|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
Domiks 1500 za pronovias to taniocha
używana? ![]() a mi się wczoraj śniła siostrzenica Tż, która jadła systemy elektorniczne - takie płytki wyglądające jak płyta główna komputera np. Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2008-12-17 o 10:40 |
|
|
|
#3272 |
|
Zakorzenienie
|
Często śni mi się też że jestem w ciąży i czuję jak mam napięta skóre na brzuchu... ale jak wstaję okazuję się że tylko dlatego że cholernie chciało mi sie siusiu i mialam taki brzuch jak balon...
|
|
|
|
#3273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak łuzywana ![]() http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=11.ladera tu oryginał
|
|
|
|
|
#3274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
maja jakas taka lekkosc i dziewczecosc w sobie
|
|
|
|
|
#3275 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
którego lipca ślubujecie?Cytat:
Cytat:
Cytat:
nadal nie moge się zdecydować między szyć w Polsce czy zamówić z Kanacca's.P.S. wczoraj napisałam po raz pierwszy do Kannaca's bride (około 17.00) i już w nocy dostałam odpowiedź (u nich jest inny czas ). Wysłałam zdjęcia sukien które mi sie podobają i napisałam, że nie znalałam na ich stronie mojej wymarzonej. Napisali, że uszyją jaką tylko będę chciała i w razie kolejnych wątpliwości odpowiedzą na moje pytania. Koszt za suknię typu Pronovias Destino 289$ czyli około 840 zł
|
||||
|
|
|
#3276 |
|
Wtajemniczenie
|
Domi fajna ta bkiecka
Mierzyłaś ją już?
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
domikas nonono fajnaaa
i tanio , anwet jesli używana. Bo zazwyczaj laski sprzedające suknie madonny się cenią, że hoho ![]() Mi się częśto śniło ddziecko i ciąża, jak miałam fazę. czyt. odzywał się instynkt. Teraz bardziej o slubie myśłę niż o dziecku. więc i sny inne . Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2008-12-17 o 10:52 |
|
|
|
#3278 |
|
Zakorzenienie
|
Woooooooooow sukienka boooooska!!!!!!!
|
|
|
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki moje kochane
|
|
#3280 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
MisQa ślicznie wygladałaś w tych sukniach. Mi osobiscie bardzo podoba sie z kokardką (uwielbiam takie infantylne ozdoby ). Ta co ma szarfę na biodrach na pewno pogrubi i będziesz miała kształt typu gruszka (dobre dla kobiet o małych biodrach).
|
|
|
|
#3282 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mierzyłam jeszcze żadnej sukni
jak miałam 5 lat to ciocia dała mi przymierzyc welon i na tym skonczyło![]() Gold fish nie słyszałam o tym Kannaca, to oni tak tanio szyją ![]() Ja zaczełam oglądać suknie na internecie jakiś tydzień temu i te falbaniaste od razu mi sie rzucają w oczy, nie widze siebie w innej
|
|
|
|
#3283 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Strippi co tam słychać u Ciebie?
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
www.kanaccasbridal.com
ja tam się zarejestrowałam. wpisz w wyszukiwarkę kannaca to przeczytasz wiele też na innych forach p.s. ten model który Ci się podoba tyle samo kosztuje co mój ![]() A wczoraj............. jejejeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eee |
|
|
|
#3285 |
|
Zakorzenienie
|
goldfish no ale do tej sukienusi to trzeba mieć figurę, której ja nie mam
choć fajna
|
|
|
|
#3286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3287 |
|
Zakorzenienie
|
Acha... a ja paradowłam w sukni slubej mojej mamy! po domu ! ja miałam wtedy chyba z 7 czy 8 lat!!!! i było deczko przyduża!
A welon to miłam jak był przeciąg i mi firankę na głowę zakładał jak stałam blisko balkonu ![]() A tak serio to kurdę ja to w tyle z tymi przygotowaniami jestem ... kurdę nie mam sukienki zaproszeń... wódki... i nie wiem co robić czy kupić ją teraz czy nie??? |
|
|
|
#3288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3289 |
|
Wtajemniczenie
|
Daysy, ja bym się wódką i zaproszeniami jeszcze nie martwiła. Bardziej sukienką i tym bym się zajęła. Nie wiem jak u was, ale w Poznaniu, w kilku salonach Panie informowały, że kolekcja 2008 jest do końca roku, ewentualnie do połowy stycznia. Potem wchodzi całkowicie nowa 2009 i jest koniec wyprzedaży. Czasem zostanie parę sztuk, ale w zasadzie wybór to zaden. A Nowa kolekcja wiadomo, że droższa. ja zaoszczędzilam 1000zł, więc myślę, że to bardzo dużo.
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
Gold-fish dzieki za linka do tego Kannaca
Daysy my wzielismy sie za przygotowania parę dni temu. slub za 10 miesiecy, a my narazie mamy tylko restauracje zamówiona oraz jesteśmy zapisani na 14 w Kościele. I tyle... szukamy dopiero orkiestry, nie mamy ani fotografa ani kamerzysty. Suknie dopiero zaczynam oglądać i to na internecie. W ogóle po Nowym Roku zaczne łazić po salonach, teraz już nawet nie będe miała z kim, bo jutro jeszcze na chwile jade na uczelnie, a u mnie w mmieście nie ma nic więc nawet nie mam zamiaru zagladać do tych salonów ![]() Ja to jestem chyba najbardziej do tyłu z Was wszystkich
|
|
|
|
#3291 |
|
Zakorzenienie
|
nom ja byłam w takim salonie no name - pracownia krawiecka i oni maja duuuzy wybór co 3 miesiace doszywaja nowe modele a najdrozsza 2 tys do tegho halka, welo gratis.
moja mama była tam a babka jej powiedziala ze bez stresu w marcu kwietniu moge przyjsc i bedzie ok. tam caly czas cos przeceniaja a wstawiaja nowe. moja kolezanka misiac przed slubem tam kupila i oczywiscie przerabiaja na miejscu i nawet może tam czekac ta sukienka niemalże do dnia slubu bo mają warunki żeby ja przechowac. Mielismy 2 tys ale wypłacilismy 300 zł bo były nam bardzo potrzebne. Mam teraz 1780 ale po nowym roku będzie wiecej o 650 i może TŻ cos wpłaci... Acha a mam do tej pory: *sale *kościół * nauki *fotograf *kamera *DJ
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2008-12-17 o 11:33 |
|
|
|
#3292 |
|
Wtajemniczenie
|
No to soko Daysy, nie jesteś do tyłu
Najważniejsze masz z głowy
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
No tak Daysy, żeby zająć się zaproszeniami i winietkami, i alkoholem, to musisz mieć zamknięta liste gości.
Więc niech się Twój tż streszcza, resztę zrób sama i sie Tż o zdanie nie pytaj, bo obudzicie się z ręką w nocniku. Oświadcz mu, że się zajmiesz sama weselem. Dzięki temu zaoszczędzisz połowę nerwów. WYbierz sobie te wszytskie dodatki co byś chciała mieć. pozapisuj sobie zdjęcia itp. i jak już będziesz miała listę gości to będzie o wiele łatwiej coś załatwiać. 8 misięcy to wcale nie tak dużo, bo z leci jak z bicza. a do załatwienia sporo spraw. Których na szczęście połowę można załatwić sziedząc przed kompem. edit: byłam wczoraj w paierusie u mnie ![]() i już niemieli takiego wyboru papierów jak mieli kiedyś yhy :/ Więc jestem zmuszona zakupić na allegro papier na zawiadominia i na winietki :/ Na szczęście będę sama robić więc tylko ten papier nieszczęsny, Najgorsze że nie ma na alelgro taki jak chcę :/ Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2008-12-17 o 11:42 |
|
|
|
#3294 |
|
Zakorzenienie
|
Daysy juz macie duzo rzeczy a ślub masz dwa iesiące przede mną
Ja mówie mam tylko godzine w Kościele i sale narazie![]() Ja Was juz nie czytam, Wy macie wszystko, to ja się obudzę z reka w nocniku
|
|
|
|
#3295 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez uwazam ze niepotrzebnie sie Izus kochanie denerwujesz
najwazniejsze zalatwione. Teraz tylko zastanowcie sie nad alkoholem, zeby uciec przed podwyzka akcyzy, bo z suknia spokojnie mozesz poczekac (w takich salonikach jak mowisz nie ma co liczyc na podwyzki i ceny ksztaltuja sie caly czas na podobnym poziomie) z zaproszeniami tez bym sie jeszcze nie spieszyla-chyba ze zamierzasz je robic wlasnorecznie! Czyli suma sumarum rozmawiajcie i rozgladajcie sie za alko
|
|
|
|
#3296 |
|
Wtajemniczenie
|
Domi to nie trać czasu na smutki i narzekanie i bierz się do pracy
|
#3297 |
|
Zakorzenienie
|
Niby bierzemy, w niedziele zaczynamu nauki, w styczniu poradnie. Dzis idziemy po płyte do kolesia, który ma swój zespól. Ale i tak sie stresuję, że nie zdążę
|
|
|
|
#3298 |
|
Wtajemniczenie
|
Na pewno zdążysz
nie martw się!
|
#3299 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Jak czytam Wasze przygotowania to zaczynam wątpić
|
|
|
|
#3300 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
także trzeba być dobrej myśli i działać, działać, działać
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:51.

używana? 

). Wysłałam zdjęcia sukien które mi sie podobają i napisałam, że nie znalałam na ich stronie mojej wymarzonej. Napisali, że uszyją jaką tylko będę chciała i w razie kolejnych wątpliwości odpowiedzą na moje pytania. Koszt za suknię typu Pronovias Destino 289$ czyli około 840 zł

(dobre dla kobiet o małych biodrach).

choć fajna
Ja mówie mam tylko godzine w Kościele i sale narazie