki, ja pakuje sie juz na jutro, samolot mamy na 11....Komputer biore ze soba wiec bede pisala i pilnie sledzila co tam u Was
|
#2715 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ale genielanie, no to mamuśka dbaj o siebie teraz i o fasolinkę i pomykaj na betę.
|
|
|
|
|
#2716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pomykam, pomykam... Po jutrze niestety... ale za to w dniu kiedy miała przyjść @ więc będzie już coś konkretniejszego ![]() A Tobie słońce wyślę specjalne fluidki
Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2008-12-16 o 23:15 |
|
|
|
|
#2717 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja nie wierze w ten tescior ... wybacz musiał byc felerny (Cytat:
rewelacyjne wiesci super ...... a ja nadal czekam na @ dzisiaj juz musi byc ... mam nadzieje ze przyjdzie bez wywoływania bo szkoda czasu na podchody
|
|
#2718 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Adaikaka Gratuluje
Nasze szczęście Lenka ur.18.08.2009 Edytowane przez syla39 Czas edycji: 2008-12-17 o 07:16 |
|
|
|
|
#2719 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry miłe panie.
Cytat:
Uspokoić się? Gratuluję serdecznie. Cytat:
Cytat:
Tempka spadła, wszystko jasne. Buziaki. Miłego dnia! |
|||
|
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
adaikaka gratulacje
![]() Ja mam nadzieję że też zostanę wysłuchna i IUI się uda
|
|
|
|
#2721 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2722 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzien dobry no to od nowego roku zaczynamy razem moja temoka powróciła na dobry tor 36,2- więc podejrzewam, że skok maleńki wczoraj był spowodowany bardzo ciężką nocą, nie mogłam zasnąć potem się budziłam. niestety chyba problem z bezsennością się u mnie nasila...trzecia noc pod rząd leżę i patrzę w sufit...dziś przynajmnije jak już zasnęłam to się obudziłam dopiero z budzikiem...eeehhh stres? nie wiem... Cytat:
|
|
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczynasz już od stycznia? |
|
|
|
#2724 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm
tak myślę, ale mówiąc szczerze jestem bardziej otwarta na spontan- jeśli w styczniu poczuję się niepewnie to zacznę w lutym ![]() trochę mnie podniosła na duchu opowieść Gochy z początku tej części wątku, jej lekarz pozwolił się starać od razu, mimo poronienia wywołanego w 10 tygodniu ( o ile dobrze pamiętam...) ale ja chyba aż tak odważna nie jestem... a z drugiej strony...pragnę dziecka...
|
|
#2725 |
|
Zadomowienie
|
adaikaka nareszcie dobre wieści.
Mikołaj się świetnie spisał, taaaki prezent Wam na święta przyniósł Olivka, trzymam kciuki!! A ja czekam na małpę. Gdzie ona jest??? Edytowane przez Tequillla Czas edycji: 2008-12-17 o 10:16 |
|
|
|
#2726 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny będzie dobrze, każda z nas za jakiś czas będzie nosić pod sercem swojego Aniołka.
Ja ten cykl mam niepłodny także nie ma już presji przynajmniej i myślenia a może jednak...następny z CLO i zobaczymy... |
|
|
|
#2727 | |
|
Zakorzenienie
|
wybrała się na wakacje....?
![]() Cytat:
|
|
|
#2728 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dZIEWCZYNY BIERZEMY SIE DO ROBOTY STYCZEN BEDZIE NALEZAŁ DO NAS!!!!!!!!! Miłego dzionka
|
|
|
|
|
#2730 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki. Dawno mnie nie było, ale wirus nie pozwolił mi na siedzenie przy kompie. Wysysał moje siły
Teraz jest ok, nawet do pracy wróciłam.Chciałam Wam się pochwalić. Wczoraj byłam na badaniach, i wiem na 90% że będę miała SYNKA Bardzo się cieszę, choć było mi to obojętne.... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.

.

Ja się zabiję... albo nie wytrzymam i zrobię ten test już dziś... 
ale genielanie, no to mamuśka dbaj o siebie teraz i o fasolinkę i pomykaj na betę.