|
|
#1321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Hej heloł, wpadłam się przywitac póki szefa nie ma
Cytat:
Dbaj o siebie
|
|
#1322 |
|
Wtajemniczenie
|
wpadam i wypadam
![]() Agatko super wieści i piękne zdjątko dbaj o siebie i kolejną Calineczkę![]() miłego dzionka
|
|
|
|
#1323 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Sto lat sto lat Niechaj zyje nam! Hej
![]() Sto lat sto lat niechaj zyje nam! Hej ![]() A kto?! Kasieńka ![]() Kochanie przede wszystkim zycze aby stolce odeszly w sina dal i juz nigdy nie wrociły No i misiakowych uniesien przez cale zycie z swoim misiem ![]() A teraz czytam bo dalyscie wczoraj wieczorem czadu wrr Edit: Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2008-12-18 o 10:36 |
|||||||
|
|
|
#1324 |
|
Wtajemniczenie
|
Agaciorku Kędziorku i mały orzeszku , maleńka czarna kropeczko- GRATULUJĘ
Niech słoneczko malutkie się dobrze chowa ![]() A mamcia o siebie dba ![]() Milibili niewiele zmieściło sie w kolejce przecinków więc sie nie przejmuj ![]() A ja juz po zakupkach jestem- kupilam kieliszki do wina białego sztuk 6 za 19,99 wyprodukowane w Krośnie (czyli nie Chiny ) Biedronka oczywiście(mysle tez czy nie zakupic tez do wina czerwonego i szampana)miód wielokwiatowy 2 słoiki: jeden dla babci drugi dla koleżanki (na święta) wkładki filc-wełna rozmiar 37 (też dla koleżanki bo w nogi marznie) przyprawy czyli coś od czego jestem uzależniona
|
#1325 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
męskiego nie znam, ale będe musiał go wylukać i może też mężowi fundnę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a jaki zapach dostałaś ?Cytat:
Cytat:
![]() przykra sytuacja, ludzie sa nieraz tak chamscy, że się w głowie to nie mieści, dlatego my trzymamy samochód na parkingu strzeżonym ![]() Cytat:
, tylko z prawej strony![]() Kasieńko jeszcze raz wszystkiego najlepszego Skarbku |
||||||
|
|
|
#1326 |
|
Wtajemniczenie
|
Kinuś
nieśmiertelny coolwateri zauważyłam że mam większe wcięcie po prawej stronie ![]() a nasza Solenizantka balanguje w pracy? ![]() ![]() to ![]() ![]() ![]() Kasienko hop hop ![]() Dagmarko widzę CIę ![]() Sofferko a Ty w której kolejeczce stałaś z Dagecikiem ?![]() Mili na pewno Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-12-18 o 10:49 |
|
|
|
#1327 | |||
|
Zakorzenienie
|
Liluniu-
Dageciku- Gosieńko - Dżastinko- Izulku- Katarzinko- Agaciu- Miloszku- i "wczorajsza" Aguniu- Kochane moje skarby!!! Wzruszyłam się na maksa!!! Aż ciężko było mi to przeczytać... ![]() Niby jestem taka twarda... a tu co? Prawie się pobeczałam! Jest niezwykle miło czytać takie cudowne życzonka prosto od serca!!! Jesteście niesamowite i powiem Wam <nie w tajemnicy> jakie jest moje życzenie urodzinowe w tym roku: Chciałabym się w końcu z Wami wszystkimi spotkać!!! Tylko musimy zorganizować sobie jakiś tydzień, bo w 1 dzień się nie nagadamy Lofciam Was i jestem niesamowicie szczęśliwa, że udało mi się Was poznać!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! Cytat:
![]() Ad.2- ojjjj... jesteśmy do siebie baaardzo podobne ![]() Ad.3- hahahahahhahahaaha... po dłuższym zastanowieniu stwierdzam... że razem z Lilką stałam za złośliwością <stąd przeczucie, że dobrze się znamy>... przecinkowej kolejki nie widziałam i tej ze wzrostem ![]() nie byłam na tyle zachłanna, żeby stawać jak Dżasti i Mili w gratisowych kolejkach za biuściorem i stanęłam tylko raz ![]() Szkoda, że nie znalazłam kolejki opanowania... bo straszny nerwus ze mnie ![]() Cytat:
Jak miło jest czytać takie wiadomości Gratki kotku Cytat:
popłakałam się prawie wariacie mój ja przecinkiem nie chciałabym być chciałabym być jakieś 5 kg szczuplejsza i byłby git ![]() nie martw się... też przegapiłam tę kolejkę może też się z Wami zagadałam na biuście Kotki kochane oprócz wspaniałych i cudownych życzeń dostałam dziś: 2 wina <pijaczyna ze mnie>no i mamusia robi dla mnie torcika... W zasadzie to 2 ![]() Jeden przyniosłam do pracy <pyyycha> a drugi będzie w domku Zapraszam do mnie na kawałeczek torcika Kinusiu i Sofferciu- myszki kochane!!!!!!!!!!!! Dziękuję
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2008-12-18 o 11:56 Powód: A bo żabki do mnie napisały :] |
|||
|
|
|
#1328 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Słodyczy nie jadam ale ze mnie też pijak, więc wińska lampeczke chętnie walnę
|
|
|
|
|
#1329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz jem parówę
|
|
#1330 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1331 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() zwabiona tu przez Kasieńkę cudowna wiadomością pojawiam się na chwilkę ![]() Agatko !! wszystkiego dobrego, dużo, dużo zdrówka - żeby cały okres ciazy był dla Ciebie lekki i przyjemny ... no i sam poród oczywiście też GRATULACJE! Pozdrowionka też dla wszystkich innych PM2008 ... tęskni mi się za Wami Edytowane przez madziczek Czas edycji: 2008-12-18 o 13:21 |
|
|
|
#1332 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny nieźle dałyście czadu wczoraj. Co do stania w kolejkach to tą od przecinków ominęłam szerokim łukiem i teraz to się mści
Kurna jakaś sierotawa jestem bo właśnie zauważyłam że nawet na gratisy się nie zapłapałam.Kasieńko STO LAT STO LAT niech żyje żyje nam Wszystkiego najlepszego, cały czas uśmiechu na buzi i aby wszelkiego rodzaju stolce odeszły w siną dal ![]() Ja dziś siedzę w robocie do 22 bo mamy wigilię robotniczą w pracy, ale nie narzekam bo ekipa jest super więc imprezka się szykuje niezła.
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#1333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ad.2- dziękuję skarbeńku Ad.3- Udanej wigilii
|
|
#1334 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jakies dziwne mam przeczucie ze to nie fasolka a FASOL - rodzaj meski bedzie ![]() ciekawe...
|
|
|
#1335 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Spelnialam marzenie pewnej pieknej kobietki o kartce swiatecznej .A co do kolejki to tak sobie mysle i nie wiem.... Busciku nie mam bo kolejke chyba minela, wzrostu tez mi nie dali , wagi musze pilnowac a to znaczy ze w przecinkach tez nie stalam.... sadze ze ja to po kilkakroc stalam w kolejce z talentami Cytat:
. A torck poprosze choc mialam juz nie jesc slodyczy, ale co ja poczne ze one sie tak ladnie do mnie usmiechaja ![]() Madziczku jak to dobrze cie widziec. Sie stesknilam przebardzo. Co tam u ciebie. niuniu wigilia robotnicza jak to zabrzmialao jak za czasow PRLu hihih. Izus a Ty znowu bierdonke napadlas. Mysmy ostatnio zakupili tam przyprawniki na magnes beda sie super komponowaly w naszej kuchni. Idem robic salatke tzw. szkolna z prazonym slonecznikiem ![]() Kurcze Lulu znowu wsiakla i Monai sie zawieruszyla. Gdzie te wszystkie nasze PMki |
||
|
|
|
#1336 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie zapakowałam prezenty dla rodzinki męża- pojedzie do szkoły to je umieści w odpowiednim miejscu w domu
![]() Poza tym sie na niego troszkę pogniewałam-oj jak czasem potrafi mi dopiec. Na szczęście nieco sie rozprostowało ![]() Kasieńka pewnie się bawi w najlepsze ale na pewno też o nas myśli opychając się tortem: to za daget, to za Lilstar, to za Agunie82 (można ze trzy łyżeczki bo ona z przecinkami stała) to za Dzaste, za Malutką i Fasolinkę 2 łyżeczki, za Agaciora i Orzeszka (dwie łyżeczki), za Niuniuniu, za M.a.r.t.e,Gosię,Kinę, Sofkę,Katarzinkę, Madziczka,Mili, kotka81 oraz za resztę PM2008, które gdzieś się zapodziały ![]() Oj chyba będziemy winne dodatkowym centymetrom w jej bioderkach a jak wiadomo...z wiekiem coraz trudniej zrzucić:P:P
|
#1337 |
|
Zadomowienie
|
Izus jakos tak to jest ze najblizsi potrafia Cie najbardziej wkurzyc
![]() Chcem torcika bo caly czas siedze siama jak palusiek A tak moze mi sie humor poprawi.... Nie wiem czemu moj pies wariuje, nawachala sie czegos czy cus
|
|
|
|
#1338 |
|
Wtajemniczenie
|
Moj małżonek zawsze mi mówi że jestem wyjątkowa bo nikt go nie potrafi tak wkurzyć jak Ja
heheZdolna ze mnie dziewczynka ![]() Chyba też załapałam się na kolejkę "wrodzona złośliwość". Sofferko a gdzie ten Twój mąż się podziewa? Jak można takie śliczności zostawić w takim niebezpiecznym Rybniku?? Ty i Twoja psiunia to tak łakome kąski niczym tort Kasieńki
|
#1339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazwyczaj najblizsi potrafia nas najlepiej z rownowagi wyprowadzic. Sofferko nie jestes sama masz nas, choc wiem ze to tylko ulamek pocieszenia w ramach tesknoty za mezusiem. Moj mezulek spi twardym snem na swoim nowym fotelu... Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-12-18 o 19:37 Powód: bo moj mezus zostawil lozko zonie... |
|
|
|
|
#1340 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurcze mówię Wam, ale mi tu łyso samej.... Oj kąski jesteśmy ![]() Daget a moze dasz mu pstryczka w nos zeby sie zbudził - czasem mnie korca jakies psikusy (cholerka chyba nie ominelam kolejki zlosliwosci Edytowane przez soffera Czas edycji: 2008-12-18 o 19:42 |
|
|
|
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
czesc!!
kasienko W dniu Twych urodzin, w dniu Twego święta pewna osoba o Tobie pamięta, pamięta o Tobie i śle życzenia by się spełniły wszystkie Twe marzenia jeszcze tylko 4 dni do pracki hihihi juz sie nie moge doczekac chociaz najgorsza bedzie chyba Wigilia bo pracuje do 17 + 40 minut droga powrotna ![]() P.S. no to se pomarudzilam |
|
|
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
Juz blizej niz dalej.... Kto by pomyslal ze ten czas tak szybko zleci....
|
|
|
|
#1343 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój mąż jest nie do wytrzymania bo ma końcówkę budowy
a to przecież Jego pierwsze dziecko.Jednym słowiem powiem jak jest: terminy gonią, firma się chwieje bo wpakowała 1mln złotych w materiał i nie ma czym płacić pracownikom i takie tam... Jutro mąż ma rozmowę z prezesem. Umówił się z Kamilem na piwo. Ciekawe co z tego wyjdzie. A ja muszę patrzeć jak mój mąż się stresuje i częściowo odreagowuje na mnie. Chociaz ja w chwilach stresu też jestem nieznośna
|
#1344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A jak jest zmeczony to zaczyna byc wkurzajacy wiec niech spi .Ach Izus to jest plaga dzisiejszych czasow praca w stresie i ciagly bra czasu. Nie podoba mi sie to wcale a wcale..... |
|
|
|
|
#1345 |
|
Rozeznanie
|
Kasienko po takich zyczeniach/wierszykach jakie tu dziewczyny zaprezentowaly to nic dodac nic ujac! wiec moje skromne wszystkiego najlepszego
zeby usmiech nie znikal z Twojej twarzy a malz kochal kazdego dnia coraz mocniej!Daget my mamy takie 2 fotele i super sprawa do ogladania tv a wczoraj to ja nawet w nim zasnelam kamiennym snem kolo 18 juz ale kregoslup nieziemsko odpoczywa!!![]() Agatko gratuluje fasolka niech zdrowo rosnie tam w srodku...co do kolejek to ja na pewno bylam w tej od zlosliwosci (widze sporo PM2008 tam stalo) nawet kiedys nazwali mnie "wasp" (czyli osa) bo mam zadelko i potrafie dopiec jak cos mnie wkurzy...a w innych kolejkach to chyba nie stalam ani wzrostu, cyckow zero figury modelki tez brak...co najwyzej jak rozdawali facetom miesnie piwne to chyba ktos przerzucil troche na mnie i wygladam jak jakas taka spuchnieta , wlosy tez nijakie bo ani sie kreca ani nie sa proste tylko musze im w tym pomagac...btw umowilam sie do fryzjera na sobote tylko nie wiem co wymysle jeszcze ale mam ochote na zmiane i na poprawe humorku![]() wiecie co zamowilismy rodzicom obrazy z naszych zdjec slubnych i zaczynam miec obawy czy dojda do swiat bo ksiazki z allegro to ida mi jzu ponad tydzien! zaczynam sie denerwowac....a pozatym to prezentow brak i weny na nie tez nie mamy... a tu jak zwykle nadrabianai tyle, qrcze szkoda ze w pracy nie mam kiedy posiedziec bo jednak bedac u tesciow za czesto nie mam jak podejrzec co piszecie...a mezus tylko pyta co tam nowego na wizazu ![]() i ze maniaczka jestem![]() pewnie bede zmykac..buziole wielkie dla Was wszystkich, zwlaszcza dla jubilatki ktora to konczy zapewne lat 18 jak zreszta my wszystkie teraz to tylko nascie lat konczymy
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#1346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a myślisz że po co psa kupuje ![]() Kumpel mi opowiadał, że jak jego żona się zorientowała jak go kobitki zaczepiają jak z psiakiem łazi, to ponoć sama zaczęła częściej na spacery z psem chodzić
|
|
#1347 |
|
Wtajemniczenie
|
A wiecie co powiedział mój Kamil? Ze odkad nosi obrączkę pani projektantka jest dla niego "podejrzanie miła"
Heh obrączka ponoć przyciąga panie zamiast je odstraszać
|
#1348 |
|
Zadomowienie
|
Hi hi no niezle, psy, obraczki
Ale tak powaznie przed chwila natknelam sie na watek o zdradzie i wiecie co dreszcz mnie przeszył.... ![]() Edit: Wszystkie Was widze! ![]() Ide spac i nigdy wiecej nie bede czytac takich histori, normalnie bo humor mi sie psuje na sama mysl. Edytowane przez soffera Czas edycji: 2008-12-18 o 22:36 |
|
|
|
#1349 |
|
Zakorzenienie
|
Słonka moje, przecinki, cycatki, złośnice i inne gadzinki kochane raz jeszcze dziekuję Wam za te fantastyczne życzonka!!!
Koteczku i Katey robaczki moje dziękuję za pamięc Wklejam mój prezencik od misiaka ![]() Dowiecie się może , że jednak nie mam już 18 lat, ale co tam ![]() Izaaaaaa.... masz rację... cm nieco przybędzie po 2 kawałach tortu ![]() Za przecinka zjadłam rzeczywiście 3 Dobrej nocki i do juterka!
|
#1350 |
|
Zadomowienie
|
Wow
Tez kiedys dostalam taki sliczny bukiet, stoi do dziś oczywiscie zasuszony |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:03.

dbaj o siebie i kolejną Calineczkę
przede wszystkim zycze aby stolce odeszly w sina dal i juz nigdy nie wrociły
No i misiakowych uniesien przez cale zycie z swoim misiem
mi to nie jest potrzebne, gdyż moje staniory (dosłownie) nie mają gąbek 
i jeszcze bym zjadła

?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

hand-made: urodzinowo na 40tkę