|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku Cześć VII "w drodze po szczęscie"
adaikaka GRATULACJE !!! Świetne wieści.....dbaj o siebie i fasolkę
Wszystkim się uda wierzę w to i trzymam za Was nadal kciukaski A w przyszłym roku dołącze do staraczek i ja
|
#2732 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
pysiamn to zabieramy się do roboty od stycznia Lecę do pracki...wieczorkiem będę...piszcie co bym miała co czytać. Ciekawe jak nasza Aga się czuje? |
|||
|
|
|
#2733 | ||||
|
Zakorzenienie
|
czesć laseczki
Cytat:
podkradłam pomysł Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Gratuluję synka ![]() Edytowane przez Ania0104 Czas edycji: 2008-12-17 o 10:59 |
||||
|
|
|
#2734 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje Małgosiu
![]() Ale to zleciało a pamiętam jak by to dziś było jak się starałaś, i nawet chciałaś zrezygnować
|
|
|
|
#2735 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja nie wytrzymałam i zrobiłam test, co prawda 3 dni przed @ ale nie ma nawet cienia drugiej kreseczki Niech już przyjdzie ten nowy rok! Może on będzie bardziej szczęśliwszy dla mnie! Postanowiłam prowadzić wykres. Zobaczymy czy pomoże... Syla, jak sie czujesz? |
|
|
|
|
#2736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam,
Cytat:
Myślę, ze zrobiłaś go za wcześnie. Cytat:
![]() I Ciebie taż Kropko Adaikaka gratulacjei dla Madzi również. Ja niewyspana.Wczoraj latałam po mieście za świątecznymi zakupami.Zostało mi jeszcze do kupienia jedzenie ale to we wtorek wcześnie rano pojadę bo mamy Tesco 24h. Teraz muszę czekać na stół bo mają przywieź do 13.00.Chyba się zdrzemnę. A tak w ogóle to idę dziś do lekarza i zobaczymy co mi powie. Muszę mu wspomnąć o tarczycy i wczoraj zaczęło mnie tak w klatce piersiowej gnieść, ze całego oddechu nie mogę wsiąść bo boli. Kolejna się pospieszyła. Edytowane przez Darianna25 Czas edycji: 2008-12-17 o 10:59 |
||
|
|
|
#2737 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No chciałam, ale instynkt macierzyński był silniejszy ode mnie --- i bardzo dobrze. Mój Syn to ekshibicjonista, wczoraj tak chętnie nogi rozkładał.... :rolley es:
|
|
|
|
|
#2738 |
|
Wtajemniczenie
|
No ale te testy sa niby super czułe.
|
|
|
|
#2739 |
|
Wtajemniczenie
|
Czule nie czule, po co tak wczesnie robic? Mi nawet beta nie wyszla bo byla za wczesnie zrobiona a podobno tydzien po powinno juz cos wyjsc. lepiej poczekac, zreszta mam przyklad kolezanki ktorej test nie wyszedl w ogole dopiero poszla na bete i byla ciaza.
Tarasia dobrze sie czuje, nie wiem czy az nie za dobrze jak na ciaze. Bola tylko piersi, ale za to konkretnie no i plamiena wciaz sa. Wiara i nadzieja ze bedzie dobrze tez jest wiec nie jest tak zle. Trzymajcie kciuki, moze sie uda i w poniedzialek zobacze fasolke i serduszko. Oby.Aniu a mi sie wydaje ze bedzie u ciebie dziewczynka patrzac na twoj wykres . Obstawiam ze staranka sprzed owulacji sie licza
|
#2740 | |
|
Zakorzenienie
|
Aż jeden dzień.
Cytat:
|
|
|
|
|
#2742 |
|
Przyczajenie
|
cześć chciałam się przyłączyć do Waszego wątku, wczoraj załapałam strasznego doła, który przeszedł na dzisiejszy dzień. Wczoraj miałam już nadzieje, że może w tym miesiącu, a tu ... masz babo placek, wczoraj dostałam @;( jeszcze na dodatek dzisiaj się dowiedziałam ze koleżanka jest w ciąży, oczywiście bardzo się cieszę z jej szczęścia ale jest mi smutno że ja nie...ryczeć mi się chce
|
|
|
|
#2743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2744 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Oj doskonale Cię rozumiem, ja się dowiedziałam o koleżance z pokoju w pracy dwa tyg temu- ryczałam cały wieczór w domu. Napisz nam coś o sobie, ile się staracie itp. |
|
|
|
#2745 |
|
Przyczajenie
|
dzięki dziewczynki, kochane jesteście
|
|
|
|
#2746 |
|
Przyczajenie
|
A staramy się dopiero trzeci miesiąc, wiem że to za krótko, nie wiem jak dam radę jeśli przyjdzie nam kilka lat się starać
|
|
|
|
#2747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uszy do góry! To nie tak źle. Staranie się pół roku czy rok to norma.
|
|
|
|
|
#2748 |
|
Przyczajenie
|
wiem, już się naczytałam na ten temat, tylko ostatnio dopadła mnie taka okropna myśl, jak byłam dużo młodsza( jakieś 8 lat temu) to się odchudzałam i przez pół roku miałam brak miesiączki, leczyłam się duphastonem i wszystko wróciło do normy, ale obawiam się czy to nie ma też jakiegoś wpływu. Na 6 stycznia jestem już umówiona do lekarza na badania. Mam nadzieję, że to bezpodstawne obawy
|
|
|
|
#2749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2750 |
|
Przyczajenie
|
chyba masz rację musze się uspokoić, może powinnam dzisiaj na jakies zakupy się wybrać i odstresować
|
|
|
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tu jestem i podczytuję
![]() kropko, masz złote serce, wiesz?
|
|
#2752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tego jeszcze nie słyszałam.
|
|
|
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2754 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, witaj Pewnie, że w kupie raźniej
|
|
|
#2756 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
wróciłam bo żyć bez Was nie mogę.
Wciąż stąd znikam i wracam, jakaś niestabilna emocjonalnie jestem chyba |
|
|
|
#2757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj kochana z powrotem
|
|
|
#2758 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj agabil....
Jak samopoczucie kochana? |
|
|
|
#2759 |
|
Przyczajenie
|
Dlugo mnie tutaj nie bylo... ale teraz chcialabym Wam coś napisac;
Ja okolo 15 lat bralam hormony antykoncepcyjne i kiedy zapragnelismy z moim mezem dziecka, mialam nadzieje ze szybko sie stanie .. Niestety starania trwaly juz 8 miesiecy i nic...popadalam w taka depresje, ze zaczynalam wyzywac sie na mezu i znajomych...zgroza... Przyszedl tez pierwszy i bardzo powazny kryzys malzenski, ktory prawie skonczyl sie rozwodem - maja wina w calosci... Mam wspanialego meza i postanowilam ze nic nie jest tak wazne jak nasze szczescie - nawet jesli mialo byc tylko w dwojke. przestalam nalegac o systematyczny sex, tak naprawde zaczelam bardzo walczyc o to co psulam od prawie roku... Niechec innych i meza do mnie byla ogromna, ale nie poddawalam sie zeby to wszystko naprawic... Czasami - bo nawet jeden raz w miesiacu kochalismy sie. Po kilku misiacach juz raczej wszystko w moim malzenstwie wrocilo do normy, chociaz z seksem nie przesadzalismy - a ja calkowicie przestalam myslec o dziecku i zaczelam sie godzic z tym ze byc moze go nie bedzie . W maju (miesiac cudow i milosci) moj mąz znowu oszalal na moim punkcie, bylismy bardzo zapracowani wiec sexu bylo malo ale za to tak niesamowity jak nigdy... pamietam majowa noc kiedy calkowicie zaspani kochalismy sie - kiedy zasypialam jakos mi przeszlo przez mysl i powiedzialam do męza; wiesz to bylo tak wyjatkowe, ze chyba bede w ciazy![]() 6 tyg pozniej zobaczylam na monitorze USG fasolke - Majowa fasolke, ktora teraz ma juz 32 tygodnie i czeka na przyjscie na swiat. Czekamy na Nią i cieszymy sie ze to wszystko sie zdazylo, bo dalo nam do myslenia o samych sobie o tym jak wazni jestesmy dla siebie i wynagrodzilo nas za wszystko co przeszlismy![]() Wiem ze duzo dziwczyn martwi sie, stara juz dlugi czas... Ja nie sluchalam i musialo prawie dojsc do rozpadu zwiazku, zebym zrozumiala ze nie mozemy myslec non stop o tym jak bardzo chcemy dzidziusia. myslcie o samych dobraych rzeczach, pielegnujcie swoje zwiazki, rodzine a zaplodnienie zostawcie naturze - ona wybierze odpowiedni czas. Wy zadbajcie o warunki emocjonalne w ktorych pojawi sie maly kosmonauta ![]() Zycze wszystkim "oczekujacym" fasolki, aby mogly przezywac ten cud ![]()
|
|
|
|
#2760 | |||
|
Zakorzenienie
|
Niby... ale tylko z nazwy.
Cytat:
Cytat:
Ja też nie moge wytrzymać beż Was. Cytat:
Piękna historia podtrzymująca na duchu wszystkie staraczki. No ja spadam do lekarza.Moze uda mi sie wydębić skierowanie na badania hormonów. Edytowane przez Darianna25 Czas edycji: 2008-12-17 o 16:12 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:37.